tranzacționarea cu criptomonede

eToro introduce Tranzacționarea cu Criptomonede

Ceea ce vă recomandăm să faceți este să învățați conceptele fundamentale ale tranzacționării online, să învățați terminologia tehnică și mai ales să cunoașteți și să știți cum să aplicați strategiile de tranzacționare. După aceea, puteți începe să faceți investiții.

Puteți începe oricând cu contul Demo sau cu contul de simulare în care sunt folosiți bani virtuali disponibili de brokerul online pentru investiții.

Acest tip de cont este deschis tuturor, desigur, vă puteți înscrie atât pentru comercianții începători care trebuie să practice, cât și pentru comercianții profesioniști care îl pot folosi, de exemplu, pentru a încerca noi platforme sau noi strategii de tranzacționare.

Primul lucru pe care trebuie să îl definim va fi activele financiare pe care le putem opera cu acest broker. Rețineți că serviciile CopyTrading se bazează pe copierea altor traderi, care la rândul lor investesc în următoarele active:

 • Valute: puteți tranzacționa în mai multe perechi valutare;
 • Mărfuri: operează în aur, argint, cupru, petrol, gaz natural și chiar platină;
 • Criptomonede: eToro are 16 criptomonede: Bitcoin (BTC), Bitcoin Cash (BCH), Ethereum (ETH), Ethereum Classic (ETC), Ripple (XRP), Dash (DASH), Litecoin (LTC), Cardano (ADA), Iota (MIOTA), Stellar (XLM), Eos, NEO, Tron (TRX), Zcash (ZEC), Binance Coin (BNB) și Tezos (XTZ). Compania a susținut de mult timp criptomonedele, promisiunile lor de a-și extinde oferta sunt rezonabile și exacte. În general, eToro este cu siguranță o platformă foarte bună pentru tranzacționarea criptomonedelor;
 • Acțiuni: veți găsi toate cele listate în principalele Bursă de Valori, în care veți avea multe acțiuni de tot felul din care să alegeți;
 • Indici bursieri: cei mai populari la nivel internațional;
 • Fonduri tranzacționate la bursă (ETF): acestea sunt fonduri de investiții ale căror acțiuni sunt listate pe o piață reglementată. Există mai mult de 50 dintre aceste active disponibile pentru tranzacționare pe platforma eToro.

Cu eToro copia cei mai buni traderi pe eToro

Acest subiect este discutat mai detaliat în următorul articol: „Cum să copiați cei mai buni comercianți de pe eToro? „. Credem că această alternativă este cea mai bună modalitate de a începe investiția dvs. astăzi și de a începe să generați bani. eToro este o combinație perfectă dintre un broker tradițional de forex și o rețea socială precum Facebook.

Într-adevăr, pe platformă aveți ocazia să discutați diferitele strategii de investiții cu cei mai buni traderi care sunt acolo, să vedeți performanța și rezultatele lor de la crearea conturilor lor (indicele de risc, câștigul realizat, distribuția portofoliului lor …), dar de asemenea, pentru a copia în timp real toate acțiunile care sunt efectuate de această persoană.

Transparența platformei vă oferă posibilitatea de a alege cu bună știință cei mai buni comercianți ai momentului pentru a vă maximiza câștigurile. Din punct de vedere tehnic, copierea unui comerciant este extrem de ușoară!

Tranzacționarea online este o activitate financiară care implică riscuri ridicate, deci este bine să fii pregătit înainte de a face orice tip de investiție. În acest fel, riscul de pierderi este minimizat, dar aveți grijă să nu poată fi anulat complet.

Este normal ca în fiecare operație pe care o faceți să existe un risc de pierdere, important este să știți cum să o gestionați.Datorită internetului, există un număr nesfârșit de modalități de a câștiga bani online. Iată doar cateva moduri în care puteți câștiga bani în plus pe partea laterală.

A câștiga mai mulți bani ar putea rezolva multe dintre problemele dvs. În trecut, am vorbit despre modul în care adolescenții pot câștiga bani , dar pentru aceia dintre noi care sunt puțin mai în vârstă, avem nevoie de ceva puțin mai sofisticat decât cei 10 USD care provin din tunderea gazonelor.

Da, instruirea este esențială dacă doriți să obțineți succes și randamente mari cu tranzacționarea online , pentru aceasta este necesar să învățați și să aprofundați câteva noțiuni și concepte de bază.

Trebuie să plătiți în același timp foarte atent, deoarece pe web există o mulțime de informații despre tranzacționarea online , dar multe sunt de natură pur comercială, care vă invită să vă înregistrați la o platformă de tranzacționare ilegală fără a furniza instrumentele adecvate.

În general, dacă sunteți începător, nu vă fie teamă, ci în schimb încercați să elaborați o strategie de urmat pentru a înțelege cum să vă mișcați în cel mai bun mod posibil. Aceste considerații par evidente, dar în realitate sunt importante pentru a obține rezultate bune.

Tranzacționarea online oferă posibilitatea de a avea piețe globale întotdeauna la îndemână datorită platformelor de tranzacționare online.

Desigur, nu negăm că trebuie să învățăm să le folosim.

Comercianții pot alege dintre sute de active subiacente de pe piețele de acțiuni din întreaga lume.

În concluzie, este posibil să spunem că pentru tranzacționare nu este necesar să fii expert la bursa de pe Wall Street și nici nu trebuie să ai sume mari de capital pentru a începe.

Din fericire, în epoca internetului, a câștiga bani în plus (sau întregul dvs. salariu) online este incredibil de ușor dacă știți unde să căutați.

Bursa sperie o mulțime de oameni, dar devine din ce în ce mai ușor să-ți investești banii în acțiuni, chiar dacă nu ai o mulțime de cunoștințe.

Tranzacționarea online

Faceți predicții corecte cu privire la tendințele activelor financiare pe piață (perechi valutare, acțiuni, indici bursieri, criptomonede) prin intermediul platformelor de tranzacționare online furnizate de brokeri reglementați și profit.

Dacă nu aveți o pregătire practică și teoretică cel puțin de bază, este cu adevărat dificil să începeți calea Traderului. Norocul nu ajută întotdeauna, poate fi de partea ta 1, 2, maxim de 3 ori, dar atunci va fi necesar să începi să studiezi ce se ascunde în spatele lumii tranzacțiilor online. Potrivit unor economiști și experți în finanțe, este încă considerat un instrument financiar foarte riscant și nesăbuit de investit. Totuși, acest lucru nu ar trebui să îi limiteze pe cei interesați să afle mai multe despre această formă de investiții financiare.

De exemplu, cu forme mai tradiționale de tranzacționare, poate dura săptămâni, luni sau ani pentru ca un investitor să aibă chiar și o mică rentabilitate economică. Dar odată ce ați intrat în mecanismul potrivit, ei bine, totul va fi (sau aproape!). Dar nu mai este – așa este, nu trebuie să fii speriat de lumea investițională cu atâtea opțiuni excelente acolo. Iată 4 locuri bune pentru a începe să sapi. Dacă investiți printr-o companie precum eToro , acestea oferă tone de instrumente de investiții, astfel încât să puteți investi pe cont propriu și puteți tranzacționa acțiuni, opțiuni și ETF-uri pentru USD.

Pentru investitorii puțin mai experimentați, eToro face tranzacționarea zilnică ușoară și rentabilă. Puteți cumpăra acțiuni și obligațiuni, ETF-uri, opțiuni și multe altele. Prețurile lor sunt simple și directe – tranzacțiile cu acțiuni și ETF pot fi făcute la 0,01 USD pe acțiune (cu un minim de 3 USD).

eToro este atractiv pentru tinerii investitori, deoarece nu are investiții minime și oferă tone de instrumente pentru fiecare nivel de investiții. De asemenea, puteți tranzacționa prin intermediul aplicației lor mobile, ceea ce o face foarte convenabilă.

eToro este unul dintre cei care se remarcă cu adevărat de la grup, deoarece nu au comisioane și nici un cont minim! Pentru comerciantul autodirigat, acesta este un vis devenit realitate. Puteți investi în acțiuni, ETF-uri, opțiuni, obligațiuni și fonduri mutuale – deci există ceva pentru toată lumea.

eToro este cea mai populară platformă pentru tranzacționare online , acum și lider pentru tranzacționarea cu Bitcoin și alte criptomonede.

Succesul eToro ( eToro review ), chiar înainte de a oferi tranzacționarea criptomonedelor , este cunoscut pentru caracteristicile sale de tranzacționare socială . Pe scurt, tranzacționarea socială este un mediu în care comercianții mai puțin experimentați pot copia strategii de investiții de la comercianți mai experimentați.

Investitorii mai puțin experimentați pot minimiza riscul luând sfaturi sau copiind de la guru-urile pieței financiare.

Investiția în criptomonede este moda momentului și tot mai mulți utilizatori tind să investească într-un proces complex fără a lua în considerare securitatea și gestionarea riscurilor .

Tocmai pentru a proteja utilizatorii care investesc în criptomonede, eToro a creat un model de investiții numit Copy Fund pe platforma sa .eToro oferă toate criptomonedele care au cel puțin 1 miliard de dolari în capitalizare de piață și 20 de milioane de dolari în tranzacționare lunară.

Cryptofund este o limită zilnică a sumei investite, unde a atins această limită, pentru a redeschide noi tranzacționări în criptomonede, este necesar să așteptați până a doua zi.

Când în 2016 eToro a introdus posibilitatea de tranzacționare cu criptomonede pe platforma sa , Copyfund v-a permis să investiți doar în Bitcoin și Ethereum , primele criptomonede încă în prezent prin capitalizare de piață.

Ulterior, s-au adăugat toate celelalte criptomonede cu capitalizare cel puțin egală cu 1 miliard de dolari.

Pentru un portofoliu diversificat în care puteți investi în cele mai bune criptomonede, eToro este brokerul ideal.
eToro oferă membrilor săi cele mai bune monede digitale ale momentului.

Printre cele mai faimoase criptomonede găsim:
Bitcoin, Ethereum, Litecoin, Ethereum classic, Dash, Tron, Cardano, Ripple.

eToro este platforma de lider nu numai pentru tranzacționarea socială, ci și pentru tranzacționarea cu criptomonede.

Cheia cheie a eToro a fost de a oferi utilizatorilor posibilitatea de a compara / copia strategiile altor traderi mai experimentați. De asemenea, am înțeles importanța diversificării portofoliului dvs. prin distribuirea capitalului pe mai multe active, iar cel al sectorului criptomonedelor este o oportunitate de tranzacționare pentru diversificare.
Diversificarea cu criptomonede înseamnă protejarea investiției cu un activ mai mare.

CUM SĂ ALEGEȚI CELE MAI BUNE PLATFORME DE TRANZACȚIONARE ONLINE REGLEMENTATE

Taxele pentru alegerea celor mai bune platforme de tranzacționare online se referă în principal la două aspecte importante: reglementarea și siguranța.

Înainte de a decide să investiți orice sumă pe o platformă, trebuie să acordați atenție certificatelor de securitate pe care le oferă.

CySEC este una dintre ele.

Este o agenție de reglementare financiară cu sediul în Cipru

Când a aderat la Uniunea Europeană în 2004, reglementările CySEC au trebuit să țină pasul și să respecte legile europene.

Practic este responsabil de monitorizarea și supravegherea bursei locale, a companiilor și a tuturor intermediarilor aferenți.

Când decideți să alegeți un broker , în partea de jos a paginii, verificați dacă certificatul CySEC este prezent cu numărul de licență atașat.În acest fel veți avea siguranța de a nu fi înșelați de platforme.

Atenție, toți cei care nu au prezentat acest regulament, vă sfătuim să nu le folosiți.Având în vedere creșterea continuă a interesului oamenilor pentru tranzacționarea online , am decis să vă povestim despre Contul demonstrativ .

Mai exact, am decis să luăm în considerare acest cont, deoarece, din păcate, sunt mulți care se angajează la tranzacționarea online fără nicio educație și rezultatul este că își pierd în mod regulat toți banii investiți.

Din fericire, există și alți utilizatori care decid să deschidă contul demo înainte de a-și pune în pericol economiile.

Majoritatea serviciilor și instrumentelor lor, cum ar fi contul demo, sunt de obicei puse la dispoziție gratuit de către brokeri profesioniști online . Au secțiuni întregi dedicate instruirii utilizatorilor. De exemplu, puteți găsi lecții video, seminarii web , cărți electronice și multe altele.

Toate acestea indică faptul că brokerul are grijă de clienții săi, protejându-i de riscurile tranzacționării online oferindu-le tot ce au nevoie pentru a tranzacționa în siguranță.

Atenție, nu spunem că în acest fel sunteți total scutiți de pierderi. Riscul este întotdeauna acolo și în tranzacționarea online trebuie să luați în considerare și posibilitatea de a pierde . Important este să învățăm cum să gestionăm riscul, anticipându-l și limitându-l. Trebuie avut grijă ca pierderile să nu depășească câștigurile.

Scopul este de a putea menține câștigurile mari și de a reduce pierderile de bani cât mai mult posibil.

După cum ați văzut, contul demo nu este singurul instrument util pentru a învăța cum să faceți tranzacționare online, dar este cu siguranță unul dintre cele mai importante.
Pentru a beneficia de utilizarea acestuia, este bine să o faceți în modul corect, acceptându-i și limitele.

De exemplu, poate fi un obstacol din punct de vedere psihologic, adică a nu pune banii direct în joc nu întărește în totalitate partea emoțională.

Cu siguranță, pentru comercianții începători, demo-ul de tranzacționare online este un instrument fundamental, deoarece vă permite să investiți în siguranță totală.

Acest lucru se datorează faptului că operează pe o platformă de tranzacționare prin simulare, unde sunt folosiți bani virtuali.

Deci investițiile au loc în timp real, este ca și cum ai investi pe o platformă reală, dar, așa cum tocmai am spus, folosești bani virtuali.De obicei, se oferă posibilitatea de a – l deschide gratuit și să fie capabil să – l folosească pentru o perioadă nelimitată de timp, aceasta variază de la broker la broker .

Trebuie adăugat că, pentru propria dvs. siguranță, trebuie să contactați numai brokeri online certificați și autorizați, deoarece numai în acest fel puteți fi siguri că datele și banii dvs. sunt protejați.

În plus, comerciantul poate decide în mod liber cât să păstreze activ contul demo. Unii brokeri oferă posibilitatea de a menține contul real și contul demo în același timp. De comercianții au , de asemenea , posibilitatea de a mai multe conturi deschise pe diferite brokeri.

De fapt, pe lângă faptul că este perfect pentru comercianții începători, este util și pentru comercianții profesioniști care trebuie să testeze noi platforme sau care doresc să pună în practică o ultimă strategie de tranzacționare.

Dacă contul demonstrativ nu ar exista, mulți începători s-ar afla într-o dificultate serioasă, deoarece, de exemplu, nu ar avea ocazia să practice fără să-și asume riscuri. Cu siguranță s-ar confrunta cu pierderi grave din economiile lor, având în vedere lipsa de experiență. Vor fi obligați să deschidă contul real direct și să practice acest lucru.

Din fericire, însă, există brokeri profesioniști care se gândesc la utilizator oferindu-i tot ce are nevoie pentru a învăța cum să tranzacționeze online . Platformele de simulare sunt, în general, complete, vă permit, de asemenea, să profitați de diverse instrumente de analiză tehnică și de analiză fundamentală.

Din acest motiv, vă sfătuim să utilizați contul demo unde puteți practica atâta timp cât doriți și numai după ce vă simțiți încrezători puteți trece la contul real.

Depozit minim necesar

Banii dvs. pot fi depuși în contul dvs. eToro în patru pași simpli:

 • Conectați-vă;
 • Faceți clic pe „Depozitați fonduri”;
 • Introduceți suma și moneda;
 • Selectati o metoda de plata.

Minimul cerut este, în general, considerat destul de rezonabil. Sunt oferite mai multe sisteme de depunere a banilor, în funcție de cel ales procesul va dura mai mult sau mai puțin.

Primele depozite și următoarele

Pentru depunerile efectuate prin transfer bancar, minimul necesar pentru depozitele inițiale și depozitele ulterioare este de 50 USD.

Cifra maximă a depozitului variază în funcție de metoda de plată aleasă.
Așteptați de la transferurile bancare, care vor dura 3-5 zile, tranzacțiile vor fi instantanee și vor avea un depozit maxim. Cardurile de credit sau de debit și WebMoney oferă cele mai mari cifre de depunere la 40.000 USD și 50.000 USD relativ. Maximul pentru Neteller și Skrill este de 10.000 $ și 20.000 $ pentru PayPal.

Suma minimă a depozitului (cu excepția primei metode de plată alese și oricare ar fi aceasta) este de 50 USD. Dar poate varia, de asemenea, în funcție de locație, așa că, dacă aveți întrebări în această privință, ar fi recomandabil să contactați serviciul clienți eToro.

Volumul minim pentru tranzacționarea criptomonedelor

Dimensiunea minimă a investiției pentru criptomonede pe eToro este de 25 USD. În special, această cifră este mai mică decât cea asociată cu monedele tradiționale, acțiuni, ETF-uri, mărfuri și indici. Suma minimă necesară pentru a copia un alt investitor de pe platformă este de 50 USD.

Retragerea eToro Money

Retragerea banilor este simplă și trebuie făcută cu aceeași metodă de depunere sau, dacă nu este posibil, investitorului i se va cere să aleagă un alt sistem. Indiferent de ce este ales, retragerile pe eToro trebuie să fie de cel puțin 50 USD și să aibă o taxă de 25 USD.

Acestea sunt opțiunile și caracteristicile lor

Card de credit și de debit sau transfer bancar: poate dura până la 8 zile lucrătoare.
Neteller, PayPal, Skrill, WebMoney: între 1 și 2 zile lucrătoare.

Taxe eToro

În primul rând, trebuie să deschideți un cont, care este complet gratuit, fără taxe de administrare sau de biletare . Mai mult, investiția percepută și stocul nu are deloc comision . De asemenea, după cum sa menționat anterior, retragerile suportă o taxă mică de 5 USD și nu există taxe de compensare .

Taxele asociate cu eToro funcționează diferit față de multe alte platforme de investiții, așa cum am explicat mai sus. Acest lucru poate varia în funcție de produsul în cauză. Cele mai cunoscute comisioane de tranzacționare sunt următoarele:

 • Acțiuni și ETF: atunci când cumpărați o acțiune sau un ETF pe eToro, câștigați proprietatea, iar activul de bază este deținut în numele dvs. Nu se percepe deloc comision, nici pentru comisioane, transfer, bilete sau taxe suplimentare de brokeri;
 • Criptomonede: Atunci când cumpărați criptomonede, obțineți proprietatea asupra activelor. Singurele comisioane de tranzacționare percepute de eToro sunt spread-uri, așa cum este detaliat în tabelul de mai jos. Spreadurile reprezintă diferența dintre prețurile de cumpărare și vânzare ale unui anumit activ. Spreadurile sunt un mod obișnuit în care platformele de tranzacționare percep taxe;
 • CFD-uri: Acesta este un mod popular de tranzacționare a diferitelor active care permit o mai mare flexibilitate. Tranzacționarea CDF nu implică achiziționarea de active reale și suportă spread-uri și comisioane overnight. Și pentru a măsura schimbarea prețului unei monede în raport cu alta, folosește PIPS (procentaj în punct), cea mai mică modificare a prețului pe care o poate face un curs de schimb dat și, prin urmare, se referă la ultima cifră a unui preț. Acestea vor diferi în monede, mărfuri și indici;
 • Accesibilitate Și Siguranță: eToro oferă propria sa platformă de tranzacționare proprietară, nu ca alți brokeri din industria de investiții care se bazează pe soluții terțe pentru tranzacționare. Pentru a simplifica utilizarea, platforma de tranzacționare eToro oferă acces imediat la toate opțiunile de sistem. Accesibilitatea este un aspect cheie al platformei, cu o varietate de meniuri și opțiuni disponibile investitorilor. Piețele pot fi filtrate după categorii, cum ar fi acțiuni, mărfuri, valute și indici, și pot fi aplicate și alte filtre. Există o serie de opțiuni disponibile, în timp ce dispozițiile de securitate încorporate în sistem au fost, de asemenea, lăudate.

Securitatea este un aspect important al oricărei platforme de tranzacționare și acest lucru este valabil și pentru eToro. Prin urmare, este liniștitor faptul că dezvoltatorii companiei au depus eforturi mari pentru a asigura platforma, cu criptare strălucitoare și multe alte caracteristici de securitate încorporate. A câștigat o reputație remarcabilă de siguranță și securitate și acest lucru este pe deplin meritat.

Argumente Pro Şi Contra

În opinia noastră, puteți tranzacționa pe această platformă în condiții de siguranță și fiabilitate cu cele mai atractive valori de pe piață, copiind operațiunile altor adepți cu cele mai mari procente de profit.

Comparativ cu concurenții săi și alte platforme, procentul de critici pe eToro este mai mic decât de obicei, ceea ce confirmă faptul că acest site este legitim.

Concluzie

Fără îndoială, eToro este una dintre cele mai consacrate platforme de investiții din lume și cu siguranță una dintre cele mai de succes. Oferă un mediu sigur și sigur, cu o serie de opțiuni de investiții diferite și este special orientat spre asigurarea faptului că începătorii pot utiliza platforma în mod eficient.

Marea versatilitate a eToro pentru nișa de criptocurrency vă permite să vă diversificați strategiile de investiții în această lume a activelor digitale.

În plus, eToro a fost una dintre platformele de pionierat în adoptarea criptomonedelor și acest lucru înseamnă că cei care doresc să încerce investițiile în criptomonede pe platformă sunt foarte bine deserviți. Taxele sunt, de asemenea, corecte și, în general, putem recomanda eToro ca o soluție ideală pentru investitorii de toate nivelurile de experiență imaginabile.

Adevărul este că încercarea eToro este o experiență foarte interesantă, deoarece nu este un broker tipic CFD, ci o platformă de investiții sociale, în care utilizatorii își împărtășesc investițiile în așa fel încât alți utilizatori să le poată imita și să beneficieze de cunoștințele lor a adăugat atracția că în această platformă de investiții online toate acestea pot fi automatizate.

 

Leave a Reply