Trump Bitcoin

Trump afectează prețul Bitcoin

Prețurile Bitcoin nu au crescut brusc în august, deși îngrijorarea războiului comercial s-a intensificat.

Moneda digitală a înregistrat unele câștiguri în cursul lunii, crescând cu mai mult de 20% în perioada 1-6 august, când prețul său a depășit 12 300 $. Criptomoneda a început să crească după ce președintele Trump a postat pe Twitter planurile sale de a impune tarife suplimentare asupra Chinei și a obținut un impuls, în timp ce yuanul chinez a atins un minim de peste 10 ani față de dolarul SUA.

În timp ce unii au indicat variabile macroeconomice pentru a explica mișcările prețurilor bitcoin în august, alții au oferit o explicație mai simplă, afirmând că criptomoneda se consolidează pe parcursul lunii.

Trump și adoptarea în masă a Bitcoin

Poate propunerea de repatriere a președintelui Donald Trump, care ar impune taxe suplimentare pe banii trimiși în afara Statelor Unite în încercarea de a reduce imigrația, ar avea efectul final al impulsionării adoptării în masă a Bitcoin?

În comparație cu calea tradițională de remitere a banilor, criptomonedele oferă o viteză mai mare și rate foarte reduse. Dacă președintele Trump va avansa cu propunerea sa de hiper-impozitare, calea de trimitere a banilor prin active digitale va deveni o metodă și mai tentantă pentru cazul de utilizare în creștere a remitențelor bazate pe cripto.
Donald Trump a declarat pentru Fox Business că nu intenționează să investească în Bitcoin, deoarece „pare doar o înșelătorie” care amenință dominanța dolarului american.
Trump: Bitcoin „Pare o înșelătorie”, amenință dolarul

Într-un interviu acordat luni companiei Fox Business, cel de-al 45-lea președinte american a răspuns la o întrebare dacă intenționează să investească în criptomoneda de vârf. El a răspuns că nu a investit pentru că „pare doar o înșelătorie”, înainte de a adăuga că nu este un fan al activului „pentru că este o altă monedă care concurează împotriva dolarului”.

Comentariile reiterează sentimentele pe care Trump le-a împărtășit într-un tweet publicat pe scară largă din 2019 , când a spus că nu este un fan al criptomonedelor, remarcând că acestea nu sunt „bani” și că valoarea lor este „extrem de volatilă și bazată pe aer”.

Succesorul lui Trump la Casa Albă, președintele Joe Biden, nu a făcut încă un apel atât de explicit asupra criptomonedelor, deși Trezoreria pare să ia măsuri majore pentru a se asigura că clasa de active este impozitată. Recent a prezentat o propunere de transferuri criptografice în valoare de peste 10.000 de dolari, care să fie raportată Serviciului de Impozite.

Cei mai buni brokeri reglementati și siguri.

AgentAvantajDemo
eToroeToro Broker

Depozit minim: 50 USD

Cont de antrenament gratuit cu 10.000 USD

Plus500Broker Plus500

Depozit minim: 100 USD


Cont de antrenament gratuit cu 10.000 USD
XTBXTB Broker

Depozit minim: 200 USD


Cont de antrenament gratuit cu 10.000 USD

De retinut: Atentie

Acest site nu reprezintă în niciun fel și nici nu este destinat să fie consiliere financiară sau o invitație sau solicitare de investiții, vreau să fie clar că tranzacționarea cu opțiuni binare vă poate face să câștigați sume mari, dar în același timp să riscați pierderea întregului capital chiar și într-un timp scurt, deci înainte de a investi profesioniștii de contact din sector și investiți doar ceea ce vă puteți permite să pierdeți fără consecințe negative!

Toate conținuturile afișate pe acest site sunt rezultatul experiențelor și opiniilor subiective ale autorului, pot conține erori, inexactități sau omisiuni involuntare și faptul că în trecut a fost câștigat nu reprezintă o garanție că va fi câștigat și în prezent sau în viitor, prin urmare utilizatorul înțelege și acceptă fără rezerve că nimic de pe acest site nu vă garantează că puteți câștigați sau că nu puteți pierde.

Utilizatorul care decide să investească o face exclusiv pe propria răspundere și eliberează acest site și autorul acestuia de responsabilitatea pentru orice fel de pierdere, deteriorare sau pierdere a câștigurilor care ar putea apărea.Citește și i utilizatorul înțelege și acceptă fără rezerve că nimic de pe acest site nu garantează că puteți câștiga sau nu pierde.

Utilizatorul care decide să investească o face exclusiv pe propria răspundere și eliberează acest site și autorul acestuia de orice fel de pierdere, deteriorare sau pierdere a câștigurilor care ar putea apărea.Citește și i utilizatorul înțelege și acceptă fără rezerve că nimic de pe acest site nu garantează că puteți câștiga sau nu pierde.Utilizatorul care decide să investească face acest lucru numai sub propria răspundere și eliberează acest site și autorul acestuia de orice responsabilitate pentru orice fel de pierdere, deteriorare sau pierdere a câștigurilor care ar putea rezulta din acesta.

Titularul nu este si nu va fi legal responsabil in niciun caz si pentru ca,acest site web include informații despre criptomonede, contracte pentru diferență (CFD) și alte instrumente financiare, precum și brokeri, burse și alte entități care tranzacționează astfel de instrumente. Atât criptomonedele, cât și CFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde bani. Ar trebui să vă gândiți cu atenție dacă înțelegeți cum funcționează aceste instrumente și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.

cumsafacibanipenet.com ofera sansa  să faceți cercetările si analiza pentru aceste instrumente, înainte de a lua orice decizie de a investiții și să evitați investițiile în orice instrument financiar pe care nu îl înțelegeți complet cum funcționează și care sunt riscurile implicate.

Conținutul furnizat pe site-ul web include știri și publicații generale, propriile noastre analize și opinii personale și conținut furnizat de terți, destinat exclusiv scopurilor educaționale și de cercetare.Nu constituie și nu ar trebui citit ca nicio recomandare sau sfat pentru a întreprinde orice acțiune, inclusiv investiția sau achiziționarea unui produs.

Citește și Termenii și condițiile acestui site web care sunt pe deplin înțelese și acceptate atunci când orice conținut

Leave a Reply