Criptomonezi pentru a investi în 2021 cu eToro

eToro in Romania – platforma de tranzactionare

eToro este o platformă de tranzacționare online care are atât funcții de tranzacționare manuală, cât și de tranzacționare socială care permit clienților să urmărească, să copieze și să creeze tranzacțiile lor, activitățile de tranzacționare financiară ale altor clienți.

eToro își oferă serviciile în stocuri, valute, mărfuri și instrumente financiare prin rețeaua sa de tranzacționare electronică, astfel încât să poată monitoriza și poziționa tranzacțiile pentru clienții săi. Clienții permit trimiterea tranzacțiilor către rețeaua eToro, unde pot vizualiza o varietate de aspecte statistice, cum ar fi suma veniturilor produse. Alți consumatori își pot configura conturile pentru a urma acești comercianți, caz în care sistemul eToro ar repeta fiecare tranzacție efectuată în următoarele conturi.

eToro

eToro este o firmă de tranzacționare socială și de brokeraj multi-active, cu sedii în Cipru, Israel și Regatul Unit.

Înființată în 2007 și cu sediul în Israel, eToro are milioane de participanți în peste 140 de țări. Principala caracteristică a acestei platforme proprii specifice este simplitatea cu care un client individual poate participa la tranzacționarea copiilor.

Rețeaua eToro implică investitori care doresc să fie copiați și care respectă legile privind controlul riscurilor. Această disponibilitate permite conturilor de clienți cu amănuntul să reproducă practicile de investiții și tranzacționare ale celor mai activi clienți, atât dinamic, cât și în timp real.

Trebuie să ne amintim că tranzacționarea în sine și în sine nu are nicio asigurare a profiturilor sau pierderilor. Utilizând resurse profesionale și analize pe eToro, comercianții pot monitoriza și tranzacționa într-o gamă largă de instrumente financiare derivate.

Instrumente eToro
Acțiuni 0 comisioane
CFD 0,09% + peste noapte (6,4% lung, 2,9% scurt)
ETF 0,09% fără pârghie / ca CFD-uri altfel
Criptovaluta de la 0,75% la 5% variabile (BTC 0,75%)
Indici de la 0,04% la 1,2% variabile
Materii prime de la 0,02% la 1,2% variabile
Perechi valutare de la 0,01% la 0,5% variabile (EUR / USD 0,03%)

De asemenea, a creat o metodă de investiții revoluționară pe termen lung, numită CopyPortfolios. CopyPortfolios sunt portofolii de investiții complet pregătite care constau fie din traderi de top, fie din mai multe instrumente financiare în cadrul unei strategii de tranzacționare prestabilite. etoro review îi ajută pe comercianți să știe totul despre această platformă.

Vrei sa sti mai multe despre citeste eToro recenti si opini

Tipuri de conturi

Există în principal două tipuri de conturi oferite de eToro, cum ar fi contul live și contul demo. Există, de asemenea, conturi VIP, conturi islamice și conturi corporative.

Cont demonstrativ

Deschiderea unui cont demonstrativ eToro este modalitatea perfectă de a începe dacă doriți să aflați mai multe despre piața financiară. eToro are un eșantion de cont robust, care vă poate ajuta să începeți cariera în afaceri valutare. Am discutat fiecare etapă a modului de activare a contului dvs. demonstrativ eToro și a începe să investiți în tutorialul contului demonstrativ eToro. Este un ghid fantastic pentru a vă ajuta să faceți primii pași într-o carieră de succes în tranzacționare.

Deschiderea unui cont eToro live necesită doar câteva faze mai mult decât lansarea unui cont demonstrativ eToro. Contul dvs. poate fi deschis și puteți tranzacționa pe contul dvs. live eToro în doar câteva minute cu abordarea adecvată.

Cont VIP

eToro are, de asemenea, membru în clubul VIP. Cinci niveluri sunt eligibile pentru acest program: Argint, Aur, Platină, Platină + și Diamant. Părțile terțe considerabil mai mari vor câștiga mai multe stimulente, cum ar fi cercetarea din industrie și webinarii live pentru membrii Gold, fără taxe de retragere și proprietăți exclusive pentru membrii Platinum, un abonament la Financial Times și abonamente la activitățile sportive ale membrilor Platinum + și o invitație la renumitul Eveniment Gala eToro Diamond pentru membrii Diamond. Toți membrii VIP, inclusiv membrii Silver, vor primi un manager de cont dedicat și o analiză regulată a pieței.

Utilizatorii eToro

eToro poate fi folosit oriunde de oricine, atâta timp cât este legal să o facă în țara lor. eToro menține o listă a țărilor în care site-ul este restricționat din cauza modificărilor legislației care este în litigiu cu normele de tranzacționare.

Aceasta implică faptul că eToro nu poate fi utilizat legal în Statele Unite, Coreea de Nord, Iran, Siria, Turcia, Canada, Cuba, Japonia, Albania, Sudan și Serbia.

Ce este platforma și cum funcționează ? Tranzacționarea socială câștigă în mod constant popularitate, iar eToro este o soluție personalizată pentru persoanele care caută modalități alternative de a investi.

Investire in criptomonede cu etoro urmareste acest link

De ce acești brokeri sunt considerați alternative bune la eToro ? Există multe domenii pe baza cărora eToro poate fi comparat cu altele. Când spunem că un anumit broker online este o alternativă bună la eToro, înseamnă că acești brokeri sunt comparabili în următoarele domenii:

Produsele pe care le oferă, ceea ce înseamnă că puteți cumpăra în mare parte aceleași lucruri, adică stocuri, CFD-uri, opțiuni etc.
Tipul de clienți pe care îi vizează, adică începători, investitori cu experiență sau comercianți de zi.

Dezvoltarea tehnologiilor moderne, precum și a rețelelor sociale, a contribuit și, în același timp, a inspirat investitorii să creeze așa-numitul social trading, adică social trading. Deși acest mod de investiție este prezent pe piața Forex / CFD, se dezvoltă de câțiva ani buni și succesul său nu a scăzut. Este, de asemenea, rezultatul timpurilor pe care le-am trăit, adică popularizarea serviciilor reciproce, precum Uber sau Air BnB.

eToro este un brokeraj online global care permite utilizatorilor să tranzacționeze o varietate de instrumente financiare, inclusiv acțiuni, ETF-uri, indici, valută, mărfuri și criptomonede prin CFD (contract pentru diferență).

Platforma mobilă intuitivă, împreună cu funcțiile de tranzacționare socială, au făcut ca popularitatea să înflorească la nivel mondial. Platforma susține că are peste cinci milioane de utilizatori la nivel mondial în peste 170 de țări.

Acești utilizatori au executat peste 250.000 de milioane de tranzacții până în prezent. eToro nu este disponibil în prezent pentru clienții din SUA, dar lucrează la realizarea acestuia în curând.

In prezent unul dintre jucătorii dominanți pe segmentul investițiilor sociale. Compania a fost fondată în 2006 de frații israelieni Yoni și Ronen Assia și David Ring. eToro funcționează în conformitate cu reglementările cipriote din 2010 (licența CySEC nr. 109/10), iar ulterior a obținut și reglementările britanice (FRN 583263). De asemenea, are o notificare din partea Autorității Romane de supraveghere financiară.

În acest moment, compania are peste 350 de angajați și este prezentă în întreaga lume. Scopul său principal este de a conecta două tabere între ele – comercianți , cunoscuți în mod obișnuit ca manageri sau furnizori de semnal, și investitori , adică oameni care ar dori să își investească capitalul fără a fi nevoie să se specializeze în acest domeniu. Aceasta este ideea corectă? Ei bine, câte argumente za , la fel împotriva . Este legal? Despre aceasta mai târziu în articol.

Ce este tranzacționarea în eToro?

Investitori din întreaga lume, diverse stiluri de investiții, abordări de tranzacționare, strategii și o serie întreagă de instrumente – toate într-un singur loc. Exact acea tranzacționare socială pe eToro.

Cum sa cumparați actiuni online Ghidul 2021

Ce poți tranzacționa pe eToro?
Ce broker este cel mai bun pentru a copia comerțul?

  •  Perechi valutare 47
  • CFD index bursier 13
  • CFD-uri stoc 1900
  • CFD-uri ETF 145
  • CFD-uri pentru mărfuri 6
  • Obligațiuni CFD 0
  • CFD-uri viitoare 0
  • Crypto 17

Datorită acestui model, investitorii cu mult mai puține cunoștințe, abilități sau resurse de timp pot intra pe piețele de capital fără a lua decizii de investiții independente, bazându-se – cel puțin teoretic – pe traderi mai experimentați. În practică, poate fi diferit și nu neapărat atât de colorat pe cât ar părea. Doar statisticile din contul său ne pot ajuta în alegerea furnizorului potrivit. Dar, după cum știți, performanța din trecut nu garantează că va fi repetată în viitor.

Investiția de către eToro

Simplitate. Acest singur cuvânt descrie cel mai bine cu ce avem de-a face. Fonturile mari și butoanele clare vă permit să localizați cu ușurință funcția pe care o căutați. Opțiunile de filtrare sunt, de asemenea, suficiente și vă permit să găsiți rapid piața, instrumentul, comerciantul sau grupul de comercianți care îndeplinesc anumite condiții. Pentru a începe să copiați acțiunile managerului, nu aveți nevoie decât de câteva clicuri de mouse. O chestiune banală.

Profiluri de utilizator și statistici

În profilul fiecărui utilizator găsim „tabloul” său pe care poate publica diverse conținuturi și activitatea sa socială (comentarii, mențiuni etc.). Acesta este cel mai puțin important element al profilului. Rezultatele și statisticile sale sunt mai importante.

Vom găsi informații precum rata rentabilității defalcate pe luni și ani, numărul de tranzacții defalcate pe instrumente și grupurile lor întregi, informații despre activitățile recente și prezentarea generală a portofoliului actual.În fila „grafic” suplimentară puteți vedea și schimbarea curbei de capital în timp.

Totul pare foarte îngrijit și clar. Cu toate acestea, am puțină atenție. Deși statisticile arată frumos, în opinia mea, acestea ar putea fi mai extinse. Nu putem rezista impresiei că eToro arată doar ceea ce se așteaptă investitorii mai puțin experimentați și nimic mai mult. De exemplu, nu a existat nicio posibilitate de prelucrare a datelor cu caracter personal (selectarea perioadei).

Portofoliul de tranzacționare socială

Deci, puteți spune că acestea sunt „portofoliu de tranzacționare socială” – o adevărată inovație! Acestea sunt grupuri de comercianți cu rezultate specifice și strategii diversificate din întreaga comunitate care au fost selectate de eToro. Acțiunile comercianților sunt, de asemenea, monitorizate în mod continuu prin algoritmi și așa-numitele măsuri de eficacitate pentru a menține un nivel rațional de risc și rezultate satisfăcătoare pe termen lung.

Fiecare investiție implică risc – să nu ne amăgim că ar fi altfel în acest caz. Cu toate acestea, există întotdeauna un proces de estimare a scării sale. eToro a dezvoltat propriul model de evaluare a riscurilor pentru utilizatorii săi.

Fiecare comerciant primește „Scoring” pe o scară de la 1 la 10, unde 1 este cel mai scăzut nivel de risc asumat și 10 cel mai mare.


Cont demo gratuit și nelimitat, fără restricții de depunere.
Există trei scoruri – din ultimele 7 zile, valoarea medie lunară și cea maximă. Formula dezvoltată de eToro este responsabilă pentru determinarea punctajului unui anumit comerciant.

Elemente precum:

-alocarea totală a portofoliului,
-pârghie utilizată,
-instrumente tranzacționate,
-corelația dintre aceste instrumente.

Formula folosită este un secret – eToro ea prezintă cu toate explicațiile de pe site – ul dvs. aici . Toate acestea sunt pentru a ajuta investitorii în procesul de estimare a potențialului grad de risc rezultat, s-ar putea spune, din copierea orbește a jocurilor străinilor.

Mai există o garanție. Utilizatorul poate determina nivelul pierderii la care contul său va fi deconectat automat de la comerciantul care generează tranzacții non-profit.

eToro – este legal?

Realitatea disponibilă pe platforma de investiții a comunității eToro este generată de membrii comunității sale și nu include sfaturi sau recomandări de la eToro – Rețeaua ta de investiții sociale sau sfaturi sau recomandări formulate în numele eToro – Rețeaua ta de investiții sociale ”.

Prin această prevedere, eToro renunță la responsabilitatea pentru orice decizie luată de comercianți și investitori. Dar cum rămâne cu responsabilitatea comercianților înșiși?

Și să ajungem la fund. Din punct de vedere tehnic, un comerciant care este furnizor de semnal nu recomandă dublarea mișcărilor către nimeni. De fapt, el tranzacționează tot timpul, pe cont propriu și oferă posibilitatea de a-și replica acțiunile. El nu folosește mijloace terțe și nici nu are nicio influență asupra faptului că acestea sunt atașate sau nu de el. Tot timpul tranzacționează doar pe cont propriu, unde, cel puțin teoretic, scopul său este de a obține profituri regulate și stabile.

Cu toate acestea, trebuie admis că primirea unei remunerații pentru tranzacțiile încheiate de alți utilizatori care au copiat tranzacțiile de la comerciant este deja un subiect foarte sensibil. Și probabil că modelul salarial este crucial aici. Performanța comisioanelor , adică procentul din profituri nu ar trece cu siguranță aici, în timp ce primirea părții din spread se încadrează în limitele legalității.

Capacitățile platformei

Aplicația este cât se poate de simplă. La urma urmei, obiectivul său este de a conecta comercianții și investitorii între ei și nu de a oferi soluții spectaculoase în domeniul analizei pieței. Platforma este disponibilă într-un browser (fără instalare) și versiune mobilă. Opțiunile de configurare sunt foarte limitate. Cele mai multe opțiuni pentru selectarea setărilor se referă la diferite tipuri de notificări, astfel încât să nu pierdem din greșeală nimic.

Diagrame. Sunt disponibile și în fereastra principală a aplicației eToro. Dar, probabil, creatorii site-ului au observat că acest lucru împiedică procesul de plasare a comenzilor și a introdus o noutate. Diagramele au fost trase în plus către aplicația Procharts, care este marcată în prezent ca Beta.

Totul funcționează așa cum ar trebui și oferă de fapt aceleași posibilități ca și diagramele disponibile în aplicația eToro. Funcționalitatea soluțiilor puse la dispoziție este în cel mai bun caz la un nivel mediu.

Avem acces la indicatori, instrumente AT și câteva opțiuni de configurare, dar utilizarea acestora este impracticabilă (toate elementele sunt disponibile într-o fereastră separată de setări). Sincer, este mai bine să efectuați analize pe o platformă externă, cum ar fi MT4 sau cTrader. Dar trebuie să recunoaștem – totul pare foarte îngrijit și transparent.

Tranzacții.

Butoane exagerat de mari, selectarea paginii tranzacției, volum, eventual adăugarea Stop Loss sau Take Profit. Si asta e. Drept urmare, furnizorii de semnal au un spațiu de manevră limitat. Datorită faptului că trebuie să încheie tranzacții pe platforma eToro, își pierd capacitatea de a utiliza orice scripturi, mașini și alte instrumente de suport pentru tranzacționare. De fapt, acestea au tipuri de bază de comenzi și un grafic simplu. Din păcate, graficul nu prezintă tranzacții, deci este dificil de vizualizat situația actuală.

eToro Romania
💰 Taxe
eToro au
comision gratuit de 0% pe acțiuni.
💰 Pârghie
Atunci când clienții cumpără acțiuni la 1x, leverage-ul este complet gratuit la eToro și cumpără acțiunile subiacente. Acest lucru nu este întotdeauna cazul altor brokeri.
💹 Companie
eToro este o imensă platformă de tranzacționare cu active multiple și își propune să devină listă publică cu o IPO de
10 miliarde de dolari .
📈 Acțiuni
Clienții eToro pot cumpăra acțiuni fracționate.
💰 Depozit Min
Depozitul minim este de 50 USD, dar 50 USD este tranzacția minimă pe acțiuni.
📈 Prețuri
eToro este unul dintre cele mai ieftine locuri pentru a cumpăra acțiuni și criptomonede.
✔️ Comparativ
eToro sunt de 10 ori mai ieftine de până la 20 de ori mai ieftine decât alți brokeri.
💰 Depozit Min 50 USD
👱‍♂️ Folosit de 20.000.000 de utilizatori și comercianți eToro
📆 Fondat 2007
🌍 Autorizat CySEC / FCA / ASIC
👮‍♂️ Regulament
Autoritatea de conduită financiară (FCA), Comisia pentru valori mobiliare și cipru (CySEC), Directiva privind piețele în instrumente financiare (MiFID), Comisia australiană pentru valori mobiliare și investiții (ASIC)
🚫 Țări excluse
eToro nu este disponibil în următoarele țări:
IR, KP, BE, CA, JP, SY, TR, IL, BY, AL, MD, MK, RS, GN, CD, SD, ZW, ET, GH, TZ, LY , UG, ZM, BW, RW, TN, SO, NA, TG, SL, LR, GM, DJ, CI, PK, BN, TW, WS, NP, SG, VI, TM, TJ, UZ, LK, TT , HT, MM, BT, MH, MV, KZ, GD, FJ, BB, BM, BS, AG, AI, AW, LB, SV, US, PY, HN, GT, PR, NI, VG, AN,

Instrumente disponibile

Gama de instrumente oferite este destul de largă. Avem acces la piața Forex, mărfuri, indici, acțiuni, ETF-uri și chiar criptomonede. În total, aveți la dispoziție peste 1000 de instrumente diferite. Destul de bine.

Când cităm toate instrumentele, putem vedea sentimentul în rândul utilizatorilor eToro. Rezultatele sunt adesea foarte extreme (valori apropiate de 100% pentru o parte), ceea ce poate indica un eșantion statistic scăzut, deci nu este întotdeauna o idee bună să sugerați indicațiile lor.

Este mai rău cu spread-uri, pe care am prefera să le uităm cât mai curând posibil. Răspândirea pe perechea EUR / USD la 3,0 sâmburi este valoarea disponibilă brokerilor Forex în anul 2006. Dar valoarea taxelor se datorează tocmai modelului de decontare, datorită căruia accesul la serviciu este gratuit de taxe suplimentare sub forma unui abonament de abonament, acces la portal, comision de profit sau depozit plătit.

Exemple de spread-uri în eToro:

EUR / USD – 3,0 sâmburi,
GBP / USD – 4,0 sâmburi,
AUD / USD – 4.0 sâmburi,
DAX30 – 2,00 sâmburi,
ULEI – 5,0 sâmburi,
BITCOIN – aprox. 120 USD la rata de 8000 USD.

Factori importanți pe eToro

Până în prezent, am analizat în detaliu 84 de brokeri online, ceea ce oferă acestei comparații un punct de plecare solid.

Nu numai atât, dar toți acești brokeri sunt revizuiți utilizând exact aceeași metodologie de revizuire a brokerilor , ceea ce face totul ușor de comparat.

Pentru fiecare broker, noi verificați peste 100 de criterii, cu ponderare pe baza preferințelor cititorilor
reîmprospătați datele în mod regulat


Cont demo gratuit și nelimitat, fără restricții de depunere.
Indiferent dacă eToro sau una dintre alternativele sale este cea mai bună alegere pentru dvs. se numără următoarele cinci caracteristici ale brokerilor care îi interesează cel mai mult pe oameni:

Taxe. Există diferite tipuri de comisioane pe care brokerajul dvs. online le poate percepe și atât numărul, cât și dimensiunea acestor comisioane pot varia semnificativ de la un broker la altul. Ambele aspecte vă pot afecta rentabilitățile și experiența generală. eToro este unul dintre brokerii mai ieftini, așa că, dacă acesta este un aspect important pentru dvs., asigurați-vă că alegeți o alternativă eToro la fel de ieftină.

Deschiderea unui cont demo gratuit.

Pentru a deschide un cont, unii brokeri necesită cel puțin 50.000 EUR pentru a fi investiți, în timp ce alții nu stabilesc un depozit minim pentru prima dată. Timpul necesar pentru a vă deschide contul poate fi, de asemenea, foarte diferit. La eToro aceasta nu este o problemă, deoarece o puteți avea gata în aceeași zi în care v-ați înregistrat.

Depunere / retragere.

Numărul de modalități prin care puteți depune sau retrage bani în sau din contul dvs. contează foarte mult. De exemplu, deși puteți face o depunere cu un card de credit la eToro, acest lucru s-ar putea să nu fie cazul alternativelor sale.

Platforma de tranzactionare web.

În timp ce brokerii online sunt de obicei disponibili pe diverse platforme, cum ar fi aplicații mobile, aplicații pentru tablete sau software desktop, majoritatea oamenilor le folosesc prin intermediul platformei lor web într-un browser. Platformele de tranzacționare ușor de utilizat, care oferă multe resurse diferite, vă pot crește semnificativ confortul de tranzacționare.

Piețe și produse.

Mulți oameni au produse specifice în care ar dori să investească. Știind dacă stocurile, valutele, fondurile mutuale și alte produse sunt disponibile la alternativa eToro dată este o necesitate.

eToro este cea mai importantă platformă de tranzacționare socială din lume, care oferă atât investiții în acțiuni și criptomonede, cât și tranzacționarea CFD cu diferite active subiacente.

Cum funcționează eToro

 

Autorizat:‼️‼️‼️ CySEC /FCA/ASIC
Reglementat: 🌍 🌍 🌍 ESMA
Disponibil pentru:⏰ ⏰ ⏰ Trader începător și expert
Investiție minimă 50 usd 🪙 Cont demo este gratuit și nelimitat
💰 Taxe eToro are comision gratuit de 0% pe actiuni
Unelte profesionale 🥁 Semnale Forex , cripto,
👱‍♂️ Folosit de 20.000.000 de utilizatori și comercianți
Cea mai bună platformă 2021🚀 vezi mai mult despre eToro

 

Cumpara Bitcoin🇷🇴🇷🇴🇷🇴 Schimb de criptomonede 🪙📈📈💰
Securitate❓📦 🔐 Protocoal internațional🌍🌍🌍
👶 Anul nașterii : 2️⃣0️⃣1️⃣9️⃣-2️⃣0️⃣2️⃣0️⃣-2️⃣0️⃣2️⃣1️⃣
🧿De unde să cumpărați:🏆🏆🏆 ETORO / XTB / Plus500
📱 Asistență: Chat 24/7 📚🔝
👉 Opinii: ⭐✳⭐2️⃣0️⃣2️⃣1️⃣ ⭐✳⭐
🔥🚀 🚀 🚀 Proiect HOT : 🪙Bitcoin / 🪙Stellar /🪙 ETH / 🪙Enjin /🪙 BNB

Creați-vă contul
Completați un formular simplu pentru a vă crea contul eToro gratuit. Toate informațiile pe care le trimiteți sunt protejate de cea mai recentă tehnologie de criptare și nu vor fi partajate cu terți.

După crearea contului dvs., utilizați una dintre numeroasele metode de plată disponibile (card de credit, PayPal, Neteller, Skrill etc.) pentru a-l finanța.

Găsiți comercianți de top

Utilizați pagina eToro People pentru a găsi și filtra cei mai buni comercianți ai eToro. Asigurați-vă că verificați profilurile comercianților și să luați notă de portofoliile lor, statistici de tranzacționare și numărul de copiatoare.

Dacă preferați să vă bazați portofoliul de tranzacționare pe anumite piețe, utilizați pagina eToro Markets pentru a vedea investitorii care tranzacționează pe piața la alegere.
Copiați tranzacțiile lor

După ce ați găsit comercianții pe care doriți să îi copiați, pur și simplu faceți clic pe „Copiați” pentru a începe să copiați automat pozițiile lor. Vi se va cere să specificați procentul din fondurile pe care doriți să le alocați pentru copiere. tranzacțiile copiate vor fi calculate corespunzător.

Profilul 

Profilul dvs. pe eToro este modul dvs. de a vă prezenta comunității eToro și de a obține statistici valoroase despre obiceiurile dvs. de tranzacționare. Dacă doriți să obțineți copiatoare, asigurați-vă că vă verificați contul , adăugați o imagine de profil și scrieți ceva despre dvs.

Există patru file în profilul dvs.:

Feed: afișează toată activitatea dvs. socială din rețeaua eToro, inclusiv postările și comentariile dvs. Această filă arată, de asemenea, biografia dvs., așa că asigurați-vă că scrieți câteva cuvinte despre dvs. și strategia dvs. de tranzacționare.
Statistici: vă prezintă raportul de câștig și eșec / succes de când v-ați înscris la eToro, vă permite să urmăriți Scorul de risc, afișează compoziția portofoliului și multe altele.
Portofoliu: această filă afișează comunitatea în detaliu portofoliul dvs., permițând altor comercianți să vadă în ce tranzacționați și investiți, ajutându-i să decidă dacă ar dori să vă copieze.
Grafic: această filă prezintă o simulare a ceea ce ar produce o investiție de 10.000 USD în timp.

eToro
“Ne dăm seama că unii dintre clienții noștri ar dori să își păstreze activitatea de tranzacționare privată. Dacă doriți să partajați mai puține informații, întoarceți comutatorul „Profil privat” din profilul dvs. Pentru a personaliza confidențialitatea profilului dvs., accesați setările de confidențialitate ale profilului

Pentru mai multe informații despre termeni și condiții vizitați site-ul web eToro.

CopyTrader vă permite să urmăriți strategia altor traderi binecunoscuți și să vedeți istoricul lor de tranzacționare săptămânal, timpul mediu de păstrare și, de asemenea, performanța lor pe diagrame. De fapt, puteți copia până la 100 de portofolii de traderi dintr-o dată și puteți naviga prin portofoliul lor.

Un lucru bun este că le puteți verifica cu ușurință performanța anterioară (atât anual, cât și lunar) și puteți revizui scorul de risc al unui comerciant pe care eToro îl atribuie contului lor.

Sfat: investiția minimă pe tranzacție este de 50 USD 

Monitorizați și gestionați

Tot ce trebuie să faceți acum este să urmăriți cum tranzacțiile făcute de comercianții pe care ați ales să le copiați sunt recreați în propriul cont. Amintiți-vă, păstrați controlul deplin al contului dvs. și puteți prelua tranzacționarea sau puteți opri copierea unui comerciant în orice moment.

Renunțare la risc personal

eToro este o platformă multi-active care oferă atât investiții în acțiuni și active criptografice, cât și tranzacționarea activelor CFD.

Declinare de responsabilitate: CFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 67% din conturile de investitori cu amănuntul pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să vă gândiți dacă înțelegeți cum funcționează CFD-urile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.

Criptomonedele sunt instrumente volatile care pot fluctua foarte mult într-un interval de timp foarte scurt și, prin urmare, nu sunt adecvate pentru toți investitorii. În afară de CFD-uri, tranzacționarea activelor criptografice nu este reglementată și, prin urmare, nu este supravegheată de niciun cadru de reglementare al UE.

eToro USA LLC nu oferă CFD-uri și nu face nicio reprezentare și nu își asumă nicio răspundere cu privire la acuratețea sau completitudinea conținutului acestei publicații, care a fost pregătit de partenerul nostru utilizând informații publice care nu sunt specifice entității despre eToro.

De stiut: vrei sa sti cum poti face bani din cripto cu eToro

Tranzacționarea criptomonedelor
eToro și-a lansat recent funcțiile de tranzacționare a criptomonedelor. Puteți tranzacționa criptomonede populare precum Bitcoin, Ethereum, Ripple și multe altele. Există peste 90 de criptos diferite pe care le puteți cumpăra și vinde prin intermediul platformei.


Cont demo gratuit și nelimitat, fără restricții de depunere.
 

Serviciu clienți

eToro are un serviciu clienți 24/5 prin chat online / mobil. Vizitatorii și utilizatorii existenți au acces la centrul de ajutor și au posibilitatea de a deschide bilete cu echipa de servicii pentru clienți. Site-ul web funcționează în 14 limbi diferite. Serviciul pentru clienți este destul de bun în general, mai ales având în vedere că eToro servește o piață globală.

Întrebări frecvente despre eToro

Am observat că mulți investitori și traderi noi au aceleași întrebări despre eToro, așa că am decis să le răspundem la toate într-un singur loc.

Este eToro Legitim?

Da, eToro este legitim. Brokerul este reglementat și licențiat în totalitate. eToro este autorizat și reglementat de Autoritatea pentru Conduită Financiară și autorizat și în alte țări. Platforma are milioane de utilizatori și și-a păstrat o reputație pozitivă. Puteți găsi o mulțime de recenzii eToro pozitive atât de la clienți, cât și de la servicii de recenzii terțe (cum ar fi noi).

eToro este un loc sigur pentru a investi. Acestea fiind spuse, este important să luați în considerare modul în care vă investiți banii, deoarece acest lucru va determina în cele din urmă dacă sunteți profitabil sau nu. Acest lucru duce la următoarea întrebare.

Poți câștiga bani pe eToro?

Răspunsul scurt este „da”. eToro este un broker care vă permite să tranzacționați o varietate de instrumente financiare diferite. Cu siguranță poți câștiga bani cu aceste instrumente, dar poți pierde și bani.

Este important să aveți un plan de joc înainte de a începe să investiți. Înainte de a investi bani, ia în considerare dacă îți permiți sau nu să pierzi vreunul din acești bani. Nu există nicio formă de investiție care să fie 100% sigură. Acestea fiind spuse, anumite strategii de investiții sunt mai sigure decât altele.

Trebuie să fii foarte precaut atunci când tranzacționezi CFD-uri. CFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc excepțional de ridicat. Asta înseamnă că șansele sunt acumulate împotriva dvs. și trebuie să vă gândiți dacă doriți sau nu să vă asumați riscul tranzacționării CFD-urilor.

Același lucru este valabil și pentru tranzacționarea copiilor. Deși este posibil să obțineți rezultate mai bune prin copierea tranzacțiilor din alte conturi de investitori cu amănuntul (adică investitori populari), sunteți în continuare responsabil pentru gestionarea banilor.

Este posibil ca comercianții pe care îi copiați să își asume riscuri pe care nu vă puteți permite să le asumați. Ar putea avea o zi, o săptămână sau o lună proastă, care ar putea determina pierderea banilor dacă le copiați strategia.

Nimic din toate acestea nu este destinat să vă sperie departe de platformă. Puteți câștiga bani cu eToro dacă sunteți sârguincios și vă concentrați asupra reducerii riscului. Dacă doriți să vă îmbogățiți rapid prin simpla copiere a altor comercianți, veți ajunge probabil să pierdeți bani.

 

🏆🥇 eToro: depozit 50 $ Cont demo gratuit eToro✅
🏆🥇 Plus 500: depozit 100 $ Cont demo gratuit Plus 500✅
🏆🥇 xtb: depozit 250 $ Cont demo gratuit XTB✅
🇪🇺 Reglementat de: 🇪🇺 ESMA 📖
🔥 Avantaje: Tranzacționare virtuală online, fără risc 📈
💶 Active disponibile: Acțiuni, Forex, indici, mărfuri, criptomonede 💷💷💷
💡 Potrivit pentru: Trader Beginner Trader Expert 🌍
📈 Instrumente: 📣 Opinii , 🎯 Actiuni✅ , Analiza CDF📖 , Tranzactie , Indicatori de Trading ⏰

Este eToro bun pentru începători?

eToro este o platformă foarte ușor de utilizat. Întreaga platformă de tranzacționare și zona membrilor este intuitivă și bine concepută.  Platforma este curată, ușor de utilizat și plină de resurse.Este minunat pentru comercianții începători care doresc să tranzacționeze Forex și CFD-uri. Dacă doriți doar să tranzacționați acțiuni sau criptomonede, probabil că ați prefera simplitatea unei platforme . Acestea fiind spuse, dacă doriți să tranzacționați o serie de instrumente financiare și să obțineți acces la funcțiile de tranzacționare a copiilor, eToro este o opțiune excelentă.

Este bun eToro pentru tranzacționarea criptomonedelor?

eToro este decent pentru tranzacționarea criptomonedelor. Puteți tranzacționa criptomonede direct sau tranzacționa cripto CFD-uri. Deși platforma este decentă pentru tranzacționarea criptografică, ar fi mai bine cu Coinbase sau Binance dacă vă concentrați exclusiv pe criptos.

Pentru ce tip de comerciant este cel mai potrivit eToro?

eToro este o platformă de brokeraj interesantă care adoptă o abordare directă a investițiilor sociale. Această platformă este excelentă pentru începători pentru traderi și investitori experimentați, care sunt educați în activele financiare de bază pe care le tranzacționează. În timp ce curba de învățare este superficială datorită conținutului de educație și conținut instructiv, este ușor să fii prea încrezător în pârghie.

Vă rugăm să rețineți că monedele virtuale sunt extrem de volatile. Capitalul dvs. este în pericol și ar trebui să fiți extrem de precaut atunci când tranzacționați aceste tipuri de active.

 

 

Leave a Reply