eToro opini: Revizuirea platformei de tranzacționare și copy trading

eToro este una dintre cele mai alese și renumite platforme de tranzacționare din lume pentru a investi online. Este No. 1 pentru tranzacționarea copiilor , o funcție extrem de recomandată pentru cei care încep tranzacționarea online de acasă. Oferă acces la o varietate de piețe financiare, inclusiv criptomonede și mărfuri , și este singurul broker de piață care vă permite să investiți în acțiuni (nu doar CFD-uri) la zero comisioane.

Brokerul eToro oferă una dintre cele mai vechi platforme de tranzacționare online de pe piață, susținută de ani de experiență, milioane de investitori și trei reglementări. Cele comentarii și opinii despre eToro care circulă pe net sunt irosite, creând , de asemenea , un pic de confuzie la persoanele care doresc pentru a obține o idee. Pe net sunt încă cei care susțin că eToro înșală comercianții , dar vom încerca să clarificăm.

Cum funcționează eToro și care sunt caracteristicile sale cheie? Oferă comisioane competitive? Să aflăm în această recenzie completă dedicată în întregime eToro.

eToro cine este in Romania?

eToro? eToro este un broker internațional multi-active, online din 2006, cu care puteți tranzacționa forex, cumpăra acțiuni pure realstock (cu zero comisioane pe țări străine precum Amazon, Apple, Tesla etc.) și tranzacționa CFD-uri pe peste 2.300+ suport active. Prin urmare, pe eToro puteți investi și în mărfuri, ETF-uri, criptomonede și indici bursieri.

Platforma eToro este printre cele mai utilizate în lume pentru numeroasele sale servicii exclusive, cum ar fi:

 1. CopyTrading pentru a copia cei mai buni traderi [din acest motiv este foarte popular printre începători];
 2. CopyPortafolios – Posibilitatea de a investi în comercianți și portofolii tematice, gestionate de experți;
 3. Social Trading – comunitate mare de schimb de știri și analize cu privire la principalele subiecte de tendință ale momentului.

O adevărată „legendă urbană” apropie cunoscutul brand eToro de cuvântul „înșelătorie”. Nu este absolut adevărat. De fapt, există mulți brokeri care, cel puțin pe hârtie, par să fie în stare bună și care apoi se dovedesc a fi escrocherii foarte complexe. Cu eToro avem certitudinea matematică de a fi în fața unui operator legal, legal și mai presus de toate de încredere:

Este un broker multi-reglementat în mai multe jurisdicții (Europa, Regatul Unit și Australia): cu licența europeană CySEC nr. 109/1, Marea Britanie. FCA nr. FRN 583263 și ASIC 491139; Deținerea acestei serii de licențe TOP asigură un standard maxim de siguranță care nu lasă loc de îndoială;
Are o reputație excelentă: cereți-i celor care au investit deja să știe cum se comportă brokerul;[/alert-success]

Fără marketing agresiv: eToro nu va solicita niciodată investiții prin apeluri telefonice agresive. Vă va permite să operați în ritmul propriu, nevoile dvs. și chiar finanțele;
Fără stimulente ilegale: există mulți brokeri care cel puțin la telefon vă promit bonusuri sau alte privilegii care sunt ilegale astăzi. eToro nu face și nu a visat niciodată să facă acest lucru;

Funcționarea eToro, care pentru cei mai novici, poate părea complexă și „obscură” este de fapt destul de clară. eToro este un broker internațional multi-active care, datorită celor peste 18 milioane de membri, este astăzi printre brokerii online care oferă active financiare printre cei mai mari din lume.

Născut în 2007, pe fondul unor scepticisme de gen, pentru a submina ideea tradițională de tranzacționare a vremii (foarte mecanică și dificil de accesat pentru investitorii mici), doar câțiva ani mai târziu (2010) a dezvoltat o adevărată revoluție în tranzacționare: platformă de tranzacționare socială.

Instrumente eToro

 • Acțiuni 0 comisioane;
 • CFD 0,09% + peste noapte (6,4% lung, 2,9% scurt);
 • ETF 0,09% fără pârghie / ca CFD-uri altfel;
 • Criptovaluta de la 0,75% la 5% variabile (BTC 0,75%);
 • Indici de la 0,04% la 1,2% variabile;
 • Materii prime de la 0,02% la 1,2% variabile;
 • Perechi valutare de la 0,01% la 0,5% variabile (EUR / USD 0,03%).

Functioneaza eToro:

Ethereum este o platformă creată în mod adecvat pentru producerea de contracte inteligente.
La baza funcționării Ethereum se află Blockchain , prin urmare, prin intermediul computerelor plasate în rețea, acestea generează noduri care au funcția de a verifica tranzacțiile efectuate de utilizatori. Vorbim despre așa-numita mină , la fel cum se întâmplă pentru Bitcoin.

De minerii au sarcina de a ajuta la rețea pentru a analiza token – ul și în schimb primesc o compensație.
Prin urmare, este o criptomonedă descentralizată care nu poate fi controlată de nicio bancă. Prin urmare, utilizatorii sistemului înșiși sunt responsabili de autorizarea tranzacțiilor.

Aceasta este una dintre caracteristicile care a atras din ce în ce mai mulți investitori și anume să rămână anonim în timpul tranzacțiilor.

💰 Taxe eToro au comision gratuit de 0% pe acțiuni.
💰 Pârghie Atunci când clienții cumpără acțiuni la 1x, leverage-ul este complet gratuit la eToro și cumpără acțiunile subiacente. Acest lucru nu este întotdeauna cazul altor brokeri.
💹 Companie eToro este o imensă platformă de tranzacționare cu active multiple și își propune să devină listă publică cu o IPO de 10 miliarde de dolari .
📈 Acțiuni Clienții eToro pot cumpăra acțiuni fracționate.
💰 Depozit Min Depozitul minim este de 50 USD, dar 50 USD este tranzacția minimă pe acțiuni.
📈 Prețuri eToro este unul dintre cele mai ieftine locuri pentru a cumpăra acțiuni și criptomonede.
✔️ Comparativ eToro sunt de 10 ori mai ieftine de până la 20 de ori mai ieftine decât alți brokeri.
💰 Depozit Min 50 USD
👱‍♂️ Folosit de 20.000.000 de utilizatori și comercianți eToro
📆 Fondat 2007
🌍 Autorizat CySEC / FCA / ASIC
👮‍♂️ Regulament Autoritatea de conduită financiară (FCA), Comisia pentru valori mobiliare și cipru (CySEC), Directiva privind piețele în instrumente financiare (MiFID), Comisia australiană pentru valori mobiliare și investiții (ASIC)
🚫 Țări excluse eToro nu este disponibil în următoarele țări: IR, KP, BE, CA, JP, SY, TR, IL, BY, AL, MD, MK, RS, GN, CD, SD, ZW, ET, GH, TZ, LY , UG, ZM, BW, RW, TN, SO, NA, TG, SL, LR, GM, DJ, CI, PK, BN, TW, WS, NP, SG, VI, TM, TJ, UZ, LK, TT , HT, MM, BT, MH, MV, KZ, GD, FJ, BB, BM, BS, AG, AI, AW, LB, SV, US, PY, HN, GT, PR, NI, VG, AN,


Cont demo gratuit și nelimitat, fără restricții de depunere.

Atunci când decideți să investiți în Ethereum, trebuie să faceți acest lucru doar bazându-vă pe un broker autorizat și certificat pentru a nu intra în platforme de înșelătorie.
Ethereum poate fi cumpărat și vândut. Acestea trebuie păstrate într-un portofel , adică într-un portofel electronic.

De asemenea, puteți investi în Ethereum prin tranzacționarea CFD ( Contract for Difference ). În acest fel, Ethereum nu va fi deținut fizic, ci va investi în activul de bază care definește prețul unui instrument derivat, în acest caz vorbim despre Ethereum. Puteți investi în valoarea criptomonedei atât în ​​sus, cât și în jos în preț.

Contracte inteligente sau contracte inteligente

Contractul inteligent are funcția de a facilita, de exemplu, schimbul de criptovalute, acțiuni și proprietăți fără a fi nevoie de un intermediar. Aceste contracte definesc condițiile unui contract și le aplică într-un mod complet automat. Blockchain are funcția de stocare și replicare a documentului. Contractele sunt transformate într-un cod de computer, înregistrat, reprodus pe sistem și analizat de rețeaua de computere care sunt conectate în Blockchain .

Sunt validate doar tranzacțiile care îndeplinesc condiții specifice.

În acest fel, tranzacțiile sunt sigure și ireversibile. Deci Smart Contract este un program care implementează setările făcute de creatorii lor. Acestea prezintă o serie de reguli care trebuie respectate. Ether este folosit pentru a face ca contractele inteligente să funcționeze și pentru a le implementa.

Platforma eToro a devenit liderul mondial în Social Trading . Astăzi poate conta pe milioane de investitori. eToro oferă diferite instrumente de tranzacționare și investiții de ultimă generație.

A fost creat în 2007 cu scopul de a face tranzacționarea online mai practicabilă pentru toată lumea.


Cont demo gratuit și nelimitat, fără restricții de depunere.

Se dovedește a fi o platformă ușor de utilizat, intuitivă. Oricine îl poate folosi, este potrivit atât pentru comercianții începători, cât și pentru cei profesioniști. Este o platformă care a fost mereu în pas cu vremurile, mereu actualizată constant, de exemplu, în 2016 a introdus Copyportfolio , adică o nouă metodă de investiții tematice pe termen lung. Mai exact, acestea sunt portofolii gestionate care colectează active diferite sau diferiți comercianți de top , pe baza unei strategii de piață predefinite.

În ceea ce privește criptomonedele, eToro a fost unul dintre primii care a introdus Bitcoin în tranzacționare prin CFD-uri și de-a lungul anilor a introdus alte monede digitale, cum ar fi, de exemplu, Ethereum , Litecoin , Ripple .

Platforma eToro funcționează și nu este o înșelătorie, deși au existat multe dezbateri despre aceasta.

eToro Demo Bonus

Platforma eToro Openbook se poate lăuda cu o reputație excelentă, datorită fiabilității mari. Conform numeroaselor opinii și recenzii eToro, platforma acestui broker este foarte funcțională și simplă.Acest lucru va permite oricui să înceapă să tranzacționeze Bitcoin , cu cea mai mică răspândire de pe piață. Spreadul tipic pe bitcoin este de 1%.

Nu este nevoie să începeți tranzacționarea prin depunerea de bani , deoarece este, de asemenea, posibil să începeți cu demo-ul: platforma virtuală eToro.

Dacă doriți să începeți tranzacționarea cu bani reali, puteți profita de numeroasele bonusuri ale eToro .

Prin urmare, este posibil să le copiați pe cele mai bune (atât în ​​demo, cât și în real), să tranzacționați cu orice piață (atât în ​​demo, cât și în real) sau chiar să discutați cu alții, direct din aplicațiile pentru Android și iOS sau chiar doar pur și simplu de pe computer, fără a fi nevoie să descărcați absolut nimic. Pentru a vă deschide contul gratuit cu eToro, faceți clic aici.

Ce este eToro Wallet?

Portofelul Etoro este un portofel digital sigur, multi-criptografic, ușor de utilizat, care acceptă peste 120 de criptomonede . Acest lucru vă permite să cumpărați cu ușurință, să stocați, să primiți și să transferați criptomonede și să le schimbați cu monede tradiționale sau cu alte criptomonede.

Etoro Wallet oferă posibilitatea de a tranzacționa oricare dintre cele peste 500 de perechi de cripto-uri cu alte cripto-seturi, toate pe eToro Wallet, fără a fi nevoie să mutați / transferați nimic altundeva. Portofelul eToro poate fi descărcat de pe Google Play și App Store .entru a cumpăra criptomonede cu eToro Wallet , trebuie să urmați această procedură:

 • * Conectați-vă la contul dvs. Wallet prin intermediul dispozitivului mobil;
 • * În fila „Sold”, selectați criptomoneda pe care doriți să o achiziționați;
 • *Selectați fila albastră „Cumpărați”. Apoi, selectați suma în euro pe care doriți să o cheltuiți și vizualizați suma indicativă a criptomonedei pe care o veți primi;
 • * Alegeți „Cumpărați”. Veți fi redirecționat către Simplex, un furnizor de servicii terță parte care facilitează achizițiile cu carduri de credit, pentru a finaliza procesul.

Să începem de la elementele de bază, portofelul eToro este portofelul digital creat de eTorox pentru a cumpăra, stoca și trimite criptomonede . Grupul eToro susține că în viitor toate activele vor fi „tokenizate” și criptomonedele nu sunt altceva decât primul pas pe această cale.Pe portofelul eToro există mai mult de 120 de criptomonede , în timp ce perechile de criptomonede sunt mai mult de 500. Este de fapt un portofel digital multi-cripto-set, nu veți găsi doar cele mai faimoase Bitcoin , Ethereum și Ripple , ci și multe alte monede.

Pentru a rezuma cu portofelul eToro puteți:

 1. Transferați criptomonede de pe platforma de tranzacționare eToro;
 2. Trimiteți / primiți cripto-uri către și de la alte portofele (inclusiv ale dvs.);
 3. Schimbă criptomonede cu alte criptomonede.

Prin urmare, am răspuns la prima întrebare, pe care mulți și-o pun pe web. Da, puteți transfera criptomonede de pe platforma de tranzacționare eToro pe acest portofel. Toate? Nu, dar lista este în continuă creștere.

Descărcare și autentificare eToro Wallet

Descărcarea portofelului eToro este foarte simplă . De fapt, aplicația este disponibilă atât pentru dispozitivele Android, cât și pentru cele iOS. Deci, puteți găsi portofelul virtual atât pe Google Play Store, cât și pe App Store.

Pentru a accesa portofelul dvs. eToro, trebuie să aveți un cont de tranzacționare pe eToro și trebuie să treceți procesul de verificare (procedura standard, în conformitate cu legislația actuală).Apoi vă puteți conecta cu aceleași acreditări ca și contul dvs. de tranzacționare pe eToro.

Am văzut cum să transferăm bani de pe platforma de tranzacționare în portofelul eToro. Acum că criptomonedele se află în portofelul dvs. digital, le puteți trimite către alte portofele electronice , chiar dacă vă aparțin.Procesul este foarte simplu și este același pe care îl puteți găsi pe alte portofele ale altor mărci. Practic, fiecare portofel electronic are propria adresă publică , care corespunde aproximativ IBAN-ului conturilor curente .

Portofel eToroX

Deși proiectul de schimb eToro este în continuă evoluție, este deja posibil să identificăm cele mai importante caracteristici ale portofelului eToro.

 • *Abilitatea de a transfera criptomonede de pe platforma eToro pe portofel
 • *Abilitatea de a transfera din portofel în portofel
 • *Acces sigur și ușor
 • *Sincronizare totală cu conturile eToro existente
 • *Sistem de autentificare cu doi factori
 • *Conversie criptomonedă în criptomonedă
 • *O mulțime de caracteristici de securitate disponibile
 • *Interfață intuitivă pentru a preveni problemele clasice din industrie, cum ar fi dificultatea de a vă aminti cheile publice și private
 • *Abilitatea de a utiliza acreditațiile dvs. eToro pentru a accesa bursa eToroX
 • *Abilitatea de a utiliza acreditările pentru a continua cu conversia unei monede digitale
 • *Orice utilizator eToro poate folosi, de asemenea, portofelul eToroX.

În plus, comercianții care fac deja parte din clubul eToro Platinum, Platinum + și Diamond pot transfera, de asemenea, Bitcoins din conturile lor eToro direct în portofel.Utilizatorii de portofele EToroX pot transfera în schimb cripto-seturi între ei și, de asemenea, pe alte portofele. În plus, utilizatorii de portofel eToroX vor putea, de asemenea, să tranzacționeze active criptomonede și să-și stocheze activele digitale într-un mediu sigur.

Pentru a utiliza portofelul eToroX există deci o singură cerință: să fii un utilizator eToro verificat.

Avantajele portofelului eToroX

După examinarea caracteristicilor schimbului, să trecem acum la avantaje. De ce un client eToro ar trebui să deschidă un portofel eToroX?

Nu trebuie să fii expert în finanțe pentru a înțelege că portofelul eToroX, spre deosebire de alte produse similare, are un avantaj, deoarece a fost creat de o companie, precum eToro, stabilită și recunoscută în întreaga lume. Există milioane de clienți eToro și aceasta este cea mai bună garanție de fiabilitate. În plus, comercianții și investitorii pot fi siguri că portofoliul lor este gestionat cu cele mai înalte standarde de securitate din lume.

Un alt avantaj al portofelului eToroX este faptul că acest schimb permite clienților eToro existenți să aibă acces ușor pe piața criptomonedelor. Cei care sunt deja clienți, de fapt, trebuie doar să își folosească contul pentru a accesa portofelul.

Actualizări eToroX Wallet

Așa cum am menționat anterior , portofoliul eToroX este actualizat constant . Iată câteva dintre principalele inovații:

*-pe 12 septembrie 2019, eToroX a anunțat că a lansat AlgoX Prime, un program bazat pe API . Noul instrument are un design foarte intuitiv și se adresează numai investitorilor instituționali.

*-pe 7 august 2019 a venit anunțul privind disponibilitatea Stellar Lumens ca monedă de bază pe eToroX .

*-pe 5 iulie 2019, eToro a anunțat că a adăugat 5 jetoane nuivi la portofelul din lanț. Noile jetoane adăugate în iulie au fost: eToro EuroX și eToro US DollarX, care sunt stablecoin și Maker (MKR), Basic Attention Token (BAT) și OmiseGO (OMG).

*-pe 3 iulie 2019, eToroX a anunțat că a adăugat alte 120 de jetoane ERC-20 la portofelul eToro . În aceeași circumstanță, eToroX a specificat, de asemenea, că 120 de jetoane ERC-20 ar putea fi utilizate numai și exclusiv pe rețeaua blockchain Ethereum.

Unde sunt stocate bitcoin cumparate?

Criptomonedele de pe platformă sunt păstrate în principal în depozite frigorifice (adică nu sunt conectate la internet).

Cum să trimiteți bitcoins de la eToro Wallet la un alt portofel digital
Puteți retrage bitcoin sau alte criptomonede acceptate de platforma de tranzacționare eToro și le puteți pune într-un portofel extern prin intermediul aplicației eToro Wallet .

Doar după instalarea și conectarea la aplicația eToro Wallet va apărea opțiunea de a transfera tranzacții cu criptomonede pe portofelul dvs. pe platforma de tranzacționare eToro .Pentru a transfera o poziție de criptomonedă, trebuie deschisă fereastra Edit Trade din Wallet. În „Investit”, utilizatorii eligibili vor avea opțiunea de a transfera.

Vă rugăm să rețineți: procesul de transfer al criptomonedelor este o modalitate. Aceasta înseamnă că orice criptomonedă transferată de pe platforma eToro în portofelul dvs. nu poate fi transferată înapoi pe platforma eToro.Dar acum să vedem în practică cum să trimitem cripto din portofelul eToro către un alt portofel digital.

Acest lucru s-ar putea schimba într-o zi pentru criptomonede.

Guvernele au decis deja să creeze monede stabile sau criptomonede susținute de un activ stabil, cum ar fi aurul sau moneda tradițională fiat. Blockchain-ul este, de asemenea, utilizat pentru digitalizarea altor active, cum ar fi mașinile, proprietățile imobiliare și chiar operele de artă.

eToro este o platformă care a crescut constant „tehnologiile fintech ”, adică tehnologia financiară care oferă servicii și produse financiare prin intermediul tehnologiilor informaționale de vârf ( TIC ). În acest fel, ei pot oferi clienților lor instrumente care îi ajută să își îmbunătățească performanțele de tranzacționare

eToro folosind practicile „ No Dealing Desk ” (NDD) și tehnologiile „ Straight-Through-Processing ” ( STP ), asigură că toate tranzacțiile sunt efectuate în direct.

De asemenea, folosește modelul Market Maker . Acest lucru asigură existența unei lichidități ridicate, prin urmare, este posibil să vindeți sau să cumpărați active diferite fără a afecta prețurile. Pentru eToro este important ca prețurile să reflecte prețul real al pieței.

Acest lucru se datorează faptului că, fiind platforma reglementată, nu sunt interesați de schimbarea prețurilor. eToro câștigă din comisioane. Trebuie avut în vedere faptul că, chiar dacă eToro nu este autorizat să modifice prețurile în timpul tranzacțiilor, prețurile în sine sunt încă supuse modificărilor ca urmare a instabilității pieței.

Social Trading de către eToro

Social Trading eToro

Social Trading eToro

Trading socială poate fi considerată ca o adevărată revoluție în online trading . Mulți comercianți, datorită CopyTrader, au capacitatea de a repeta automat activitățile de tranzacționare și operațiunile unui alt comerciant . În acest fel, oricui îi este permis să devină un comerciant profesionist. Cu Social Trading aveți ocazia să urmăriți și să copiați sau pur și simplu să urmăriți și să investiți independent.

Caracteristica principală este că este foarte ușor de utilizat chiar de la început. Puteți copia mai mulți traderi simultan pentru a vă diversifica portofoliul pentru a limita riscul la tranzacționare. Mulți comercianți începători sunt atrași de Social Trading datorită faptului că, având posibilitatea de a putea vizualiza portofoliul comerciantului , istoricul operațiunilor sale și scorul de risc, sunt capabili să facă alegeri mai prudente.

Platforma eToro fiind o rețea socială permite traderilor să profite de „ fluxul de știri ”. Astfel, comercianții primesc toate actualizările referitoare la alți comercianți , de exemplu, cu privire la deciziile lor de investiții.

CopyTrader

Cu funcția CopyTrader este permis Traderului să tranzacționeze automat. Aceasta înseamnă că pot decide să investească o parte din fondurile lor în afacerea unui alt investitor. În acest fel, în același timp, toate investițiile lor sunt copiate, prin urmare, atât câștigurile, cât și pierderile vor fi aceleași.

Investitor popular

Investitor popularPopulare Investitorul sunt așa-numitele top comerciant care a obținut, de fapt, foarte mare succes financiar. Acestea oferă tuturor celorlalți comercianți posibilitatea de a vizualiza și chiar de a copia tranzacțiile lor. Când investitorul popular este copiat de mulți utilizatori, eToro le plătește o contribuție. Aceștia primesc apoi plăți lunare, o plată anuală de până la 2% pentru activele lor administrate și o reducere la spreadul de până la 100%.
eToro a stabilit un program pentru investitori populari . Este împărțit în patru niveluri:

 • Cadet;
 • Rising Star;
 • Campion;
 • Elită.

Pentru a fi admis în program și pentru a trece de la un nivel la altul, trebuie îndeplinite anumite cerințe.

De exemplu, pentru nivelul Elite , Comerciantul trebuie să fi fost cel puțin două luni la nivelul Campion . Suma depozitului trebuie să fie de cel puțin 20.000 USD. În plus, activele lor gestionate anual (AUM) nu trebuie să fie mai mici de 500.000 USD. eToro plătește, de asemenea, o plată fixă ​​de 1.000 USD pe lună, în plus, nu există comisioane pentru retrageri și primesc 2% din media anuală (AUM).

CopyPortfolio

CopyPortfolio împreună reprezintă atât Trader de succes si ambele active , care sunt unite printr – o strategie comună implicită.

Copyportfolio vă permite să -și diversifice portofoliul dvs. reducând astfel riscurile care ar putea fi întâmpinate cu o investiție greșită.

Activele pe care este posibil să se investească sunt:

 • Valute: Aceasta este o piață volatilă, prin urmare, valoarea se poate schimba în cel mai scurt timp. Trader pentru a obține unele câștiguri bune trebuie să dețină capital substanțiale. Valoarea monedelor este afectată de diferite cauze, cum ar fi, de exemplu, deciziile băncii centrale privind ratele dobânzii. Platforma eToro vă permite să tranzacționați valute numai prin tranzacționarea CFD ( Contract for Difference ), prin urmare, nu este nevoie să cumpărați axa subiacentă. Cele mai comune monede sunt, de exemplu, EUR / USD și EUR / GBP;
 • Criptomonede: în ultimii ani au devenit unul dintre principalele active de investiții pentru majoritatea traderilor . Platforma eToro oferă mai multe avantaje pentru cei care doresc să investească în criptomonede. Vă permite să alegeți din multe monede digitale. La fel ca în cazul monedelor tradiționale, criptomonedele sunt, de asemenea, supuse unei volatilități ridicate a valorii lor chiar și în câteva ore. Cu eToro puteți investi în criptomonede prin tranzacționare CFD . Puteți alege dintre multe criptomonede precum Ethereum , Bitcoin , Litecoin;
 • Stocuri: sunt potrivite pentru cei care doresc să facă investiții pe termen mediu-lung. Valoarea acțiunilor este condiționată de diverse fenomene de piață, prin urmare, în consecință, aceasta poate crește sau scădea ca urmare, de exemplu, a modificărilor prețurilor acțiunilor concurenților. Cu platforma eToro este posibil să cumpărați „ Long ” sau să vindeți „ Short ” prin tranzacționare CFD. Printre cele mai populare acțiuni putem găsi, de exemplu, Facebook , Google;
 • ETF: ETF înseamnă Exchange Trading Fund . Include diferite active care sunt adunate toate, care funcționează ca un singur activ negociabil. Desigur, fiecare fond urmărește un anumit indice de piață sau strategie. În acest fel, comercianții pot face o investiție cu risc scăzut. Prin urmare, acestea sunt considerate instrumente de investiții pe termen lung pentru a produce profituri continue în timp. ETF-urile pot fi cumpărate „ Long ” sau vândute „ Short ” prin CFD-uri. Un ETF poate fi, de exemplu, Indicele piețelor emergente (EEM);
 • Materii prime: spre deosebire de celelalte, aceste active sunt tangibile în realitate, vorbim despre elemente precum aurul, petrolul. Valoarea mărfurilor este, de asemenea, afectată de evenimentele care se întâmplă în lumea reală. În special, materiile prime sunt evaluate ca un bun refugiu sigur. Platforma eToro vă permite să investiți în mărfuri numai prin tranzacționare CFD ;
 • Indici: includ active diferite, motiv pentru care se calculează mai multe solduri comparativ cu stocurile individuale Acestea pot fi tranzacționate prin tranzacționarea CFD-urilor ( Contract for Difference ). Printre indicii avem, de exemplu, Nasdaq (NSDQ100).


Cont demo gratuit și nelimitat, fără restricții de depunere.

eToro este o platformă reglementată?

Platforma eToro este reglementată și are licențe regulate pentru a putea practica în Europa. Compania de investiții este eToro ( Europe ) Ltd. Este înregistrată în Cipru de CySEC sub numărul de licență 109/10. În schimb, în ​​Marea Britanie există eToro UK, care este înregistrată la FCA ( Financial Conduct Authority ) cu numărul 583263. Important este că eToro este în conformitate cu MiFID (Directiva privind piețele instrumentelor financiare).

În această secțiune, eToro oferă o mulțime de conținut atât în ​​format video, cât și în format text, pentru a ajuta comercianții să își aprofundeze cunoștințele cu privire la tranzacționarea online . În plus, există posibilitatea de a participa la seminarii web .

Tranzacționare eToro în portofelul eToro

Prin „transfer de criptomonede” înțelegem retragerea criptomonedelor de pe platforma eToro în portofelul eToro .

Pentru a efectua transferul, faceți clic pe o poziție din portofel pentru a deschide fereastra „Editați tranzacția” . Dacă poziția îndeplinește cerințele de transfer, la „investit” va exista opțiunea de transfer.O listă actualizată a criptomonedelor care pot fi transferate este disponibilă pe această pagină . Această listă este actualizată pe măsură ce alte criptomonede devin disponibile pentru transfer.

Atenție, deoarece tranzacțiile cu marjă nu pot fi transferate în portofelul eToro . În practică, numai pozițiile lungi (Cumpărați) și fără pârghie sau achizițiile de criptomonede reale (nu CFD-uri) pot fi transferate către eToro Wallet. De fapt, vă reamintim că pe eToro puteți cumpăra criptomonede, dar și tranzacționa CFD-uri. Pentru a cumpăra criptomonede pe eToro este necesar să deschideți poziții de cumpărare fără pârghie .

Transferul cryptocurrencies poate fi efectuată de către toți utilizatorii din țările admise, din care Italia este , de asemenea , o parte. Prin urmare, utilizatorii italieni îl pot utiliza în siguranță și legal.

Criptomonedele pot fi transferate până la valoarea oricărui depozit efectuat prin metoda de plată dorită.

Pozițiile vor fi închise după finalizarea tranzacției . Poate dura până la o zi lucrătoare pentru ca transferul să fie procesat de eToro. Din momentul procesării transferului, poate dura mai mult timp până când criptomonedele vor apărea în Wallet. Acest timp suplimentar depinde de blockchain. În timp ce solicitarea de transfer este procesată de eToro, poziția va apărea în portofel ca „Transfer în așteptare”.

Detalii tehnice și autentificare pentru transfer
Iată câteva alte note pe care trebuie să le aveți în vedere atunci când transferați criptomonede în portofelul dvs. de criptomonede.

Pentru a utiliza Wallet, aveți nevoie de un telefon mobil verificat, cu funcționalitate SMS , deoarece acest lucru este obligatoriu pentru autentificarea în doi factori (2FA) pentru aplicația eToro Wallet.

De fapt, va trebui să inițiați un transfer pentru fiecare tranzacție pe care doriți să o transferați în portofel individual. Nu puteți iniția un singur transfer pentru a muta toate tranzacțiile către un activ.

Taxe pentru transferul de bitcoin pe eToro
Toate taxele Toro sunt specificate clar în pagina „Tranzacții” a aplicației . Taxa blockchain este determinată în momentul tranzacției și nu depinde de eToro. Taxa se aplică fiecărei tranzacții de criptocurrency și se deduce din valoarea achiziționată a criptomonedei .

Poate fi transferat cripto-ul din portofelul eToro pe platforma eToro?
În prezent, nu este posibil să transferați criptomonede din eToro Wallet pe platforma de tranzacționare eToro . Etoro lansează Wallet-ul ca lansare pe etape. În timp, va comunica cu utilizatorii dacă și când va putea oferi această opțiune în viitor.

Depozit minim pe eToro

Pe eToro, depunerea minimă necesară este de 50 USD dacă alegeți să faceți o depunere prin card de credit / debit sau 500 USD dacă alegeți un transfer bancar.

După ce ați făcut prima depunere, puteți alege în mod liber suma care urmează să fie plătită în contul eToro, începând de la cel puțin 50 USD (500 USD prin transfer bancar). Amintiți-vă că, înainte de a continua cu prima depunere, va trebui să vă verificați contul de tranzacționare și să urmați instrucțiunile pentru a demonstra că sunteți adevăratul proprietar al contului.

eToro acceptă, de asemenea, plăți cu PayPal și Skrill , iar transferurile bancare sunt valabile în orice țară. Primirea plății poate dura până la 3-5 zile lucrătoare .

eToro: ce este convenabil?

Comparativ cu băncile tradiționale de investiții, cu toate acestea, taxele solicitate de eToro sunt mult mai mici. Spre deosebire de Unicredit și alte instituții de tranzacționare bancară, platforma online nu prevede costuri de administrare , care se ridică adesea la câteva sute de euro, sau taxe de timbru asupra valorilor mobiliare.

În plus, eToro nu percepe comisioane pentru investiții în acțiuni și are o rată mult mai mică decât băncile de investiții sau alți brokeri ECN. Desigur, instituțiile financiare nu solicită comisioane pentru depozite sau retrageri, dar tranzacționarea cu un broker reglementat înseamnă economisirea unei sume cu adevărat mari, bucurându-vă de instrumente suplimentare care fac diferența (tranzacționare copie, cont demo etc.).

Când vă înregistrați pe site, trebuie să indicați imediat modul în care doriți să depuneți și să vă retrageți fondurile . Metoda trebuie să fie aceeași pentru ambele operații.

Efectuarea unui depozit este rapid și ușor. Există diverse metode de plată disponibile pentru dvs.

Puteți alege pe cel pe care îl preferați și urmați instrucțiunile de mai jos:

 • Conectați-vă la platforma de tranzacționare;
 • Faceți clic pe „Depunere fonduri“;
 • Introduceți suma și moneda;
 • Selectați metoda de depunere preferată dintre: Carduri de credit / debit Visa și MasterCard, Transfer bancar Neteller, Skrill, WebMoney și PayPal .

Unul dintre avantajele eToro este că puteți retrage fonduri în orice moment , pentru o sumă maximă egală cu soldul contului eToro, minus suma marjei utilizate.

Prelucrarea cererilor de retragere este practic imediată, cu un interval de timp maxim de o zi lucrătoare. Pentru a primi creditul, calendarul poate varia în funcție de metoda de plată aleasă. În general, vorbim de 1 sau 2 zile lucrătoare pentru circuitele online și de până la 8 zile lucrătoare pentru cardurile de credit și de debit și pentru transferurile bancare.

Suma minimă de retragere este de doar 50 de euro. Cu toate acestea, după mai multe modificări de-a lungul anilor, depozitul minim pentru a începe să investiți cu eToro este în prezent de 200 de euro. Pentru a accesa site-ul web eToro în limba Romana, trebuie doar să faceți clic pe următorul link www.etoro.com/ro.

concluzii

De ce să alegi eToro? Pentru comercianții începători care încep de la zero, aceasta este singura platformă de încredere care le permite să investească imediat , prin tranzacționarea copiilor .

Dar acesta nu este singurul motiv pentru care vă recomandăm acest broker.După testarea serviciilor eToro , dorim să subliniem abordarea clienților companiei.

eToro oferă diverse cursuri și instrumente de tranzacționare pentru a vă asigura că aveți tot ce aveți nevoie pentru a deveni un comerciant pe termen lung sau un investitor cu un fundal solid. Unul dintre principalele obiective ale companiei a fost întotdeauna promovarea alfabetizării financiare .

Cu acest broker vă puteți face cu ușurință intrarea în lumea tranzacțiilor online , fără a risca bani reali datorită contului demonstrativ . Sau puteți încerca imediat să vă atingeți obiectivele de profit copiind mii de traderi cu experiență care activează activ pe piețe.Site-ul este cu siguranță inovator, dar nu numai din punct de vedere tehnologic. Sistemul Copy Trading , care a făcut acest broker unic și celebru, promovează, de asemenea, colaborarea în sectorul investițiilor.

Singura modalitate de a vă asigura că comercianții profită de toate avantajele oferite de un broker și dețin toate informațiile necesare pentru a le utiliza este să operați în deplină transparență . Și eToro o face mai bine decât oricine altcineva.

Profilul fiecărui comerciant care poate fi copiat este vizibil pentru toți ceilalți utilizatori, care pot vizualiza, de asemenea, informații utile, cum ar fi performanța anterioară, câștigurile, scorul de risc, diversificarea portofoliului și multe altele. În plus, eToro nu are taxe sau comisioane ascunse și toate plățile sunt explicate în mod clar și simplu direct pe site. Puteți accesa aceste informații chiar și fără a vă înscrie.


Cont demo gratuit și nelimitat, fără restricții de depunere.

Leave a Reply