Previziunea Dogecoin : unde va merge prețul? Analize și opinii ale analiștilor

Începutul anului cu o explozie pentru listarea Dogecoin: va continua tendința ascendentă sau este mai probabil o inversare puternică?

Contrar a ceea ce era de așteptat la sfârșitul anului, criptomoneda meme Dogecoin s- a impus ca una dintre cele mai bune din această primă parte a anului 2021. Denumire cunoscută doar pe nișa cripto-comercianților, Dogecoin a devenit un fenomen de masă între aprilie și Mai.

Cunoașteți revoluția comercială socială eToro?

Alăturați-vă comunității, funcția CopyTrader  vă permite să copiați automat strategiile celor mai buni traderi din lume.

Obțineți un cont demonstrativ cu 100.000 € de credit virtual

O cifră, mai presus de toate, pentru a avea o idee clară despre amploarea creșterii Dogecoin în câteva luni. La începutul lunii mai, prețul lui Doge era de 0,61 dolari, cu 13.000 la sută mai mult decât la începutul anului!

O schimbare procentuală imensă, motiv pentru care Doge se remarcă printre cele mai bune criptomonede din 2021 .
Confruntat cu un astfel de salt, este mai mult decât firesc să fii asaltat de o mie de îndoieli cu privire la ceea ce s-ar putea întâmpla în viitor.

Este mai probabil ca ar putea exista o prăbușire a Dogecoinului, în lumina nivelurilor nesustenabile la care a ajuns prețul, sau scenariul este destinat să rămână optimist, deoarece prețul Doge nu este deloc nedurabil?

După cum ați înțeles cu siguranță în acest articol, vom aborda subiectul previziunile Dogecoin 2021.

Analiștii și investitorii sunt mai mult decât oricând împărțiți cu privire la tendințele posibile, deoarece istoria ne învață că Doge, poate mai mult decât alte monede, este adesea pradă volatilității, fiind foarte condiționat de declarațiile de pe rețelele sociale ale celor mai renumiți nași ai săi, începând de la Elon Musk din Tesla .

Acum, și cei care de obicei fac tranzacții online o știu bine, volatilitatea nu este o limită dacă este gestionată corect. De fapt, profitând de fluctuațiile puternice ale prețurilor este posibil să tranzacționați pe criptomonede și, prin urmare, și pe Doge.

Cu toate acestea, cert este că volatilitatea implică un anumit risc care poate fi limitat doar prin practică.
Tocmai pentru asta este oferit clienților lor contul demo gratuit pe care brokerii precum eToro (citiți recentia aici) să învețe cum să tranzacționeze criptomonede.

La momentul nașterii Dogecoin, nici măcar nu era considerată o adevărată resursă de investiții. Doge, de fapt, a fost creat ca un fel de parodie, conceput pentru a face haz de boom-ul alternativelor altcoins la Bitcoin.

În 2019, protocolul proiectului Doge a fost actualizat. Deși a fost lansat pentru distracție, a găsit multe aplicații practice. În special, posibilitatea de a utiliza protocolul Doge pentru a transfera sume mici de bani cu comisioane de tranzacționare reduse, a sporit atracția meme-altcoin. Comparativ cu primii ani de viață, astăzi Dogecoin este o criptomonedă recunoscută, cu o piață de referință bună. Pe scurt, în câțiva ani, totul s-a schimbat radical și, probabil, este și o greșeală astăzi să vorbești despre Doge ca pe un meme.

În comparație cu alte criptomonede, Doge are un nivel mult mai larg de volatilitate , deoarece este adesea condiționat de mișcările utilizatorilor organizate pe TikTok și Reddit Forum care, prin activități coordonate, își propun să mute prețul. #DogeArmy sau #DogeCoinArmy este scutul acestei Criptomonedă ciudat.

La începutul aventurii sale (decembrie 2013), Dogecoin se lăuda cu o valoare de doar 0,000264 USD. Practic stabil (și cunoscut doar în unele nișe), până la sfârșitul anului 2017, Doge și-a mărit valoarea până la 0,013219 USD. Cu toate acestea, în vara anului 2018, prețul s-a prăbușit din nou și a atins până la 0,001 USD la începutul anului 2019. În 2020, a început marele raliu Doge care s-a concretizat apoi în primele luni ale anului 2021.

Morala discursului: cei care au ales să cumpere Dogecoin când a valorat foarte puțin, au obținut un profit uriaș.

Astăzi puteți cumpăra și Dogecoin cu unul dintre cei mai renumiți brokeri din lume: eToro. Acest intermediar, care funcționează și ca un schimb, a inclus recent Doge în lista activelor criptografice disponibile.Când vine vorba de previziuni, este în primul rând necesar să analizăm catalizatorii, adică acele evenimente care pot afecta valoarea Dogecoinului. În cazul lui Doge, există atât de mulți catalizatori.

Iată o listă rezumativă utilă:

 • Decizia retailerului de tehnologie online Newegg de a accepta Dogecoin ca metodă de plată;
 • Creșterea generală a numărului de companii care acceptă Doge ca sistem de plată: de la echipa NBA din Dallas Mavericks la reprezentanța de mașini high-end Post Oak Motor Cars, de la;
 • Compania de stațiuni de lux Kessler Collection la compania aeriană letonă airBaltic;
 •  CoinFlip a operatorului de criptomonede ATM de a adăuga Dogecoin la rețeaua sa de 1.800 de terminale din Statele Unite;
 • Comentariile continue ale lui Elon Musk;
 • Aatribuirea statutului de mijloace oficiale de plată în cadrul misiunii Lunar Doge-1;
 • Previziunile Dogecoin 2021: opiniile analiștilor;
 • Și, așadar, ne aflăm la prognozele Dogecoin 2021;
 • Moneda va continua să crească sau se va prăbuși;
 • Comercianții organizați pe Reddit au un vis: predicția lor este că valoarea Dogecoin ar putea ajunge la 1 dolar în următoarele luni;
 • Mulți analiști, totuși, nu cred că această estimare este considerată utopică.

La rândul nostru, putem spune că, dacă prețul Dogecoin în 2021 ar crește la 1 dolar, atunci strategia de urmat imediat ar fi alcătească ( aici demonstrația eToro ).

Potrivit lui Sam Onigbanjo , fondatorul Academiei Piețelor de Capital, este în curs de desfășurare o tendință de urcare pe Doge, care este susținută de recunoașterea din partea investitorilor instituționali. Din punct de vedere tehnic, a adăugat managerul, există o rezistență la 0,5 dolari și una la 1 dolar, acesta din urmă urmând să fie atins în iulie.

Conform previziunilor furnizate de algoritmii Wallet Investor, însă, valoarea Dogecoin ar trebui să se stabilească la 0,35 dolari în următoarele luni și apoi să închidă anul la 0,38 dolari.

Pe baza planurilor spațiale ale lui Musk, seria de rachete lunare Falcon 9 din Space X ar putea însoți alte expediții plătite în Dogecoin în viitor. Aceasta înseamnă că cei care au investit în Dogecoin începând de astăzi pot plăti pentru orice misiune folosind memo-ul criptocurrency. Mai general, această posibilitate ar putea interesa în curând orice fel de experiment.

Dincolo de faptul specific, pentru Dogecoin este o recunoaștere foarte importantă. De la o criptomonedă născută ca o glumă, la un activ digital ales ca sistem de plată pentru proiecte spațiale și mai general pentru experimente de înaltă tehnologie, există o mare diferență. Saltul calitativ pe care l-a făcut Dogecoin se reflectă în cotațiile actuale de cripto-meme.

Acum, când Dogecoin este gata să meargă pe Lună (nu numai metaforic, ci și cu adevărat), este timpul să facem un bilanț și să cuantificăm profitul acelor investitori care ne-au văzut mult timp la începutul anului. Până acum câteva luni, de fapt, Doge era considerat puțin mai mult decât o glumă. Investitorii care au trecut dincolo de ceea ce era viziunea dominantă, fiind convinși că „patronajul” lui Musk va face mai devreme sau mai târziu diferența, și-au umplut buzunarele cu bani.

Având în vedere prețul atins de Doge weekendul trecut (o retragere foarte semnificativă a avut loc în cursul săptămânii) și egal cu 0,62 dolari, creșterea Doge de la an la an este egală cu un impresionant +24,700 la sută! În timp ce atât de mulți comercianți își mușcă mâinile pentru că nu au încredere în puterea alcunească a lui Elon Musk, puțini fornuniți au sărbătorit de mult.

Cei care au activat poziții alcistați pe Doge de la începutul anului, de fapt, au obținut un câștig impresionant.

Cu un capital de doar 1000 de dolari , un investitor a cumpărat 175.438 de jetoane Doge. Când valoarea cripto-monedei-mem a ajuns la 0,69 dolari (acesta a fost maximul istoric), valoarea jetoanelor cumpărate prin plata a doar 1000 de euro a fost egală cu 121 052 dolari.

Chiar având în vedere scăderea la 0,62 dolari care a avut loc înainte de prăbușirea weekendului trecut, vorbim, așadar, despre un câștig de 108.771 dolari!

Pe scurt, cei care au cumpărat Dogecoin în vremuri nebănuite, au pus mâna pe o avere. Investiția de 1000 USD este un capital accesibil aproape tuturor. Din aceasta rezultă că pentru a câștiga bani cu Dogecoin nu au fost investitori mari cu disponibilitate imensă, ci și mici comercianți care ne-au văzut de mult timp. Oricine poate câștiga încă mult cu Dogecoin.

Printre altele, faptul că este posibil să se speculeze pe Doge și cu eToro face acest activ accesibil chiar și celor care nu au cunoștințe speciale despre criptomonede.

Leave a Reply