bitcoin romania

Investiția în Bitcoin: iată la ce trebuie să fii atent, potrivit experților

În ultimele săptămâni, Bitcoin a ajuns sa all-time de mare , lovind $ 56,490.89 și în general capitalizarea de piață Criptomonedă a depășit un volum de $63,226,964,450

Lumea criptomonedelor a trezit mai întâi oarecare suspiciune în momentul nașterii sale și apoi, dată fiind creșterea sa în timp, a început să atragă diverși investitori , chiar și non-experți din sector. Cu toate acestea, înainte de a investi în Bitcoin este necesar să se ia în considerare unii factori , pentru a nu risca să pierdem totul. Iată sfaturile unor experți ai acestei criptomonede.

Investiția în Bitcoin merită? Cum se face în siguranță

Este sigur să investiți astăzi în Bitcoin ? Ar putea fi, dar vă putem spune, de asemenea, că, la fel ca toate celelalte instrumente financiare, chiar și Bitcoins nu sunt fără riscuri și au o volatilitate ridicată, trebuie să fiți pregătiți să îl acceptați.

Ce modalitate mai bună, atunci, dacă nu să investim începând cu prejudecăți, grație analizei noastre aprofundate?

Aici puteți găsi toate sfaturile și trucurile despre cum să investiți în Bitcoin, acordând o atenție deosebită escrocheriilor. Ceea ce vă vom spune va fi raportat într-un mod simplu pentru a fi ușor de înțeles de către toți comercianții.
Dacă luați în considerare și graficul Bitcoin pe care îl raportăm, este posibil să observați schimbarea în timp real a prețului Bitcoin .

După cum puteți vedea, de fapt, prețul Bitcoin nu crește sau scade constant și trebuie întotdeauna avut în vedere faptul că pot exista momente când este foarte volatil.

Investiția în Bitcoin este sigură? Cum să recunoașteți escrocheriile?
În această privință, putem spune că unul dintre primele riscuri legate de Bitcoin este de a da peste o înșelătorie.
Bitcoin a devenit, de asemenea, renumit în scurt timp ca metodă de îmbogățire și de a câștiga bani ușori.

Iată prima greșeală, nu poate fi considerată așa! Nu trebuie considerat doar ca un instrument speculativ, ci ca o investiție reală, ca un instrument adecvat pentru investiții, profesionist serios.
Bitcoin nu este o înșelătorie, dar nici nu este o metodă de a câștiga bani ușori. Nu credeți niciodată promisiunile câștigurilor ușoare! În majoritatea cazurilor acestea sunt escrocherii.

 

Autorizat:‼️‼️‼️ CySEC /FCA/ASIC
Reglementat: 🌍 🌍 🌍 ESMA
Disponibil pentru:⏰ ⏰ ⏰ Trader începător și expert
Investiție minimă 50 usd 🪙Cont demo este gratuit și nelimitat
💰 Taxe eToro are comision gratuit de 0% pe actiuni
Unelte profesionale 🥁Semnale Forex , cripto,
👱‍♂️ Folosit de20.000.000 de utilizatori și comercianți
Cea mai bună platformă 2021🚀vezi mai mult despre eToro

 

Cumpara Bitcoin🇷🇴🇷🇴🇷🇴Schimb de criptomonede 🪙📈📈💰
Securitate❓📦🔐 Protocoal internațional🌍🌍🌍
👶 Anul nașterii :2️⃣0️⃣1️⃣9️⃣-2️⃣0️⃣2️⃣0️⃣-2️⃣0️⃣2️⃣1️⃣
🧿De unde să cumpărați:🏆🏆🏆ETORO / XTB / Plus500
📱 Asistență:Chat 24/7 📚🔝
👉 Opinii:⭐✳⭐2️⃣0️⃣2️⃣1️⃣ ⭐✳⭐
🔥🚀 🚀 🚀 Proiect HOT :🪙Bitcoin / 🪙Stellar /🪙 ETH / 🪙Enjin /🪙 BNB

Acesta este motivul pentru care recomandăm întotdeauna să investiți cu brokeri de tranzacționare online siguri, fiabili și sinceri, precum cei reglementați și oferiți de ghizii noștri.

Sfatul nostru este să utilizați numai platforme reglementate, fie că este un SCHIMB, un WALLET sau un broker de tranzacționare CFD … atâta timp cât este autorizat și de încredere, astfel încât investiția dvs. Bitcoin să fie ferită de fraude.

Un exemplu ar fi IQ Option , precum și eToro . Acesta din urmă a dezvoltat o platformă în care este posibil să cumpărați bitcoin și alte criptomonede fără CFD-uri , deci în acest caz veți continua cu achiziționarea directă a BTC sau a altor criptomonede. Această platformă este eTorox , schimbul de criptomonede al grupului eToro , care a fost licențiat de Comisia pentru servicii financiare din Gibraltar, Autoritatea de supraveghere a pieței financiare din Gibraltar.

Încercați contul demonstrativ eToro de 100.000 USD pentru a experimenta platformele oferite de Broker fără niciun risc:


Cont demo gratuit și nelimitat, fără restricții de depunere.

Investiții în Bitcoin? Portofel sau Exchange
În acest moment, odată ce este clar că este recomandabil să cumpărați Bitcoin numai și numai cu brokeri de tranzacționare reglementați și autorizați, putem proceda, de asemenea, la analiza unui alt sistem: cum să cumpărați criptomonede pe bursă .
Există diferite metode pentru a cumpăra Bitcoin, trebuie doar să alegeți care este cea mai potrivită pentru noi, este o chestiune de mentalitate, alegerea trebuie făcută și pe baza tipului de investiție, indiferent dacă este pe termen lung (WALLET precum eTorox ) sau pe termen scurt (SCHIMB sau TRADING).

Platformele CFD pot fi folosite pentru a cumpăra Bitcoin , care credem că sunt mult mai ușor de utilizat chiar și pentru începători și, așa cum am spus întotdeauna, sunt autorizate și reglementate și acest lucru presupune că acestea sunt supuse controlului de către autorități, astfel încât să nu poată păcăli clienții , nici nu vreau.

De ce să investești în Bitcoin cu CFD Trading
În acest moment, să încercăm să înțelegem de ce este convenabil să investim în Bitcoin cu CFD-uri.

Rețineți că până acum am raportat care sunt riscurile asociate tranzacționării Bitcoin și am menționat, de asemenea, că cel mai bun mod de a nu vă lăsa păcăliți este utilizarea platformelor CFD.

Deci, ce înseamnă tranzacționarea CFD-urilor ?

Trebuie avut în vedere faptul că tranzacționarea CFD presupune posibilitatea de a investi cu CFD-uri sau cu contracte pentru diferență , care nu sunt altceva decât un contract financiar prevăzut de legislația europeană și, prin urmare, supus supravegherii autorităților competente.

Aici toate platformele de tranzacționare CFD trebuie să fie autorizate și reglementate și, ca atare, trebuie să aibă autorizație prealabilă pentru a se conforma și legislației europene foarte stricte pentru protecția investitorilor.

Iată, de asemenea, că contractul CFD pentru Bitcoin are același preț ca Bitcoin, deoarece îl reflectă în toate părțile sale.

CFD-urile pot fi folosite pentru a cumpăra Bitcoin
În cele din urmă, considerați că avantajele CFD-urilor concepute pentru a cumpăra Bitcoin sunt multe, cum ar fi:

Zero comisioane;
Absența escrocheriilor și a fraudelor dacă alegeți brokeri reglementați;
Ușor de folosit;
Posibilitatea de a câștiga (și de a pierde) atât în ​​sus, cât și în jos.
Acesta este și motivul pentru care toți comercianții pe care îi putem considera investitori inteligenți folosesc exclusiv CFD-urile pentru a specula Bitcoins.

În acest sens, vă reamintim că IQ Option oferă cursuri de bază și avansate care explică pas cu pas cum să investiți în tranzacționare online.

De asemenea, este posibil să aveți asistență telefonică gratuită și, de asemenea, să contactați un manager de cont printr-un cont demo gratuit și să primiți un răspuns cu un expert în tranzacționare online.

Investiți în Bitcoin cu eToro

eToro este cu adevărat un broker de tranzacționare online remarcabil. O platformă simplă și foarte apreciată de toți comercianții care doresc să investească în Bitcoin.
eToro este o platformă care oferă un instrument de investiții complet gratuit, fiabil și onest.


Cont demo gratuit și nelimitat, fără restricții de depunere.

Platforma sa este, de asemenea, foarte simplă de utilizat. Nu contează că nu sunteți un comerciant cu experiență. Chiar și cei care nu au făcut niciodată absolut niciun tip de investiție financiară sau cu criptomonede.

De asemenea, considerați că cel mai interesant aspect al eToro este posibilitatea de a copia, chiar și într-un mod complet automat și fără niciun cost , toți cei mai buni abonați de pe platformă.

Mai jos sunt cei mai buni traderi italieni de pe eToro (actualizați în timp real), le puteți copia direct, chiar și deschizând un cont demo gratuit, trebuie doar să faceți clic pe „+”:

Cum funcționează eToro?
Pentru a ști cum funcționează eToro, trebuie să spunem că brokerul oferă prima platformă de tranzacționare socială din lume, care poate fi descrisă cel mai bine ca fuziunea dintre:

-o platformă normală pentru investiții pe piețe;
-o rețea socială, cum ar fi Facebook, de exemplu.

Luați în considerare faptul că, dacă alegeți să investiți cu eToro, puteți avea un profil public, chiar și cu fotografii.

Acest lucru vă permite să partajați idei și, de asemenea, să interacționați cu alți abonați.

Pe aceste profile, pe de altă parte, există și informații despre profiturile realizate de investitor în trecut. Pe baza acestor date este, de asemenea, posibil să copiați, printr-un simplu clic, toate operațiunile care sunt efectuate.

De exemplu, mulți investitori începători caută investitori care au câștigat mai mult în trecut. Cu toate acestea, acestea încep să le copieze automat.

Astfel, ei pot începe să învețe cum să investească în Bitcoin, alte criptomonede sau active tradiționale.

Pe de altă parte, dacă luați în considerare faptul că oferă o platformă simplă și posibilitatea de a copia automat celelalte, este adesea posibil să luați în considerare modul în care platforma aleasă de cei mai puțin experimentați de Bitcoin este tocmai aceasta.

Acesta este și unul dintre motivele pentru care mulți comercianți se împing să se înscrie, dar și să dea consimțământul, deoarece alți membri pot copia.
Pe scurt, eToro o putem defini ca o platformă gratuită excelentă, care recompensează cu generozitate investitorii profesioniști sau pe cei pe care îi putem defini ca fiind cei mai buni pe baza numărului de adepți.

eToro Romania
💰 Taxe
eToro au
comision gratuit de 0% pe acțiuni.
💰 Pârghie
Atunci când clienții cumpără acțiuni la 1x, leverage-ul este complet gratuit la eToro și cumpără acțiunile subiacente. Acest lucru nu este întotdeauna cazul altor brokeri.
💹 Companie
eToro este o imensă platformă de tranzacționare cu active multiple și își propune să devină listă publică cu o IPO de
10 miliarde de dolari .
📈 Acțiuni
Clienții eToro pot cumpăra acțiuni fracționate.
💰 Depozit Min
Depozitul minim este de 50 USD, dar 50 USD este tranzacția minimă pe acțiuni.
📈 Prețuri
eToro este unul dintre cele mai ieftine locuri pentru a cumpăra acțiuni și criptomonede.
✔️ Comparativ
eToro sunt de 10 ori mai ieftine de până la 20 de ori mai ieftine decât alți brokeri.
💰 Depozit Min 50 USD
👱‍♂️ Folosit de20.000.000 de utilizatori și comercianți eToro
📆 Fondat2007
🌍 AutorizatCySEC / FCA / ASIC
👮‍♂️ Regulament
Autoritatea de conduită financiară (FCA), Comisia pentru valori mobiliare și cipru (CySEC), Directiva privind piețele în instrumente financiare (MiFID), Comisia australiană pentru valori mobiliare și investiții (ASIC)
🚫 Țări excluse
eToro nu este disponibil în următoarele țări:
IR, KP, BE, CA, JP, SY, TR, IL, BY, AL, MD, MK, RS, GN, CD, SD, ZW, ET, GH, TZ, LY , UG, ZM, BW, RW, TN, SO, NA, TG, SL, LR, GM, DJ, CI, PK, BN, TW, WS, NP, SG, VI, TM, TJ, UZ, LK, TT , HT, MM, BT, MH, MV, KZ, GD, FJ, BB, BM, BS, AG, AI, AW, LB, SV, US, PY, HN, GT, PR, NI, VG, AN,


Cont demo gratuit și nelimitat, fără restricții de depunere.
 

Aceste recompense se adaugă la profiturile normale din investiții.

Mai mult, toți investitorii profesioniști au tot interesul să dea consimțământul pentru a fi copiați, dar și să acumuleze cât mai mulți copiatori.

Pe scurt, puteți folosi eToro absolut gratuit în orice moment. De asemenea, puteți alege modul demo pentru a experimenta platforma și buna funcționare a acesteia.

Rețineți că contul demo este util pentru a înțelege că tranzacționarea socială funcționează înainte de a face un depozit.

Dacă, pe de altă parte, doriți să investiți cu un cont real, atunci puteți efectua un depozit prin card de credit, transfer bancar, Paypal (sau alte sisteme de plăți electronice).

Cum să investiți în CFD-uri cu criptomonede
Pentru a investi în criptomonede (Bitcoin, Ethereum, Litecoin etc.) există mai multe posibilități, dar cu siguranță cea mai simplă este tranzacționarea cu CFD-uri pe criptomonede .

Printre avantajele tranzacționării criptomonedelor prin CFD-uri se numără posibilitatea de a tranzacționa 24 de ore pe zi, chiar și în weekend. Mai mult, cu CFD-urile este posibil să „pariați” atât în sus, cât și în jos , având astfel posibilitatea de a câștiga (sau de a pierde) atât în ​​timpul fazelor alcătesc, cât și în cele descrescătoare.

În plus, CFD-urile pe criptomonede pot conta pe pârghia de 1: 2 pentru investitorii cu amănuntul. Aceasta înseamnă că, prin investiția de 1.000 EUR, poziția pe piață va fi dublă, 2.00 EUR. Pârghia financiară are avantajul de a vă dubla profiturile, dar vă expune unui risc mai mare dacă prețurile merg în direcția opusă celei alese.

Pentru a începe tranzacționarea CFD-urilor cu criptomonede, va trebui să:

Deschiderea unui cont (Cu 101Investing ai nevoie doar de 250 de euro)
Dacă tranzacționezi cu CFD-uri, nu este necesar să ai un cont de conversie specific pentru criptomonede sau un portofel. Ceea ce aveți nevoie este pur și simplu un cont la un broker care oferă produse cu pârghie.

Vă informăm Criptomonedele nu sunt afectate de toți acei factori care au un impact normal asupra monedelor tradiționale. Cu toate acestea, este important să aveți cunoștințe depline despre piața pe care activați.

Utilizați o strategie Strategia dvs. de tranzacționare va depinde de obiectivele și preferințele dvs. A decide ce strategie este potrivită pentru dvs. este esențial pentru succesul pe termen scurt și lung.

Comerț
Introduceți numărul de contracte pentru poziția dvs., definiți termenii pentru închiderea poziției și faceți clic pe „cumpărați” dacă credeți că valoarea monedei virtuale va crește sau „vindeți” dacă credeți că va scădea.

Închideți poziția
Odată ce v-ați atins obiectivul sau dacă credeți că este mai bine să opriți pierderile, puteți închide poziția plasând o comandă opusă celei de deschidere: dacă ați cumpărat, trebuie să vindeți, dacă ați vândut trebuie să Cumpără.

Unde să investiți în criptomonede cu CFD-uri

Investiția în criptomonede este una dintre activitățile preferate de mulți oameni care doresc să participe la raliul entuziast al monedelor digitale. Datorită CFD-urilor, oricine poate accesa cu ușurință piețele financiare și poate cumpăra criptomonede (sau alte tipuri de active, cum ar fi acțiuni, valute, mărfuri, etc …), chiar și cu un capital inițial mic.

Brokerii online, cum ar fi eToro (a se vedea recentia eToro aici ), oferă o serie de instrumente pentru a investi pe piețele majore într-un mod simplu și sigur datorită platformelor de tranzacționare de ultimă generație care pot fi utilizate de pe orice PC sau smartphone.

eToro, o platformă de investiții , autorizată să funcționeze de CySEC în întreaga Uniune Europeană. Înregistrându-vă pe site-ul web eToro puteți încerca gratuit cele mai bune platforme de tranzacționare, precum și cu cele mai mici spread-uri din industrie și o suită completă de instrumente puternice de gestionare a riscurilor. Sunt incluse o serie de instrumente fundamentale, tehnice și de sentiment pentru a vă ajuta să luați cele mai bune decizii.

🌈 Activ de la:2006
Licențe:ASIC / CySEC / FCA
💸 Depozit minim:50 USD
📈 Active:4.000+
🌞 Piețe :Acțiuni, ETF-uri, cripto, indici, mărfuri, valute
Tipologie:Market Maker / Broker DMA
📖 Instruire :Gratuit – 📚eBook /
🤔 Sigur sau furt:Da – Este de încredere 👍 Nu fură!
👍 Cei mai buni comercianți :Aflați pe cine să copiați pe eToro – 🥇 Top
💡 De ce este convenabil:Social și CopyTrader / CopyPortfolios / 0 comisioane / Staking
🔍 Site-ul oficial:https://www.etoro.com/ro/

 

Investiția în Bitcoin: iată la ce trebuie să fii atent

În comparație cu majoritatea investițiilor, bitcoin „ este o investiție extrem de volatilă și foarte riscantă ” , de fapt, în cursul istoriei sale au existat momente în care această monedă a crescut și apoi s-a prăbușit și mai repede, spune el pentru CNBC Make It James Ledbetter, editor a buletinului informativ fintech. Un exemplu este vârful istoric din 2017, timp în care Bitcoin a pierdut o treime din valoare în doar 24 de ore.

Aceasta înseamnă că investiția în Bitcoin poate fi, pe de o parte, sursa unor mari randamente economice, dar, pe de altă parte, poate însemna și pierderi uriașe . Tocmai din acest motiv, explică Ledbetter, înainte de a investi este necesar să fim „ pregătiți mental și financiar pentru faptul că ar putea exista un nou colaps” .

Pentru a investi în Bitcoin, totuși, nu este necesar să începeți cu sume mari de bani , așa cum subliniază Anthony Pompliano, cofondator al fondului hedge de criptomonede Morgan Creek Digital Assets: „puteți merge și cumpărați chiar și doar 5 dolari Bitcoin deoarece există posibilitatea de a cumpăra acțiuni fracționare numite satoshi ” .

Investiția în Bitcoin este sigură?

O altă problemă de care trebuie să fii conștient înainte de a întreprinde investiții Bitcoin este securitatea portofelului tău de monedă virtuală . De-a lungul timpului , au existat mai multe exemple de furt și fraudă de bitcoin care cred că ar putea face pe investitorul mediu să se gândească , mai ales dacă intenționați să investiți o sumă substanțială ”
2020 a fost un an de aur pentru monedele digitale, dar Bitcoin nu este singura opțiune pentru investitori.

Iată predicțiile pentru 2021

Ce predicții pentru 2021 pe frontul criptomonedelor ?
Nu, nu există doar Bitcoin . Și să spun că pare aproape o profanare, având în vedere că moneda virtuală creată în 2009 de Satoshi Nakamoto a monopolizat până acum atenția investitorilor.

De fapt, numai în 2020, activul a înregistrat un salt înainte de 168,6% – prețul a trecut de la 7.213 dolari în prima sesiune din ianuarie până la 19.371 dolari de astăzi – ajungând astfel la un pas de depășirea pragului psihologic al celor 20.000 de dolari .

Însă, potrivit analiștilor, 2021 ar putea fi o oportunitate de a redescoperi acele criptomonede mai mici, care au deja o tendință de creștere mai mare decât cea a Bitcoin. Iată ce sunt.

Cum să cumperi Bitcoin cu eToro ? Merită să cumpărați Bitcoin cu eToro?

Prima criptomonedă lansată vreodată în 2009, Bitcoin , se confruntă cu o călătorie incredibilă până la vârful valorii sale, atrăgând din ce în ce mai mult atenția investitorilor. Cine se întreabă care este cel mai bun mod de a specula. Cumpărarea Bitcoin prin eToro poate fi o alternativă validă. Pe de altă parte, eToro este un broker preferat, deoarece este printre cele mai bune platforme de tranzacționare online în circulație.

Prin eToro , de fapt, este posibil să tranzacționați pe principalele active (indici bursieri, Forex, stocuri, materii prime), precum și, desigur, pe criptomonede.
Criptomonede, predicții în 2021: este timpul să ne uităm dincolo de Bitcoin
Nu este ușor să cobori de pe un cal care a parcurs atât de mulți kilometri, dar un jockey bun știe când este timpul să părăsească șa. Și 2021 – deși prognozele mai mult decât optimiste continuă să cadă asupra Bitcoin – ar putea fi cu adevărat o oportunitate pentru investitori de a-și lărgi privirea în domeniul criptomonedelor .

Analiștii sunt convinși de acest lucru, văzând un potențial încă parțial neexprimat pentru diferite monede digitale , spre deosebire de Bitcoin, care se deplasează deja la cele mai înalte niveluri din 2017. Mai precis, acestea sunt cuvintele lansate pe CNN de Don Guo, CEO al Broctagon Fintech Group:

„Toate marile Altcoins au început ca monede virtuale mici. Dacă piața criptomonedelor continuă pe o tendință de creștere, mulți investitori ar putea fi tentați să parieze pe monede digitale mai mici pentru a ajunge la jackpot. „

Sub obiectivul XRP – moneda digitală Ripple , pe locul trei în clasamentul criptomonedelor după capitalizarea pieței – care în 2020 a crescut cu 25% până la 0,60 dolari, pentru o valoare totală de aproximativ 30 miliarde. Chiar și Ethereum rămâne deosebit de atenzionat pentru 2021, după ce a înregistrat un salt de 20% în ultimele șapte zile.

O poziție optimistă asupra acestuia din urmă a fost exprimată de Rachid Ajaja, CEO al AllianceBLock, care vede în moneda digitală a sistemului descentralizat publicat în 2015 potențialul de a „ înregistra performanțe mai mari decât cele ale Bitcoin de anul viitor ”.

Dar pentru a orienta analiștii către monede digitale minore există mai ales credința că popularitatea actuală a Bitcoin poate deveni o sabie cu două tăișuri. Pe această linie, Brad Garlinghouse, CEO al Ripple, a declarat:

„Cred că în timp oamenii vor înțelege din ce în ce mai mult că concentrarea investițiilor pe un singur activ este o afacere riscantă. Diversificarea este importantă și reduce riscurile ”.

Factorii alcistați pe criptomonede
Pe de altă parte, monedele virtuale mai mici urmează calea deja trasată anul acesta de gigantul criptomonedelor, Bitcoin. Un drum foarte accidentat, cu noile opțiuni digitale care beneficiază de un dolar slab și de așteptări privind creșterea inflației ca urmare a politicilor menite să mențină ratele dobânzii la un nivel minim.

Dar pentru a explica succesul actual al criptomonedelor există și procesul de maturizare finalizat chiar de monedele virtuale pe parcursul anului. Această circumstanță a determinat giganții de plată, cum ar fi PayPal și Square, să le permită clienților să dețină portofele digitale pentru a face cumpărături.

Această credibilitate reînnoită a criptomonedelor l- a convins chiar pe CEO-ul JP Morgan , Jamie Dimon – un detractor timpuriu – să își revizuiască pozițiile, multinaționala americană declarând acum că este gata să-i mulțumească pe acei clienți care solicitau o deschidere către monedele digitale.

Cum sa faci bani pe net cu cripto valute

De ce să investești în Bitcoin?

Bitcoin este o criptomonedă, un tip de bani privați și digitali care se schimbă prin tranzacții validate prin criptografie, adică știința care vă permite să criptați și să decriptați informații. De la lansarea sa, care a avut loc în ianuarie 2009, a devenit un obiect de vânzare pe baza convingerii că, având în vedere existența unui prag limită de 21 de milioane de bitcoin, reglementat de software, această monedă poate fi apreciată doar pe termen lung. .

„Cel mai bun argument pentru succesul viitor al Bitcoin este același care a fost folosit de mult timp pentru aur, diamante și obiecte de colecție, adică faptul că a fost conceput în așa fel încât oferta să fie limitată și să nu existe nicio posibilitate al contrafacerii ”

Valoare Bitcoin eToro

 

InstrumenteComisioane eToro
Acțiuni0 comisioane
CFD0,09% + peste noapte (6,4% lung, 2,9% scurt)
ETF0,09% fără pârghie / ca CFD-uri altfel
Criptovalutade la 0,75% la 5% variabile (BTC 0,75%)
Indicide la 0,04% la 1,2% variabile
Materii primede la 0,02% la 1,2% variabile
Perechi valutarede la 0,01% la 0,5% variabile (EUR / USD 0,03%)

 

eToro

Care este valoarea Bitcoin pe eToro ? Raportarea unei cifre ar fi inutilă, deoarece cea la care am ajuns în timp ce vă scriem va fi cu siguranță schimbată – în jos sau în sus – atunci când citiți. Cu toate acestea, istoria Bitcoin poate fi urmărită.

Prima tranzacție Bitcoin reală a avut loc în 2010 pentru două farfurii de pizza, care costau 10.000 de Bitcoins în acel moment. Astăzi, aceste două pizza ar costa milioane de dolari! Pe măsură ce întreprinderile și companiile au început să accepte plăți Bitcoin, valoarea criptomonedei a crescut. Și, desigur, cu cât Bitcoin a fost utilizat și a atras mai mult interes, cu atât prețul său a crescut.

Cu toate acestea, dacă din 2012 până în 2016, Bitcoin a menținut o cotație de sute de dolari, cu unele vârfuri și unele prăbușiri, din 2017 această criptomonedă a văzut valoarea sa crescând. La începutul anului a ajuns la o mie de dolari, în primăvară a ajuns la 4 mii de dolari, iar apoi a ajuns la 6 mii de dolari vara și 8 mii de dolari în toamnă.

La începutul lunii decembrie, a trecut de 10 mii de dolari, continuând să crească până la 18 mii în câteva zile. Pentru a coborî apoi puțin. Pentru unii analiști, aceasta ar putea ajunge la 500 de mii până la sfârșitul primei jumătăți a anului 2018.

Creșterea Bitcoin s-a datorat, de asemenea, lansării Futures pe această criptomonedă de către cea mai mare bursă din lume pentru CFD-uri și ETF-uri. Deci o recunoaștere importantă. De asemenea, trebuie adăugat că în 2018 superputerile care astăzi au interzis-o, precum Rusia și China, ar putea să o recunoască. Și asta i-ar putea împinge valoarea și mai departe.

Investiții în Bitcoin Întrebări frecvente

Cum să investești în Bitcoin?

Există multe modalități de a investi în Bitcoin, de fapt este posibil să o faci atât cumpărându-le, cât și speculând performanța lor. În prezent, acesta din urmă este mult mai utilizat și pentru a face acest lucru este necesar să se utilizeze platforme de criptomonede reglementate.

Investiția în Bitcoin merită?

Bitcoin a avut o tendință fluctuantă în ultimii ani și din acest motiv sunt cei care au obținut mari câștiguri de la Bitcoin, dar există și cei care au fost arși, din acest motiv se recomandă tranzacționarea pe Bitcoin. În acest fel, este posibil să câștigi bani pe Bitcoin atât atunci când prețul crește, fie când moneda are o depreciere.

Unde este posibil să investești în Bitcoin?

Există mulți brokeri de criptomonede în care este posibil să investească în Bitcoin, deși nu toți sunt reglementați. Din acest motiv, este esențial să utilizați o platformă legală pentru a investi în Bitcoin.

Care este cea mai bună platformă pentru investiții în Bitcoin?

Cel mai bun broker care investește în prezent în Bitcoin este Etoro, care pe lângă faptul că este un broker pentru tranzacționarea pe Bitcoin este și cea mai bună platformă pentru investiții pe piața de valori.

[includeme post_id=”868″]

Leave a Reply