V-ați întrebat vreodată cum câștigă bani cărțile de sport? Mulți dintre cei noi la pariurile sportive sau la jocurile de noroc, în general, pot privi pariurile sportive de departe și îl consideră ceva care poate fi învins cu un pic de cunoștințe sportive.
Majoritatea oamenilor care doresc să parieze pe sport sunt, pentru început, fani. Nu este nemaiauzit pentru un jucător să facă niște pariuri sportive, mai ales în timpul jocurilor mari, cum ar fi Super Bowl sau NCAA baschet Final Four, dar în cea mai mare parte, pariorii sportivi sunt fani sportivi care doresc să își folosească cunoștințele despre un joc sau dintre jucătorii unui joc pentru a câștiga puțini bani în plus.

Pariuri sportive

Fiind un fan al unui anumit sport, al unei echipe, al unui colegiu sau al unei echipe profesionale – toți aceștia sunt precursorii plasării unui pariu sportiv. Pariurile sportive sunt, de asemenea, o modalitate pentru un fan de a intra în acțiunea jocului, cu ceva mai mult decât respectul de sine în joc.

Toate jocurile de noroc sunt matematice, chiar și jocuri de noroc. Dacă înțelegi matematica din spatele jocului, înțelegi jocul și îți poți oferi un avantaj. Pentru multe jocuri, cum ar fi sloturile pentru bani sau pariurile la ruletă prost plasate, sunt atât de rele încât pariorii inteligenți își câștigă avantajul evitându-i cu totul.

La pariurile sportive, matematica este mai complicată. În funcție de sportul preferat, poate fi necesar să vă gândiți la lucruri precum săptămâni de revedere, subdogi, evaluări de fundaș și accidentări cu aceeași fervoare pe care alți cunoscători o rezervă pentru izbeliști fanteziste.

Cum să câștigi bani cu pariuri sportive trucuri suplimentare, mit sau realitate? Nu este ușor să învingi casele de pariuri, dar îți oferim tehnici pentru a începe să câștigi bani cu pariurile tale sportive.

Este posibil să câștigi bani cu pariuri sportive? Este întrebarea pe care o pun majoritatea jucătorilor și jucătorilor de jocuri online și este o întrebare foarte dificilă de răspuns. Da, putem câștiga bani cu pariuri sportive, dar nu este ușor.

Există doar câțiva care își pot permite să trăiască din ceea ce câștigă făcând un pariu pe arena sportivă și nu putem uita că jucăm cu o casă de pariuri și asta, așa cum am auzit de multe ori, banca câștigă de obicei. Și cu atât mai mult într-o cursă la distanță ca aceasta.

Conform datelor gestionate de Direcția Generală a Regulamentului de Joc, doar unul din patru jucători câștigă bani din pariuri online și jocuri de noroc. Dar diferența dintre a câștiga niște bani și a câștiga 10 trucuri cu bani reali este de așa natură încât procentul de jucători cu câștiguri peste 1.000 EUR nu depășește 0,55%.
Cifrele nu înșeală, munca este dificilă, dar cu răbdare și mult cap avem șansa să câștigăm bani prin pariuri. Cum să câștigi bani cu pariurile sportive: 10 trucuri care te vor surprinde.

Cu toate acestea, există o serie de sfaturi sau trucuri pe care le putem pune în practică pentru a atinge obiectivul de a câștiga cu pariuri sportive acum.

Înainte de a continua să citiți, trebuie să fiți clar că aceasta este o cale foarte dificilă și că unul dintre factorii determinanți este cazul, astfel încât niciunul dintre trucurile pe care le veți vedea mai jos nu sunt infailibile, deși au un procent destul de mare de eficacitate.

Pariuri direcționale : profitați de ocazie când o vedeți
Există trenuri care circulă o singură dată în viață și asta se întâmplă cu pariurile direcționale. Cheia este că probabilitatea implicită a cotelor oferite de casa de pariuri este mai mică decât probabilitatea reală ca rezultatul scontat să fie produs, adică faptul că pariul are valoare.

Deși casele de pariuri stabilesc o cotă înainte de meci, aceasta fluctuează și de multe ori sunt forțați să o mărească, ceea ce vă va crește șansele de succes. Așa se întâmplă în timp ce într-un pariu pe 1X2 procentul este de 2,0 (50% probabilitate), dar crește la 2,2 (45%) deoarece pariorii aleg 1 sau X. Acesta este motivul pentru care trebuie să analizăm evoluția comisioanelor.

Deși majoritatea caselor de pariuri oferă cote similare, uneori găsim diferențe mari și o situație dezechilibrată, unde putem găsi pariuri sigure. Este clar că nici o casă de pariuri nu va oferi cote unde puteți pierde, dar dacă analizați cotele diferitelor case de pariuri, este relativ ușor să găsiți această diferență negativă datorită ajustării cotelor.

Deci, făcând un pariu contradictoriu la ambele case de pariuri, veți vedea că oricine câștigă, câștigătorul real veți fi dvs., deoarece profiturile unei case de pariuri vor compensa banii pierduți în celălalt pariu.
Cotele mici nu sunt întotdeauna pariuri sigure
Legenda spune că, cu o rată scăzută, am garantat verde, dar acest lucru nu este cazul. De exemplu, cu o cotă de 1,05, care este obișnuită în sporturi precum tenisul, șansele ca acesta să iasă sunt de 99,05%.
Cu toate acestea, este un pariu lipsit de valoare, care nu ne ajută să îmbunătățim șansele în jurul valorii de 1,5 și care ne va pune în pericol bankroll-ul.
Trecând la sigur, investim în pariu mai mult decât ar trebui, punând un procent ridicat din fonduri la risc pentru a obține profituri minime care nu ajung întotdeauna să iasă. Astfel de cote mici sunt inutile și nu vă vor ajuta să câștigați bani prin jocuri de noroc.

Evaluarea este cheia

Analiza este una dintre cheile pentru a face pariurile dvs. un succes. Nu putem juca impulsiv, chiar dacă de multe ori instinctele noastre ne conduc să o facem. În spatele fiecărui pariu ar trebui să existe o analiză amănunțită a șanselor și previziunilor celor mai buni.
Trebuie să fii mișto să pariezi, astfel încât să nu jucăm atunci când suntem atinși emoțional, pentru a depăși o serie proastă sau sub influența unor substanțe precum alcoolul sau drogurile, deoarece în acele cazuri nu analizăm corect situația sau evaluăm riscuri. Dacă o faci, ai toate numerele de pierdut. Specializați-vă pe o piață

Trebuie să vă diversificați pariurile (nu puneți toate ouăle într-un coș), deoarece acest lucru răspândește riscul, dar vă puteți specializa într-un anumit sport sau piață. De exemplu, dacă vă place boxul, vă puteți specializa în pariuri pe arta nobilă; Dacă sunteți un fan al Premierului, puteți face acest lucru în fotbalul britanic …

Cu câțiva ani în urmă ar fi fost foarte complicat, dar aveți toate mijloacele necesare pentru a urmări o competiție sau un sport și să vă specializați în ea. Amintiți-vă că cu cât știți mai multe, cu atât va fi mai ușor să vă corectați pariurile și cu atât mai multe opțiuni va trebui să câștigați cu ele.

Pariați cu capul nu mai cu inima

Ne amintim cu toții de declarația lui Quiniela în care un jucător a sărbătorit înfrângerea echipei sale pentru că lovise Plenara la 15. Nu este necesar să mergem în acea extremă, dar vom paria cu capul și nu cu inima, chiar dacă uneori este mai tentant.
Avem mii de sporturi și piețe pe care putem paria, deci nu trebuie să ne limităm la echipa noastră, indiferent cât de bine știm. Când pariez pe echipa noastră, de obicei o facem pentru rezultatul pe care ne-ar plăcea să-l vedem, nu cel mai probabil, așa căutați alte piețe și bucurați-vă la maximum de echipa dvs. fără a vă afecta negativ buzunarele.

Feriți-vă de pariurile combinate

Un pariu combinat este în continuare suma pariurilor și cu cât adăugați mai multe variabile la biletul de pariu, cu atât mai multe opțiuni trebuie să pierdeți. Evident, pe măsură ce combinația noastră de variabile crește, crește șansele și nu sunt puține case de pariuri care ne oferă un bonus dintr-un anumit număr de selecții.
Comisionul final este foarte tentant și poate ieși o dată sau de două ori, dar pe termen mediu și lung pariurile combinate vă vor face să pierdeți. Cel mai simplu lucru este că ajungi să pierzi, chiar și combinând selecții cu cote foarte mici, dintre cele care nu au aproape nicio valoare. Acest lucru este valabil și pentru pariurile de sistem.

Evitați pariurile live

Am vorbit deja despre importanța pariurilor cu capul tău, analiza pariurilor, evoluția piețelor etc., deci … putem paria live? Toate casele de pariuri nu oferă opțiunea de a paria în direct, dar trebuie să fii foarte atent pentru că atunci când pariem în direct ne lăsăm lăsați de impulsurile și emoțiile noastre, iar acest lucru nu ne duce nicăieri.
Cu greu vei putea câștiga parind pe viață, așa că, dacă ai nevoie de fapt să câștigi bani alături de pariuri, învinge prematur.

Nu totul este bine

Toată lumea este în măsură să ofere o prognoză pentru un eveniment sportiv. Poți și tu, dar asta nu garantează că vei avea dreptate. Denunțătorii joacă un rol foarte esențial în analiza anterioară a multor pariori, deoarece furnizează statistici și informații esențiale pentru succesul pariului.

Dar și rețeaua este plină de denunțători de reputație dubioasă, mulți dintre ei plătiți, așa că înainte de a vă risca banii, urmând sfatul acestor meteorologi, ar trebui să cunoașteți denunțătorul, rata de succes pe care o are de obicei, în ce piețe este specializat, etc. Și, de asemenea, examinați pariul și decideți dacă acesta vă convinge, nu îl respectați în cel mai simplu mod, deoarece un informator îl recomandă.

 

Pariuri de tranzacționare
Am spus că, atunci când pariem, jucăm împotriva casei de pariuri, care are tot de câștigat. Dar fiecare regulă are excepția sa și, în acest caz, sunt așa-numitele pariuri pass, în care, în loc să jucăm împotriva rezidenței, jucăm față de diferiți pariori.
Deci devii casă de pariuri. Câștigarea cu pariuri încrucișate tinde să fie mai ușoară decât cu cele tradiționale, dar marea problemă cu acest model este lipsa pieței din România: doar Betfair ne permite să plasăm pariuri încrucișate prin intermediul Burselor sale Betfair.

Un ultim lucru de care trebuie să ții cont nu este să cauți performanțe imediate, ci să te gândești pe termen lung. Orice expert vă va spune că la început este ușor să pierdeți cu pariurile, dar treptat veți începe să vă recuperați.

A câștiga bani cu pariuri sportive este o perioadă foarte lungă și îți este ușor să treci prin găuri care te fac să consideri o schimbare de strategie. În mod logic, pierderile continue sunt nedurabile, dar trebuie să aveți răbdare și să analizați situația și soluțiile posibile.

Cum să câștigi bani cu pariuri sportive: 10 alte trucuri care te vor surprinde Sfaturi pentru pariuri sportive
Lumea pariurilor sportive online poate părea simplă la prima vedere pentru cineva care abia începe, ceva departe de realitate. Conștientizarea faptului că nu este ușor să câștigi bani cu casele de pariuri ar trebui să fie primul pas înainte de a începe.
Cum să câștigi bani cu pariuri sportive, sfaturi practice
Profitarea de obligațiunile pe care ni le oferă casele este esențială, deoarece ne permite să începem cu câțiva bani în cont și să ne sporim profiturile fără niciun risc. De exemplu, dacă mutăm 500 EUR cu o rentabilitate de 10% pentru o lună, profitul nostru ar fi de 50 EUR.

Dacă, pe de altă parte, am profita doar de un bonus de 100% de 100%, avantajul nostru ar fi de 150 €, o creștere considerabilă a profiturilor noastre de care trebuie să profităm.

Este de preferat să ne împărțim banii în mai multe case de pariuri în loc să depunem toate într-una. În acest fel, atunci când parim pe un eveniment, putem alege casa care ne oferă cele mai bune cote, ceea ce pe termen lung este destul de evident în rezultatele noastre.
Nu vă lăsați influențați de sentimente sau emoții.
Este esențial să pariați cu capul, făcând analize obiective ale evenimentelor pe care am pariat să devenim câștigători. În caz contrar, acest lucru ar putea duce la pierderi severe.

Pariați pe evenimente despre care suntem conștienți și despre care avem suficiente informații. Uneori șansele reduse ale părților necunoscute pot fi foarte înșelătoare.

În linii bune, este important să nu ai încredere în tine și, prin urmare, să nu pariezi mai mulți bani sau mai multe pariuri decât ar trebui. Este ușor să vă lăsați purtați în linii bune, crezând că vom câștiga întotdeauna și vom face mai multe pariuri decât ar trebui sau pentru evenimente pentru care nu avem suficiente informații. Aceasta este o greșeală foarte frecventă care poate provoca pierderi.

În dungi negative, care există și ele, este foarte important să rămâi calm și să nu vrei să recuperezi pierderile imediat. Pariurile sunt o călătorie pe termen lung și, atunci când vrem să ne recuperăm pierderile instantaneu (pariat pe orice eveniment sau pariat o mulțime de bani), rezultatul este de obicei eșecul bancar. Este esențial să aveți răbdare atunci când recuperați pierderile și să aveți o perspectivă pe termen lung.

Nu ar trebui să pariați un procent mare din fondul nostru bancar pe un singur eveniment sau să îl includem în mai multe combinații. Aceasta este o greșeală destul de obișnuită și trebuie amintit că, oricât de ușor pare un pariu, există întotdeauna șansa de a-l pierde, totuși, poate fi la distanță.
Folosirea corectă a pariului este esențială pentru pariurile reușite.

Pariorii care sunt noi în această lume ar trebui să evite pariurile live, deoarece este mult mai dificil să rămâi calm. În afară de asta, nu ar trebui să mizăm niciodată pe un eveniment live pe care nu îl urmărim.

Nu este nevoie să pariați în fiecare zi, adică, dacă într-o zi nu găsim pariuri favorabile, este de preferat să nu pariați nimic în acea zi în loc să faceți pariuri despre care nu avem suficiente informații.

Pariul pe cote foarte mari sau realizarea de combinații foarte mari nu este de obicei bun, ducând aproape sigur la pierderi. Este de preferat să procedăm încetul cu încetul, având întotdeauna o perspectivă pe termen lung.

Nu ar trebui să pariați pe toate predicțiile pe care le vedeți online. Trebuie să selectăm meteorologi de încredere și, printre pariurile lor, să îi alegem pe cei care au valoare