eToro Criptomonede: Cum să faci bani, Ghid complet [2022]

Bitcoin este o monedă digitală care a apărut la începutul lunii ianuarie 2009 și oferă promisiunea unor taxe de tranzacție mai mici decât mecanismele de plată online obișnuite și, spre deosebire de monedele emise de țări, este operată de o autoritate descentralizată. În zilele noastre, unul dintre cei mai căutați termeni de pe Google este cum să câștigi Bitcoin.

Probabil că ați auzit de criptomonede (sau cripto , sub formă scurtă) și sunteți interesat să aflați cum să faceți bani cu criptomonede. Crypto este unul dintre cele mai tari subiecte de investiții în acest moment și există articole de știri care vorbesc peste tot despre modul în care oamenii devin milionari prin investiții în altcoins.

Este posibil să fi făcut unele cercetări, dar ați crezut că pare prea tehnic sau complicat. Suntem aici pentru a vă spune că nu este! Oricine poate învăța cum să câștigi bani cu criptomonede și, până la sfârșitul acestui articol, vei putea începe singur.

Cumpărarea și deținerea este metoda cu care probabil sunteți cel mai familiarizat atunci când vine vorba de a investi și de a câștiga bani cu criptomonede: achiziționați un fel de activ (cum ar fi acțiunile), lăsați dobânda să se acumuleze și apoi veți încasa.

Declinare de responsabilitate: CFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 67% din conturile de investitori cu amănuntul pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să vă gândiți dacă înțelegeți cum funcționează CFD-urile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.

Opiniile eToroX: modul în care funcționează portofelul criptocurrency

Este aceeași idee în cumpărarea și păstrarea cu cripto, cu excepția faptului că așteptați să crească prețul monedei alese, astfel încât să puteți vinde la o rată mai mare decât atunci când ați cumpărat.

Dacă doriți să știți cum să câștigați bani cu criptomonede folosind cumpărarea și deținerea, avem câteva articole pregătite pentru dvs., astfel încât să puteți obține monedele dvs. și să începeți!

Criptomoneda reprezintă un activ digital care se bazează pe tehnici de criptare pentru a gestiona generarea de noi unități monetare și verificarea tranzacțiilor. În ghidul de astăzi vă vom arăta cum să creați propria criptomonedă.

Creați-vă moneda realizându-vă propriul blockchain
O monedă rulează pe propriul blockchain proprietar și independent. Deci, pentru a face o monedă, va trebui să-ți construiești propriul formular blockchain zero.

BlockchainPentru a crea un blockchain complet nou necesită experiență și înțelegere în codificare, tehnologie blockchain și criptare. Această opțiune nu este potrivită pentru dezvoltatorii noi, deoarece pot apărea multe erori și va necesita mult timp, chiar și pentru programatorii cu experiență.

Cu toate acestea, crearea propriului blockchain vă permite să dețineți controlul total asupra codului de bază.

O opțiune mai simplă este de a obține codul unei monede existente. Pur și simplu copiați codul Bitcoin sau alt lanț, adăugați o nouă variabilă, modificați unele valori și veți avea propriul blockchain. Multe monede de top au apărut prin furcarea de la bitcoin, cum ar fi Bitcoin Cash , Litecoin , Zcash etc.

Deci va trebui să știți exact unde să modificați parametrii codului pentru ca lanțul să funcționeze corect.
O modalitate mai ușoară de a crea o criptă este folosirea serviciilor de platforme care vă oferă instrumentele pentru lansarea propriului jeton. Această opțiune este mai fezabilă pentru cei care doresc să lanseze rapid o cripto, deoarece necesită mai puțin timp de dezvoltare, cheltuieli și întreținere.

Când construiți un token deasupra unui blockchain existent, cum ar fi Ethereum , tokenul dvs. folosește rețeaua sigură, arhitectura descentralizată și implementează mecanisme de consens ale blockchain-ului.

Jetoanele funcționează similar cu contractele inteligente și pot fi programate pentru a reprezenta diverse articole sau pentru a avea servicii digitale diferite. Jetoanele sunt de obicei lansate în ICO-urile ofertei de jetoane de securitate (STO), pentru a ajuta proiectele și startupurile să obțină fondurile de care au nevoie pentru operațiunile lor.

Cum se câștigă bani pe eToro

eToro este un broker de investiții sociale în creștere rapidă. Recunoscuți drept pionieri ai „tranzacționării sociale” – practica tranzacționării sociale, schimbul de cunoștințe de tranzacționare și oferind utilizatorilor posibilitatea de a urmări alți traderi și de a profita de pe urma tranzacțiilor lor.

Adaptându-se rapid la cerințele comercianților, fondul de criptomonede eToro oferă clienților lor acces rapid și ușor la Bitcoin, Ethereum și alte cinci criptomonede.

eToro este una dintre cele mai importante platforme de tranzacționare CFD din lume. Într-un singur portofoliu, utilizatorii pot tranzacționa valute, acțiuni, mărfuri și multe altele. Se pot aplica, de asemenea, până la 1:30 pârghie pentru clienții profesioniști cu spreaduri de până la 1 pip pentru EUR / USD și USD / JPY, toate cu funcții avansate de gestionare a riscurilor, cum ar fi alertele în timp real și stop-uri personalizabile Nu este un secret faptul că au ajutat mulți comercianți să-și dezvolte portofoliul, dar nu mulți oameni știu exact cum câștigă bani eToro.

eToro face bani în cele cinci moduri cheie:

 • Cursuri de schimb valutar;
 • Tranzacționare cu efect de levier;
 • Taxe de transfer criptografice;
 • Taxe de retragere;
 • Taxe de inactivitate.

Finanțele sunt restrânse pentru majoritatea oamenilor chiar acum și pentru mulți este timpul să caute noi forme de venit. Tranzacționarea, în special tranzacționarea prin copiere, este o modalitate prin care oricine poate câștiga chiar acum. Pandemia Covid-19 și recesiunea iminentă lovesc puternic. Cu toate acestea, există modalități prin care vă puteți scăpa din punct de vedere financiar.

Tranzacționarea și în special tranzacționarea prin copiere reprezintă o modalitate ideală de a ieși din dificultăți, cu un efort minim.

Când ne uităm la modul de a câștiga bani pe eToro , trebuie să abordăm criptomonedele. Reducerea la jumătate a Bitcoin este stabilită pentru 18 mai 2020, deci este la aproximativ două săptămâni distanță.

În jumătățirea, care se întâmplă la fiecare 4 ani, este a treia de acest gen. Înjumătățirile Bitcoin reduc la jumătate recompensa pe care o primesc minerii pentru producerea de blocuri, precum și impactul asupra ratei dobânzii, cantității de Bitcoin extrase pe zi și rata hash.

Din punct de vedere istoric, înjumătățirile Bitcoin au anunțat cursele de tauri. În 2012, înjumătățirea a precedat un nou maxim din toate timpurile (ATH) de 1.000 USD în 2013. În 2016, înjumătățirea a semnalat cursa masivă de boi din decembrie 2017 – unde Bitcoin a atins ATH (până în prezent) de 20.089 USD.

Bitcoin, ca criptomonedă cu cea mai mare capacitate de piață, are un efect asupra întregii piețe a activelor digitale. Deci, dacă doriți cu adevărat să ieșiți din jumătate puternic, este timpul să investiți în cripto. Bitcoin este vital, dar diversificarea portofoliului dvs. este, de asemenea, o idee bună. Tranzacționați Bitcoin , Ethereum , Bitcoin Cash , Cardano , Ripple și multe alte criptomonede prin eToro și profitați la maximum de la jumătate.

Funcția de tranzacționare a copiilor eToro este o modalitate ideală de a te scoate dintr-un loc greu din punct de vedere financiar, în timp ce înveți corelele de tranzacționare și dezvolți o nouă abilitate.

Recentie opini eToro.

eToro oferă atât de multe funcții încât este dificil să le condensezi pe toate în această secțiune . Din fericire, avem o analiză detaliată și cuprinzătoare eToro care vă oferă tot ce trebuie să știți despre platformă. Următoarele sunt câteva dintre cele mai notabile caracteristici; cele care fac eToro cu adevărat special.

eToro oferă comercianților posibilitatea de a emula automat tranzacțiile efectuate de investitori de succes . CopyTrader-ul eToro vă permite să selectați până la 100 de investitori diferiți pentru a copia simultan, împărțind proporțional capitalul de investiții. Folosirea CopyTrader este absolut gratuită . Plătiți doar taxele standard eToro pe care altfel le-ați plăti la deschiderea și închiderea unei poziții.

În plus, puteți interacționa cu acești investitori, puteți pune întrebări și le puteți urmări, așa cum ați face în mod normal pe o platformă de socializare. Ca rezultat, eToro a devenit cunoscut sub numele de platforma de tranzacționare socială .

Cu peste 800 de acțiuni disponibile în prezent pe eToro , alegerea celor potrivite pentru dvs. poate fi dificilă. Este important să vă educați, mai ales atunci când vă gândiți să cumpărați acțiuni. Ca și în cazul oricărei alte investiții, ar trebui să înțelegeți ce vinde o anumită companie, înainte de a investi în aceasta.

Acest lucru vă va ajuta să înțelegeți cum performanța companiei ar putea fi afectată de evenimente externe, cum ar fi perioadele festive și instabilitatea politică. De asemenea, este foarte recomandabil să alegeți stocuri din diferite industrii. În acest fel, vă veți diversifica portofoliul și veți reduce expunerea la riscuri pentru orice industrie.

După ce v-ați înregistrat un cont pe platformă, veți putea accesa contul dvs. demonstrativ eToro. Începând cu un sold virtual de 100.000 de dolari , contul demo se comportă foarte mult ca un lucru real. Puteți investi într-o varietate de piețe și chiar puteți încerca opțiunile CopyTrader.

Contul demonstrativ nu este doar un instrument excelent pentru comercianții începători care doresc să pună în practică cercetările lor . Este, de asemenea, un instrument excelent pentru comercianții experimentați care s-au mutat la eToro, deoarece vor putea testa toate instrumentele de comandă, limitele automate și instrumentele de analiză a graficelor.

Odată ce te vei obișnui cu platforma de tranzacționare eToro, vei înțelege de ce suportă peste 3 milioane de utilizatori din întreaga lume . Gama cuprinzătoare de produse și servicii disponibile îl face o platformă adecvată pentru comercianții cu diferite niveluri de experiență și capitaluri de investiții. În plus, măsurile sale extinse de securitate și diferitele licențe de operare oferă utilizatorilor un mediu de investiții online sigur și de încredere.

eToro este o platformă multi-active care oferă atât investiții în acțiuni și cripto-active, cât și tranzacționarea CFD-urilor.

Vă rugăm să rețineți că CFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 75% din conturile de investitori cu amănuntul pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor.

Ar trebui să vă gândiți dacă înțelegeți cum funcționează CFD-urile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.

Cryptoassets sunt instrumente volatile care pot fluctua foarte mult într-un interval de timp foarte scurt și, prin urmare, nu sunt adecvate pentru toți investitorii. În afară de CFD-uri, tranzacționarea cripto-activelor este nereglementată și, prin urmare, nu este supravegheată de niciun cadru de reglementare UE.

După un anumit scepticism, criptomoneda a devenit mai populară. Utilizatorii au identificat avantaje suplimentare în ceea ce privește transparența, securitatea și ușurința utilizării în comparație cu metodele tradiționale de tranzacție. În 2021, unele dintre cele mai proeminente corporații din lume vor investi în continuare în criptomonede, sporindu-și în continuare reputația.

Deși este adevărat că lansarea unei noi monede digitale poate fi extrem de profitabilă , nu ar trebui să o vedeți ca pe un câștig ușor și o modalitate simplă de a câștiga bani cu investiții mici în timp sau fonduri.Deci, înainte de a pune piciorul în lumea criptomonedelor, există multe lucruri de verificat pentru a vă asigura că vă oferiți cele mai mari șanse posibile de a face o afacere profitabilă.

Proprietate tradițională

Când mă refer la „proprietatea tradițională”, vorbesc despre cumpărarea Bitcoin în forma sa cea mai adevărată. Adică, odată ce faceți o investiție criptomonedă la eToro, dețineți activul de bază. Pe de altă parte, eToro nu vă permite de fapt să retrageți monedele digitale din platformă și într-un portofel privat.

Chiar contează asta?

Ei bine ─ totul se rezumă la preferințele personale. De exemplu, cei împotriva ideii de a-și încredința activele cu o platformă terță parte vor susține că procesul este împotriva naturii descentralizate a criptomonedelor și a tehnologiei blockchain. În schimb, „puriștii” criptomonedelor ar prefera mult să-și retragă monedele într-un portofel privat, unde sunt apoi în deplin control asupra a ceea ce se întâmplă cu fondurile.

Pentru cei care nu știu, CFD-urile vă permit să tranzacționați un activ fără a deține instrumentul de bază. În schimb, speculați despre prețul viitor al activului. De exemplu, dacă ați achiziționat acțiuni Microsoft sub formă de CFD-uri, profiturile și pierderile dvs. ar reflecta acel preț al acțiunilor din lumea reală. Cu toate acestea, nu ați avea dreptul la dividende, deoarece nu dețineți de fapt acțiunile.

În cazul criptomonedelor de la eToro, aș argumenta că există puține diferențe între CFD-uri și proprietatea tradițională din două motive cheie. În primul rând, criptomonedele precum Bitcoin și Ethereum nu generează venituri – deci nu pierdeți dividende. În al doilea rând, deoarece eToro nu vă permite să vă retrageți criptomonedele din platformă, acest lucru nu diferă de tranzacționarea unui CFD.

Dacă decideți să mergeți pe ruta CFD la eToro, aceasta vine cu câteva potențiale „beneficii” – pârghie și vânzare în lipsă.

Probabil că nu aveți nevoie ca eu să vă spun că efectul de levier este un instrument extrem de riscant de utilizat atunci când investiți. Acest lucru este amplificat și mai mult atunci când luați în considerare natura extrem de speculativă a criptomonedelor. Cu toate acestea, dacă aveți un apetit ușor mai mare pentru risc, eToro vă permite să aplicați efect de levier pe tranzacțiile dvs. cu criptomonede.

Rețineți, eToro este obligat să respecte regulile prezentate de Autoritatea Europeană pentru Valori Mobiliare și Piețe (ESMA) atunci când vine vorba de efectul de levier. Aceasta înseamnă că, în calitate de client cu amănuntul, nu veți putea aplica un efect de levier mai mare de 2: 1 atunci când tranzacționați criptomonede. Acest lucru este pentru a proteja comercianții fără experiență de pierderile uriașe.

Limitele necesită, de asemenea, o marjă minimă de 50% la tranzacționarea cu efect de levier, deși aceasta reflectă cerința de marjă la tranzacționarea oricum la 2: 1. Dacă aceste limite sunt prea conservatoare pentru dvs., eToro vă permite să solicitați un cont de client profesionist. Dacă sunteți acceptat, veți putea pune mâna pe limite mai mari.

Pârghia și tranzacționarea pe marjă pot fi oarecum confuze dacă nu ați încercat niciodată acest lucru, așa că consultați exemplele de mai jos pentru a curăța ceața.

Să presupunem că depuneți 500 USD în eToro și decideți să plasați o comandă de cumpărare
Vă simțiți extrem de încrezători în predicția dvs. că Bitcoin va crește în valoare, așa că aplicați un levier de 2x
În teorie, acest lucru înseamnă că tranzacționați efectiv cu 1.000 USD – chiar dacă aveți doar 500 USD în cont
Câteva zile mai târziu, Bitcoin crește în valoare cu 10%, deci decideți să închideți tranzacția pentru a vă bloca profiturile.

În mod normal, ați fi câștigat 10% din 500 USD – rezultând un profit de 50 USD
Cu toate acestea, pe măsură ce ați aplicat efectul de levier la 2x, profitul dvs. a fost amplificat la 100 USD

Sigur, exemplul de mai sus ilustrează o tranzacție de pârghie de succes pe Bitcoin, deoarece ați sporit câștigurile cu 100%. Cu toate acestea, lucrurile nu vor merge întotdeauna pe calea ta, așa că trebuie să explorăm ce s-ar întâmpla dacă tranzacția ar fi împotriva ta.

Ținând cont de același exemplu ca mai sus, ați plasat o comandă de cumpărare de 500 de dolari pe Bitcoin cu un efect de levier de 2x. Câteva zile mai târziu, Bitcoin se prăbușește cu 45%, lăsându-vă la doar 5% distanță de prețul de „lichidare” de 50%. Puteți fie să adăugați mai mulți bani la contul dvs. eToro, fie să nu faceți nimic și să sperați la cele mai bune

Decizi să nu faci nimic, iar Bitcoin continuă să se prăbușească
Întrucât prețul Bitcoin este acum la 5.000 USD, acest colaps de 50% înseamnă că pierderile tale sunt egale cu marja de 50%
Ca atare, tranzacția dvs. este lichidată, iar eToro vă menține miza de 500 USD

Când vine vorba de taxe la eToro, brokerul este extrem de competitiv la prima vedere. În fruntea acestui lucru se află brokerul „fără comisioane” pentru tranzacțiile cu criptomonede.Sună prea bine pentru a fi adevărat? Ei bine, haideți să dezlegăm mai detaliat structura taxelor, astfel încât să putem stabili dacă eToro este sau nu atât de competitiv pe cât o face.

Cum am clasat taxele

Am clasificat nivelurile de taxe ale eToro ca fiind scăzute, medii sau ridicate pe baza modului în care acestea se compară cu cele ale tuturor brokerilor examinați .În primul rând, să trecem în revistă câțiva termeni de bază legați de onorariile brokerilor. Ceea ce trebuie să urmăriți sunt comisioanele de tranzacționare și comisioanele care nu sunt tranzacționate.

Taxele de tranzacționare apar atunci când tranzacționați. Acestea pot fi comisioane , spread-uri , rate de finanțare și comisioane de conversie.

Taxele non-tranzacționare includ taxe care nu sunt direct legate de tranzacționare, cum ar fi taxele de retragere sau taxele de inactivitate.

În secțiunile de mai jos, veți găsi cele mai relevante taxe ale eToro pentru fiecare clasă de active. De exemplu, în cazul tranzacționării în valută și indici bursieri, cele mai importante comisioane sunt spread-urile, comisioanele și ratele de finanțare.

Merită Etoro? Taxele de tranzacționare eToro sunt mici

Știm că este dificil să comparăm taxele de tranzacționare pentru brokerii CFD. Deci, cum am abordat problema de a le face clare și comparabile onorariile? Comparăm brokerii calculând toate comisioanele unei tranzacții tipice pentru produsele selectate.

Am ales instrumente populare în cadrul fiecărei clase de active:

 • CFD-uri cu indice bursier: SPX și EUSTX50
 • CFD-uri stoc: Apple și Vodafone
 • Forex: EURUSD, GBPUSD, AUDUSD, EURCHF și EURGBP

O tranzacție tipică înseamnă cumpărarea unei poziții cu pârghie, menținerea ei timp de o săptămână și apoi vânzarea. Pentru volum, am ales o poziție de 2.000 USD pentru indicele bursier și CFD-uri pe acțiuni și 20.000 USD pentru tranzacțiile valutare. Pârghia pe care am folosit-o este:

 • 20: 1 pentru CFD-urile cu indici bursieri
 • 5: 1 pentru CFD-uri stoc
 • 30: 1 pentru valută

Aceste taxe de referință includ toate spread-urile, comisioanele și costurile de finanțare pentru toți brokerii. Să vedem verdictul pentru taxele eToro.

Taxe de stoc și taxe ETF

eToro oferă tranzacționare de acțiuni reale cu comision zero. Din mai 2020, acest lucru este valabil pentru toate țările, dar clienții din Australia pot tranzacționa stocuri din SUA fără comisioane. Rețineți că, cu funcția gratuită, cumpărați stocul real, nu un produs CFD și nu puteți utiliza efectul de levier. eToro a fost în primul rând un broker CFD și vă permitea să tranzacționați acțiuni și ETF-uri ca CFD-uri, de asemenea, dacă setați pârghia la mai mult de unul. Pentru acest produs CFD, eToro percepe taxe reduse, adică spread-ul (diferența dintre prețurile cerute și cele oferite) este redus.

Tranzactie fara comision

Este adevărat că eToro vă permite să investiți în criptomonede fără a plăti comisioane de tranzacționare. Cu toate acestea, acest lucru este cu condiția să mergeți mult timp pe activ, ceea ce înseamnă că credeți că prețul va crește. Nici nu puteți aplica efectul de levier și nici nu vă puteți angaja în vânzări în lipsă.

Dacă îndepliniți aceste condiții, cumpărați Bitcoin direct, care este modul în care beneficiați de oferta fără comision.Cu toate acestea, dacă tranzacționați criptomonede prin CFD-uri, atunci va trebui să plătiți o taxă. Aceasta nu este etichetată ca o comision de tranzacționare, ci o „taxă de finanțare peste noapte”. Aceasta înseamnă că plătiți o taxă forfetară pentru fiecare zi în care vă mențineți poziția deschisă a criptomonedei CFD.

După cum puteți vedea din captura de ecran de mai jos, plasez o comandă de vânzare pe Bitcoin, ceea ce înseamnă că „merg scurt”. La o mărime de tranzacționare de 500 USD, mi se oferă o taxă zilnică standard de 0,15 USD și o taxă standard de weekend de 0,45 USD. Făcând matematica, acest lucru funcționează la 0,03% și, respectiv, 0,09% pe zi.

În corectitudine față de eToro, acest lucru este de fapt foarte competitiv. Deoarece nu plătesc comisioane – și nici nu plătesc nimic pentru a-mi finanța contul, acest lucru înseamnă că taxa mea totală pentru cumpărarea Bitcoin la eToro este de doar 0,75%. Pentru a pune această taxă în perspectivă, alți brokeri de criptomonede ușor de utilizat, precum Coinbase, percep o sumă enormă de 3,99% pentru depozitele de carduri de debit / credit și apoi un comision de 1,5% la ambele capete ale tranzacției.

Plăți la eToro

Ceea ce îmi place foarte mult la eToro este ușurința în care puteți depune și retrage fonduri. Spre deosebire de un schimb de criptomonede mai tradițional precum Kraken , eToro vă permite să vă finanțați contul cu o grămadă de metode de plată zilnice. Cel mai bun dintre toate – nu există taxe de depozit cu care să vă confruntați – indiferent de opțiunea de depozit pe care o alegeți.

Metodele de plată acceptate includ:

 • Carduri de debit;
 • Carduri de credit;
 • Paypal;
 • Skrill;
 • Neteller;
 • Transfer bancar / bancar.

Va trebui să îndepliniți un depozit minim de 50 USD la eToro. Toate metodele de depunere sunt instantanee, în afară de un transfer bancar / bancar. În ceea ce privește retragerile, veți plăti o taxă foarte mică de 5 USD și va trebui să îndepliniți un prag minim de încasare de 30 USD.

De asemenea, este important pentru mine să menționez că moneda nativă aleasă la eToro este USD. Deși puteți depune fonduri în moneda dvs. locală, aceasta va atrage o taxă de conversie. – care va varia în funcție de monedă. De exemplu, GBP și AUD se ridică la o taxă de 50 sâmburi, în timp ce MYR și TBH este de 100 sâmburi.

De asemenea, ar trebui să luați în considerare unele potențiale câștiguri sau pierderi atunci când efectuați o retragere, deoarece eToro va trebui să vă convertească soldul din USD înapoi în moneda dvs. locală.

Relații Clienți

eToro oferă asistență clienților prin chat live și e-mail. Nu este oferită asistență telefonică. Platforma are, de asemenea, o prezență pe social media. Echipa de asistență funcționează 24/5, ceea ce înseamnă că nu veți putea primi asistență în contul dvs. în weekend. Acestea fiind spuse, 24/5 este o practică obișnuită în spațiul de brokeraj, deoarece aceasta reflectă piețele financiare tradiționale.

Cum se cumpără criptomonede de la eToro?

Deci, acum, când cunoașteți detaliile despre funcționarea eToro, vă voi arăta acum cum puteți face o investiție astăzi. Instrucțiunile de mai jos vă arată procesul de deschidere a unui cont, verificarea identității dvs., depunerea de fonduri și plasarea primei tranzacții.

PASUL 1: DESCHIDEȚI UN CONT
În primul rând, accesați pagina de pornire eToro și alegeți să deschideți un cont . Va trebui să furnizați o serie de informații personale, cum ar fi:

 1. Numele și prenumele;
 2. Naţionalitate;
 3. Data nașterii;
 4. Adresa de acasa;
 5. Detalii de contact;
 6. Asigurați-vă că ați introdus corect informațiile, deoarece va trebui să le verificați în pasul următor.

Criptomonede de viitor pentru investitii

PASUL 2: VERIFICAȚI IDENTITATEA
Deoarece eToro își ia în serios responsabilitățile de reglementare, va trebui să ocoliți un proces rapid (document). Pentru aceasta este nevoie, în special, de două documente – o copie a actului de identitate emis de guvern și o dovadă a adresei.

Acesta poate fi pașaportul sau permisul de conducere, iar în unele țări – o carte de identitate națională este, de asemenea, în regulă. În ceea ce privește dovada adresei dvs. de domiciliu, aceasta trebuie să fie o factură de utilitate emisă recent sau un extras de cont bancar.

PASUL 3: DEPOZITAREA FONDURILOR
Acum va trebui să vă finanțați contul eToro. După cum sa menționat anterior, depozitele minime încep de la 50USD și vă puteți finanța contul cu un card de debit / credit, un portofel electronic sau un cont bancar.

PASUL 4: ALEGE CRYPTOCURRENCY
Acum va trebui să alegeți criptomoneda în care doriți să investiți. În exemplul meu de mai jos, caut să tranzacționez Ethereum, așa că îl introduc în caseta de căutare din partea de sus a ecranului.

PASUL 5: PLASAȚI COMANDA
Acum va trebui să configurați o comandă. Există o serie de valori pe care trebuie să le introduceți, așa cum sunt enumerate mai jos:

Comandă de cumpărare sau vânzare: dacă doriți pur și simplu să investiți într-o criptomonedă pentru că credeți că prețul său va crește pe termen lung, optați pentru o „comandă de cumpărare”.

Dacă doriți să vindeți pe scurt o criptomonedă – pentru că credeți că valoarea acesteia va scădea, optați pentru o „comandă de vânzare”.

Miză: aceasta este suma pe care o veți investi în criptomoneda aleasă și NU numărul de monede individuale. Ca atare, introduceți suma pe care doriți să o investiți în dolari SUA și cenți.

Pârghie: dacă doriți să aplicați pârghie, schimbați acest lucru la 2x. Cu excepția cazului în care sunteți comerciant profesionist, acest lucru este la fel de mult pe cât îl puteți aplica atunci când tranzacționați criptomonede.

Piață / limită: dacă doriți pur și simplu să luați următorul preț disponibil pentru investiția dvs. în criptomonedă, lăsați acest set ca o comandă de piață. Dacă optați pentru o comandă limită, acest lucru vă permite să specificați prețul pe care doriți să îl intrați pe piață. Apoi, trebuie să așteptați ca prețul să fie declanșat.

Stop-Loss / Take-Profit: Dacă doriți să închideți automat tranzacția cu criptomonede atunci când anumite prețuri sunt îndeplinite, puteți face acest lucru instalând un stop-loss și / sau un ordin de profit. Primul vă permite să vă atenuați pierderile, în timp ce acesta din urmă vă permite să vă blocați profiturile.

În cele din urmă, pentru a finaliza investiția, faceți clic pe „cumpărați” sau vindeți – în funcție de modul în care credeți că vor merge piețele.

Care este depozitul minim la eToro?

Ca măsură temporară, eToro și-a ridicat depozitul minim în februarie într-o perioadă de piață volatilă, dar a fost redus în prima etapă la 500 USD, iar depozitul minim eToro necesar este de 50 USD.

Rețineți însă că suma minimă pentru un transfer bancar este de 500 USD.

Pentru unele țări, cerința de depozit minim este diferită, deși:

 • Dacă sunteți din Israel, depozitul minim este de 10.000 USD.
 • Pentru depozitul minim in Romania  pentru prima dată este de 50 USD.
 • Pentru locuitorii Chinei, Hong Kong și Macau, depozitul minim pentru prima dată este de 500 USD.
 • Pentru rezidenții din următoarele țări, se aplică un depozit minim de 1000 USD: India, Noua Zeelandă, Rusia, Ucraina, Arabia Saudită, Coreea de Sud, Bulgaria, Lituania, Grecia, Slovacia, Columbia, Ungaria, Peru, Estonia, Letonia, Islanda, Malta , Argentina, Slovenia, Kuweit, Luxemburg, Costa Rica, Iordania, Oman, Insula Man, Qatar, Maroc, Republica Dominicană, Ecuador, Taiwan, Guernsey, Bahrain, Uruguay, Bolivia, Jersey, Croația, Kenya, Egipt, Teritoriul Palestinian, Gibraltar, Insulele Cayman, Insula Reunion, Kazahstan, Azerbaidjan, Georgia, Senegal, Polinezia Franceză

.

Leave a Reply