Tranzacționare pe acțiuni Amazon, ghid și cotații 2022

Efectuarea de tranzacții online este o practică foarte obișnuită și se poate face pe multe companii mari și multinaționale. Până în prezent, milioane de oameni au ales această cale pentru a intra în lumea finanțelor. Înainte de tranzacționare, nu era posibil să investiți în acest mod simplu și rapid, acum vom vedea cum să tranzacționați pe acțiuni Amazon.

Știm cu toții Amazon, este un mare e-commerce de unde puteți cumpăra de la cărți până la tehnologie. Povestea Amazonului știe de incredibil, ca într-adevăr aproape toate poveștile acestor companii mari, de la Facebook la Google.

Tranzacționarea online pe companii mari și multinaționale precum Amazon este foarte fructuoasă, deoarece nu veți merge să cumpărați acțiunile în formă fizică, ci veți negocia asupra acestora prin CFD-uri , astfel veți fi mai protejat de eventuale fluctuații ale pieței.

Înainte de a continua și a intra în specificul tranzacționării online și a modului de a investi în Amazon, haideți să reluăm această poveste de succes fascinantă în termeni generali.

Analiza și tendința prețului acțiunilor Amazon

Era 5 iulie 1994

Au trecut mulți ani de când Amazon a decolat, era 1994 când un tip pe nume Jeff Bezos a conceput un vis care ar fi putut părea modest, dar în adâncul căruia nu a fost.

Ideea inițială a lui Bezos într-un timp foarte tânăr era să vândă cărți online, pentru a crea acest nou comerț electronic Jeff Bezos le-a cerut ajutor financiar rudelor și părinților săi. La început nu a fost ușor, de fapt primele profituri au sosit în jurul anului 2001, tocmai coroborat cu explozia internetului, pe scurt, Jeff Bezos a fost un precursor care a înțeles din timp ce se va întâmpla.

Amazon nu a încetat niciodată să crească, fondatorul acestui comerț electronic a înțeles întotdeauna nevoile clienților săi în prealabil, dezvoltând sisteme de livrare ultrarapide, cum ar fi Amazon Prime, mai mult, una dintre marile revoluții Amazon a fost să pună în aplicare oferta sa cu Mâncare .

Achiziționarea piețelor Whole Foods a dat un puternic zgomot, revoluționând modul de cumpărături. În 2018, Amazon sărbătorește pe Wall Street, iar acțiunile au ajuns la 2.050,27 dolari, capitalizarea a crescut.

Cu siguranță nu au lipsit eșecurile, dar au fost întotdeauna bine gestionate. Astăzi, Amazon se laudă că are 840.000 de angajați răspândiți în întreaga lume, valoarea acțiunii pe piața NASDAQ AMZN este de 3.000.330,00 USD, cifra de afaceri din 2019 a fost de 280,5 miliarde USD .După cum ați putut înțelege doar din cifre, investiția în acest mega comerț electronic nu poate fi decât profitabilă.

Cum să tranzacționați online pe Amazon

Există două modalități de a investi în gigantul Amazon, prima este cu siguranță cea mai cunoscută, dar și cea mai scumpă, care investește prin bancă.

Pentru a investi prin bancă este necesar să mergeți la sucursală și să deschideți un cont de valori mobiliare, să vă consultați cu un operator, care ne va sfătui ce să facem.

Cu siguranță nu este la fel de ieftin ca tranzacționarea online , de fapt, brokerul de tranzacționare online vă permite să intrați pe piață, chiar și cu doar 10 €.

Înainte de a face acest lucru, este necesar să vă înregistrați la un broker de referință, care ne oferă acces la tranzacționare cu CFD-uri , pentru a alege un broker sunt pași de urmat, pentru a nu vă găsi în situații neplăcute. Există mulți brokeri în rețea și nu toți au certificări de securitate, care atestă veridicitatea acestora, de exemplu, brokerul eToro este un broker serios certificat de CYSEC, cu acest broker puteți specula acțiuni Amazon în timp real.

Confortul de a face tranzacționare online este că îl puteți face și prin smartphone-uri și tablete .

Un alt factor de luat în considerare înainte de a vă înscrie la un broker este că acesta trebuie să ne ofere posibilitatea de a accesa contul demo, contul demo este un cont de încercare complet gratuit. Există conturi demo care au un termen limită și altele nu, brokerul XTB oferă, de exemplu, un cont demo nelimitat în timp și la înregistrare, credite virtuale de 100.000,00 EUR pentru a fi utilizate pentru testele dvs. de tranzacționare pe acțiuni Amazon și non-Amazon. singur.

După ce ați făcut primul skimming și ați eliminat brokerii necertificați și fără cont demo, este recomandabil să evaluați diferitele rate ale dobânzii, comisioanele și metodele de depunere și retragere.Brokerul de tranzacționare on – line au serioase protecția datelor sensibile , în conformitate cu orientările europene.

Desigur, pentru a face tranzacționare online este necesar să aveți o pregătire, să studiați analiza tehnică și fundamentală, atât brokerul eToro , cât și XTB oferă o secțiune de instruire foarte completă, dar dacă nu aveți timp să vă informați, brokerul eToro a dezvoltat tranzacționarea platformei sociale, cu această metodă puteți copia comercianții de top și puteți reproduce automat toate operațiunile lor.

Trebuie doar să începeți să tranzacționați online și să investiți în acțiuni Amazon la următorul

Leave a Reply