eToro Demo

eToro Demo: Cum să deschideți un cont de practică

Acest articol face parte din ghidul nostru complet eToro. Dacă ați citit întregul nostru ghid, este posibil să vă întrebați când și cum să deschideți un cont demonstrativ eToro.
După ce aveți o prezentare generală a fiecăruia dintre butoanele disponibile în cadrul platformei eToro, vă invităm să încercați să utilizați contul dvs. demonstrativ pentru a începe să deschideți poziții pe activul ales de dvs. Amintiți-vă că puteți deschide contul demonstrativ prin acest link.


Cont demo gratuit și nelimitat, fără restricții de depunere.
Conturile demonstrative sunt concepute pentru a consolida strategiile, a analiza piața și a vă permite luxul de a greși fără a vă pune capitalul în pericol. Acest lucru ar trebui completat cu o bună gestionare a riscurilor și cunoașterea adecvată a analizei fundamentale sau a analizei tehnice, în funcție de preferința dvs.

În continuare, vom arăta facilitățile pe care utilizatorul eToro le are pentru a efectua o analiză tehnică. Dacă doriți să aflați mai multe despre acest tip de analiză și cum să implementați diagrame care conduc la concluzii adecvate, vă rugăm să citiți ghidul de analiză tehnică.
Deschiderea unui cont demonstrativ cu eToro este un pas fundamental pentru a deveni comerciant. Printre altele, în ghidul nostru complet eToro am văzut și cum funcționează eToro WebTrader , cum să copiați o tranzacție și să creați o listă de melodii și ce este un CopyPortfolio.

Autorizat:‼️‼️‼️ CySEC /FCA/ASIC
Reglementat: 🌍 🌍 🌍 ESMA
Disponibil pentru:⏰ ⏰ ⏰  Trader începător și expert
Investiție minimă 50 usd 🪙 Cont demo este gratuit și nelimitat
💰 Taxe  eToro are comision gratuit de 0% pe actiuni
Unelte profesionale 🥁 Semnale Forex , cripto,
👱‍♂️ Folosit de 20.000.000 de utilizatori și comercianți 
Cea mai bună platformă 2021🚀 vezi mai mult despre eToro  

 

Cumpara Bitcoin🇷🇴🇷🇴🇷🇴 Schimb de criptomonede 🪙📈📈💰
Securitate❓📦 🔐 Protocoal internațional🌍🌍🌍
👶 Anul nașterii : 2️⃣0️⃣1️⃣9️⃣-2️⃣0️⃣2️⃣0️⃣-2️⃣0️⃣2️⃣1️⃣
🧿De unde să cumpărați:🏆🏆🏆 ETORO   XTB  /  Plus500
📱 Asistență:  Chat 24/7 📚🔝 
👉 Opinii: ⭐✳⭐2️⃣0️⃣2️⃣1️⃣ ⭐✳⭐
🔥🚀 🚀 🚀 Proiect HOT : 🪙Bitcoin / 🪙Stellar /🪙 ETH / 🪙Enjin /🪙 BNB

 

Contul demonstrativ eToro este una dintre cele două versiuni cu care puteți utiliza brokerul eToro. Prin intermediul acestui cont, cunoscut și sub numele de cont virtual, puteți tranzacționa fără a efectua un depozit minim sau a vă pune capitalul în pericol.

Pentru a deschide un cont Real eToro este necesară o depunere minimă de 200 USD, în timp ce funcționarea contului demo este gratuită . Prin intermediul contului demonstrativ eToro este posibil să operați pe piețele financiare în timp real, dar cu bani fictivi . Puteți deschide un cont demo eToro gratuit prin următorul link (faceți clic aici).

eToro este o platformă de tranzacționare populară cu milioane de comercianți în peste 140 de țări. Acestea permit clienților lor să tranzacționeze în criptomonede și alte active.Platforma eToro bine concepută este potrivită pentru comercianții de criptomonede. Clienții pot tranzacționa contracte și stocuri pentru diferență.

Confortul este principala caracteristică a acestei platforme, precum clienții pot profita de tranzacționarea copiilor.Această platformă are reguli pentru ca comercianții să controleze riscul. Cu funcțiile sale accesibile, deținătorii de conturi cu amănuntul pot imita strategii de tranzacționare și tranzacții.

Clienții SUA au acces la aproape 15 criptomonede, precum Ripple, Ethereum și Bitcoin.Aplicația mobilă și site-ul web sunt identice, dispuse atractiv și convenabil de navigat. Traderii pot vedea pe alții pe platformă și pot urma recomandări esențiale. Se dovedește util să copiați meseriile altor persoane.

Comerțul zilnic este renumit pentru că este o carieră profitabilă pentru unii, dar rețineți că acest lucru poate fi o provocare pentru începători. Dacă tranzacționați fără o strategie bine planificată, vă puteți confrunta cu pierderi uriașe. Unii comercianți cu experiență experimentează, de asemenea, pierderi și au momente dificile.

Investiția în acțiuni eToro este una dintre cele mai bune modalități de a câștiga bani și de a construi avere pentru a vă pregăti pentru viitoarele angajamente financiare. Acțiunile sunt, în general, volatile pe termen scurt și acesta este motivul pentru care experții sugerează să investească pe termen lung. În acest articol intitulat eToro Stocks, vom încerca să vă ghidăm prin detaliile investițiilor în acțiuni pe platforma eToro.

Platforma eToro tratează sute de active financiare.

Comercianții au o gamă largă de opțiuni în mai multe categorii, cum ar fi indicii, monedele, criptocasetele, ETF-urile și mărfurile.Fiecare dintre acestea este dotat cu caracteristici unice și poate fi tranzacționat prin diverse strategii de investiții.

Unele dintre pozițiile de pe platformă permit proprietatea asupra activelor subiacente. Cele mai bune exemple sunt pozițiile fără pârghie pe acțiunile eToro și lung (CUMPĂRĂ).Alte poziții utilizează CFD-uri și există diverse opțiuni cu acestea, cum ar fi pozițiile scurte (SELL), tranzacțiile cu pârghie și proprietatea financiară.

eToro Demo: De ce merită încercat?

Deschiderea unui cont demonstrativ eToro merită din mai multe motive. Principalele se referă la faptul că eToro nu este un broker de tranzacționare online ca toți ceilalți.

Principala sa caracteristică este așa-numitul social trading, o caracteristică care, în 2007, a revoluționat complet modul de tranzacționare online pe piețele financiare. Datorită tranzacționării sociale, toți oamenii care doresc să se apropie de lumea tranzacționării pot decide să facă acest lucru replicând strategiile celor mai buni sau ai investitorilor populari .

Sistemul patentat de eToro (singurul sistem de tranzacționare socială care sa dovedit că funcționează cu adevărat) puteți copia comercianții care au câștigat cel mai mult și puteți evalua procentul de risc prin intermediul filtrelor adecvate.

Investitorii populari fac bani pe baza numărului de persoane care își copiază strategiile, în timp ce comerciantul poate câștiga bani el însuși și poate învăța între timp. Evident, dacă vă dați seama că rezultatele comercianților pe care îi copiem nu mai sunt satisfăcătoare, îl puteți schimba oricând. Dacă decideți să copiați mai mulți comercianți, greșelile unuia vor fi compensate de rezultatele tuturor celorlalți.

banners etoroeToro a revoluționat literalmente lumea tranzacționării online și utilizarea demonstrației eToro este cea mai bună modalitate de a înțelege pe deplin potențialul imens al platformei și, astfel, este mai probabil să obțineți rezultate bune atunci când începeți să tranzacționați cu bani reali.

Printre celelalte caracteristici interesante ale eToro, un broker reglementat CySEC, este posibil să ne amintim de platforma multilingvă, precum și de prezența unei aplicații dedicate. Având în vedere această premisă, vedem, în rândurile următoare, pașii de urmat pentru a deschide un cont demo pe eToro

Mai întâi uitați-vă la demonstrația eToro
Intrând în eToro găsim  spații la care să acordăm o atenție deosebită.

Acestea sunt:

Bara de căutare din partea de sus, prin care puteți căuta orice material atât cu numele complet, cât și cu abrevierea acestuia. De exemplu, puteți căuta atât „Bitcoin”, cât și „BTC” . În partea de sus veți găsi, de asemenea, opțiunile de postare, partajare sau citire a notificărilor.
Meniul din partea stângă a ecranului, cu care putem accesa diferitele caracteristici ale platformei.

Mai târziu vom aprofunda fiecare componentă a acestui meniu.
Lista de Monitorizare sau Lista de Favorite . Din această listă putem urmări sau tranzacționa cu cele mai populare active sau cu cele preferate de noi.
Puteți adăuga un material la această listă căutându-le și făcând clic pe butonul evidențiat în figura de mai jos.


Cont demo gratuit și nelimitat, fără restricții de depunere.

Stocuri explicate

Acțiunile se mai numesc acțiuni. Cei doi termeni sunt utilizați pentru investițiile efectuate într-o companie. Acestea reprezintă un procent de proprietate asupra unei companii, dar aceasta este supusă numărului de acțiuni deținute.

Companiile emit acțiuni pentru a strânge fondurile necesare pentru creștere și dezvoltare. Cumpărarea acțiunilor înseamnă a deveni un proprietar parțial al companiei și a primi o anumită parte din profituri. Acțiunile pot fi cumpărate de la burse precum NASDAQ și NYSE. Acțiunile sunt tranzacționate aici și se pot vinde acțiunile lor deținute și la bursă.

Este necesar un cont de tranzacționare pentru a cumpăra și vinde acțiuni ale diferitelor companii și acest lucru se poate face prin intermediul agenților de bursă sau al platformelor de investiții, cum ar fi eToro. Investiția în acțiuni eToro este simplă și simplă. Platforma de tranzacționare este ușor de utilizat și nu percepe niciun comision pentru tranzacționare. eToro este una dintre cele mai bune case de brokeraj din industrie pentru oferte de oferte remarcabile. Este nevoie de investiții minime reduse pentru a începe tranzacționarea și acest lucru facilitează chiar și investitorii mici să devină parte a industriei.

Stocuri eToro

Există multe opțiuni, deoarece piața stocurilor eToro este extrem de dinamică. Comercianții care caută investiții pe termen mediu și lung ar trebui să ia în considerare tranzacționarea acțiunilor eToro.Este important de reținut că evenimentele de pe piață afectează direct stocurile și, prin urmare, prețurile fie cresc, fie scad.

Evenimentele de pe piață includ lansări de produse noi, modificări ale prețurilor acțiunilor produselor rivale și raport de câștiguri pentru companie.De exemplu, să presupunem că o companie ajunge la titlu din cauza funcționării defectuoase a produsului său, prețurile produselor rivale ar putea crește.Companiile care produc profituri împart profiturile între acționari sub formă de dividende și aceasta este o plată fixă ​​pentru fiecare unitate de acțiune.

De ce investiți în acțiuni eToro

Investiția în acțiuni eToro este una dintre cele mai bune modalități de a câștiga bani și de a crește bogăția pe termen lung. Din punct de vedere istoric, investitorii au primit randamente excelente prin acțiuni. Indicele S&P 500 a fost compus în 1926 și de atunci a oferit randamente bune și fiabile. Randamentul mediu anual este de 10%, ceea ce este mai mare decât investițiile în economii de numerar, obligațiuni de stat și alte active.

S&P 500 este un indice bursier și este compus din primele 500 de companii din Statele Unite.

Cu toate acestea, este important să rețineți că nu toate platformele de stocuri oferă randamente excelente. Este necesară o înțelegere adecvată a stocurilor. Prețurile acțiunilor se ridică în sus și în jos. Uneori, investitorii pot avea o performanță proastă.


Cont demo gratuit și nelimitat, fără restricții de depunere.

Beneficii de investiții în acțiuni eToro

 • Investițiile în acțiuni eToro tind să ofere rentabilități ridicate pe termen lung.
 • Investiția în acțiuni vă ajută să vă protejați banii câștigați din greu împotriva inflației.
 • Acțiunile eToro sunt mai ușor de tranzacționat comparativ cu alte active, cum ar fi metalele prețioase și imobiliarele.
 • Investiția în acțiuni eToro necesită un depozit inițial minim. Se poate începe tranzacționarea cu doar 100 USD.
 • Cu investițiile în acțiuni eToro, este ușor să distribuiți banii pe diferite acțiuni, ceea ce acționează pentru a reduce riscul portofoliului de investiții.
 • Cumpărarea de acțiuni eToro înseamnă că comerciantul investește în activul suport prin deschiderea unei poziții lungi (CUMPĂRARE), precum și a unei poziții fără pârghie.

Acțiunile eToro sunt deținute în numele comerciantului.Acțiunile eToro pot fi cumpărate și prin tranzacționare CFD.Această funcție facilitează utilizarea pârghiei, deschiderea pozițiilor scurte (SELL) și, de asemenea, cumpărarea de acțiuni în fracțiuni.În cadrul acestei funcții, comerciantul poate investi doar 100 USD pentru acțiuni care costă 500 USD.

Cryptoassets

Bitcoin, Ethereum și alte câteva cryptoassets au crescut în popularitate de mai multe ori în ultimii ani și mulți comercianți preferă activul ca opțiune de investiții go-to. eToro adaugă din ce în ce mai multe monede criptografice pe platformă. A venit cu o strategie de investiții CryptoPortfolio pentru a oferi comercianților expunerea la piața monedei virtuale.

Cryptoassets sunt extrem de volatile și, uneori, fluctuația unei singure zile poate ajunge la procente de două cifre.Punctul de referință pentru piața criptografică este Bitcoin, Bitcoin a fost primul și rămâne cea mai populară monedă criptografică.Comercianții care caută să investească în criptoactiv trebuie să știe că este nereglementat și că nu există protecție pentru investitori. Tranzacțiile sunt neacoperite.

Mărfuri

Investitorii antici tranzacționau mărfuri cu câteva mii de ani în urmă. Fenomenul a continuat, dar astăzi se face cu o abordare diferită. Mărfurile au o reprezentare fizică din lumea reală, care include petrol, gaz, aur, platină și zahăr. Să înțelegem piața mărfurilor cu un exemplu. Să presupunem că rezervoarele de petrol sunt peste cererea globală, prețurile tind să scadă. Unele mărfuri sunt utilizate pentru a adăuga stabilitate portofoliului.

La eToro mărfurile sunt tranzacționate prin CFD-uri. Acest lucru îi avantajează pe comercianți, deoarece permite poziții scurte (VÂNZARE), proprietate fracțională și tranzacții cu levier.
Cele mai importante materii prime precum aurul , argintul și petrolul aparțin de drept acestui grup . Până în prezent, este posibil să tranzacționați 46 de tipuri diferite de mărfuri prin eToro.

Valute

Piața valutară este extrem de volatilă și schimbările au loc în câteva secunde.

Comercianții trebuie să fie foarte activi, iar mișcarea prețurilor se măsoară în unități mici, cum ar fi 0,0001, iar acest lucru este cunoscut sub numele de sâmburi. Prin urmare, este necesar un capital substanțial pentru a obține profituri vizibile.
Cei care doresc să investească în valute investesc de fapt în raportul de schimb al celor două valute tranzacționate pe piața Forex . În prezent, 52 de perechi valutare pot fi tranzacționate pe eToro.
Monedele sunt reciproc direct sau indirect de diverși factori, cum ar fi statisticile de export și rata dobânzii băncilor.

ETF-uri

ETF este un instrument financiar și cuprinde un grup de active servite ca un singur fond negociabil. Se potrivește nevoilor de acoperire a unei instituții.

De obicei, organismele financiare creează ETF-uri pentru a atinge obiectivele financiare. Ei dețin activele și dividendele sunt acordate investitorilor, așa cum se regăsește în acțiuni.
Acestea sunt valute digitale sau virtuale concepute pentru a funcționa ca un mediu de schimb .

Acestea se caracterizează prin utilizarea criptografiei pentru a proteja și verifica tranzacțiile, precum și pentru a controla crearea de noi unități ale aceleiași criptomonede. Până în prezent, eToro permite tranzacționarea cu aproximativ 18 criptomonede.
Cel mai popular astăzi este Bitcoin , dar au devenit populare și alte criptomonede, cum ar fi Ethereum , Ripple și Dash .

eToro oferă posibilitatea de a face achiziții din cele mai populare criptomonede și de a le salva într-un portofel. Deschideți o poziție de cumpărare fără pârghie.
Cu toate acestea, este posibil, de asemenea, să tranzacționați aceste active folosind CFD-uri, utilizând efectul de levier.

Indici

Majoritatea piețelor bursiere au indicii care reflectă statutul unui segment de industrie. Indicii sunt stabili comparativ cu stocurile individuale.Deoarece indicii sunt un grup de active diferite, acesta rămâne echilibrat dacă scad câteva stocuri. Cu toate acestea, unele companii au o pondere mai mare, cum ar fi Apple și Google. Acestea sunt firme grele.Indicii sunt tranzacționați ca CFD-uri pe eToro, deoarece acestea nu pot fi investite direct.

Această secțiune grupează cei mai reprezentativi indici ai diferitelor piețe. Acești indici sunt compuși din acele companii cu cea mai mare capitalizare pe baza sectorului de interes al indicelui . Exemplu: Indicele Dow Jones 30 (DJ30) urmărește performanța celor mai mari 30 de companii industriale din Statele Unite sau indicele Nasdaq100 (NSDQ100) urmărește cele 100 de acțiuni ale celor mai mari companii din Statele Unite, cu excepția companiilor financiare.

Investiție împotriva tranzacționării

Investiția și tranzacționarea sunt doi termeni diferiți, chiar dacă mulți cred că cei doi sunt la fel. Diferențele cheie sunt cele menționate mai jos:

Scopul principal al investiției este de a acumula bogăție pe termen lung. Nu se concentrează niciodată pe termen scurt.Investitorii dețin stocurile de ani de zile. Uneori chiar dețin stocurile de zeci de ani. Ei cred în generarea de câștiguri substanțiale în timp din dividende și creșterea prețurilor acțiunilor.Investitorilor le pasă mai puțin de pierderile pe termen scurt, crezând că stocurile vor reveni în cele din urmă și că pierderile pot fi recuperate.

Comercial

Obiectivul principal al tranzacționării este de a câștiga bani pe termen scurt. Comercianții rareori cred în obținerea de beneficii pe termen lung.

Comercianții dețin stocurile pentru o perioadă mai scurtă în comparație cu cea a investitorilor. Cumpără și vând în ore, zile sau săptămâni. Nu se concentrează pe perspectivele companiilor pe termen lung, spre deosebire de investitori.

Folosesc instrumente de gestionare a riscurilor precum stop loss sau elimină profitul. Tranzacțiile sunt închise automat la atingerea nivelului stabilit.

Social Trading

Toată lumea este afișată cu porecla, numele său real, fotografia, procentul de profitabilitate în funcție de intervalul de timp selectat, riscul calculat de eToro la care sunt expuși și numărul de utilizatori care au copiat acest utilizator.

La fel ca în secțiunea Piețe, eToro grupează investitorii populari pe baza unor caracteristici precum, de exemplu, cele mai copiate , cele în tendință sau pe baza strategiei pe care o utilizează (pe termen scurt sau lung).

Pentru a copia un investitor popular, trebuie doar să faceți clic pe fotografia sa pentru a accesa pagina de statistici, unde puteți obține toate informațiile necesare: de la cunoașterea rând pe rând a activelor în care investește, la graficele pe care le folosește și la rezultatele obținute în ultimii ani., în ultimele luni și zilnic.

După ce ați analizat utilizatorul care urmează să fie copiat, pur și simplu faceți clic pe Copiere și definiți suma de bani pe care doriți să o investiți în acel investitor popular. Pentru a copia orice comerciant, suma minimă va fi de 500 de dolari și este posibil să se definească Stop Loss.

demo eToro

demo eToro

Verdictul stocurilor eToro

Profiturile se pot obține din creșterea prețurilor acțiunilor, din dividende câștigate și chiar din scăderea prețurilor acțiunilor. Există diverse strategii. Cunoașterea adecvată și experiența amplă sunt factorii cei mai benefici atunci când vine vorba de a urca pe scara succesului. eToro este una dintre cele mai bune platforme pentru ca o persoană să câștige atât cunoștințe, cât și experiență într-un mediu reglementat și echitabil.

În acest articol intitulat eToro Stocks, am încercat să discutăm toate avantajele și dezavantajele investiției în acțiuni sau acțiuni. Este important să înțelegem detaliile industriei înainte de a face o investiție. De asemenea, am discutat despre diferența dintre investiții și tranzacționare. Una este concentrată pe termen lung, în timp ce cealaltă caută să obțină profituri în câteva ore, zile sau săptămâni.

Articolul este cel mai potrivit pentru începătorii care intenționează să câștige niște bani din acțiuni. Li se sugerează să utilizeze instrumente de gestionare a riscurilor pentru a evita pierderile potențiale.Comercianții preferă acțiunile eToro, deoarece platforma este fiabilă și mai bună. Cumpărarea acțiunilor înseamnă investiții realizate în activul subiacent printr-o poziție lungă (CUMPĂRARE) și fără pârghie.

Acțiunile pot fi, de asemenea, cumpărate prin CFD-uri pentru a obține o poziție scurtă (SELL) și cu pârghie.

Când este posibil să deschideți un cont demonstrativ eToro?
Să începem prin a răspunde la întrebarea despre când este posibil să deschideți un cont demonstrativ cu eToro:

eToro ghid 2021

 • Este gratuit și vă permite să câștigați experiență pe piețe. Puteți face acest lucru făcând clic aici .
 • Înainte de a deschide un cont real cu eToro, ar trebui să studiem diferitele aspecte ale platformei , cum să executăm o operațiune cu copiere, cum să modificăm o comandă etc.
 • În ghidul nostru complet am încercat să explicăm toate aceste aspecte în detaliu și există chiar și un chestionar pentru a vă verifica pregătirea cu răspunsurile dvs.
 • Credem că studiul și angajamentul în domeniul tranzacționării online sunt esențiale pentru deschiderea unui cont real. Mai mult, să nu uităm că capitalul este în pericol, mai ales în faza inițială.

eToro in Romania – platforma de tranzactionare

Cum se deschide un cont demonstrativ eToro
Timp necesar: 3 minute.

Pentru a deschide un cont demonstrativ cu eToro, urmați pașii de mai jos:

 • Accesați site-ul oficial eToro
  (o puteți face de aici).
 • Faceți clic pe butonul „Înscrieți-vă acum
 • Introduceți datele
 • Introduceți numele de utilizator, adresa de e-mail și parola. Alternativ, puteți utiliza profilul dvs. Google sau Facebook.
 • Faceți clic pe „creați cont
 • Dând clic aici, vă veți deschide contul demo cu bani virtuali disponibili pentru a practica pe piețe.
 • Acum să vedem cum să deschidem un cont real pe eToro . O vom explica în câțiva pași simpli.
 • În primul rând, trebuie să determinăm cât putem investi. Să ne amintim că chiar și o sumă mică poate fi investită în eToro. În realitate, suma depinde de tine.

Autorizat:‼️‼️‼️ CySEC /FCA/ASIC
Reglementat: 🌍 🌍 🌍 ESMA
Disponibil pentru:⏰ ⏰ ⏰ Trader începător și expert
Investiție minimă 50 usd 🪙 Cont demo este gratuit și nelimitat
💰 Taxe eToro are comision gratuit de 0% pe actiuni
Unelte profesionale 🥁 Semnale Forex , cripto,
👱‍♂️ Folosit de 20.000.000 de utilizatori și comercianți
Cea mai bună platformă 2021🚀 vezi mai mult despre eToro

 

Cumpara Bitcoin🇷🇴🇷🇴🇷🇴 Schimb de criptomonede 🪙📈📈💰
Securitate❓📦 🔐 Protocoal internațional🌍🌍🌍
👶 Anul nașterii : 2️⃣0️⃣1️⃣9️⃣-2️⃣0️⃣2️⃣0️⃣-2️⃣0️⃣2️⃣1️⃣
🧿De unde să cumpărați:🏆🏆🏆 ETORO / XTB / Plus500
📱 Asistență: Chat 24/7 📚🔝
👉 Opinii: ⭐✳⭐2️⃣0️⃣2️⃣1️⃣ ⭐✳⭐
🔥🚀 🚀 🚀 Proiect HOT : 🪙Bitcoin / 🪙Stellar /🪙 ETH / 🪙Enjin /🪙 BNB

 


Întrebarea este: ar trebui să investim puțin sau mult?

Imaginați-vă următoarea situație pentru a răspunde la întrebare:
Dacă investiți prea puțin , ar fi mai puține tranzacții pe care le-ați putea face și mai puțin probabil să beneficiați de aceasta.
Dacă investiți mai mult , ați putea tranzacționa mai mult și șansele de profit ar crește și ați avea și mai mult spațiu pentru a controla și gestiona riscul.

Invita prieteni

Fiind o platformă de tranzacționare socială, eToro oferă posibilitatea de a crea rețele cu oameni care nu folosesc încă platforma și generează profituri. Prin acest buton, utilizatorul este invitat să genereze un link personalizat care poate fi partajat cu alte persoane și le permite să obțină avantaje dacă aceste persoane încep să folosească eToro.

Această ofertă nu se aplică în mod egal în toate țările , așa că vă rugăm să citiți Termenii și condițiile de pe site-ul eToro.

La fel ca eToro Club, această opțiune este concepută pentru comercianții cu bani reali . Amintiți-vă că, cu contul demonstrativ eToro, nu este nevoie să invitați oamenii să înceapă tranzacționarea, deoarece aveți 100.000 $ din bani virtuali disponibili pentru a executa tranzacții. Puteți deschide contul demonstrativ eToro prin acest link .

Recomandări finale
Înainte de a deschide o poziție, vă rugăm să rețineți că:

 • Putem deschide un cont demonstrativ prin acest link .
 • Este recomandabil să tranzacționați numai cu o cunoaștere solidă a analizei tehnice . Acest lucru va facilita definirea Stop Loss și Take Profit. Puteți citi mai multe despre analiza tehnică în acest articol .
 • Doar banii virtuali vor fi folosiți din contul demonstrativ eToro .
 • În mod ideal, ar trebui să aplicăm gestionarea adecvată a riscurilor tranzacțiilor, mai ales dacă tranzacționăm printr-un cont real. Aflați mai multe despre gestionarea riscurilor în acest articol .
 • Majoritatea activelor sunt tranzacționate prin contracte pentru diferență sau CFD-uri.
 • De exemplu, rețineți că, dacă tranzacționăm mărfuri, de exemplu „aur”, nu vom deveni proprietarul unei bare de aur, ci mai degrabă vom tranzacționa cu un produs derivat.
 • Dacă aveți sau nu această posibilitate (adică să tranzacționați pe activ sau pe CFD-uri) depinde de activ (de exemplu, este posibil să cumpărați Bitcoins „reali”) și de politicile specifice în funcție de țara din care operați.

Puteți citi mai multe despre contracte pentru diferență prin acest articol .

 

Leave a Reply