Cumpara actiuni

Cumpara actiuni cu eToro

Am primit multe e-mailuri care ne-au întrebat cum să cumpărăm și să vindem acțiuni online .
Așadar, am decis să dedicăm un articol întreg pentru a vă arăta cum este posibil să câștigați bani cu tranzacționarea online a acțiunilor, făcând totul mai clar.

Este posibil să cumpărați și să vindeți acțiuni la bursă ?

Sigur! Este posibil și o poți face și de acasă.

Cumpărarea de acțiuni este acum o practică din ce în ce mai răspândită și mai interesantă din toate punctele de vedere.
Înainte de a înțelege cum să investiți în acțiuni online, este esențial să înțelegeți mai întâi ce este un stoc.Unele companii, la un moment dat în creșterea lor, decid să devină publice și apoi să emită acțiuni . Când investiți în acțiuni, deveniți parte a companiei, acționarii care obțin o cotă din acțiune cu achiziția lor sunt cei care au o influență mai directă asupra destinului companiei .

Pe de altă parte, cei care speculează asupra performanței prețului acțiunilor , așa cum vom vedea mai târziu, au un impact mai ușor și mai diferit în comparație cu acționarii.

Ce sunt acțiunile

Pentru a face parte dintr-o companie, trebuie să contribuiți plătind bani care măresc capitalul, vorbim despre acționari care, pe baza numărului de acțiuni pe care le dețin, dobândesc anumite drepturi și obligații . Cu cât ai mai multe drepturi, cu atât responsabilitățile tale cresc mai mult în comparație cu investitorii mici, de exemplu aceștia au dreptul la vot și mai multă putere de decizie.


Cont demo gratuit și nelimitat, fără restricții de depunere.
 

Piața primară
Imediat după ce compania este listată la bursă, primele acțiuni sunt distribuite pe piața primară . De exemplu, această sarcină poate fi încredințată unei bănci care are sarcina de a gestiona toate fișierele companiei necesare pentru a accesa bursa. În plus, banca trimite acțiunile primilor cumpărători care au fost selectați de instituția însăși. Aceasta înseamnă că accesul nu este permis pentru toată lumea.

Piață secundară
Acțiunile intră pe piața secundară din momentul în care sunt cumpărate de primii investitori. Intrările la bursă pot fi negociate între cei care intenționează să cumpere și cei care intenționează să vândă.
Vânzarea poate fi făcută de toată lumea prin:

banca: de a face cu un consilier financiar sau direct de la lor platforma de tranzacționare on – line ;
broker online : de tranzacționare are loc în deplină autonomie pe tranzacționare platforma .
Este posibil să cumpărați acțiuni Amazon cu un broker? Cu siguranţă! Cu care broker? Cu siguranță ați auzit despre eToro și despre posibilitatea pe care acesta o oferă de a face tranzacționare pe acțiuni .

eToro Romania
💰 Taxe
eToro au
comision gratuit de 0% pe acțiuni.
💰 Pârghie
Atunci când clienții cumpără acțiuni la 1x, leverage-ul este complet gratuit la eToro și cumpără acțiunile subiacente. Acest lucru nu este întotdeauna cazul altor brokeri.
💹 Companie
eToro este o imensă platformă de tranzacționare cu active multiple și își propune să devină listă publică cu o IPO de
10 miliarde de dolari .
📈 Acțiuni
Clienții eToro pot cumpăra acțiuni fracționate.
💰 Depozit Min
Depozitul minim este de 50 USD, dar 50 USD este tranzacția minimă pe acțiuni.
📈 Prețuri
eToro este unul dintre cele mai ieftine locuri pentru a cumpăra acțiuni și criptomonede.
✔️ Comparativ
eToro sunt de 10 ori mai ieftine de până la 20 de ori mai ieftine decât alți brokeri.
💰 Depozit Min 50 USD
👱‍♂️ Folosit de 20.000.000 de utilizatori și comercianți eToro
📆 Fondat 2007
🌍 Autorizat CySEC / FCA / ASIC
👮‍♂️ Regulament
Autoritatea de conduită financiară (FCA), Comisia pentru valori mobiliare și cipru (CySEC), Directiva privind piețele în instrumente financiare (MiFID), Comisia australiană pentru valori mobiliare și investiții (ASIC)
🚫 Țări excluse
eToro nu este disponibil în următoarele țări:
IR, KP, BE, CA, JP, SY, TR, IL, BY, AL, MD, MK, RS, GN, CD, SD, ZW, ET, GH, TZ, LY , UG, ZM, BW, RW, TN, SO, NA, TG, SL, LR, GM, DJ, CI, PK, BN, TW, WS, NP, SG, VI, TM, TJ, UZ, LK, TT , HT, MM, BT, MH, MV, KZ, GD, FJ, BB, BM, BS, AG, AI, AW, LB, SV, US, PY, HN, GT, PR, NI, VG, AN,


Cont demo gratuit și nelimitat, fără restricții de depunere.
 

Definiția tranzacționării cu acțiune de preț

Prețul de tranzacționare (PAT) este disciplina de a lua toate deciziile dvs. de tranzacționare dintr-o diagramă de preț eliminată sau „goală”. Acest lucru înseamnă că nu există indicatori de întârziere în afara probabil de câteva medii mobile pentru a ajuta la identificarea zonelor dinamice de sprijin și rezistență și a tendinței.

Toate piețele financiare generează date despre mișcarea prețului unei piețe pe perioade variate de timp; aceste date sunt afișate în graficele de prețuri . Diagramele prețurilor reflectă convingerile și acțiunile tuturor participanților (umani sau computerici) care tranzacționează o piață într-o perioadă de timp specificată și aceste convingeri sunt prezentate pe diagrama prețurilor unei piețe sub forma „acțiunii prețurilor” (PA).

În timp ce datele economice și alte evenimente globale de știri sunt catalizatorii pentru mișcarea prețurilor pe o piață, nu este nevoie să le analizăm pentru a tranzacționa piața cu succes. Motivul este destul de simplu; toate datele economice și știrile mondiale care determină mișcarea prețurilor pe piață sunt reflectate în cele din urmă prin PA pe graficul prețurilor unei piețe.

Deoarece PA-ul unei piețe reflectă toate variabilele care afectează piața respectivă pentru o anumită perioadă de timp, utilizarea unor indicatori de preț cu întârziere, cum ar fi stochasticii, MACD, RSI și alții, este doar o pierdere de timp .

Mișcarea prețurilor oferă toate semnalele de care veți avea nevoie vreodată pentru a dezvolta un sistem de tranzacționare profitabil și cu probabilitate ridicată. Aceste semnale sunt denumite în mod colectiv strategii de tranzacționare cu acțiune de preț și oferă o modalitate de a înțelege mișcarea prețurilor unei piețe și de a ajuta la prezicerea viitoarei sale mișcări cu un grad suficient de mare de precizie pentru a vă oferi o strategie de tranzacționare cu probabilitate ridicată.

Încercați tranzacționarea socială a eToro aici!

Nu vă putem nega faptul că, în orice caz, există riscul pierderii, dar vă putem asigura că veți avea libertatea de a cumpăra și vinde acțiunile dvs. cu liniște totală.

Dacă vă întrebați acum cum să începeți să cumpărați și să vindeți acțiuni , putem începe prin a vă spune că va fi esențial să deschideți un cont de tranzacționare demo.

eToro

 

Investiți cu eToro

Pe parcursul acestui articol vom aborda diverse probleme, începând de la modul în care Amazon a obținut succesul într-un interval istoric relativ scurt, trecând la posibilitatea de a profita la maximum de a investi online.

Amazon: cel mai mare comerț electronic din lume din SUA

Amazon este printre cele mai renumite companii din lume . De fapt, definit ca un gigant de comerț electronic , creatura lui Jeff Bezos a avut un succes neașteptat și a ajuns să dobândească un rol care depășește sectoarele activității sale principale: de fapt, de-a lungul timpului și-a asumat o importanță tot mai mare, spațiu în roluri diversificate, reușind să pătrundă în sectoare substanțial noi și, prin urmare, deschizând diferite scenarii despre ceea ce s-ar putea întâmpla în viitorul imediat.

Dar să începem de la început: care sunt originile Amazonului ? Și care sunt motivele care au determinat mulți investitori să fie atrași de marea sa poveste de succes? Este convenabil să cumpărați acțiuni Amazon ? Și care sunt instrumentele pentru ao face?

Cum să cumpărați acțiuni Amazon cu eToro

Ce este eToro? Ei bine, cu siguranță ați auzit deja de platforma eToro: dar știți cum funcționează?

Și mai ales, știți care sunt avantajele asociate acțiunilor Amazon? Acum vom afla în detaliu. Pentru început, eToro este o platformă de tranzacționare fondată la Tel Aviv în 2006 care oferă servicii CFD ( Contracts for Difference ) și este, de asemenea, cea mai populară platformă în rândul utilizatorilor care sunt familiarizați cu tranzacționarea online.

Acest broker s-a născut cu ideea de a face lumea tranzacționării accesibilă tuturor. De fapt, deja în 2011 a fost considerată prima platformă de tranzacționare socială din lume.

eToro nu este doar cel mai utilizat, dar uitându-se printre comentariile pozitive de pe internet și recenzii, este evident să ne dăm seama cât de mult este apreciat de toată lumea: recenziile pozitive identifică puterea acestei platforme în tranzacționarea copiilor sau sistemul de copiere altor comercianți care vă permite să emulați liber acțiunile altor comercianți considerați mai experimentați.

Mai mult, eToro nu este doar cel mai faimos broker de tranzacționare , ci și cea mai mare rețea socială pentru investiții online.

Se compune dintr-o platformă legală și bine reglementată, la care sunt înregistrați mulți utilizatori, de la începători la comercianți cu experiență.

Social Trading eToro

Prin intermediul acestui broker eToro, este permis să investești în multe tipuri diferite de active și o poți face atât prin intermediul unui smartphone (trebuie doar să descarci aplicația disponibilă atât pentru Android și Ios), cât și confortabil de pe computer . Înregistrarea pe platformă durează doar câteva minute și, ca și pentru alte platforme, va fi suficient să creați un nume de utilizator, să introduceți adresa de e-mail, numărul de telefon și parola .

Apoi, contul va fi verificat, pentru a evita activitățile ilegale, și imediat după finalizarea înregistrării, puteți decide tipul de cont care trebuie deschis. Cel mai utilizat și recomandat tip este un cont demo care conține 100.000 USD virtual, pentru a se asigura că comercianții începători pot practica liber pe platformă și cu tranzacționarea online.

EToro broker on – line de tranzacționare este , evident , care să respecte toate legile europene în ceea ce privește protecția fondurilor investitorilor. De fapt, reprezintă o platformă autorizată și reglementată CySEC (cu numărul de licență 109/10).


Cont demo gratuit și nelimitat, fără restricții de depunere.

Suntem conștienți de faptul că eToro reprezintă una dintre cele mai bune platforme de tranzacționare vreodată , deoarece în acest moment este cu adevărat dificil să ne gândim să putem găsi o platformă care să pună la dispoziția utilizatorului multiplicitatea caracteristicilor găsite în cadrul acesteia.

Prin intermediul platformei de tranzacționare online eToro puteți cumpăra acțiuni Amazon la zero comisioane și spread-uri foarte mici.

De fapt, eToro oferă utilizatorilor o platformă inovatoare și actualizată, precum și instrumente fundamentale și tehnice de analiză, care sunt perfecte pentru utilizatorii care sunt dispuși să intre pe o piață într-un mod precis și prin efectuarea unei analize a pieței chiar înainte de a investi.

Caracteristicile acestui broker online, deși sunt unice și avansate, sunt în același timp foarte simple de utilizat.
Datorită acestei platforme eToro, este posibil să investiți în acțiuni Amazon fără a fi nevoie să plătiți comisioane de niciun fel. eToro vă permite să copiați cei mai buni comercianți, în acest fel este posibil să câștigați ceea ce câștigă, proporțional cu capitalul investit, desigur.

Pentru a alege cei mai buni investitori de imitat, există un fel de clasament în care sunt aranjați în ordine. Pentru o căutare și mai optimă, puteți seta propriile filtre în funcție de preferințele dvs. pentru risc, rentabilitate, piețe tranzacționate și alți parametri.

Utilizatorul care copiază câștigă exact pe baza profiturilor obținute de comerciantul copiat și a capitalului investit în acesta.

CopyTrading eToro este complet gratuit. În plus, pe eToro este disponibilă și o secțiune de simulare a tranzacționării online, identică cu versiunea reală și absolut simplă de utilizat.

Contul demonstrativ este, de asemenea, gratuit și poate fi activat prin înregistrarea pe eToro.

După câteva practici și simulări, vă veți simți capabil să tranzacționați cu fonduri reale și va fi posibil să treceți de la contul demo la cel real printr-un simplu clic al unui buton.Dacă este necesar, utilizatorul poate alege, de asemenea, să utilizeze atât conturi reale, cât și conturi demo în tandem.

 

🏆🥇 eToro: depozit 50 $ Cont demo gratuit eToro✅
🏆🥇 Plus 500: depozit 100 $ Cont demo gratuit Plus 500✅
🏆🥇 xtb: depozit 250 $ Cont demo gratuit XTB✅
🇪🇺 Reglementat de: 🇪🇺 ESMA 📖
🔥 Avantaje: Tranzacționare virtuală online, fără risc 📈
💶 Active disponibile: Acțiuni, Forex, indici, mărfuri, criptomonede 💷💷💷
💡 Potrivit pentru: Trader Beginner Trader Expert 🌍
📈 Instrumente: 📣 Opinii , 🎯 Actiuni✅ , Analiza CDF📖 , Tranzactie , Indicatori de Trading ⏰

Cine este Amazon: cum sa născut, cine a fondat-o

După cum sa menționat anterior, Amazon este printre cele mai cunoscute companii din lume. Fondatorul Amazonului este celebrul Jeff Bezos, unul dintre cei mai bogați și mai influenți bărbați din lume, care în 1995 a decis să schimbe numele companiei în Amazon (denumirea anterioară era „ Cadabra ”), lansând astfel lansarea în un site web oficial.

Fondatorul Amazon, născut Jeffrey Preston Jorgensen , s-a născut în 1964 și și-a petrecut copilăria în Albuquerque, New Mexico, SUA.

Părinții săi, Jacklyn și Ted Jorgensen , s-au despărțit când avea doar patru ani. Ulterior, mama se căsătorește cu Miguel Bezos, care îl adoptă pe Jeff, care, prin urmare, va lua numele tatălui său vitreg. Jeff nu este un singur copil, are și un frate, Mark, și o soră, Christina.

În anii următori, familia sa decide să se mute în Florida, în Miami, și în acest oraș Jeff a urmat liceul, dând rezultate imediat strălucitoare: în timpul liceului a primit un premiu Silver Knight în 1982 din cadrul Programului de formare științifică a studenților de la Universitate din Florida.

După liceu, decide apoi să se înscrie la Universitatea Princeton, la care a absolvit ingineria în 1986. După absolvirea Universității Princeton, Jeff și-a început cariera de informatic pe Wall Street . Mai târziu, a lucrat și la construirea unei rețele pentru comerțul internațional la o companie numită Fitel și, la scurt timp după aceea, pentru Bankers Trust.

În 1995, în urma unei călătorii off-road de la New York la Seattle, a luat decizia de a înființa compania … în garajul său.

Din acel moment precis, Bezos a început să lucreze ca președinte și CEO Amazon. În 1998 a devenit și unul dintre primii investitori în Google, în care investește 250.000 de dolari. În 2000, Bezos a înființat Blue Origin, o companie de zbor spațial uman, iar în 2013 a anunțat cumpărarea The Washington Post pentru 250 de milioane de dolari, plătită în numerar.

În 1999 a fost numit Persoana Anului de revista Time, în timp ce în 2008 a fost numit unul dintre cei mai buni lideri americani de către US News & World Report.

2008 se dovedește a fi un an important, întrucât este distins și cu un doctorat onorific în știință și tehnologie de la Universitatea Carnegie Mellon. Apoi, primește alte două premii: numit om de afaceri al anului de către Fortune în 2012 și, doi ani mai târziu, Harvard Business Review îl numește cel mai bun CEO din lume.


Cont demo gratuit și nelimitat, fără restricții de depunere.

Dar care este semnificația Amazonului ?

În realitate, numele s-a născut într-un mod cu adevărat aleatoriu. Bezos spune că a răsfoit un dicționar în căutarea unui cuvânt care a început cu „A”, o decizie explicată prin importanța faptului că această scrisoare se află la începutul alfabetului.

Cuvântul „Amazon” i-a atras atenția ca „exotic și diferit” și pentru ambiția și dorința sa de a conduce compania să ia o dimensiune care să reflecte cele ale râului Amazon, unul dintre cele mai mari râuri din lume.

Acțiuni Amazon la bursă: din 1994 până în 2020
Amazon a avut o performanță incredibilă pe piața de valori și, aproape sigur, una dintre cele mai bune din ultimele două decenii de pe piața de valori americană.

Acțiunile Amazon, după ce au contabilizat trei scăderi de acțiuni, au trecut de la 1,50 USD în mai 1997 la peste 1.700 USD astăzi.

Evident, nu există nimic care să ofere o garanție că această progresie va fi menținută și în viitor, în ciuda a tot ceea ce oferă o bună speranță că condițiile vor fi utile pentru a cuceri alte poziții în creșterea extraordinară a capitalizării corporative.

Această companie se numără printre companiile care se pot lăuda cu cele mai multe recomandări de cumpărare de la analiști independenți.

Datorită unei prezențe internaționale consolidate pe segmentul bunurilor de larg consum și în furnizarea de servicii prin AWS (Amazon Web Services), acesta are o capitalizare de piață record și, în același timp, o tendință a stocurilor care a crescut de ceva timp în sus. gama de valori din anul trecut, cu un raport preț / câștiguri de 297,71.

Amazon , prin inovare și diversificare continuă , continuă să-și extindă marja de creștere .

Este posibil să observăm de la nașterea Amazon Prime și a butoanelor, de la intrarea în industria farmaceutică și bancară, că intenția Bezos este de a conduce compania să-și diversifice cifra de afaceri și să creeze instrumente care să îi împingă pe clienți să cheltuie din ce în ce mai mult și în mai multe segmente diferite.

Evaluarea stocului de Amazon

De asemenea, trebuie amintit că, printr-o scurtă analiză de rating care este una dintre cele mai importante indicații pentru investitori, din 50 de analiști consultați de Bloomberg, precum și capabili să monitorizeze evoluția stocului, 47 au acordat ratinguri de cumpărare, în timp ce în 3 de „așteptare”.

Nimeni, pe de altă parte, nu propune să vândă, cu consecința că 94% dintre analiști sunt pozitivi pe stoc, 6% așteaptă sau sunt mai precauți. Deci, Amazon tranzacționează în prezent cu evaluări ridicate cu un P / E. ridicat. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că alergarea Amazonului sa încheiat, ci departe de aceasta.

Analiștii, în medie, se consideră foarte pozitivi în ceea ce privește stocul și, în același timp, perspectivele viitoare ale companiei par, de asemenea, să fie luminoase. Deci, dacă întrebarea care se pune este: „Merită să investești în Amazon și să cumperi acțiuni Amazon?”, Răspunsul, având în vedere considerațiile anterioare, se dovedește a fi cu adevărat evident. De fapt, fiind un gigant financiar în creștere exponențială și care continuă să cumpere și alte companii din cele mai diversificate sectoare, este evident că este o companie care nu are nicio comparație.

În anii trecuți, mulți, inclusiv analiști de frunte, nu ar fi pariat pe Amazon, atât de mult încât unii și-au prezis sfârșitul înainte de 2013, apoi 2014 și așa mai departe, afirmând că mai devreme sau mai târziu va intra în faliment și că este doar o balon.

Amazon se află încă în fruntea listei companiilor care facturează cel mai mult și nu numai : CEO-ul Amazon chiar l-a depășit pe Bill Gates în clasamentul celor mai bogați și mai influenți bărbați din lume.


Cont demo gratuit și nelimitat, fără restricții de depunere.

Acest gen de lucruri nu se întâmplă foarte des și fără îndoială indică faptul că un imperiu cu o astfel de dominație comercială și financiară nu se va prăbuși cu siguranță peste noapte.

Care este părerea analiștilor cu privire la tranzacționarea acțiunilor Amazon?
Fără îndoială, este suficient să observăm fenomenul Amazon pentru a ne da seama că performanțele sale nu sunt decât uimitoare și capabile să infirme orice sceptic în legătură cu acesta.Așadar, experții, în acest caz analiștii, sunt de acord că acest fenomen a depășit cu mult așteptările. De fapt, dacă te uiți la prognozele pentru 2018, se poate observa că trei dintre cei mai renumiți analiști au fost de acord asupra potențialului de creștere a prețului acțiunilor Amazon. Cu toate acestea, așteptările lor nu numai că s-au dovedit a fi adevărate, ci au fost depășite cu mult de ceea ce s-a întâmplat pe piață.

Iată în special care au fost previziunile lor :

Tuna Amobi (cel mai cunoscut analist al acțiunilor CFRA) a declarat: „Mă aștept la creșteri puternice pentru 2018, acțiunile Amazon cresc puternic și ar putea ajunge la 1600 USD în acest an”.
Satoshi Tanaka (analist senior la Daiwa Capital Markets ) a remarcat: “Prețul țintă pentru Amazon în acest an este de 1650 USD, cu un profit brut de 88 miliarde de euro”.
John Blackledge (unul dintre principalii analiști de capital din Cowen ) a declarat: „Amazon crește în 2018 cu un preț țintă de 1.700 dolari pe acțiune”.

Cum a uimit Amazon previziunile?

Pur și simplu atingând maximul istoric în jurul valorii de 2012 USD.Acest lucru s-a întâmplat continuu de-a lungul anilor și se întâmplă și astăzi. Compania lui Jeff Bezos este atât de importantă încât, chiar dacă estimările analiștilor sunt pozitive, performanțele reale reușesc totuși să depășească obiectivul de preț. În anii următori, noi recorduri vor fi doborâte și nu există semne clare că creșterea și dominanța exponențială a Amazonului ar trebui să se încheie.

Ești încă nehotărât sau te gândești și că cumpărarea acțiunilor Amazon este o idee bună?Vom spune că răspunsul poate fi doar da. Mai jos vedem cum să o faceți și care sunt instrumentele care ar trebui utilizate pentru a o face. De fapt, fiind destul de complicat, mai ales dacă nu sunteți un expert în tranzacționare , cel mai bun lucru este să vă bazați pe experți, deci este important să căutați întotdeauna calitate și comoditate în același timp. Aceasta reprezintă eToro, despre care vom vorbi acum în scurt timp pentru a vă arăta ce este, cum funcționează în detaliu și care sunt avantajele cu privire la acțiunile Amazon.

Prin urmare, este important să cunoașteți modalitățile posibile pe care le puteți lua în considerare pentru a cumpăra acțiuni Amazon pentru a înțelege care este de fapt cea mai bună alegere. Prin urmare, următoarea întrebare și cea mai importantă poate fi doar: cum poți cumpăra acțiuni Amazon într-un mod simplu și direct?

Cum să cumpărați acțiuni Amazon: cele mai bune modalități de a face acest lucru
Există mai multe moduri în care puteți cumpăra acțiuni Amazon .

Fie că sunteți un comerciant profesionist sau un novice , să știți că cel mai bun mod de a investi este tranzacționarea acțiunilor Amazon, iar această posibilitate este deschisă tuturor.

Puteți începe cu orice sumă, capitalul investițional inițial nu este o problemă. În mod similar, abilitățile nu reprezintă nici un obstacol în cea mai mică măsură, deoarece există în prezent soluții inteligente de investiții , pe care le vom explora mai departe. Deci, ceea ce ne întrebăm este: unde este posibil să procedăm efectiv la cumpărarea acestor acțiuni foarte convenabile?


Cont demo gratuit și nelimitat, fără restricții de depunere.

În ceea ce privește banca, trebuie spus că cu siguranță în urmă cu zece ani și chiar înainte, singura soluție pentru a putea face această investiție și dacă scopul era cumpărarea de acțiuni era banca. Nu au existat alte entități la care să se adreseze și să se contacteze și, mai presus de toate, nu a fost posibil să se facă singur, dar a fost necesară prezența unui intermediar.

Mai mult, nu toată lumea avea posibilitatea și dreptul de a interveni liber la bursă, dar în special era necesar să se accepte plata unor mari comisioane comerciale. Până în prezent, însă, situația s-a schimbat: este încă posibil să cumpărați acțiuni Amazon la bancă, cu toate acestea această metodă nu este potrivită pentru niciun utilizator, ci este avantajoasă doar pentru banca însăși.

Marea schimbare introdusă în 2009 a fost posibilitatea de a tranzacționa online liber și independent și mai ales fără a plăti comisioane.De fapt, cumpărarea acțiunilor Amazon într-o bancă a inclus multe dezavantaje , inclusiv metoda de investiție incomodă și datată, comisioane foarte mari și absența controalelor. Să le vedem în detaliu: în ceea ce privește metoda investițională, este clar că pentru a cumpăra acțiuni trebuie să mergeți fizic la ghișeu, să vorbiți și să primiți sfaturi de la operatori, care la rândul lor vă trimit către alți consultanți, care adesea nici nu împrumută prea mult.concentrarea pe client.amzon

În plus, randamentul este foarte scăzut, în jur de 2% în fiecare an. În ceea ce privește comisioanele, acestea sunt foarte mari: pentru a efectua orice tip de operațiune de investiții în bancă, este necesar să se livreze instituției comisioane de tranzacționare foarte mari, care pot ajunge chiar la zeci de euro pentru fiecare dată când o poziție este deschisă și închisă. .

În cele din urmă, nu există niciun tip de control asupra operațiunii efectuate.

Acest lucru se datorează faptului că procedura este următoarea: mergi la bancă, discuți cu consultantul, semnezi un contract și din acel moment nu vei mai ști nimic despre acțiunile tale și nici nu vei putea monitoriza situația. În cel mai bun caz, banca vă va putea oferi un apel gratuit cu un consultant în fiecare lună pentru a vă informa despre situație. Pentru alte servicii va fi evident necesar să plătiți separat.

În lumina a ceea ce a fost analizat, este evident să credem că nu, operarea la bursă pe acțiunile Amazon din bancă pare să nu fie deloc o idee bună, mai ales având în vedere alternativele existente pe piață care, pe lângă a fi mai confortabil este, de asemenea, mai convenabil.

În special, este posibil să faceți acest lucru pe internet prin intermediul brokerilor, evident cei autorizați și, prin urmare, în siguranță. Acestea permit clienților lor să tranzacționeze acțiuni Amazon și alte acțiuni financiare online.Printre avantajele acestora este că fiecare dintre ele se află pe o platformă foarte simplă de utilizat, unde puteți cumpăra și vinde acțiuni.În plus, comisioanele sunt foarte mici și, în unele cazuri, nule.

De fapt, aproape toți principalii brokeri fiabili de tranzacționare la acțiuni nu impun comisioane de tranzacționare și, prin urmare, pot fi deschise și închise după bunul plac, fără a fi nevoie să vă faceți griji cu privire la costurile excesive. Dintre acestea, să vedem acum care sunt cei mai buni brokeri pe care să îi utilizați pentru a cumpăra acțiuni Amazon.

 

Leave a Reply