Investitia in criptomonede, Ghid pentru începători [2022]

Cel mai bun moment pentru a cumpăra a fost acum 10 ani, al doilea cel mai bun timp pentru a cumpăra a fost ieri.

Aceasta este o situație obișnuită pe care probabil o veți întâlni în curând în viața de zi cu zi; ați putea vorbi despre investiții cu prietenii și colegii și în momentul în care începeți să vorbiți despre monedele digitale, s-ar putea să vă confruntați cu unele reacții mixte.

Există o îngrijorare generală în rândul investitorilor experimentați că oricine nu este deja informat pe piețele de valori și în bursele de mărfuri nu ar trebui să se ocupe de criptomonede – este prea riscant.

Deși inițial criptomonedele au fost considerate a fi moneda viitorului, este mai mult o investiție în zilele noastre, în speranța că va valora în cele din urmă mai mult decât costă inițial.

Cu alte cuvinte, criptomonedele vă pot oferi un ROI mai bun (ceea ce este subevaluat) față de investițiile tradiționale pe piața de valori.

Cum functioneaza criptomonedele

Criptomonedele sunt schimbate de la o persoană la alta pe web fără intermediar, cum ar fi o bancă sau un guvern. Este ca vestul sălbatic și sălbatic al lumii digitale. Nu există un mareșal care să respecte legea.

Iată ce vreau să spun: ați angajat vreodată un copil din cartierul dvs. să vă tundă peluza sau să vă supravegheze câinele în timp ce ați fost în afara orașului? Șansele sunt că le-ați plătit în numerar. Nu era nevoie să mergeți la bancă pentru a face o tranzacție formală. Asta înseamnă schimbul de criptomonede. Sunt descentralizate : Niciun guvern sau bancă nu controlează modul în care sunt produse, care este valoarea lor sau modul în care sunt schimbate.

Drept urmare, criptomonedele valorează tot ceea ce oamenii sunt dispuși să plătească sau să le schimbe.

Acum stai cu mine, oameni buni. Suntem pe cale să devenim tehnici! Vă stocați criptomoneda într-un portofel digital – de obicei într-o aplicație sau prin intermediul furnizorului de la care cumpărați monedele. Portofelul dvs. vă oferă o cheie privată – un cod unic pe care îl introduceți pentru a vă „deconecta” digital la achiziții. Este o dovadă matematică că schimbul a fost legitim.

Criptomonedele funcționează pe ceea ce se numește tehnologie blockchain. Un blockchain este ca o chitanță foarte lungă, care continuă să crească cu fiecare schimb. Este o înregistrare publică a tuturor tranzacțiilor care s-au întâmplat vreodată într-o anumită criptomonedă.

Ce puteti cumpara cu criptomonede

În acest moment, majoritatea oamenilor văd în continuare criptomonedele ca pe o investiție. Dar cheltuielile cu criptomonede ar putea deveni populare pe măsură ce aceste monede câștigă încredere. Există retaileri online, precum overstock.com, care acceptă criptomonede. Și, desigur, oricare două persoane care apreciază jetoanele le pot schimba cu bunuri sau servicii.

Unii mari comercianți cu amănuntul, precum Whole Foods și Nordstrom, experimentează acceptarea Bitcoin ca sursă validă de plată. 1 Dar, în cea mai mare parte, criptomonedele sunt încă pe margine.

Iată captura; în timp ce cunoașterea elementelor de bază ale investițiilor este plăcută, nu este nevoie să aveți aceste cunoștințe pentru criptomonede. În ciuda creșterii sale recente, industria este încă în fază incipientă și ar trebui să așteptăm cu nerăbdare următorii 10, 20 de ani în loc de mâine.

Nu vă faceți griji însă; ești pe mâini sigure. Comunitatea criptomonedelor este o rețea largă de colegi investitori care sunt mai mult decât fericiți să vă ajute cu întrebările dvs. despre criptomonede, ca și noi!

În postarea de astăzi, vom acoperi elementele de bază pentru identificarea și investiția în criptomonede profitabile pentru noii investitori.Înainte de a trece la criptomonede, să revenim la un moment în care hype-ul asupra investițiilor a fost atât de mare (probabil mai mare).

În zilele exploziei dotcom de la sfârșitul anilor ’90, IPO (oferta publică inițială) a fost introdusă publicului ca un alt canal pentru investiții. Investitorii ar putea arunca bani în orice IPO și li s-ar putea garanta profituri excelente aproape de fiecare dată. Câștigurile uriașe timpurii ale companiilor au alimentat și mai mult publicitatea, dar știm cu toții ce s-a întâmplat câțiva ani mai târziu, când a izbucnit bula.

Cu excepția unor companii precum Amazon și eBay, majoritatea IPO-urilor au intrat în eroare după atingerea maximelor istorice. Explozia de bule a servit ca un memento investitorilor că nimic din viață, în special în ceea ce privește investițiile, nu este sigur. Peste 20 de ani mai târziu, a apărut noua „bulă”, așa cum este citată de experții financiari.

Funcționând foarte asemănător cu nebunia IPO din anii 90, criptomonedele au început să ofere ICO-uri  care au atras interesul publicațiilor majore la începutul acestui an.În loc să strângă bani în mod tradițional, startupurile strâng bani oferind jetoane sau monede digitale care finanțează operațiunile firmei. Acest lucru înseamnă că startup-urile nu trebuie să se bazeze pe runde și pitch-uri complicate de finanțare pentru a-și asigura investițiile pentru proiectele lor.

Investitorii care investesc în aceste banci ICO în speranța că simbolul va crește în valoare în timp. Multe dintre aceste ICO-uri sunt oferite la fracțiuni de bănuț, în speranța unei creșteri exponențiale a valorii pe drum.De exemplu, dacă ați fi investit 1.000 de dolari în Ethereum în timpul ICO-ului său, ați fi avut cel puțin un milion de dolari cu dvs. chiar acum în termeni de valoare.

Vorbind despre Ethereum, platforma în sine a arătat această nouă formă de investiții startup în lume. Un ICO funcționează similar cu o campanie de crowdfunding; gândiți-vă la asta ca la un Kickstarter pentru start-up-uri.Un ICO permite proiectelor să strângă bani pentru dezvoltare, oferind în același timp un jeton susținătorilor. Jetoanele seamănă cu acțiuni sau acțiuni pe o piață de valori tradițională.În timp ce ICO-urile explodează în popularitate, acestea sunt încă într-o zonă gri.

Acestea nu sunt reglementate de autorități și, prin urmare, nu este garantat că vor oferi rentabilități bune investitorilor. În plus, jetoanele nu sunt considerate titluri de valoare care reprezintă o problemă cu autorități precum SEC.

Nu există nicio garanție că echipa de dezvoltare își va îndeplini promisiunile și, de asemenea, nu există nicio garanție că investițiile dvs. sunt sigure pe drum.

Cu toate acestea, nici o investiție, chiar și pe piața de valori, nu este un lucru sigur. ICO-urile sunt o nouă afacere în industrie și prezintă multe riscuri unice care le fac diferite (și potențial mai profitabile) față de un IPO pe care îl veți găsi pe piața de valori.Pe baza sumelor uriașe de bani care s-au vărsat în ICO-uri anul acesta (peste 1 miliard de dolari în mai puțin de 6 luni), nu există nicio îndoială că speculațiile sunt puternice pe scena criptomonedelor în rândul investitorilor.

În ciuda știrilor despre investitorii timpurii care transformă mii de dolari în milioane (!) În mai puțin de un an, adevărul este că fiecare criptomonedă (inclusiv cele consacrate precum Bitcoin și Ethereum) este încă extrem de speculativă.

În timp ce plafonul total al pieței pentru fiecare criptomonedă existentă este de doar aproximativ 150 de miliarde de dolari, toate acestea s-au întâmplat într-o creștere rapidă, cunoscută și sub numele de bull run în mai puțin de un an.Cu toate acestea, am menționat că scena criptografică este încă tânără. În ciuda creșterii sale anormale, nu știm sigur dacă acest lucru este acceptabil sau nu pentru monedele digitale. Bitcoin s-a prăbușit faimos în 2013 și recent în iunie 2017.

A revenit pentru a atinge o valoare mare din toate timpurile de 3.200 USD – lucru imposibil de realizat pentru acțiunile de pe piața de valori. Prin urmare, nimeni nu știe cu adevărat ce este normal sau nu în scena criptomonedelor. Cu toate acestea, este mai bine să adoptați o abordare mai conservatoare dacă nu doriți să vă pierdeți fondurile rapid.Atunci când investiți în orice criptomonedă sau ICO, este important să identificați caracteristicile de bază ale unui proiect care îl diferențiază de orice altă monedă de pe piață.

De exemplu, când Bitcoin a fost introdus pentru prima dată, existau multe clone ale Bitcoin-ului original, cu modificări minore, cum ar fi o ofertă crescută, timpi de tranzacție mai rapide sau doar o schimbare de nume. Mergeți rapid până astăzi și veți afla că majoritatea acestor clone sunt moarte. Singurii care au câștigat bani au fost creatorii acelor monede copiat.

Cel mai bun exemplu pentru a demonstra acest punct este uitându-ne la Ethereum. Spre deosebire de Bitcoin, concentrarea Ethereum nu a fost doar să devină un alt magazin digital de valoare. În schimb, fondatorul a realizat că aceeași tehnologie utilizată pentru a efectua tranzacții digital (blockchain-ul) poate fi folosită și pentru transferul de date și informații.

Datorită inovației Ethereum și a cazului de utilizare unic, aceasta garantează o creștere a valorii, așa cum se arată în creșterea Ethereum de la 10 $ la 400 $ din ianuarie până în mai 2017.

Ethereum permite dezvoltatorilor să construiască platforme bazate pe criptomonede, să dezvolte contracte inteligente, precum și să fie un magazin de valoare în același timp. Contractele inteligente funcționează exact cum sună; termenii contractelor care se execută automat pe baza condițiilor în care sunt îndeplinite sau nu.

O altă serie de proiecte inovatoare de criptomonede includ MaidSafe, Storj și Sia. Din nou, în loc să fie o altă monedă digitală, aceste proiecte își propun să devină stocarea în cloud a viitorului.
Ideea generală în jurul investiției într-o monedă bună și profitabilă este următoarea:

Asigurați-vă că criptocurrency sau token are un caz de utilizare real. Dacă este doar un stoc de valoare, Bitcoin face asta bine și există alte monede nelimitate care fac același lucru
Cu cât este mai generic un caz de utilizare a simbolului, cu atât este mai puțin probabil să aibă succes. Dacă un simbol este doar un alt „simbol descentralizat pentru jargonul tehnic bla bla”, rămâneți clar. Amintiți-vă, descentralizat este un cuvânt cheie, nu ceva care afirmă de fapt pentru ce este folosită moneda

Asigurați-vă că cazul de utilizare este logic. O monedă poate avea cazuri de utilizare unice, dar nu totul trebuie descentralizat și realizat pe blockchain. De exemplu, puteți întâlni un ICO care se comercializează ca o platformă de socializare descentralizată.

Cum poate funcționa descentralizarea atunci când întregul scop al unei platforme de socializare este de a oferi literalmente informațiile dvs. pentru ca aceasta să devină de fapt socială? Folosiți-vă bunul simț atunci când vă uitați la monede; dacă știți că nu este absolut nevoie de un ICO sau un simbol pentru a utiliza criptografia, renunțați la acesta.

După ce veți afla cine sunt oamenii din spatele proiectului, Google-i numele și aflați cât mai multe despre ei. Profilurile LinkedIn sunt o modalitate excelentă de a evalua dacă o monedă are o echipă bună în spate.

Câteva informații bune care trebuie avute în vedere includ:

 • Unde au mers la școală?
 • Ce au studiat / aria de expertiză?
 • Care este experiența lor de lucru?
 • Au mai făcut parte dintr-o companie influentă?
 • Au vreo experiență în această industrie?
 • Au vreo poziție anterioară care să le arate potențialul și abilitățile?
 • Alte două platforme care trebuie avute în vedere, altele decât LinkedIn, sunt profilurile Github și Twitter ale echipei.

Deși nu vă sugerăm să deveniți amatori pe internet, aflarea realizărilor unei echipe pe Github și Twitter este o modalitate bună de a afla dacă un proiect va avea succes.
Să presupunem că găsiți un Github al unui dezvoltator și nu au nimic special acolo, aproape o pagină goală.

Ai avea încredere în acel dezvoltator cu banii tai pentru a rula proiectul?
În ceea ce privește credibilitatea dezvoltatorilor, există multe de spus (într-un mod bun) dacă o echipă sau un dezvoltator are acreditările sale publice. Când o echipă de dezvoltare este publică, ei sunt considerați ca fețele organizației. Prin urmare, ei dețin responsabilitatea și responsabilitatea succesului sau eșecului proiectului.

Ați putea avea ICO-uri sau monede construite de dezvoltatori anonimi, dintre care unele ar putea avea un fundal puternic. Cu toate acestea, bunul simț indică faptul că ar fi înțelept să nu contribui la proiecte cu dezvoltatori anonimi.
Există două moduri în care proiectele anonime pot merge foarte prost:

Nu există nici o responsabilitate dacă dezvoltatorul taie și rulează și, fără proiecte anterioare de care să se uite
Nu există nicio modalitate de a ști dacă sunt capabili să-și îndeplinească promisiunile, deoarece nu știi nimic despre ele.
Un lucru bun de care trebuie să fii atent atunci când ai în vedere o investiție ICO este identificarea organizației responsabile de gestionarea escrow-ului pentru ICO.

Echipe de dezvoltare de încredere vor înrola organizații cu o reputație solidă în industria financiară pentru a acționa ca deținători de încredere ai fondurilor strânse. Având reputația pe linie, aceste persoane sunt mai puțin susceptibile să reducă și să alerge cu fondurile strânse.

În plus, echipe solide de dezvoltare vor fi stabilit o condiție în care, dacă nu se atinge un anumit nivel de finanțare, persoanele care au contribuit vor fi rambursate. Acest lucru acționează ca un instrument de siguranță în caz de eșec în cazul în care un proiect ajunge să fie subfinanțat.

Echipele bune vor avea, de asemenea, politici în vigoare pentru a se asigura că nu vând jetoanele strânse imediat. În schimb, îl vor vinde treptat pentru a strânge fonduri pentru proiectul lor, pentru a evita șocul pieței.

De exemplu, echipa Ethereum a strâns mii de BTC în valoare de milioane pentru ICO-ul lor. Cu toate acestea, echipa a vândut doar 10% din BTC în fiecare an ca capital pentru proiectul lor.

Știau că, dacă ar vinde toate BTC-ul lor instantaneu, ar putea să scadă valoarea BTC și să cadă pe piață, ceea ce este rău pentru criptomonede. În general, evoluțiile bune țin mai puțin de bani și mai mult de a se asigura că viziunea lor este un succes.

Atunci când o criptomonedă strânge bani pentru un ICO, echipa va veni cu un document numit whitepaper.

 include pur și simplu:

  • Despre ce este proiectul. Cartea albă va explica viziunea proiectului, obiectivele pe care speră să le atingă și tehnologia monedei.
  • Suma de bani necesară pentru a fi strânsă pentru proiect.

Numărul de jetoane sau monede alocate investitorilor. De exemplu, Ethereum a alocat aproximativ ~ 80 milioane ETH pentru ICO. În general, cu cât sunt mai puține jetoane emise, cu atât valoarea acestuia va fi mai mare din cauza ofertei limitate.

 • Durata campaniei ICO.
 • Dacă veți pune bani într-un ICO, hârtia albă trebuie să fie primul lucru pe care l-ați citit.
 • Poate fi plictisitor sau prea lung de citit, dar cartea albă prezintă riscurile și oportunitățile companiei, împreună cu utilizările propuse pentru banii strânși de ICO.
 • De exemplu, cartea albă va explica dacă deținătorul de monede va avea drept de vot sau dacă moneda plătește dividende pe baza unui număr de monede pe care le dețineți și când aceste dividende sunt plătite (lunar, anual etc.).

Vrei sa sti mai multe  vino pe: Bani di cripto – tranzacționarea online pe eToro.

Dacă o carte albă este prea optimistă, rămâneți precaut, deoarece obiectivele umflate duc adesea la dezamăgire. De asemenea, dacă o carte albă este inutil de complexă (prea mult jargon, explicații vagi, engleză complexă etc.), fii precaut, deoarece acestea pot ascunde incompetența echipei făcând proiectul în mod deliberat greu de înțeles.

BitcoinTalk este cel mai mare forum pentru criptomonede. Forumul este un loc în care oamenii interesați de detaliile tehnice ale dezvoltării Bitcoin și a altor criptomonede se reunesc pentru a discuta și a-și forma opinii.

Criptomonedele noi și existente au de obicei un fir de anunțuri (cunoscut și sub numele de [ANN]) pe forumurile BitcoinTalk. Acesta este de obicei cel mai bun mod de a găsi primul anunț al unui ICO, ceea ce are de oferit moneda, pune întrebări cu dezvoltatorii monedei și cu alți membri ai forumului.

Când cercetați o monedă, găsiți firul monedei și citiți fiecare pagină din fir. Multe întrebări frecvente (atât negative, cât și pozitive) au de obicei răspuns în firul de anunțuri al ICO.
Asigurați-vă că citiți răspunsurile date de conturile oficiale de dezvoltator ale firului

Răspund la toate întrebările și preocupările cu răspunsuri autentice sau postările lor par nesigure, vagi și umbrite?

Un truc simplu de utilizat atunci când căutați pe BitcoinTalk este căutarea firului cu anumite cuvinte cheie. Cuvintele negative precum „con”, „escrocherie”, „scamcoin”, „MLM” și „rahat” (iertare vulgarităților) sunt de obicei indicatori ai unei monede slab administrate. Dacă se găsesc postări cu aceste cuvinte, citiți cu atenție firele și faceți propriile cercetări pentru a vedea dacă merită să investiți sau nu.

Pe de altă parte, dacă un fir este prea pozitiv (aproape fără comentarii negative), verificați dublu conturile pentru a vă asigura că sunt legitime. O echipă poate plăti cu ușurință pentru roboți și utilizatori pentru a fabrica și posta comentarii pozitive despre monedele lor.

Un alt loc pentru a afla informații despre o monedă este căutând pe Reddit. Criptomonedele au de obicei propriul subredit (de exemplu, Ethereum’s / r / ethtrader, Bitcoin’s / r / BTC) care conține informații despre monedă, cum ar fi evenimentele viitoare, actualizări de la devs, precum și analize și prognoze cu privire la valoarea monedei.

La fel ca în cazul oricărei alte investiții, deținerea unui portofoliu cu active multiple, precum și distribuirea riscurilor este o alegere solidă. Nu puneți toate ouăle într-un coș și investiți într-o singură monedă, crezând că va crește substanțial. În schimb, găsește 3 sau 4 monede care crezi că sunt bune și investește în ele.

O strategie bună în criptomonede este de a avea un raport 80/20 sau 70/30.
80% sau 70% (cea mai mare parte) din investițiile dvs. în criptomonedă ar trebui să fie plasate în monede consacrate precum Bitcoin și Ethereum. Această sumă trebuie păstrată și păstrată de dvs.; nu îl schimbați decât dacă știți ce faceți.

După aceea, în funcție de monedele rămase și de cât de probabil este să vă atingeți obiectivele, le-ați putea pune într-un portofoliu diversificat de investiții mai riscante (monede care au potențial, dar nu sunt încă stabilite).
Unele monede care sunt bine împușcate pe termen lung includ:

 • Bitcoin (BTC);
 • Ethereum (ETH);
 • Litecoin (LTC);
 • Stratis (STRAT);
 • Valuri (WAVES).

Tranzacționarea zilnică și examinarea graficelor și a comenzilor de cumpărare / vânzare nu este fezabilă pentru 99% din investitorii în criptomonede.

Cu excepția cazului în care aveți un capital imens, câștigurile pe care le obțineți de la tranzacționarea zilnică și luarea deciziilor în urma micilor modificări ale valorii unei monede sunt minime. Nu numai că nu câștigi mult, dar ai și un risc mai mare de a-ți pierde valoarea netă pe parcurs dacă faci o tranzacție proastă.

Există, de asemenea, o zicală pe piață care nu va cronometra niciodată piața. În timp ce evenimentele și actualizările de dezvoltare sunt modalități decente de determinare a valorii viitoare a unei monede, încercarea de a-ți cronometra calea prin cumpărarea și vânzarea la „momentul potrivit” va pierde întotdeauna banii pe termen lung.

Vrei sa sti mai multe vino pe: Investiția în Bitcoin.

Pentru ca tranzacționarea TA (analiză tehnică) să merite pentru criptomonede, ar trebui să aveți cel puțin 5000 USD în criptomonede pentru ca aceasta să fie profitabilă.
În schimb, cea mai bună strategie pentru majoritatea investitorilor este să cumpere și să dețină.

Ar trebui să crezi în investiția ta și să investești doar bani pe care îți poți permite să-i pierzi; cu acești doi factori realizați, nu este nevoie să urmăriți prețul investițiilor dvs. în fiecare zi ca un șoim. Dacă ați luat o decizie rațională de investiții, nu lăsați emoțiile să preia și negați deciziile în timpul unei scăderi sau creșteri de preț. Vă sugerăm să verificați valoarea netă și piața săptămânal, lunar sau trimestrial. Este bine să verificați piața în fiecare zi, dar nu uitați să nu vă investiți emoțional în ea. Nu numai că îți riști bunăstarea asupra necorporalelor (din punct de vedere tehnic), ci și tu îți riști viața socială și relațiile prin faptul că ești prea atașat de piață și nu dai suficient timp și atenție vieții tale personale.

De exemplu, cu puțin mai puțin de o lună în urmă, Bitcoin s-a prăbușit de la aproape 3.000 dolari la 1.800 dolari pe BTC.

Astăzi

1 BTC este deja egal cu $53,476.45 – aproape o creștere de 100% a valorii dacă v-ați fi păstrat calmul și ați ține monedele.
Din nou, regula de a nu sincroniza piața este atât de importantă încât trebuie menționată de două ori.
Spre deosebire de piețele bursiere, nu există o regulă generală atunci când se cumpără sau se vând criptomonede, deoarece industria este atât de tânără și necunoscută.
Dacă trebuie să urmați un set de reguli, acestea sunt îndrumări generale care vor funcționa de cele mai multe ori atâta timp cât nu vă panicați de vânzare sau cumpărare:

Vindeți numai atunci când vă atingeți obiectivul. Dacă ați stabilit un obiectiv de 50.000 USD pentru investițiile dvs., vindeți numai atunci când atingeți cifra respectivă.
Nu intra în panică. Din nou, Bitcoin a scăzut la $53,476.45 de la aproape 3.000 de dolari în urmă cu o lună. Ethereum a scăzut de la $1,643.74
în aceeași cronologie.

Nu numai că ai fi pierdut o grămadă de bani prin vânzarea de panică în această perioadă, dar ai fi fost și pe roșu pentru investițiile tale.

Nu aveți FOMO. FOMO este un acronim pentru expresia teama de a pierde. Nu cumpărați doar pentru că toți ceilalți din jur cumpără criptomonede. În schimb, faceți propriile cercetări și luați propriile decizii.

Investiți doar ceea ce vă puteți permite să pierdeți. Acest lucru ar trebui învățat tuturor investitorilor, cu toată sinceritatea. Investiția în criptomonede seamănă foarte mult cu jocurile de noroc. Nu aveți nicio garanție pentru a obține profit; la fel, nu vă investiți emoțional în ea.

Un alt motiv pentru a nu cronometra niciodată piața este că nu știi niciodată ce se va întâmpla cu valorile criptomonedelor.
De exemplu, când Bitcoin era de 1.000 de dolari, s-a vorbit despre „bula” și despre modul în care Bitcoin este supraevaluat. Același lucru s-a întâmplat și când Ethereum a ajuns la 50 de dolari.
Este sigur să spunem că ambele valute și-au dovedit îndoielile foarte, foarte greșite.
De asemenea, este benefic să nu comparați bulele criptografice cu bulele financiare tradiționale. O schimbare de 10% pe piețele financiare reale poate face ravagii, dar este complet normal (și de așteptat) pentru criptomonede.

La fel, o creștere de 100% a prețurilor acțiunilor este aproape imposibilă în lumea reală, în timp ce schimbările de 1.000% ale criptomonedelor au loc în mod regulat. Bitcoin a crescut de la mai puțin de un penny pe unitate la 3.300 USD pentru unul – lăsați-l să se scufunde.

Criptomonedele pot fi utilizate pentru activități frauduloase

Oamenii care doresc să rămână anonimi și să evite reglementarea de la bănci sau guvern vor folosi criptomonede pentru a face tranzacții umbre pe piața neagră. Spălarea banilor este, de asemenea, o problemă în lumea criptografică. Acum, ascultă-mă despre asta: nu spun că oricine folosește criptomoneda este o persoană rea. Dar eu am zis că , dacă cineva vrea să se angajeze activitatea infracțională și a evita să fie urmărite, lumea criptografic este un loc ideal pentru ei.

Portofelele hardware arată ca o unitate flash USB și funcționează împreună cu o bucată de software de pe un computer. Ele seamănă puțin cu o cheie fizică care trebuie folosită împreună cu cheile private și publice pentru a accesa un portofel. Acest lucru face absolut imposibil ca un hacker să acceseze un portofel, chiar dacă are cheia privată.

Criptomonedele au o rată de rentabilitate nedovedită

Tranzacționarea în criptomonede este ca jocurile de noroc. Deoarece este schimbat de la egal la egal, fără nicio legătură cu standardele de reglementare, nu există niciun model în creșterea și scăderea valorii sale. Nu puteți prevedea modificări sau calcula randamentele așa cum puteți face cu fondurile mutuale de creștere. Pur și simplu nu există suficiente date sau suficientă credibilitate pentru a crea un plan de investiții pe termen lung bazat pe criptomonede.

Criptomonedele diferă, de asemenea, de alte active prin modul în care sunt tranzacționate și stocate. În timp ce activele tradiționale sunt tranzacționate prin intermediul unui broker pe burse centralizate, oricine poate deschide un cont direct cu un schimb de criptomonede.

Tranzacțiile cu criptomonede sunt înregistrate direct pe blockchain, unde se înregistrează și soldul fiecărui utilizator. Fiecare utilizator are o adresă cunoscută sub numele de cheie publică, la care poate accesa folosind o parolă, cunoscută sub numele de cheie privată.

Cele mai bune Platforme de tranzacționare online Reglementate 2022

Platformă Beneficii informație Cont deschis
eToro
Evaluare
⭐⭐⭐⭐⭐
 • Reglementată:
  CySEC 109/10, FCA 583263
 • Cont demo gratuit:
  100.000€
 • Copy Trading:
  Copiați cei mai buni Trader
 • Depozit minim: 50$
 • Levier: 1:30
 • Criptomonede
 • Social Trading

67% dintre utilizatori pierd bani cu acest furnizor prin tranzacționarea cu CFD-uri.
Pieţele: CFD Forex Actiuni Crypto Fonduri ETF Limbi: limba Română Limba Engleză + alte limbi
xtb
Evaluare
⭐⭐⭐⭐⭐
 • Reglementată
  CySEC 169/12, FCA 522157
 • Cont demo gratuit:
  100.000€
 • Centro formazione:
  Scuola di Trading
 • Depozit minim: 250$
 • Levier: 1:30
 • Criptomonede
 • MetaTrader 4

77% dintre utilizatori pierd bani cu acest furnizor prin tranzacționarea cu CFD-uri.
Pieţele: CFD Forex Actiuni Crypto Fonduri ETF Limbi: limba Română Limba Engleză + alte limbi
Plus500
Evaluare
⭐⭐⭐⭐⭐
 • Reglementată
  CySEC 250/14
 • Cont demo gratuit
 • Platformă profesională
 • Depozit minim: 250$
 • Levier: 1:30
 • Criptomonede
 • MetaTrader 4

77% dintre utilizatori pierd bani cu acest furnizor prin tranzacționarea cu CFD-uri.
Pieţele: CFD Forex Actiuni Actiuni Fonduri ETF Limbi: limba Română Limba Engleză + alte limbi
iq option
Evaluare
⭐⭐⭐⭐
 • Reglementată
  CySEC 274/14, FCA 670182, CONSOB 4090
 • Cont demo gratuit
 • Depozit minim 10$
 • Depozit minim: 10$
 • Levier: 30:1 – 2:1 Crypto
 • Criptomonede
 • MetaTrader 4

Exchanges criptomonede nu sunt reglementate.
Pieţele: CFD Forex Actiuni Crypto Limbi: Limba Engleză
Markets.com
Evaluare
⭐⭐⭐⭐
 • Reglementată
  CySEC 092/08, FCA, ASIC
 • Cont demo gratuit
 • Trading Academy
 • Depozit minim: 100$
 • Levier: 1:30 – 1:300
 • Criptomonede
 • MetaTrader 4

Exchanges criptomonede nu sunt reglementate.
Pieţele: CFD Forex Actiuni Crypto Limbi: Limba Engleză

© 2022 Grafice și tabele deținute de Cumsafacibanipenet.com

 

Leave a Reply