Cel mai bun Demo de tranzacționare online, Primul pas pentru a începe

Pentru a începe să tranzacționați online în cel mai bun mod posibil, trebuie să faceți cunoștință cu contul demo, există multe avantaje în a începe această aventură prin contul demo.

Tranzacționarea demo online este primul pas pentru a începe cu piciorul potrivit, începând imediat cu contul de depozit poate aduce multe riscuri economice, în schimb învățarea și înțelegerea a ceea ce este tranzacționarea online prin contul demo este modul în care vă recomandăm.

Există mulți brokeri care oferă această posibilitate, unul dintre aceștia fiind brokerul XTB, care oferă un cont demo excelent cu timp nelimitat, dacă nu sunteți încă înregistrat pe nicio platformă, este recomandabil să vă concentrați doar pe cei care au contul demo gratuit.

Există mulți factori pentru care este recomandabil să începeți aventura tranzacționării online cu contul demo, unul dintre mulți factori este că prin utilizarea contului demo veți putea cunoaște platforma aleasă și înțelege modul în care piețele și diverse strategii de tranzacționare funcționează., dar nu numai asta, deoarece veți câștiga experiență învățând să faceți față diferitelor provocări care vi se vor prezenta.

Nu uitați să accesați doar platforme certificate, cele mai stricte organisme de control sunt CySEC.

Contul demonstrativ nu implică încărcarea simulată a unor cifre, de fapt, brokerul după ce ați finalizat înscrierea va acredita bani virtuali, care pot varia de la 10.000 € la 100.000,00 €, cu acești bani virtuali puteți practica și învăța tranzacționarea online.

Tranzacționarea online cu contul demo vă va face să vă familiarizați perfect cu CFD-urile , pârghia și tendințele pieței.

Contul Demonstrativ Și Psihologia Comerciantuli

Începerea tranzacționării online prin înregistrarea imediată în contul real este una dintre cele mai mari greșeli care pot fi făcute, deoarece este simplu, conectându-vă imediat prin contul de depozit, veți avea de-a face cu investiții reale, iar miza poate fi prea mare, creând un stres sever.

Rolul psihologiei este foarte important în tranzacționarea online, comercianții de top știu cum să-și gestioneze mai bine emoțiile și nu se lasă intimidați de aceștia.

Contul demonstrativ fiind gratuit și simulat va sta la baza călătoriei dvs., veți învăța să gestionați emoții precum frica, plictiseala, lăcomia, acestea sunt emoțiile care predomină în tranzacționarea online.

În majoritatea brokerilor este foarte ușor să vă înscrieți la contul demo, chiar și brokerul eToro vă oferă posibilitatea de a accesa contul demo completând un formular scurt.

După introducerea e – mailului și a numelui dvs. de utilizator, veți fi catapultat în contul demo și veți găsi un cont virtual de 100.000,00 EUR în contul dvs. Contul demo este 100% realist, diferența dintre broker și broker este în durată, în unele platforme contul demo este nelimitat, în timp ce în altele are o expirare, de obicei, durata este de 4 săptămâni.

Primul pas pentru a începe tranzacționarea online este printr-o bună secțiune de instruire și un cont demonstrativ unde puteți aplica diferitele strategii studiate.

Accesarea prin intermediul contului demonstrativ vă va oferi posibilitatea de a începe să consultați gratuit secțiunea de instruire a brokerului ales, în secțiunea de instruire veți găsi materiale informative, videoclipuri, seminarii web și cursuri online.

Studiind vei înțelege cum funcționează instrumentele de analiză tehnică precum oscilatoarele, indicatorii și vei învăța cum să citești diagrame.

Atunci când alegeți brokerul, luați în considerare cel care vă oferă cea mai completă secțiune de instruire.

Cont CFD Trading Și Demo

Cu contul demo veți afla despre CFD-uri , aceste produse financiare profită de efectul de pârghie.

Pârghia financiară înseamnă că comerciantul poate investi un capital mai mare decât cel deținut, este ca și cum brokerul ar acorda un împrumut comerciantului.

Cu Pârghia, puteți obține mai multe venituri, dar, prin urmare, puteți avea și pierderi excesive, motiv pentru care este foarte util să câștigați experiență prin contul demo și să învățați cum să utilizați Stop loss și Take profit.

Să ne întoarcem la CFD-uri, așa cum am menționat, CFD-urile sunt produse financiare născute în anii 90, cu CFD-uri comerciantul nu va merge să cumpere activul material, ci va tranzacționa pe acesta, speculând despre mișcarea prețului atât în ​​sus, cât și în jos .

Concluzii

Tranzacționarea online este un sector foarte dificil de operat în modul corect, este necesar să aveți o pregătire de bază bună, motiv pentru care este foarte util să practicați cu contul demo.

Nu uitați să nu uitați pregătirea, studiul analizei tehnice și al analizei fundamentale, care vă vor face să înțelegeți cum să acționați și mișcările piețelor.

Contul demonstrativ este sala dvs. de sport.

Demo de tranzacționare online: cele mai bune conturi demo gratuite
Pentru a efectua aceste tranzacții și nu on – line de tranzacționare trebuie noi să se înregistreze pe brokeri în condiții de siguranță și certificate, cele mai multe dintre aceste brokeri oferă posibilitatea de a folosi un grație cont gratuit demo la care putem practica on – line de tranzacționare fără înregistrare și fără a risca bani reali.

Leave a Reply