Cumpărați Acțiuni online: Ghidul complet pentru începători

Dacă lucrezi 40 de ore pe săptămână timp de 50 de săptămâni pe an, lucrezi la 2.000 de ore pe an. Este vorba de 120.000 de minute de muncă și probabil că nici nu câștigați atât cât ați dori să câștigați sau credeți că ar trebui să câștigați. O modalitate de a vă bucura de mai multe venituri – acum și / sau mai târziu – este să puneți o parte din banii dvs. la lucru.

Imaginați-vă – în timp ce vă chinuiți, să zicem, opt ore pe zi în timpul săptămânii, dolarii dvs. pot lucra 24/7 – tot timpul, non-stop. Iată cinci moduri de a face ca banii să funcționeze pentru dvs.Există multe modalități de a-ți câștiga existența online, dar de unde știi care este cea mai potrivită pentru tine?

Mulți oameni petrec ore întregi căutând pe internet o singură modalitate de a-și câștiga existența online, doar pentru a ajunge la nimic. Dacă ați experimentat același lucru în trecut, acest articol vă poate fi de mare ajutor.

Probabil v-ați imaginat de multe ori cum veți cumpăra acțiuni într-o companie și veți câștiga destui bani pentru a călători în lume și a vă dura pentru tot restul vieții. Realizarea acestui lucru nu este ușoară, dar trebuie să începeți de undeva. Nu aveți nevoie de sume uriașe de bani pentru a începe călătoria dvs. de investiții, unii oameni încep cu 100 USD sau mai puțin.

Din ce în ce mai mulți brokeri permit chiar și cumpărarea de acțiuni fracționate. Și vestea bună ești tu care poți face toate acestea complet online, din confortul propriei case.

Oamenii se întreabă de obicei despre cum să investească într-o companie, deoarece fie vor să câștige bani (profituri), fie să câștige o experiență de tranzacționare. Ambele sunt posibile și pot fi și distractive, dacă selectați stocurile potrivite.

Pe măsură ce câștigi experiență , îți vei îmbunătăți cunoștințele financiare. Aceasta este una dintre cele mai bune investiții pe termen lung. Au vorbit prietenii tăi despre investiții sau piața de valori și nu ai avut nici o idee despre ce înseamnă asta? Nu vă faceți griji, odată ce începeți să investiți și să aflați mai multe despre asta, acest lucru nu se va mai întâmpla. Veți înțelege mai bine cum funcționează bursa și cum influențează economia, precum și viața dvs. de zi cu zi.

Cumpărarea acțiunilor online

Cumpărarea de acțiuni online nu este o știință rachetă. Urmați acest plan simplu în șase pași:

  • Găsiți un bun broker online;
  • Deschideți un cont de investiții;
  • Încărcați bani în contul dvs.;
  • Găsiți un stoc pe care doriți să îl cumpărați;
  • Cumpărați stocul;
  • Revizuiește-ți periodic pozițiile pe acțiuni.

Cum sa cumperi actiuni

Când cumpărați acțiuni într-o companie, deveniți proprietar parțial al acelei companii. În calitate de proprietar parțial al acelei companii, aveți dreptul la o parte din profiturile pe care le produce compania. Companiile vor plăti o parte din profiturile lor acționarilor sub formă de dividende. Cu dividende, puteți acumula avere fără a fi nevoie să ieșiți din oricare dintre pozițiile dvs.

Să presupunem, de exemplu, că avem o companie care plătește 1 dividend pe acțiune și că dețineți 1000 de acțiuni. Veți primi 1.000 de dolari în fiecare an, atât timp cât dețineți acțiunile respective și atât timp cât compania continuă să plătească dividende.

Dacă stocul nu are dividende, atunci cum câștigă un stoc?

Răspunsul, în tranzacționarea lingo-ului, ar fi un stoc de creștere. Termenul se explică de la sine. Vrei ca un stoc să crească în preț și valoarea sa de piață să crească în timp. De exemplu, dacă cumpărați acțiuni ABC cu 5 USD pe acțiune, pe măsură ce trece timpul, doriți ca acțiunile ABC să fie mai mari de 5 USD pe acțiune pentru a obține profit. Cu cât stocul este capabil să crească, cu atât profiturile dvs. vor fi mai mari.

Pasul 1: Găsiți un bun broker online

În primul rând, trebuie să găsiți un bun broker online. BrokerChooser vă va ajuta aici: primiți o recomandare gratuită răspunzând doar la câteva întrebări sau citiți mai departe pentru a primi o recomandare generală de broker.

Atunci când recomandăm un broker, luăm în considerare taxele brokerului, platforma de tranzacționare, piețele accesibile pentru tranzacționare și cât de ușor este să deschizi un cont. Siguranța este, de asemenea, foarte importantă, dar din moment ce recomandăm doar brokeri siguri, nu trebuie să vă faceți griji în legătură cu acest lucru.

Pasul 2: deschideți un cont de investiții

După ce vă găsiți brokerul online, trebuie să deschideți un cont de investiții. Acest lucru se poate face de obicei online. Contul de investiții este practic ceea ce aveți nevoie pentru a începe să cumpărați acțiuni online. Gândiți-vă la asta ca la un cont bancar în care, pe lângă deținerea de numerar, puteți deține și acțiuni. Deschiderea unui cont de brokeraj online durează de obicei câteva zile, deși la unii brokeri puteți face acest lucru într-o zi.

Pasul 3: încărcați bani în contul dvs.

Pentru a cumpăra acțiuni online, trebuie să aveți bani pe contul dvs. de investiții.

Depozitele minime pot fi de până la 20 USD. La unii brokeri, puteți cumpăra acțiuni fracționate, deci dacă, de exemplu, o acțiune Amazon are un preț de peste 2000 USD și doriți doar să investiți 500 USD, o puteți face în continuare.

De obicei, puteți alege între un transfer bancar  sau depunerea de fonduri prin card de credit / debit. La unii brokeri, vă puteți finanța contul de investiții chiar și prin Paypal, de exemplu la eToro .

Pasul 4: Găsiți un stoc pe care doriți să îl cumpărați

Vă puteți inspira din ideile altora sau vă puteți face propria cercetare. De exemplu, puteți alege să cumpărați acțiuni pe care le deține Warren Buffett. Pe de altă parte, dacă puneți ceva timp și energie în propria cercetare, puteți învăța mult mai mult din aceasta. Ideile de investiții pot proveni de la brokerul dvs. sub formă de rapoarte și analize de acțiuni, dar puteți utiliza și cercetări independente. Știrile financiare și cursurile de investiții pot fi, de asemenea, utile pentru a învăța cum să alegeți un stoc câștigător.

Pasul 5: Cumpărați actiuni

Aveți contul, numerarul și stocul pe care doriți să îl cumpărați. Acum tot ce trebuie să faceți este să apăsați butonul „Cumpărați”. Vă conectați la platforma dvs. de tranzacționare online, găsiți stocul pe care l-ați selectat, introduceți numărul de acțiuni pe care doriți să le cumpărați și faceți clic pe „Cumpărați”, care va iniția achiziționarea de acțiuni. Alternativ, puteți selecta doar cât ați dori să cheltuiți pentru stocul dat.

Când plasați o comandă, puteți alege dintre diferite tipuri de comenzi . O comandă de piață cumpără imediat la prețul curent de piață, în timp ce o comandă limită vă permite să specificați prețul exact la care doriți să cumpărați acțiunile. Găsiți mai multe detalii despre tipurile de comenzi aici .

Pasul 6: examinați periodic pozițiile dvs. de acțiuni

Ați terminat, ați cumpărat acțiunile, ele sunt ale voastre. Acum este esențial să vă monitorizați investițiile.

Dacă ați cumpărat acțiunile cu scopul de a deține pe termen mai lung, nu este necesar să verificați mișcările de preț în fiecare zi, dar vă recomandăm să consultați rapoartele trimestriale sau anuale și ghidul companiei. Aceasta înseamnă, practic, să vă revizuiți strategia de investiții din când în când.

Pentru cumpărătorii pe termen scurt, gestionarea poziției ar putea însemna stabilirea unui preț stop-loss de unde să reducă pierderile și prețul țintă de unde doriți să vindeți acțiunile cu profit.

Acum, că ați însușit cei 6 pași de cumpărare de acțiuni, luați un moment pentru a privi primii 5 brokeri pe care i-am selectat pentru dvs.

Brokeri pentru cumpărarea de acțiuni online

În timp ce trăim în era internetului, tranzacționarea în zilele noastre are loc pe platforme online . Etajele de tranzacționare s-au transformat în platforme tehnologice bine concepute, cu instrumente interactive și diagrame.

Dacă abia începeți să explorați cum sau unde să cumpărați acțiuni online, vă recomandăm să alegeți unul dintre următorii cinci brokeri:

eToro , broker global de tranzacționare socială

Ce face din acești brokeri un loc bun pentru a cumpăra acțiuni? Cele mai importante criterii de selecție au fost disponibilitatea unor platforme de tranzacționare web și mobile ușor de utilizat și taxe echitabile . Alți factori pe care i-am luat în considerare au fost disponibilitatea unor instrumente educaționale excelente, un proces ușor de deschidere a contului și mai multe opțiuni de depunere / retragere.

Mai jos este un tabel care compară calitatea celor mai importanți factori, adică platformele web / mobile și taxele pentru fiecare broker: Cum să cumpărați acțiuni într-o companie – cei mai buni brokeri.

eToro este o cunoscută companie israeliană de fintech și un broker de tranzacționare socială , înființată în 2007.

eToro servește clienții din Marea Britanie printr-o unitate reglementată de Financial Conduct Authority (FCA) și australieni printr-o entitate reglementată de Australian Securities and Investment Commission (ASIC). Toți ceilalți clienți sunt deserviți de o unitate cipriotă care este reglementată de Comisia pentru valori mobiliare din Cipru (CySEC).

eToro este considerat sigur deoarece armele sale din Marea Britanie și Australia sunt reglementate de autorități financiare de top și este o companie fintech bine-cunoscută.

Declinare de responsabilitate: CFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 67% din conturile de investitori cu amănuntul pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să vă gândiți dacă înțelegeți cum funcționează CFD-urile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.

Cum se face tranzacționarea acțiunilor în 2021

O modalitate de a câștiga bani pe piața de valori este prin tranzacționarea acțiunilor pentru a obține profit. Pentru a câștiga bani pe piețe în acest fel, trebuie să obțineți câștiguri consistente în mod repetat și să aveți o strategie de tranzacționare. Există piețe financiare pentru companiile de a strânge bani, dar puteți câștiga bani la bursă dacă știți cum.

În acest articol, vă voi oferi tot ce aveți nevoie pentru a înțelege cum puteți câștiga bani în tranzacționare pe acțiuni, în mod constant.
Este adevărat că ai nevoie de bani pentru a putea face bani. Un dezavantaj al pieței este că taxele de comision pot face ca activitatea de pe piață să nu fie atractivă.

Mai multe conturi de brokeraj au oferit modele „freemium” cu comisioane gratuite. Dar adevăratul cost al acestora apare în altă parte. În schimb, o opțiune este de a investi în fonduri pasive de urmărire a indexului . Acestea sunt costuri reduse și nu necesită investiții semnificative pentru a începe călătoria bursieră. Acțiunile individuale necesită comisioane pentru fiecare tranzacție, astfel încât o cumpărare și o vânzare vă vor costa două comisioane.

Cum veți tranzacționa bursa

De exemplu: voi tranzacționa breakouts de la maximele de 52 de săptămâni cu o dimensiune a poziției nu mai mare de 10% din contul meu.

Voi încerca să fac 20-30% cu stop loss de 10-15% și să compun contul.

Pierderea dvs. maximă la orice tranzacție
De exemplu: Pierderea mea maximă la orice tranzacție nu va depăși 5% din contul meu total.Aceasta înseamnă că nu riscă niciodată să mă arunc în aer și să pierd cantități semnificative de capital într-o singură tranzacție.

Cum veți găsi oportunități de tranzacționare

De exemplu: voi folosi eToro pentru a filtra stocurile care tranzacționează la volum mare și acțiunile care se închid la maximele de 52 de săptămâni.

Voi seta apoi alerte pe SharePad / contul meu de broker, astfel încât, atunci când prețul este aproape de punctul de pornire, să mă anunțe, astfel încât să am timp să cumpăr.

Gestionați riscul cumpărării de acțiuni

Investițiile vin întotdeauna cu anumite riscuri pe care ar trebui să le gestionați (faceți clic aici pentru a afla mai multe despre riscul de piață și alte tipuri de riscuri). Mai jos, puteți găsi cele mai frecvente și sfaturile noastre despre cum să le atenuați.

Evitați escrocheriile

  • Risc : Din păcate, o mulțime de „brokeri” înșelători sunt pe piață încercând să vă fure banii. Când vedeți reclame pentru tranzacționarea opțiunilor binare sau algoritmi automatizați de investiții care generează randamente remarcabile, începeți să fiți foarte suspicioși. În aceste cazuri, cel mai bun lucru de făcut este să ignorați aceste reclame.
  • Cum să o gestionați : atunci când cumpărați acțiuni online, alegeți selecția noastră de brokeri. Avem un cont activ la brokerii pe care i-am selectat și îi testăm regulat.

Diversificați-vă portofoliul

  • Risc : Dacă puneți toate economiile în doar unul sau două stocuri, iar compania pe care ați selectat-o ​​devine deficitară, ați putea pierde toți banii investiți. Un risc similar este atunci când majoritatea acțiunilor dvs. se află în aceeași industrie.

Cum să îl gestionați

diversificați-vă portofoliul de investiții. Aceasta înseamnă practic să cumpărați multe acțiuni diferite și să nu vă puneți toate într-un coș.

Evitați stocurile nenorocite

Risc : atunci când cumpărați acțiuni individuale, există întotdeauna riscul de a selecta cele greșite. Aici, „greșit” ar putea însemna orice de la o companie care implicit cumpără doar o acțiune supraevaluată;

Adunați informații: în timp ce învățați, începeți să colectați cât mai multe informații despre companiile dvs. țintă. Citiți prezentările companiei și rapoartele trimestriale pe site-ul lor web (de obicei găsite în secțiunea IR – Relații cu investitorii), înțelegeți-le profilurile de afaceri, începeți să vă jucați cu declarațiile de venit, obțineți cunoștințe despre experiența lor de conducere sau chiar participați la întâlnirile lor anuale. Acestea vă vor ajuta să înțelegeți mai bine compania și industria specifică.

Comparați multiplii: când vine vorba de stabilirea prețurilor, utilizați multiplii din industrie ca proxy pentru stocul dvs. țintă. P / E este un multiplu de bază, dar fiecare sector are propriul său favorit.

Câți bani trebuie să investiți în acțiuni

Pragmatic vorbind și în funcție de cât de mult risc sunteți dispus să vă asumați, puteți investi atât cât vă permite situația financiară. Cu toate acestea, în funcție de stilul dvs. de tranzacționare, există o cerință minimă de capital impusă de organismele de reglementare din SUA pe care trebuie să le mențineți în contul dvs.

De exemplu, dacă sunteți un comerciant pe zi, trebuie să dețineți un sold de cont minim de 25.000 USD. Potrivit FINRA , Autoritatea de Reglementare a Industriei Financiare din SUA, un comerciant tip de zi trebuie să păstreze un sold cont minim de 25.000 USD în orice zi, dacă tranzacționați de patru ori sau mai multe ori în cinci zile lucrătoare.Dacă investiți în acțiuni, nu există o cerință minimă de capital. Unii brokeri au chiar un cont de minimum 0 USD.

De exemplu, eToro este o aplicație gratuită de tranzacționare a acțiunilor , care permite tranzacții 100% fără comisioane, opțiuni, criptomonede și tranzacții ETF. 

eToro s-ar descrie ca pe o platformă de tranzacționare accesibilă, care încorporează un element social în investiții. Le-aș descrie drept Facebook pentru tranzacționare. Au început să apară pentru prima dată în 2006 și sunt acum cea mai mare rețea de investiții din lume, cu o comunitate de 4,5 milioane de utilizatori.

Platforma și fenomenul mai larg al investițiilor sociale au fost acoperite pe scară largă de mass-media, inclusiv un documentar recent al BBC numit Traders: Millions by the Minute .

Cea mai unică caracteristică a eToro este probabil „ CopyTrader ”. Acest lucru vă permite să sortați prin alți utilizatori și să vedeți clar istoricul lor de tranzacționare, inclusiv cât au câștigat sau pierdut într-o anumită perioadă. Dacă găsiți pe cineva care vă place, puteți aloca unele fonduri pentru a copia automat tranzacțiile lor.

Un alt mare plus este programul „ Investitori populari ”. Acest lucru recompensează utilizatorii în funcție de câte copiatoare au sub formă de comision lunar. De asemenea, programul stimulează tranzacționarea responsabilă și vom discuta acest lucru mai în profunzime până la sfârșitul ghidului.

Deci, cu caracteristicile sociale și de copiere, veți învăța cu siguranță destul de repede! Majoritatea celor care trebuie să știe le veți prelua citind acest ghid sau jucându-vă cu un cont demonstrativ.Grafic în creștere,Luați-vă ușor la început, înțelegeți elementele de bază ale pieței de valori și asigurați-vă că știți ce faceți înainte de a investi sume mai mari de bani. Tranzacționarea pe eToro poate fi foarte profitabilă, dar este important să rețineți că, ori de câte ori aveți de-a face cu piețele, puteți pierde și bani

Pe de altă parte, dacă tranzacționați stocuri , puteți începe cu doar 100 $.În acest ghid pas cu pas, veți învăța cum să tranzacționați stocuri pentru începători .Concluzia este că, dacă doriți să începeți să cumpărați acțiuni și să vă construiți portofoliul de acțiuni, nu aveți nevoie de o sumă nebună de bani.

Să vedem acum cum puteți câștiga bani pe piața de valori folosind sistemul de investiții .În timp ce vă atragem atenția, ar trebui să verificați clasa noastră gratuită de tranzacționare a acțiunilor făcând clic pe bannerul de mai jos și să învățați să tranzacționați ca un profesionist astăzi.

Cum să câștigi bani în bursă rapid

Știm că este visul tău să înveți o metodă despre cum să faci bani rapid pe piață . Acesta este visul oricărui investitor de acțiuni. A deveni următorul Oracle de la Omaha nu se va întâmpla peste noapte.

Care este cel mai rapid și mai simplu mod de a câștiga bani pe piața de valori?

Vom schița pașii pe care trebuie să îi faceți pentru a obține câștiguri foarte rapide pe piața de valori. Acesta este modul în care trebuie să vă rulați portofoliul de acțiuni dacă doriți să vă îmbogățiți rapid pe piața de valori.

Notă * unele dintre aceste sfaturi de tranzacționare pe acțiuni implică riscul de a pierde bani.

Creșteți-vă riscul

Primul pas pe care trebuie să-l întreprindeți pentru a vă înregistra pentru a obține câștiguri rapide pe piața de valori este creșterea riscului presupus pe tranzacție . În timp ce vă deschideți către un potențial câștig drastic, în același timp vă deschideți pentru a pierde o mare parte din capitalul dvs. comercial. Totuși, oricine speră să câștige bani pe piața bursieră va trebui să fie dispus să își asume unele riscuri.

Măriți-vă capitalul comercial

Al doilea lucru pe care îl poți face pentru a câștiga bani rapid pe piață este să investești cât mai mulți bani. Dacă încercați să vă îmbogățiți rapid, atunci trebuie să aveți un fond de rulment mare pentru a putea cumpăra mai multe acțiuni și, prin urmare, să vă creșteți profiturile potențiale.

Cules de stocuri cu potențial de creștere mare

Al treilea lucru pe care îl poate face un investitor pentru a câștiga bani mari din cumpărarea de acțiuni este de a alege un stoc care are potențialul de a avea o creștere care va schimba jocul. Căutați un stoc care va crea un astfel de produs sau serviciu, care va fi un schimbător de jocuri din sector. Amintiți-vă, nu încercați să alegeți acțiuni care sunt deja valoroase. Încercați să alegeți acțiuni care ar putea crește în valoare. Asigurați-vă că citiți acest ghid Opinii broker in Romania.

Alegeți acțiuni care nu plătesc dividende

Al patrulea factor de luat în considerare este de a avea în portofoliu companii care nu plătesc dividende. Dacă stocul pe care îl cumpărați plătește dividende, înseamnă că o parte din profiturile obținute sunt acordate acționarilor și nu reinvestite în companie. Dacă doriți ca acțiunile pe care le-ați cumpărat să crească drastic, doriți ca o companie să își reinvestească profiturile în propria afacere pentru a le crește cât mai repede posibil. Stocurile de dividende au un proces de creștere mult mai lent. Sunt de obicei stocuri mature, ale căror valori sunt mult mai puțin volatile.

Cuvinte finale – Cum să câștigi bani pe piața bursieră

Pe scurt, rețineți că piața de valori este o sursă fiabilă de creare a bogăției pe termen lung. Cu toate acestea, puteți învăța cum să câștigați bani rapid pe piață dacă sunteți dispus să acceptați riscul. Chiar dacă există multe modalități de a câștiga bani în acțiuni, trebuie să aveți și obiective realiste. Chiar dacă puteți spera la cele mai bune din investițiile dvs. pe acțiuni, în cele din urmă piața de valori are ultimul cuvânt.

Ghidul nostru cu privire la modul de a câștiga bani pe piața de valori pentru începători vă recomandă să vă investiți banii cu o abordare disciplinată dacă doriți să generați profituri consistente. De asemenea, asigurați-vă că citiți cele mai bune strategii de tranzacționare a opțiunilor pentru ghidul pentru începători .

Pentru a câștiga bani buni pe piața bursieră, majoritatea experților par să fie de acord că investiția pe termen lung este cea mai bună modalitate de a crea avere, așa că asigurați-vă că înțelegeți în mod corespunzător riscul inerent înainte de a lua acțiuni.

Mulțumesc că ai citit!

Nu ezitați să lăsați comentariile de mai jos, le citim pe toate și vă vom răspunde.

Leave a Reply