Opiniile eToroX: modul în care funcționează portofelul criptocurrency

eToro a lansat eTorox, schimbul securizat care permite comercianților să acceseze active tokenizate eToro nu se oprește și lansează, de asemenea, un schimb.

Confirmându-și reputația de broker foarte atent la știri, eToro, prin eToroX, divizia sa de blockchain, a anunțat lansarea propriului schimb care oferă cryptoassets, dar și o secțiune specială dedicată stablecoinelor.

Deoarece eToro este fiabil, schimbul eToroX este o platformă sigură și reglementată. În ultimele luni, eToroX și-a actualizat în mod repetat oferta. Prin urmare, portofelul criptomonedelor eToro este lansat treptat în funcție de alegerea precisă a companiei. Evident, numărul criptomonedelor acceptate va crește în timp.

Cel puțin la început, posibilitatea transferului de la eToro la portofel va fi rezervată doar membrilor Platinum Club.

De Opiniile privind eToroX portofel sunt pozitive și insista foarte mult pe următoarele puncte forte: posibilitatea de interfațare cu platforma eToro, transferuri portofel-la-portofel alături de o serie de alte caracteristici, reputație excelentă de eToro ca un broker de încredere și sigure.

Doriți să știți cum funcționează brokerul eToro? Astăzi puteți începe tranzacționarea pe eToro deschizând un cont demo complet gratuit. În modul demo puteți utiliza, de asemenea, funcția Copy Trading, care vă permite să reproduceți mișcările celor mai buni comercianți.

Deschideți acum un cont demo eToro și veți avea la dispoziție 100.000 de euro virtuali pentru a afla cum să operați pe cripto.

Deși proiectul de schimb eToro este în continuă evoluție, este deja posibil să identificăm cele mai importante caracteristici ale portofelului eToro .

 • Abilitatea de a transfera criptomonede de pe platforma eToro pe portofel;
 • Capacitatea de a transfera de la portofel la portofel;
 • Acces sigur și ușor;
 • Sincronizare totală cu conturile eToro existente;
 • Sistem de autentificare cu doi factori;
 • Conversie criptomonedă în criptomonedă;
 • O mulțime de caracteristici de securitate disponibile;
 • Interfață intuitivă pentru a preveni problemele clasice din industrie, cum ar fi dificultatea de a vă aminti cheile publice și private;
 • Abilitatea de a utiliza acreditațiile dvs. eToro pentru a accesa bursa eToroX;
 • Abilitatea de a utiliza acreditările pentru a continua cu conversia unei monede digitale în alta.

eToroX Wallet cine îl poate folosi

Orice utilizator eToro poate folosi, de asemenea, portofelul eToroX. În plus, comercianții care fac deja parte din clubul eToro Platinum, Platinum + și Diamond pot transfera, de asemenea, Bitcoins din conturile lor eToro direct în portofel.

Utilizatorii de portofele EToroX pot transfera în schimb criptoasete între ei și, de asemenea, pe alte portofele. În plus, utilizatorii de portofel eToroX vor putea, de asemenea, să tranzacționeze active criptomonede și să-și stocheze activele digitale într-un mediu sigur.Pentru a utiliza portofelul eToroX există deci o singură cerință: să fii un utilizator eToro verificat.

Avantajele portofelului eToroX

După examinarea caracteristicilor schimbului, să trecem acum la avantaje. De ce un client eToro ar trebui să deschidă un portofel eToroX?

Nu trebuie să fii expert în finanțe pentru a înțelege că portofelul eToroX, spre deosebire de alte produse similare, are un avantaj, deoarece a fost creat de o companie, precum eToro, stabilită și recunoscută în întreaga lume. Există milioane de clienți eToro și aceasta este cea mai bună garanție de fiabilitate. În plus, traderii și investitorii pot fi siguri că portofoliul lor este gestionat cu cele mai înalte standarde de securitate din lume.

Un alt avantaj al portofelului eToroX este faptul că acest schimb permite clienților eToro existenți să aibă acces ușor pe piața criptomonedelor. Cei care sunt deja clienți, de fapt, trebuie doar să își folosească contul pentru a accesa portofelul.

Actualizări eToroX Wallet

După cum sa menționat anterior , portofoliul eToroX este actualizat constant . Iată câteva dintre principalele inovații:

pe 12 septembrie 2019, eToroX a anunțat că a lansat AlgoX Prime, un program bazat pe API . Noul instrument are un design foarte intuitiv și se adresează numai investitorilor instituționali.

pe 7 august 2019 a venit anunțul privind disponibilitatea Lumenilor Stelari ca monedă de bază pe eToroX .

pe 5 iulie 2019, eToro a anunțat că a adăugat 5 jetoane nuivi la portofelul din lanț. Noile jetoane adăugate în iulie au fost: eToro EuroX și eToro US DollarX, care sunt stablecoin și Maker (MKR), Basic Attention Token (BAT) și OmiseGO (OMG).

pe 3 iulie 2019, eToroX a anunțat că a adăugat alte 120 de jetoane ERC-20 la portofelul eToro . În aceeași circumstanță, eToroX a specificat, de asemenea, că 120 de jetoane ERC-20 ar putea fi utilizate numai și exclusiv pe rețeaua blockchain Ethereum.

Cum se cumpără criptomonede cu un card de credit

eToro a semnat un parteneriat cu o companie de servicii de plată numită Simplex. Datorită acestui acord, clienții eToroX pot cumpăra, prin urmare, criptomonede cu cardurile de credit Visa și Mastercard.

Pentru a cumpăra criptomonede cu un card de credit, trebuie să urmați pașii următori:

 • Deschideți portofelul eToro;
 • Faceți clic pe Cumpărați criptomonedă;
 • Alegeți Crypto pentru a cumpăra;
 • Selectați cantitatea de achiziție;
 • Introduceți detaliile de plată în formularul de facturare;
 • După finalizarea procesului de cumpărare, criptomonedele cumpărate vor fi transferate imediat în portofelul eToro.

Atenție, deoarece nu este absolut sigur că procesul are succes.

Cum se deschide un cont eToroX

Crearea unui cont eToroX , ca o cerință de bază pentru a putea funcționa, este o operație foarte simplă.

Dacă aveți deja un cont eToro, trebuie să faceți clic pe linkul de conectare de pe site-ul eTorox, să vă creați profilul pe această platformă și apoi să vă conectați cu eToro prin scurtul expert care va urma. Veți putea apoi să vă conectați la eTorox folosind detaliile de conectare preexistente ale eToro.

Dacă, pe de altă parte, nu ați deschis încă un cont eToro, trebuie mai întâi să vă înregistrați la broker completând formularul pe care îl puteți accesa de pe pagina de pornire a site-ului oficial. apoi, utilizați adresa de e-mail și introduceți o parolă pentru a vă crea un cont.

Veți primi un e-mail de confirmare în căsuța de e-mail. Faceți clic pe linkul pe care îl conține pentru a vă verifica adresa și a începe procesul de verificare. După ce ați deschis un cont la eToro, va trebui să repetați procedurile pe care le-am văzut pe scurt acum câteva rânduri.

Criptomonede acceptate de eToroX

Până în prezent, eToroX oferă o gamă tot mai mare de criptomonede. Unele monede digitale precum Ripple (XRP), Ethreum (ETH), Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH) și Litecoin (LTC) sunt deja disponibile pentru tranzacționare . Adăugați la aceasta posibilitatea de a putea tranzacționa diferite monede stabile, cum ar fi CADX, AUDX, USDEX, JPYX, CHFX, EURX, GBPX, NZDX, CNYX, RUBX, SLVRX, GOLDX.

Cu toate acestea, vă recomandăm să urmăriți întotdeauna lista activelor disponibile, având în vedere că eToroX își va îmbogăți gama de valute tranzacționabile lună de lună.

Taxe EToroX

Există mai multe comisioane care trebuie luate în considerare atunci când se utilizează serviciul eToro și este bine să aveți încrederea corectă cu fiecare element de taxare pentru a nu face greșeli în calcularea marjelor de profit sau pierdere ale fiecărei operațiuni.

Un prim element de cost sunt comisioanele de tranzacționare, care depind de valoarea tranzacționată.

În special:

 • Mai puțin de 100.000 EUR, 0,10% din comisionul producătorului și 0,24% din comisionul destinatarului;
 • Mai puțin de 500.000 de euro, 0,09% din comisionul producătorului și 0,22% din comisionul de achiziție;
 • Mai puțin de 1.000.000 EUR, 0,08% din comisionul producătorului și 0,20% din comisionul de achiziție;
 • Mai puțin de 500.000.000 de euro, 0,07% din comisionul producătorului și 0,17% din comisionul de achiziție;
 • Mai puțin de 10.000.000 EUR, 0,06% din comisionul producătorului și 0,15% din comisionul de achiziție;
 • Peste 10.000.000 €, 0,03% din comisionul producătorului și 0,12% din comisionul de achiziție.

Rețineți că toate tranzacțiile folosesc implicit primul nivel (mai puțin de 100.000 USD). Cu toate acestea, la sfârșitul fiecărei luni, volumul total al tranzacțiilor pentru luna respectivă va fi adăugat automat de platformă și, pe baza acestei valori, veți obține o reducere în Ethereum (ETH) pentru fiecare exces plătit în cursul lunii.

De asemenea, vă reamintim că eToroX primește și comisioane de retragere, în funcție de moneda utilizată:

 • Bitcoin Cash: 166 limită de retragere – 0,01 comision;
 • Bitcoin: limită de retragere 10 – comision 0,0006;
 • Etereum: limită de retragere 278 – comision 0,017;
 • Litecoin: limită de retragere 555 – taxă 0,033;
 • Ripple: limită de retragere 166.667 – comision 8,5;
 • AUDX: 50.000 limită de retragere – 3,75 taxă;
 • CADX: 50.000 limită de retragere – 3,9 comision;
 • CHFX: limită de retragere 50.000 – comision 3;
 • EURX: limită de retragere 45.000 – comision 2,65;
 • GBPX: limită de retragere 40.000 – comision 2.3;
 • JPYX: 5.500.000 limită de retragere – taxa 3.3;
 • USDX: 50.000 limită de retragere – 3 taxe;
 • NZDX: 50.000 limită de retragere – taxa 4.25.

În cele din urmă, vă reamintim că nu există taxe de depozit.

Platforma de tranzacționare EToroX

Utilizarea platformei de tranzacționare eToroX este atât de simplu încât nu are nevoie de „ghiduri“ speciale pentru a putea mai bine să navigați funcțiile sale.

În orice caz, vă rugăm să rețineți că prima dată când vă conectați la contul dvs. pe eToroX veți găsi un aspect predefinit pentru platforma de tranzacționare, care este 100% personalizabilă. Prin urmare, veți putea face ca diversele secțiuni, carnetul de comenzi, analiza pieței, diagrame și alocarea portofoliului să fie versatile.

Pur și simplu utilizați pictograma din stânga sus pentru a schimba poziția sau dimensiunea acestor caracteristici.

Acestea fiind spuse, pentru a putea cumpăra o criptomonedă cu eToroX va trebui să vă conectați la contul dvs., să selectați moneda digitală pe care doriți să o cumpărați, faceți clic pe „Cumpărați”, introduceți suma pe care doriți să o cumpărați și datele plății sistemul de utilizat. La final, trebuie doar să faceți clic pe „Confirmare”.

Portofel eToroX

În recenzia noastră eTorox, vă reamintim că eToroX are un portofel pe care toți utilizatorii îl pot descărca din Apple App Store sau Google Play Store. Portofelul se caracterizează printr-un design unic, cu funcții multiple, și permite nu numai să poată stoca criptomonede, ci și să schimbe active digitale sau să le cumpere cu un card de credit.

De asemenea, este posibil să utilizați portofelul pentru a transfera fonduri de pe platforma de tranzacționare a eToro, a trimite sau a primi criptomonede și a converti toate monedele acceptate. Utilizatorii vor primi apoi o adresă personală pentru tranzacții.

Concluzii

În general, eToroX este cu siguranță un serviciu excelent care integrează în continuare gama de caracteristici ale companiei-mamă. Aceasta este o platformă sigură, reglementată și în continuă evoluție, care în următoarele luni ar trebui finalizată într-o măsură și mai satisfăcătoare decât starea actuală deja excelentă.

Leave a Reply