Criptomonezi pentru a investi în 2021 cu eToro

Prețurile criptomonedelor in Romania

Prețurile criptomonedelor s-au ridicat din nou în weekend. Potrivit multor analiști, în spatele mitingului Bitcoin, Ethereum, dar și al cripto-meme-ului Dogecoin ar exista o serie de tweeturi optimiste hotărâte care au fost postate de patronul Tesla Elon Musk. Relația dintre mesajele Twitter ale magnatului mașinii electrice și tendința criptomonedelor nu mai uimește pe nimeni. Din ziua în care Tesla a anunțat că a investit în Bitcoin , prețurile criptomonedelor au înregistrat, de asemenea, creșteri considerabile de îndată ce Musk scrie pe social media.

Ce se schimba in 2021 in lumea virtuala

Această situație în sine nu este o problemă, ci dimpotrivă reprezintă o oportunitate de a investi în criptomonede prin exploatarea sentimentului pozitiv. Pentru a profita de această fază prin care trece sectorul criptografic, puteți alege CFD-urile ca instrument de investiții. Cumpărând un CFD pe cross-ul BTCUSD și apoi revizuindu-l atunci când prețul Bitcoin crește , puteți profita de diferența de valoare.

Pentru a afla cum să investești în Bitcoin prin CFD-uri, poți practica cu contul virtual demo de 100.000 de euro pe care brokerul eToro îl pune la dispoziție. Pe Borsa Inside sugerăm deseori eToro, deoarece acest broker vă permite, de asemenea, să copiați strategiile celor mai buni traderi . Descoperiți acum avantajele tranzacționării sociale pe criptomonede activând demo-ul gratuit eToro.

eToro Romania
💰 Taxe
eToro au
comision gratuit de 0% pe acțiuni.
💰 Pârghie
Atunci când clienții cumpără acțiuni la 1x, leverage-ul este complet gratuit la eToro și cumpără acțiunile subiacente. Acest lucru nu este întotdeauna cazul altor brokeri.
💹 Companie
eToro este o imensă platformă de tranzacționare cu active multiple și își propune să devină listă publică cu o IPO de
10 miliarde de dolari .
📈 Acțiuni
Clienții eToro pot cumpăra acțiuni fracționate.
💰 Depozit Min
Depozitul minim este de 50 USD, dar 50 USD este tranzacția minimă pe acțiuni.
📈 Prețuri
eToro este unul dintre cele mai ieftine locuri pentru a cumpăra acțiuni și criptomonede.
✔️ Comparativ
eToro sunt de 10 ori mai ieftine de până la 20 de ori mai ieftine decât alți brokeri.
💰 Depozit Min 50 USD
👱‍♂️ Folosit de 20.000.000 de utilizatori și comercianți eToro
📆 Fondat 2007
🌍 Autorizat CySEC / FCA / ASIC
👮‍♂️ Regulament
Autoritatea de conduită financiară (FCA), Comisia pentru valori mobiliare și cipru (CySEC), Directiva privind piețele în instrumente financiare (MiFID), Comisia australiană pentru valori mobiliare și investiții (ASIC)
🚫 Țări excluse
eToro nu este disponibil în următoarele țări:
IR, KP, BE, CA, JP, SY, TR, IL, BY, AL, MD, MK, RS, GN, CD, SD, ZW, ET, GH, TZ, LY , UG, ZM, BW, RW, TN, SO, NA, TG, SL, LR, GM, DJ, CI, PK, BN, TW, WS, NP, SG, VI, TM, TJ, UZ, LK, TT , HT, MM, BT, MH, MV, KZ, GD, FJ, BB, BM, BS, AG, AI, AW, LB, SV, US, PY, HN, GT, PR, NI, VG, AN,


Cont demo gratuit și nelimitat, fără restricții de depunere.
 


Musk menționează Bitcoin, Ethereum și Dogecoin 
În ultimele ore, Elon Musk a fost ocupat pe Twitter. Cu câteva ore în urmă, mesajul „ Dojo 4 Doge ” postat de proprietarul Tesla despre Dogecoin. Dojo este un cuvânt care se referă la un centru japonez de formare în arte marțiale.

Ce legătură are asta cu criptomonedele? Explicația este simplă dacă luăm în considerare faptul că echipa hardware Tesla lucrează de ceva timp la dezvoltarea unei rețele neuronale (NN) al cărei scop este creșterea vitezei de învățare a rețelelor.

Numele acestei rețele? Evident, Dojo. Șeful Tesla a anticipat că Dojo V1.0 va fi lansat în aproximativ un an.

“Un e-mail spune că, dacă aveți aur, nu este același lucru cu a avea aur. Puteți avea și criptomonede. Banii sunt doar informații care ne permit să evităm dezavantajele trocului. Aceste informații, cum ar fi toate datele, sunt supuse erorilor “.

Cele menționate mai sus sunt, pe scurt, cele mai recente tweets ale lui Musk pe criptomonede . Și, în timp ce un articol al WSJ afirmă că CEO-ul Tesla ar putea avea Dogecoin în valoare de până la două milioane de dolari, recunoscând că, prin urmare, ar fi avut interesul să-l pompeze pe Doge cu Tweets-urile sale, printre investitori primele îndoieli cu privire la operat de Musk.

Personajul s-a împărțit întotdeauna, dar acum rupturile dintre comercianți par a fi și mai puternice. Alături de cei care îl consideră pe Musk un vizionar, de fapt, există și cei care îl consideră doar un speculator angajat constant în publicitatea criptomonedelor.

Este chiar așa? Indiferent de ceea ce credeți, este de netăgăduit că pentru a investi astăzi în criptomonede este necesar să ne uităm la ceea ce spune și scrie Musk. Odată ce i-ai analizat declarațiile, nu este necesar să cumperi Bitcoin într-un sens fizic. Pentru a specula prețurile criptomonedelor, de fapt, CFD Trading este mai mult decât bun. Aflați cum să folosiți cuvintele lui Musk pentru a tranzacționa Bitcoin și Ethereum prin CFD-uri.

Musk manipulează piața criptomonedelor?

Musk manipulează prețurile criptomonedelor? Teoretic, șeful Tesla poate scrie orice vrea pe contul său de Twitter. Depinde apoi de liberul arbitru al fiecăruia să asculte sau nu cuvintele sale. Potrivit unor comercianți, averea lui Musk constă în faptul că SEC nu poate interveni în manipulările pieței criptomonede .

Acest lucru este adevărat, dar din momentul în care Tesla a început să investească în Bitcoin și apoi există Bitcoins în bilanțul companiei, discursul poate începe să se schimbe și CEO-ul din Africa de Sud poate să nu fie atât de protejat. De fapt, cu Tweets-urile sale, Musk manipulează prețul Bitcoin și, în consecință, float-ul gratuit al Tesla, care este o companie listată pe S&P 500 din Wall Street. Este chiar așa? Este Elon Musk, de fapt, un insider așa cum nu l-au văzut de ani de zile?

Chiar dacă răspunsul la această întrebare a fost afirmativ, aveți grijă să nu legați raliul BTC doar de cuvintele lui Musk. După cum a subliniat Simon Peters, analist eToro ( aici site-ul oficial al brokerului ), Bitcoin a reușit să ajungă la o capitalizare de 1 trilion de dolari chiar și într-un context în care au existat mai multe critici, având în vedere că mulți continuă să vorbească despre o bulă gata să explodeze în orice moment.

Serviciile care au făcut eToro popular

eToro este o călătorie foarte lungă, care începe mai mult de 10 ani și este împânzită de mici îmbunătățiri progresive. Ideea de bază, care este încă sufletul companiei, este oferta de servicii fintech avansate care permit tuturor, chiar și celor cu puțină experiență, să se apropie de piețele financiare.

eToro

 

De exemplu, să vorbim despre CopyTrader , un sistem care vă permite să copiați cei mai buni traderi de pe platformă cu un singur clic . Sau chiar CopyPortfolios , coșuri de valori mobiliare împărțite după tip, sector și performanță pe piață. Două instrumente importante și simple de utilizat, care permit tuturor să înceapă să investească chiar și cu câțiva euro pe cele mai fierbinți piețe ale momentului.

Fără a uita însă sprijinul pentru cei care preferă să o facă singuri. eToro oferă instrumente și diagrame profesionale de gestionare a comenzilor pe Bitcoin, Ethereum și alte 16 criptomonede , împrumutate de pe piețele financiare mai tradiționale.

Să investească în criptomonede în mod corect, adică cu analiza tehnică, cea fundamentală și, de asemenea, cu posibilitatea schimbului de idei și strategii cu alți traderi, datorită tranzacționării sociale

eToro este o platformă de tranzacționare all-in-one care permite utilizatorilor să se ocupe de valute, mărfuri, acțiuni și criptomonede. Cu sediul în Israel, eToro se mândrește cu milioane de clienți în peste 100 de țări.

Platforma a introdus pentru prima Bitcoin de tranzacționare în 2013, dar a devenit din moment ce o mai bine rotunjite de schimb care oferă diverse produse Criptomonedă.

eToro platforma multi-active

În linii mari, eToro oferă două mecanisme pentru investiții în criptare. Puteți cumpăra cripto fără pârghie, caz în care activul de bază este păstrat în depozitul frigorific de către eToro în numele dvs. Sau, puteți tranzacționa cripto printr-un Contract for Difference (CFD), prin care nu dețineți activul subiacent, ci mai degrabă speculați despre prețul său viitor.

Un aspect care face eToro să iasă în evidență este că oferă facilități de tranzacționare socială. Folosind funcția de tranzacționare a platformei, de exemplu, utilizatorii pot urmări și copia pozițiile altor traderi.

eToro, platforma multi-active cu peste 14 milioane de utilizatori înregistrați la nivel global, a adăugat mai multe instrumente îmbunătățite de tranzacționare și gestionare a riscurilor la schimbul de criptare, eToroX.

Folosind un model de taxă „Taker-Maker” inversat unic și progresiv *, eToroX întoarce structura de preț tradițională „Maker-Taker”, permițând să se plătească o reducere pentru cei care execută comenzi de piață peste anumite volume, în loc să plătească privilegiu de tranzacționare.

Cercetările de la Universitatea din Melbourne au examinat puținele schimburi tradiționale care au adoptat modele de comisioane inversate și au concluzionat că impactul net al acestor modele asupra calității pieței este pozitiv, arătând eficiența prețurilor și o creștere a lichidității cu cota de piață a locurilor de muncă inversate, cu o scădere a volatilitate pe termen scurt.

Ca parte a concentrării sale asupra traderilor profesioniști și instituționali și a cerințelor acestora pentru instrumente mai bune de gestionare a riscurilor, eToroX a adăugat o gamă de noi tipuri de comenzi, pentru a amplifica abilitățile utilizatorilor în tranzacționarea FX tokenizat, mărfuri și criptare 24×7, inclusiv FOK, IOC, GTC și GTD, precum și comenzi speciale Iceberg.

De asemenea, a stabilit o soluție de custodie frigorifică extrem de sigură, de același standard înalt ca cele utilizate de casele financiare tradiționale. Alte instrumente introduse includ un API de nivel instituțional cu protocol FIX, în plus față de protocoalele REST și WebSocket și un program de linie de credit pentru tranzacționarea la fața locului, permițând utilizatorilor acces extins la piețele de lichiditate profundă ale eToroX și permițându-le să tranzacționeze cu la zece ori mai mult volum.

Cum să convertiți o criptomonedă într-o altă criptă pe portofelul eToro
Dacă aveți bitcoin sau alte criptomonede în portofelul eToro, puteți utiliza funcția de conversie pentru a converti criptomonedele acceptate într-una dintre celelalte criptomonede disponibile în portofel.

Pentru a converti o criptomonedă într-o altă criptomonedă, trebuie să urmați această procedură :

1. Conectați-vă la contul dvs. Wallet prin intermediul dispozitivului mobil;

2. În fila „Sold”, selectați criptomoneda pe care doriți să o convertiți;

3. Selectați „Convertiți”. Pe această pagină, veți selecta suma de convertit și veți alege criptomoneda pe care doriți să o primiți.

4. Asigurați-vă că detaliile sunt corecte, apoi selectați „Convertiți”.

De asemenea, în acest caz, trebuie avut în vedere faptul că numai criptomonedele acceptate de eToro Wallet pot fi convertite.

Cum să vă găsiți adresa publică

Fiecare portofel are propria adresă publică , care este adresa unui utilizator din blockchain pentru o anumită criptomonedă . Pentru a vedea adresa, faceți clic pe criptomoneda de interes (din lista criptomonedelor disponibile) și apoi faceți clic pe linkul „Vizualizați adresa dvs. publică”.

Criptomonede acceptate

Criptomonedele acceptate sunt în prezent 120 de criptomonede și lista completă poate fi găsită în partea de jos a acestei pagini . Pe lângă toate cele mai importante, există numeroase despre care probabil nici nu ai auzit. Aceasta este o listă absolut variată, care poate oferi oportunități de creștere chiar și celor mai mici.

Pentru completare, oferim aici numele principalelor: Bitcoin , Bitcoin Cash, Bitcoin Gold, Ethereum, Ethereum Classic, Ripple , Dash, Neo, EOS, Litecoin, Ontology, Saga, ZCash, Omisego etc.

Cine poate folosi eToro Wallet
eToro oferă o listă a țărilor din care sunt acceptați clienții. Evident, Italia este inclusă , deci este complet legal, precum și sigur , să folosiți eToro Wallet de către clienții italieni.

Cu toate acestea, vă reamintim că pentru a-l utiliza trebuie să verificați un număr de telefon .

Securitatea portofelului eToro

Apropo de securitate, trebuie remarcat faptul că eToro Wallet este unul dintre cele mai sigure portofele digitale disponibile, cu mai multe funcții de securitate la nivel înalt care protejează împotriva accesului neautorizat, inclusiv structuri multi-semnături, protecție DDoS și protocoale de standardizare .

Portofelul eToro provine de la o companie care sa stabilit ca fiind fiabilă și sigură. Prin urmare, se poate spune că portofelul criptomonedelor eToro este gestionat în conformitate cu cele mai bune practici de securitate .

Sip poate avea acces ușor la piața criptomonedelor, utilizând aceleași acreditări de conectare ca și contul lor de tranzacționare eToro ( înscrieți-vă aici pentru a începe).

Vă reamintim că în acest moment nu este posibilă trimiterea criptomonedelor din portofel către platforma de tranzacționare eToro, cu toate acestea este posibilă transferarea tranzacțiilor cu criptomonede de pe platformă în portofelul eToro .

🌈 Activ de la: 2006
Licențe: ASIC / CySEC / FCA
💸 Depozit minim: 50 USD
📈 Active: 4.000+
🌞 Piețe : Acțiuni, ETF-uri, cripto, indici, mărfuri, valute
Tipologie: Market Maker / Broker DMA
📖 Instruire : Gratuit – 📚eBook /
🤔 Sigur sau furt: Da – Este de încredere 👍 Nu fură!
👍 Cei mai buni comercianți : Aflați pe cine să copiați pe eToro – 🥇 Top
💡 De ce este convenabil: Social și CopyTrader / CopyPortfolios / 0 comisioane / Staking
🔍 Site-ul oficial: https://www.etoro.com/ro/

Securitatea cheii private
eToro protejează cheia privată utilizând tehnologii de securitate de top pe piață . Etoro implementează protocoale de securitate pentru care nu partajează adresele Wallet, deoarece acest lucru ar putea expune fondurile clienților la potențiale atacuri.

Cum funcționează cumpărarea criptografică din punctul de vedere al eToro
Din punct de vedere tehnic sau din punctul de vedere al eToro, procedura de cumpărare a clientului constă în trei faze.

Clientul solicită retragerea unei poziții CFD eligibile din contul său de pe platforma de tranzacționare eToro, către eToro Wallet („Retragerea portofelului”).

În acest moment, valoarea în USD a poziției este trimisă apoi către eToroX.

În cele din urmă, eToroX cumpără criptomoneda în suma specificată în cererea de retragere și creditează această sumă către portofelul eToro al clientului, fără comisioane.

EToro oferă pârghie pe criptomonede?

Nu există pârghie pentru cumpărarea de bitcoin și alte criptomonede . În schimb, pentru cei care doresc să tranzacționeze online cu CFD-uri , se oferă pârghie x2. Operațiunile cu efect de levier nu vă permit să cumpărați bitcoin, ci pur și simplu tranzacționați în sus sau în jos pe valoarea sa. CFD-urile de pe BTC oferă posibilitatea de a obține rezultate economice atât din creșteri, cât și din scăderi și amplifică impactul capitalului cuiva pe baza pârghiei.

 

🏆🥇 eToro: depozit 50 $ Cont demo gratuit eToro✅
🏆🥇 Plus 500: depozit 100 $ Cont demo gratuit Plus 500✅
🏆🥇 xtb: depozit 250 $ Cont demo gratuit XTB✅
🇪🇺 Reglementat de: 🇪🇺 ESMA 📖
🔥 Avantaje: Tranzacționare virtuală online, fără risc 📈
💶 Active disponibile: Acțiuni, Forex, indici, mărfuri, criptomonede 💷💷💷
💡 Potrivit pentru: Trader Beginner Trader Expert 🌍
📈 Instrumente: 📣 Opinii , 🎯 Actiuni✅ , Analiza CDF📖 , Tranzactie , Indicatori de Trading ⏰

eToro Romania 2021

Vechile recenzii eToro circulă pe web , uneori scrise de oameni care nici măcar nu au încercat cu adevărat serviciile pe care această platformă de tranzacționare le poate oferi publicului. Al nostru nu este o opinie exagerată de simpatie, poate rezultatul unui contract de muncă existent.

Nu ne ascundem după un deget: primește peste 10 noi solicitări de parteneriat de la brokeri în fiecare săptămână, dar în 99% din cazuri acestea sunt returnate expeditorului. Din ce motiv ? Deoarece brokerii menționați pe site-ul nostru TREBUIE SĂ FIE DE CALITATE și să respecte anumite caracteristici.

Opiniile raportate aici vor analiza tot ce trebuie știut despre eToro , în special cu privire la următoarele aspecte:

Legalitate : cei care au urmat întotdeauna site-ul nostru sau, în orice caz, se întreabă despre lumea brokerilor, cunosc bine situația. Există mulți brokeri care, din păcate, nu sunt legali și operează din teritoriile de pe lista neagră .
În acest sens, anticipăm că eToro este perfect în ordine, deoarece vă puteți verifica pe site-ul oficial al brokerului (accesați aici pentru a afla o previzualizare) :

Piețe : La ce tip de piețe oferă brokerul acces? Ne confruntăm cu un grup care oferă acces la diferite piețe sau unul care are puține acțiuni în active?
Oferirea unei cantități adecvate de acțiuni și piețe este o condiție necesară pentru a avea o opinie pozitivă asupra oricărui broker, inclusiv eToro.

Servicii : ce fel de servicii suplimentare oferă? Este un broker de bază sau unul care, în comparație cu concurența, vă poate oferi mult mai mult?
Serviciile suplimentare – care nu sunt doar semnale – sunt astăzi adevăratul câmp de luptă între diferiți brokeri. Și cei care doresc să exceleze, cum ar fi eToro – oferă mai mult, cum ar fi tranzacționarea populară a copiilor .


Cont demo gratuit și nelimitat, fără restricții de depunere.
Platforme oferite : există cei care lucrează cu platforme comune și cei care lucrează cu platforme proprietare.
Cărei echipe îi aparține eToro? Și cum este platforma sa? Poate fi considerat de un nivel? Sau este mai bine acolo?

Costuri și comisioane : a avea un mare broker care ne costă o avere nu este niciodată o idee bună. Din acest motiv, va trebui să analizăm și ceea ce oferă eToro în termeni de costuri.
Anticipăm că eToro este un broker cu comision zero și că tot ceea ce cere în schimbul utilizării platformei sale este o foarte mică diferență între cumpărare și vânzare .

Părerile celor care l-au folosit : nu există o gură mai sinceră decât cei care au folosit brokerul. Iată de ce am decis să colectăm și opinii referitoare la broker de la cei care i-au fost client.
Există multe evenimente și probleme cu care va trebui să ne confruntăm în cursul ghidului nostru de astăzi. Deoarece oferirea de opinii și recenzii de la experți înseamnă și, mai presus de toate, analiza în profunzime a ceea ce un broker are cu adevărat de oferit.

 

Leave a Reply