Investiția în Bitcoin: iată la ce trebuie să fii atent, potrivit experților

În ultimele săptămâni, Bitcoin a ajuns sa all-time de mare , lovind $ 56,490.89 și în general capitalizarea de piață Criptomonedă a depășit un volum de $63,226,964,450

Lumea criptomonedelor a trezit mai întâi oarecare suspiciune în momentul nașterii sale și apoi, dată fiind creșterea sa în timp, a început să atragă diverși investitori , chiar și non-experți din sector. Cu toate acestea, înainte de a investi în Bitcoin este necesar să se ia în considerare unii factori , pentru a nu risca să pierdem totul. Iată sfaturile unor experți ai acestei criptomonede.

Investiția în Bitcoin merită? Cum se face în siguranță

Este sigur să investiți astăzi în Bitcoin ? Ar putea fi, dar vă putem spune, de asemenea, că, la fel ca toate celelalte instrumente financiare, chiar și Bitcoins nu sunt fără riscuri și au o volatilitate ridicată, trebuie să fiți pregătiți să îl acceptați.

Ce modalitate mai bună, atunci, dacă nu să investim începând cu prejudecăți, grație analizei noastre aprofundate?

Aici puteți găsi toate sfaturile și trucurile despre cum să investiți în Bitcoin, acordând o atenție deosebită escrocheriilor. Ceea ce vă vom spune va fi raportat într-un mod simplu pentru a fi ușor de înțeles de către toți comercianții.
Dacă luați în considerare și graficul Bitcoin pe care îl raportăm, este posibil să observați schimbarea în timp real a prețului Bitcoin .

După cum puteți vedea, de fapt, prețul Bitcoin nu crește sau scade constant și trebuie întotdeauna avut în vedere faptul că pot exista momente când este foarte volatil.

Investiția în Bitcoin este sigură? Cum să recunoașteți escrocheriile?
În această privință, putem spune că unul dintre primele riscuri legate de Bitcoin este de a da peste o înșelătorie.
Bitcoin a devenit, de asemenea, renumit în scurt timp ca metodă de îmbogățire și de a câștiga bani ușori.

Iată prima greșeală, nu poate fi considerată așa! Nu trebuie considerat doar ca un instrument speculativ, ci ca o investiție reală, ca un instrument adecvat pentru investiții, profesionist serios.
Bitcoin nu este o înșelătorie, dar nici nu este o metodă de a câștiga bani ușori. Nu credeți niciodată promisiunile câștigurilor ușoare! În majoritatea cazurilor acestea sunt escrocherii.

Încercați contul demonstrativ eToro de 100.000 USD pentru a experimenta platformele oferite de Broker fără niciun risc:Acesta este motivul pentru care recomandăm întotdeauna să investiți cu brokeri de tranzacționare online siguri, fiabili și sinceri, precum cei reglementați și oferiți de ghizii noștri.

Sfatul nostru este să utilizați numai platforme reglementate, fie că este un SCHIMB, un WALLET sau un broker de tranzacționare CFD … atâta timp cât este autorizat și de încredere, astfel încât investiția dvs. Bitcoin să fie ferită de fraude.

Un exemplu ar fi IQ Option , precum și eToro. Acesta din urmă a dezvoltat o platformă în care este posibil să cumpărați bitcoin și alte criptomonede fără CFD-uri , deci în acest caz veți continua cu achiziționarea directă a BTC sau a altor criptomonede. Această platformă este eTorox , schimbul de criptomonede al grupului eToro , care a fost licențiat de Comisia pentru servicii financiare din Gibraltar, Autoritatea de supraveghere a pieței financiare din Gibraltar.

Investiții în Bitcoin? Portofel sau Exchange

În acest moment, odată ce este clar că este recomandabil să cumpărați Bitcoin numai și numai cu brokeri de tranzacționare reglementați și autorizați, putem proceda, de asemenea, la analiza unui alt sistem: cum să cumpărați criptomonede pe bursă .
Există diferite metode pentru a cumpăra Bitcoin, trebuie doar să alegeți care este cea mai potrivită pentru noi, este o chestiune de mentalitate, alegerea trebuie făcută și pe baza tipului de investiție, indiferent dacă este pe termen lung (WALLET precum eTorox ) sau pe termen scurt (SCHIMB sau TRADING).

Platformele CFD pot fi folosite pentru a cumpăra Bitcoin , care credem că sunt mult mai ușor de utilizat chiar și pentru începători și, așa cum am spus întotdeauna, sunt autorizate și reglementate și acest lucru presupune că acestea sunt supuse controlului de către autorități, astfel încât să nu poată păcăli clienții , nici nu vreau.

De ce să investești în Bitcoin cu CFD Trading

În acest moment, să încercăm să înțelegem de ce este convenabil să investim în Bitcoin cu CFD-uri.

Rețineți că până acum am raportat care sunt riscurile asociate tranzacționării Bitcoin și am menționat, de asemenea, că cel mai bun mod de a nu vă lăsa păcăliți este utilizarea platformelor CFD.

Deci, ce înseamnă tranzacționarea CFD-urilor?

Trebuie avut în vedere faptul că tranzacționarea CFD presupune posibilitatea de a investi cu CFD-uri sau cu contracte pentru diferență , care nu sunt altceva decât un contract financiar prevăzut de legislația europeană și, prin urmare, supus supravegherii autorităților competente.

Aici toate platformele de tranzacționare CFD trebuie să fie autorizate și reglementate și, ca atare, trebuie să aibă autorizație prealabilă pentru a se conforma și legislației europene foarte stricte pentru protecția investitorilor.

Iată, de asemenea, că contractul CFD pentru Bitcoin are același preț ca Bitcoin, deoarece îl reflectă în toate părțile sale.

CFD-urile pot fi folosite pentru a cumpăra Bitcoin

În cele din urmă, considerați că avantajele CFD-urilor concepute pentru a cumpăra Bitcoin sunt multe, cum ar fi:

 1. Zero comisioane;
 2. Absența escrocheriilor și a fraudelor dacă alegeți brokeri reglementați;
 3. Ușor de folosit;
 4. Posibilitatea de a câștiga (și de a pierde) atât în ​​sus, cât și în jos.
 5. Acesta este și motivul pentru care toți comercianții pe care îi putem considera investitori inteligenți folosesc exclusiv CFD-urile pentru a specula Bitcoins.

În acest sens, vă reamintim că IQ Option oferă cursuri de bază și avansate care explică pas cu pas cum să investiți în tranzacționare online.

De asemenea, este posibil să aveți asistență telefonică gratuită și, de asemenea, să contactați un manager de cont printr-un cont demo gratuit și să primiți un răspuns cu un expert în tranzacționare online.

Investiți în Bitcoin cu eToro

eToro este cu adevărat un broker de tranzacționare online remarcabil. O platformă simplă și foarte apreciată de toți comercianții care doresc să investească în Bitcoin.

eToro este o platformă care oferă un instrument de investiții complet gratuit, fiabil și onest.

Platforma sa este, de asemenea, foarte simplă de utilizat. Nu contează că nu sunteți un comerciant cu experiență. Chiar și cei care nu au făcut niciodată absolut niciun tip de investiție financiară sau cu criptomonede.

De asemenea, considerați că cel mai interesant aspect al eToro este posibilitatea de a copia, chiar și într-un mod complet automat și fără niciun cost , toți cei mai buni abonați de pe platformă.

Mai jos sunt cei mai buni traderi italieni de pe eToro (actualizați în timp real), le puteți copia direct, chiar și deschizând un cont demo gratuit, trebuie doar să faceți clic pe „+”:

Cum funcționează eToro?

Pentru a ști cum funcționează eToro, trebuie să spunem că brokerul oferă prima platformă de tranzacționare socială din lume, care poate fi descrisă cel mai bine ca fuziunea dintre:

 • o platformă normală pentru investiții pe piețe;
 • o rețea socială, cum ar fi Facebook, de exemplu.

Luați în considerare faptul că, dacă alegeți să investiți cu eToro, puteți avea un profil public, chiar și cu fotografii.

Acest lucru vă permite să partajați idei și, de asemenea, să interacționați cu alți abonați.

Pe aceste profile, pe de altă parte, există și informații despre profiturile realizate de investitor în trecut. Pe baza acestor date este, de asemenea, posibil să copiați, printr-un simplu clic, toate operațiunile care sunt efectuate.

De exemplu, mulți investitori începători caută investitori care au câștigat mai mult în trecut. Cu toate acestea, acestea încep să le copieze automat.

Astfel, ei pot începe să învețe cum să investească în Bitcoin, alte criptomonede sau active tradiționale.

Pe de altă parte, dacă luați în considerare faptul că oferă o platformă simplă și posibilitatea de a copia automat celelalte, este adesea posibil să luați în considerare modul în care platforma aleasă de cei mai puțin experimentați de Bitcoin este tocmai aceasta.

Acesta este și unul dintre motivele pentru care mulți comercianți se împing să se înscrie, dar și să dea consimțământul, deoarece alți membri pot copia.

Pe scurt, eToro o putem defini ca o platformă gratuită excelentă, care recompensează cu generozitate investitorii profesioniști sau pe cei pe care îi putem defini ca fiind cei mai buni pe baza numărului de adepți.

Aceste recompense se adaugă la profiturile normale din investiții.

Mai mult, toți investitorii profesioniști au tot interesul să dea consimțământul pentru a fi copiați, dar și să acumuleze cât mai mulți copiatori.

Pe scurt, puteți folosi eToro absolut gratuit în orice moment. De asemenea, puteți alege modul demo pentru a experimenta platforma și buna funcționare a acesteia.

Rețineți că contul demo este util pentru a înțelege că tranzacționarea socială funcționează înainte de a face un depozit.

Dacă, pe de altă parte, doriți să investiți cu un cont real, atunci puteți efectua un depozit prin card de credit, transfer bancar, Paypal (sau alte sisteme de plăți electronice).

Cum să investiți în CFD-uri cu criptomonede

Pentru a investi în criptomonede (Bitcoin, Ethereum, Litecoin etc.) există mai multe posibilități, dar cu siguranță cea mai simplă este tranzacționarea cu CFD-uri pe criptomonede .

Printre avantajele tranzacționării criptomonedelor prin CFD-uri se numără posibilitatea de a tranzacționa 24 de ore pe zi, chiar și în weekend. Mai mult, cu CFD-urile este posibil să „pariați” atât în sus, cât și în jos , având astfel posibilitatea de a câștiga (sau de a pierde) atât în ​​timpul fazelor alcătesc, cât și în cele descrescătoare.

În plus, CFD-urile pe criptomonede pot conta pe pârghia de 1: 2 pentru investitorii cu amănuntul. Aceasta înseamnă că, prin investiția de 1.000 EUR, poziția pe piață va fi dublă, 2.00 EUR. Pârghia financiară are avantajul de a vă dubla profiturile, dar vă expune unui risc mai mare dacă prețurile merg în direcția opusă celei alese.

Pentru a începe tranzacționarea CFD-urilor cu criptomonede, va trebui să:

 • Deschiderea unui cont (Cu 101Investing ai nevoie doar de 250 de euro);
 • Dacă tranzacționezi cu CFD-uri, nu este necesar să ai un cont de conversie specific pentru criptomonede sau un portofel;
 • Ceea ce aveți nevoie este pur și simplu un cont la un broker care oferă produse cu pârghie.

Vă informăm Criptomonedele nu sunt afectate de toți acei factori care au un impact normal asupra monedelor tradiționale. Cu toate acestea, este important să aveți cunoștințe depline despre piața pe care activați.

Utilizați o strategie Strategia dvs. de tranzacționare va depinde de obiectivele și preferințele dvs. A decide ce strategie este potrivită pentru dvs. este esențial pentru succesul pe termen scurt și lung.

 1. Comerț: Introduceți numărul de contracte pentru poziția dvs., definiți termenii pentru închiderea poziției și faceți clic pe „cumpărați” dacă credeți că valoarea monedei virtuale va crește sau „vindeți” dacă credeți că va scădea;
 2. Închideți poziția: Odată ce v-ați atins obiectivul sau dacă credeți că este mai bine să opriți pierderile, puteți închide poziția plasând o comandă opusă celei de deschidere: dacă ați cumpărat, trebuie să vindeți, dacă ați vândut trebuie să Cumpără.

Unde să investiți în criptomonede cu CFD-uri

Investiția în criptomonede este una dintre activitățile preferate de mulți oameni care doresc să participe la raliul entuziast al monedelor digitale. Datorită CFD-urilor, oricine poate accesa cu ușurință piețele financiare și poate cumpăra criptomonede (sau alte tipuri de active, cum ar fi acțiuni, valute, mărfuri, etc …), chiar și cu un capital inițial mic.

Brokerii online, cum ar fi eToro (a se vedea recentia eToro aici), oferă o serie de instrumente pentru a investi pe piețele majore într-un mod simplu și sigur datorită platformelor de tranzacționare de ultimă generație care pot fi utilizate de pe orice PC sau smartphone.

eToro, o platformă de investiții , autorizată să funcționeze de CySEC în întreaga Uniune Europeană. Înregistrându-vă pe site-ul web eToro puteți încerca gratuit cele mai bune platforme de tranzacționare, precum și cu cele mai mici spread-uri din industrie și o suită completă de instrumente puternice de gestionare a riscurilor. Sunt incluse o serie de instrumente fundamentale, tehnice și de sentiment pentru a vă ajuta să luați cele mai bune decizii.

Investiția în Bitcoin: iată la ce trebuie să fii atent

În comparație cu majoritatea investițiilor, bitcoin „ este o investiție extrem de volatilă și foarte riscantă ” , de fapt, în cursul istoriei sale au existat momente în care această monedă a crescut și apoi s-a prăbușit și mai repede, spune el pentru CNBC Make It James Ledbetter, editor a buletinului informativ fintech. Un exemplu este vârful istoric din 2017, timp în care Bitcoin a pierdut o treime din valoare în doar 24 de ore.

Aceasta înseamnă că investiția în Bitcoin poate fi, pe de o parte, sursa unor mari randamente economice, dar, pe de altă parte, poate însemna și pierderi uriașe . Tocmai din acest motiv, explică Ledbetter, înainte de a investi este necesar să fim „ pregătiți mental și financiar pentru faptul că ar putea exista un nou colaps” .

Pentru a investi în Bitcoin, totuși, nu este necesar să începeți cu sume mari de bani , așa cum subliniază Anthony Pompliano, cofondator al fondului hedge de criptomonede Morgan Creek Digital Assets: „puteți merge și cumpărați chiar și doar 5 dolari Bitcoin deoarece există posibilitatea de a cumpăra acțiuni fracționare numite satoshi ” .

Investiția în Bitcoin este sigură?

O altă problemă de care trebuie să fii conștient înainte de a întreprinde investiții Bitcoin este securitatea portofelului tău de monedă virtuală . De-a lungul timpului , au existat mai multe exemple de furt și fraudă de bitcoin care cred că ar putea face pe investitorul mediu să se gândească , mai ales dacă intenționați să investiți o sumă substanțială ”

2020 a fost un an de aur pentru monedele digitale, dar Bitcoin nu este singura opțiune pentru investitori.

Iată predicțiile pentru 2021

Ce predicții pentru 2021 pe frontul criptomonedelor ?

Nu, nu există doar Bitcoin . Și să spun că pare aproape o profanare, având în vedere că moneda virtuală creată în 2009 de Satoshi Nakamoto a monopolizat până acum atenția investitorilor.

De fapt, numai în 2020, activul a înregistrat un salt înainte de 168,6% – prețul a trecut de la 7.213 dolari în prima sesiune din ianuarie până la 19.371 dolari de astăzi – ajungând astfel la un pas de depășirea pragului psihologic al celor 20.000 de dolari .

Însă, potrivit analiștilor, 2021 ar putea fi o oportunitate de a redescoperi acele criptomonede mai mici, care au deja o tendință de creștere mai mare decât cea a Bitcoin. Iată ce sunt.

Cum să cumperi Bitcoin cu eToro ? Merită să cumpărați Bitcoin cu eToro?

Prima criptomonedă lansată vreodată în 2009, Bitcoin , se confruntă cu o călătorie incredibilă până la vârful valorii sale, atrăgând din ce în ce mai mult atenția investitorilor. Cine se întreabă care este cel mai bun mod de a specula. Cumpărarea Bitcoin prin eToro poate fi o alternativă validă. Pe de altă parte, eToro este un broker preferat, deoarece este printre cele mai bune platforme de tranzacționare online în circulație.

Prin eToro , de fapt, este posibil să tranzacționați pe principalele active (indici bursieri, Forex, stocuri, materii prime), precum și, desigur, pe criptomonede.

Criptomonede, predicții în 2021: este timpul să ne uităm dincolo de Bitcoin
Nu este ușor să cobori de pe un cal care a parcurs atât de mulți kilometri, dar un jockey bun știe când este timpul să părăsească șa. Și 2021 – deși prognozele mai mult decât optimiste continuă să cadă asupra Bitcoin – ar putea fi cu adevărat o oportunitate pentru investitori de a-și lărgi privirea în domeniul criptomonedelor .

Analiștii sunt convinși de acest lucru, văzând un potențial încă parțial neexprimat pentru diferite monede digitale , spre deosebire de Bitcoin, care se deplasează deja la cele mai înalte niveluri din 2017. Mai precis, acestea sunt cuvintele lansate pe CNN de Don Guo, CEO al Broctagon Fintech Group:

„Toate marile Altcoins au început ca monede virtuale mici. Dacă piața criptomonedelor continuă pe o tendință de creștere, mulți investitori ar putea fi tentați să parieze pe monede digitale mai mici pentru a ajunge la jackpot. “

Sub obiectivul XRP – moneda digitală Ripple , pe locul trei în clasamentul criptomonedelor după capitalizarea pieței – care în 2020 a crescut cu 25% până la 0,60 dolari, pentru o valoare totală de aproximativ 30 miliarde. Chiar și Ethereum rămâne deosebit de atenzionat pentru 2021, după ce a înregistrat un salt de 20% în ultimele șapte zile.

O poziție optimistă asupra acestuia din urmă a fost exprimată de Rachid Ajaja, CEO al AllianceBLock, care vede în moneda digitală a sistemului descentralizat publicat în 2015 potențialul de a „ înregistra performanțe mai mari decât cele ale Bitcoin de anul viitor ”.

Dar pentru a orienta analiștii către monede digitale minore există mai ales credința că popularitatea actuală a Bitcoin poate deveni o sabie cu două tăișuri. Pe această linie, Brad Garlinghouse, CEO al Ripple, a declarat:

„Cred că în timp oamenii vor înțelege din ce în ce mai mult că concentrarea investițiilor pe un singur activ este o afacere riscantă. Diversificarea este importantă și reduce riscurile ”.

Factorii alcistați pe criptomonede

Pe de altă parte, monedele virtuale mai mici urmează calea deja trasată anul acesta de gigantul criptomonedelor, Bitcoin. Un drum foarte accidentat, cu noile opțiuni digitale care beneficiază de un dolar slab și de așteptări privind creșterea inflației ca urmare a politicilor menite să mențină ratele dobânzii la un nivel minim.

Dar pentru a explica succesul actual al criptomonedelor există și procesul de maturizare finalizat chiar de monedele virtuale pe parcursul anului. Această circumstanță a determinat giganții de plată, cum ar fi PayPal și Square, să le permită clienților să dețină portofele digitale pentru a face cumpărături.

Această credibilitate reînnoită a criptomonedelor l- a convins chiar pe CEO-ul JP Morgan , Jamie Dimon – un detractor timpuriu – să își revizuiască pozițiile, multinaționala americană declarând acum că este gata să-i mulțumească pe acei clienți care solicitau o deschidere către monedele digitale.

Cum sa faci bani pe net cu cripto valute.

De ce să investești în Bitcoin?

Bitcoin este o criptomonedă, un tip de bani privați și digitali care se schimbă prin tranzacții validate prin criptografie, adică știința care vă permite să criptați și să decriptați informații. De la lansarea sa, care a avut loc în ianuarie 2009, a devenit un obiect de vânzare pe baza convingerii că, având în vedere existența unui prag limită de 21 de milioane de bitcoin, reglementat de software, această monedă poate fi apreciată doar pe termen lung. .

„Cel mai bun argument pentru succesul viitor al Bitcoin este același care a fost folosit de mult timp pentru aur, diamante și obiecte de colecție, adică faptul că a fost conceput în așa fel încât oferta să fie limitată și să nu existe nicio posibilitate al contrafacerii ”

Valoare Bitcoin eToro

Instrumente Comisioane eToro
Acțiuni 0 comisioane
CFD 0,09% + peste noapte (6,4% lung, 2,9% scurt)
ETF 0,09% fără pârghie / ca CFD-uri altfel
Criptovaluta de la 0,75% la 5% variabile (BTC 0,75%)
Indici de la 0,04% la 1,2% variabile
Materii prime de la 0,02% la 1,2% variabile
Perechi valutare de la 0,01% la 0,5% variabile (EUR / USD 0,03%)

Care este valoarea Bitcoin pe eToro ? Raportarea unei cifre ar fi inutilă, deoarece cea la care am ajuns în timp ce vă scriem va fi cu siguranță schimbată – în jos sau în sus – atunci când citiți. Cu toate acestea, istoria Bitcoin poate fi urmărită.

Prima tranzacție Bitcoin reală a avut loc în 2010 pentru două farfurii de pizza, care costau 10.000 de Bitcoins în acel moment. Astăzi, aceste două pizza ar costa milioane de dolari! Pe măsură ce întreprinderile și companiile au început să accepte plăți Bitcoin, valoarea criptomonedei a crescut. Și, desigur, cu cât Bitcoin a fost utilizat și a atras mai mult interes, cu atât prețul său a crescut.

Cu toate acestea, dacă din 2012 până în 2016, Bitcoin a menținut o cotație de sute de dolari, cu unele vârfuri și unele prăbușiri, din 2017 această criptomonedă a văzut valoarea sa crescând. La începutul anului a ajuns la o mie de dolari, în primăvară a ajuns la 4 mii de dolari, iar apoi a ajuns la 6 mii de dolari vara și 8 mii de dolari în toamnă.

La începutul lunii decembrie, a trecut de 10 mii de dolari, continuând să crească până la 18 mii în câteva zile. Pentru a coborî apoi puțin. Pentru unii analiști, aceasta ar putea ajunge la 500 de mii până la sfârșitul primei jumătăți a anului 2018.

Creșterea Bitcoin s-a datorat, de asemenea, lansării Futures pe această criptomonedă de către cea mai mare bursă din lume pentru CFD-uri și ETF-uri. Deci o recunoaștere importantă. De asemenea, trebuie adăugat că în 2018 superputerile care astăzi au interzis-o, precum Rusia și China, ar putea să o recunoască. Și asta i-ar putea împinge valoarea și mai departe.

De când Blockchain a evoluat pentru a fi una dintre cele mai fezabile tehnologii, avem nenumărate opțiuni în lista de criptomonede pentru a investi. Unele se dovedesc dincolo de așteptări, în timp ce altele sunt dezamăgitoare. Cel mai surprinzător este că primele 10 criptomonede de investit ar putea să nu fie foarte populare sau comune tuturor traderilor.

Caracteristicile și potențialul pe termen lung

Înainte de a vă gândi să investiți, este foarte important să le înțelegeți caracteristicile și potențialul pe termen lung. Pentru aceasta, urmărirea mișcării lor este la fel de importantă. La fel ca investițiile imobiliare și investițiile semnificative, nu vă puteți grăbi să luați nicio decizie.

Pentru un exemplu simplu, să luăm în considerare Bitcoin, cel mai auzit de criptomonede, despre care ar putea fi auzit și un profan, din cauza faptului că a fost în lumina reflectoarelor de ceva timp. În 2017, BTC a crescut astronomic în sus, după care a scăzut atât de jos, ceea ce era dincolo de imaginația oricui.

Acum, se luptă din greu să se ridice din nou. Dar, așa cum au prezis liderii de piață, 2021 va fi anul care va schimba incredibil imaginea de la urs la alcăt. Acum, că este un nou an cu multă așteptare la colțuri, trebuie să știi cum să investești în criptomonede și care sunt premisele înainte de a investi.

Tranzacționarea acțiunilor – dacă doriți să alegeți ce acțiuni să cumpărați / vindeți

Înainte de a lua orice decizie de investiții, ar trebui să răspundem la aceste întrebări:

 • Aveți vreun plan de vânzare după ce acesta atinge un preț de vârf?
 • Dacă da, doriți să o vindeți simultan sau treptat?
 • Există vreun factor care ar putea afecta decizia dvs. și o vindeți brusc?
 • Care este suma maximă a pierderii pe care o puteți suporta?
 • Cât de optimist sunteți în ceea ce privește obținerea de profituri?
 • Urmăriți periodic noutățile pieței? Dacă nu sunteți dornici de asta, nu trebuie să investiți.
 • Pe baza acestor răspunsuri, ar trebui să vă dați seama dacă doriți o investiție pe termen lung sau o investiție pe termen scurt în criptomonede.

Știind în ce criptomonedă să investești s-ar putea dovedi o sarcină dificilă pentru tine dacă nu ești actualizat cu privire la performanța criptos. Nu puteți lua decizii de investiții bazate pe judecăți emoționale. Există mai multe valori utilizate pentru a calcula cea mai bună monedă în care să investiți. Într-o chestiune de timp, criptomonedele pot sări în sus sau în jos ordinea de clasare, așa cum sa întâmplat recent cu XRP (care a înlocuit ETH și a ocupat poziția a doua).

eToro?

Lansat în 2006. eToro este un broker online și o platformă de tranzacționare. În calitate de membru al site-ului, veți avea acces la o gamă completă de clase de active. În ceea ce privește proprietatea tradițională – puteți cumpăra și vinde peste 800 de acțiuni de pe o serie de piețe internaționale, așa cum puteți face cu ETF-urile. Mai mult, eToro găzduiește, de asemenea, mii de produse CFD – inclusiv dar fără a se limita la metale dure, energii, indici, rate ale dobânzii și valute.

Acestea fiind spuse, dacă sunteți mai interesat de partea criptomonedă a platformei – brokerul vă oferă cel mai bun din ambele lumi. Acest lucru se datorează faptului că puteți investi în valute digitale și puteți păstra proprietatea deplină a activului sau, alternativ, puteți tranzacționa prin CFD-uri.

Pe măsură ce acoper mai în profunzime mai jos, eToro nu vă permite să vă retrageți criptomonedele pe un portofel privat. În schimb, va trebui să vă păstrați monedele pe platformă, făcându-l o opțiune mai bună pentru cei care doresc să profite din tranzacționare, mai degrabă decât să dețină active criptografice pe termen lung.

Ce criptomonede găzduiește eToro?
eToro are o colecție de 16 criptomonede pe care le puteți cumpăra și vinde cu un singur clic.

Aceasta include:

 • Bitcoin;
 • Ethereum;
 • Bitcoin Cash;
 • EOS;
 • Binance Coin;
 • Tron;
 • Zcash;
 • Tezos;
 • Stelar;
 • Neo;
 • Ethereum Classic;
 • Cardano;
 • IOTĂ;
 • Litecoin;
 • Dash.

Toate criptomonedele de mai sus sunt evaluate față de dolarul SUA, care este standard industrial în acest spațiu. Cu toate acestea, eToro vă permite, de asemenea, să tranzacționați perechi cripto-încrucișate. Aceasta înseamnă că veți tranzacționa cursul de schimb în timp real al perechilor precum BTC / ETH sau BTC / XRP.

Deci, care sunt cele mai importante criptomonede de investit în 2021?

Zcash (ZEC)

Chiar dacă Zcash este predominant nou pe piață, a acoperit mai multe motive într-un interval atât de scurt. CEO-ul, Zooko Wilcox-O’Hearn, gândește înainte și planifică continuu strategii de creștere și expansiune.

În acest moment, Zcash are în jur de 21 de milioane de monede în tranzacții. Investiția în Zcash este ușoară, deoarece vă puteți bucura de un anumit nivel de anonimat și puteți obține raportul detaliat al tranzacțiilor pe care le-ați efectuat, devenind astfel una dintre cele mai bune criptomonede de investit.

Prețul Zcash pentru astăzi este de 79,91 USD. Oferta sa circulantă actuală este de 6.723.069 ZEC, cu o plafon de piață de 537.258.522 USD. Puteți converti ZEC în BTC la cele mai bune tarife de la CoinSwitch.

 Dash (DASH)

Digital Dash ar trebui să fie inclus în lista de top a criptomonedelor atunci când vine vorba de oportunități de investiții. Deși a fost creată în 2015, capitalizarea sa de piață a atins 2.036.525.273 dolari. În acest interval scurt de timp, au gestionat în mod constant tranzacții zilnice în valoare de aproximativ 100 milioane dolari, deoarece sunt sigure și sigure. DASH este una dintre cele mai bune criptomonede de cumpărat chiar acum.

Prețul Dash pentru astăzi este de 223.84 USD. Oferta sa circulantă actuală este DASH 8.857.711 cu o plafon de piață de 1.294.142.348 USD.

Neo (NEO)

Două nume apar întotdeauna în mintea noastră atunci când vorbim despre blockchain și inovație – Vitalik Buterin și Da Hongei. Primul, după cum știm, este creatorul Ethereum, în care cel din urmă este creatorul monedei NEO. Tehnologia NEO este susținută de un sistem delegat bizantin de toleranță la defecte, care adaugă sofisticare sistemului. Dovada îmbunătățită a tehnologiei de miză o face una dintre cele mai bune criptomonede în care să investească.

Până acum, este posibil să aveți o idee mai corectă a criptomonedelor care vor fi bune pentru investiții în 2020. După cum sa menționat mai devreme, investiția este un proces riscant, deci nu ar trebui să fie rapid. Ar trebui să luați întotdeauna deciziile de investiții într-un mod logic.

Prețul NEO pentru astăzi este de 38.52 USD. Oferta sa circulantă actuală este de NEO 70.538.831, cu o plafon de piață de 876.507.478 USD.

 Steem (STEEM)

Steemit, blogurile și platformele de socializare au decis să se aventureze în criptomonede. Activități precum scrierea de bloguri și comentarii vor acorda jetoane scriitorilor. Acest simbol poate fi utilizat pentru plata altor lucruri de pe platformă. Acest lucru este în plină expansiune, din moment ce tot mai mulți scriitori în devenire își arată interesul pentru acest facilitator de scriere creativă în rețelele sociale.

Prețul Steem pentru astăzi este de 0.4442 USD. Oferta sa circulantă actuală este STEEM 318.079.459 cu o plafon de piață de 131.037.435 USD.

Cardano (ADA)

Cardano este platforma de calcul distribuită care implementează tehnologia blockchain pentru moneda ADA. Fiind o platformă blockchain descentralizată, Cardano este un proiect de criptomonedă open-source în întregime. Cardano este, de asemenea, prima platformă de criptomonede, bazată pe codul Haskell, un produs industrial utilizat pentru sistemele critice pentru misiune. Cardano este una dintre criptomonedele ieftine de investit chiar acum.

Prețul Cardano pentru astăzi este de 1.02 USD. Oferta sa circulantă actuală este de 25.927.070.538 ADA, cu o plafon de piață de 2.164.988.406 USD.

 Tron (TRX)

În ciuda creșterii sale ocazionale, Tron atrage din ce în ce mai mulți investitori. Motivul este că majoritatea investitorilor își realizează potențialul în lunile următoare. Cumpărarea când este scăzută este sfântul graal din biblia criptomonedelor. Lansat de Justin Sun, Tron se află pe o platformă descentralizată.

Tranzacțiile rapide și securizate se pot face cu ajutorul acestei monede. Motivul principal este promovarea și susținerea industriei divertismentului, care permite tuturor utilizatorilor să încarce și să descarce diferite tipuri de suporturi media fără intervenția unor terțe părți, cum ar fi Google Play Store și alte părți intermediare.

Prețul TRON pentru astăzi este de 0.04957 USD. Oferta sa circulantă actuală este de 66.682.072.191 TRX, cu o plafon de piață de 2.095.379.228 USD.

 Nem (NEM)

Nem este diferit de alte criptomonede din două motive principale. Recoltați în loc de exploatare, așa cum este cazul altor criptomonede. Celălalt concept este dovada importanței pentru a determina cine recoltează următorul bloc. Tranzacțiile NEM durează aproximativ 6 secunde pentru a apărea și 20 de secunde pentru a se confirma.

NEM este incredibil de scalabil, ceea ce durează aproximativ 3000 tx / s, unde BTC se înmoaie la 4 tx / s. Un alt avantaj este că costul tranzacției este ultra scăzut, în jur de 0,01% comision. Deci, aveți nevoie de un ban pentru a trimite 100 $ sau 10 cenți pentru a trimite 1000 $. Nu este minunat?

Nu în ultimul rând, NEM folosește cu 100x mai puțină putere decât BTC pentru a rula un nod sau recolta.

Prețul NEM pentru astăzi este de 0.3589 USD. Oferta sa circulantă actuală este XEM 8.999.999.999 cu o plafon de piață de 760.977.582 USD.

 Binance Coin (BNB)

Binance nu este doar cel mai mare schimb de criptomonede din lume, ci și numele unei monede. BNB se încadrează sub primele 30 de criptomonede din lume în funcție de capitalizarea pieței. Binance are o lichiditate ridicată și unul dintre activele care sunt superioare în tranzacționarea criptomonedelor. BNB oferă perspective mari pe termen lung, deoarece crește constant și în perioade de criză. Deoarece a adăugat 15 jetoane noi, a înregistrat aproximativ 50% adoptare după aceea.

Prețul Binance Coin pentru astăzi este de 256.89 USD. Oferta sa circulantă actuală este de 141.175.490 BNB, cu o capitalizare de piață de 4.463.586.092 USD.

0x (ZRX)

0x este cea mai recentă și modernă criptomonedă care atrage atenția comercianților și investitorilor. Este un schimb descentralizat de jetoane ERC20, iar utilizatorii pot plasa direct comenzile din portofelele lor Ethereum. Permite o lichiditate mult mai mare în comparație cu celelalte cryptos, astfel încât oricine folosește protocolul poate accesa comenzi de la oricine altcineva. ZRX a fost în știri atunci când Coinbase a anunțat să-l listeze primul simbol ERC-20 pe platforma sa.

0x Prețul pentru astăzi este de 1.32 USD. Oferta sa circulantă actuală este de ZRX 597.577.999 cu o plafon de piață de 198.556.859 USD.

FAQ Întrebări frecvente

Cum să investești în Bitcoin?

Există multe modalități de a investi în Bitcoin, de fapt este posibil să o faci atât cumpărându-le, cât și speculând performanța lor. În prezent, acesta din urmă este mult mai utilizat și pentru a face acest lucru este necesar să se utilizeze platforme de criptomonede reglementate.

Investiția în Bitcoin merită?

Bitcoin a avut o tendință fluctuantă în ultimii ani și din acest motiv sunt cei care au obținut mari câștiguri de la Bitcoin, dar există și cei care au fost arși, din acest motiv se recomandă tranzacționarea pe Bitcoin. În acest fel, este posibil să câștigi bani pe Bitcoin atât atunci când prețul crește, fie când moneda are o depreciere.

Unde este posibil să investești în Bitcoin?

Există mulți brokeri de criptomonede în care este posibil să investească în Bitcoin, deși nu toți sunt reglementați. Din acest motiv, este esențial să utilizați o platformă legală pentru a investi în Bitcoin.

Care este cea mai bună platformă pentru investiții în Bitcoin?

Cel mai bun broker care investește în prezent în Bitcoin este Etoro, care pe lângă faptul că este un broker pentru tranzacționarea pe Bitcoin este și cea mai bună platformă pentru investiții pe piața de valori.

Leave a Reply