bitcoin numar

Cum sa investesti in Bitcoin

De când Blockchain a evoluat pentru a fi una dintre cele mai fezabile tehnologii, avem nenumărate opțiuni în lista de criptomonede pentru a investi. Unele se dovedesc dincolo de așteptări, în timp ce altele sunt dezamăgitoare. Cel mai surprinzător este că primele 10 criptomonede de investit ar putea să nu fie foarte populare sau comune tuturor traderilor.

Caracteristicile și potențialul pe termen lung

Înainte de a vă gândi să investiți, este foarte important să le înțelegeți caracteristicile și potențialul pe termen lung. Pentru aceasta, urmărirea mișcării lor este la fel de importantă. La fel ca investițiile imobiliare și investițiile semnificative, nu vă puteți grăbi să luați nicio decizie.

Pentru un exemplu simplu, să luăm în considerare Bitcoin, cel mai auzit de criptomonede, despre care ar putea fi auzit și un profan, din cauza faptului că a fost în lumina reflectoarelor de ceva timp. În 2017, BTC a crescut astronomic în sus, după care a scăzut atât de jos, ceea ce era dincolo de imaginația oricui.

Acum, se luptă din greu să se ridice din nou. Dar, așa cum au prezis liderii de piață, 2021 va fi anul care va schimba incredibil imaginea de la urs la alcăt. Acum, că este un nou an cu multă așteptare la colțuri, trebuie să știi cum să investești în criptomonede și care sunt premisele înainte de a investi.

Cont virtual :eToro Gratuit – virtual 100.000 $
Depozit minim :50 USD
Listare la bursă :NASDAQ
Tipologie :Market Maker / Broker DMA
Exclusivitate :Stocuri și ETF-uri 0 comision /
Social și CopyTrader / Portofolii gestionate / Staking Crypto
Instrumente :Stocuri, cripto, indici, ETF-uri, mărfuri
Platforme :Proprietar / WebTrader
Evaluare și opinii :10/10 – Pozitiv
Încercare gratuită :Începeți gratuit AICI!
Principalele caracteristici ale brokerului de tranzacționare eToro

Tranzacționarea acțiunilor – dacă doriți să alegeți ce acțiuni să cumpărați / vindeți

Înainte de a lua orice decizie de investiții, ar trebui să răspundem la aceste întrebări:

Aveți vreun plan de vânzare după ce acesta atinge un preț de vârf?
Dacă da, doriți să o vindeți simultan sau treptat?
Există vreun factor care ar putea afecta decizia dvs. și o vindeți brusc?
Care este suma maximă a pierderii pe care o puteți suporta?
Cât de optimist sunteți în ceea ce privește obținerea de profituri?
Urmăriți periodic noutățile pieței? Dacă nu sunteți dornici de asta, nu trebuie să investiți.
Pe baza acestor răspunsuri, ar trebui să vă dați seama dacă doriți o investiție pe termen lung sau o investiție pe termen scurt în criptomonede.

Știind în ce criptomonedă să investești s-ar putea dovedi o sarcină dificilă pentru tine dacă nu ești actualizat cu privire la performanța criptos. Nu puteți lua decizii de investiții bazate pe judecăți emoționale. Există mai multe valori utilizate pentru a calcula cea mai bună monedă în care să investiți. Într-o chestiune de timp, criptomonedele pot sări în sus sau în jos ordinea de clasare, așa cum sa întâmplat recent cu XRP (care a înlocuit ETH și a ocupat poziția a doua).

eToro?

Lansat în 2006. eToro este un broker online și o platformă de tranzacționare. În calitate de membru al site-ului, veți avea acces la o gamă completă de clase de active. În ceea ce privește proprietatea tradițională – puteți cumpăra și vinde peste 800 de acțiuni de pe o serie de piețe internaționale, așa cum puteți face cu ETF-urile. Mai mult, eToro găzduiește, de asemenea, mii de produse CFD – inclusiv dar fără a se limita la metale dure, energii, indici, rate ale dobânzii și valute.

Acestea fiind spuse, dacă sunteți mai interesat de partea criptomonedă a platformei – brokerul vă oferă cel mai bun din ambele lumi. Acest lucru se datorează faptului că puteți investi în valute digitale și puteți păstra proprietatea deplină a activului sau, alternativ, puteți tranzacționa prin CFD-uri.

Pe măsură ce acoper mai în profunzime mai jos, eToro nu vă permite să vă retrageți criptomonedele pe un portofel privat. În schimb, va trebui să vă păstrați monedele pe platformă, făcându-l o opțiune mai bună pentru cei care doresc să profite din tranzacționare, mai degrabă decât să dețină active criptografice pe termen lung.

Ce criptomonede găzduiește eToro?
eToro are o colecție de 16 criptomonede pe care le puteți cumpăra și vinde cu un singur clic.

Aceasta include:

Bitcoin
Ethereum
Bitcoin Cash
EOS
Binance Coin
Tron
Zcash
Tezos
Stelar
Neo
Ethereum Classic
Cardano
IOTĂ
Litecoin
Dash

Toate criptomonedele de mai sus sunt evaluate față de dolarul SUA, care este standard industrial în acest spațiu. Cu toate acestea, eToro vă permite, de asemenea, să tranzacționați perechi cripto-încrucișate. Aceasta înseamnă că veți tranzacționa cursul de schimb în timp real al perechilor precum BTC / ETH sau BTC / XRP.

eToro Romania
💰 Taxe
eToro au
comision gratuit de 0% pe acțiuni.
💰 Pârghie
Atunci când clienții cumpără acțiuni la 1x, leverage-ul este complet gratuit la eToro și cumpără acțiunile subiacente. Acest lucru nu este întotdeauna cazul altor brokeri.
💹 Companie
eToro este o imensă platformă de tranzacționare cu active multiple și își propune să devină listă publică cu o IPO de
10 miliarde de dolari .
📈 Acțiuni
Clienții eToro pot cumpăra acțiuni fracționate.
💰 Depozit Min
Depozitul minim este de 50 USD, dar 50 USD este tranzacția minimă pe acțiuni.
📈 Prețuri
eToro este unul dintre cele mai ieftine locuri pentru a cumpăra acțiuni și criptomonede.
✔️ Comparativ
eToro sunt de 10 ori mai ieftine de până la 20 de ori mai ieftine decât alți brokeri.
💰 Depozit Min 50 USD
👱‍♂️ Folosit de20.000.000 de utilizatori și comercianți eToro
📆 Fondat2007
🌍 AutorizatCySEC / FCA / ASIC
👮‍♂️ Regulament
Autoritatea de conduită financiară (FCA), Comisia pentru valori mobiliare și cipru (CySEC), Directiva privind piețele în instrumente financiare (MiFID), Comisia australiană pentru valori mobiliare și investiții (ASIC)
🚫 Țări excluse
eToro nu este disponibil în următoarele țări:
IR, KP, BE, CA, JP, SY, TR, IL, BY, AL, MD, MK, RS, GN, CD, SD, ZW, ET, GH, TZ, LY , UG, ZM, BW, RW, TN, SO, NA, TG, SL, LR, GM, DJ, CI, PK, BN, TW, WS, NP, SG, VI, TM, TJ, UZ, LK, TT , HT, MM, BT, MH, MV, KZ, GD, FJ, BB, BM, BS, AG, AI, AW, LB, SV, US, PY, HN, GT, PR, NI, VG, AN,


Cont demo gratuit și nelimitat, fără restricții de depunere.
 

Deci, care sunt cele mai importante criptomonede de investit în 2021?

Zcash (ZEC)

Chiar dacă Zcash este predominant nou pe piață, a acoperit mai multe motive într-un interval atât de scurt. CEO-ul, Zooko Wilcox-O’Hearn, gândește înainte și planifică continuu strategii de creștere și expansiune.

În acest moment, Zcash are în jur de 21 de milioane de monede în tranzacții. Investiția în Zcash este ușoară, deoarece vă puteți bucura de un anumit nivel de anonimat și puteți obține raportul detaliat al tranzacțiilor pe care le-ați efectuat, devenind astfel una dintre cele mai bune criptomonede de investit.

Prețul Zcash pentru astăzi este de 79,91 USD. Oferta sa circulantă actuală este de 6.723.069 ZEC, cu o plafon de piață de 537.258.522 USD. Puteți converti ZEC în BTC la cele mai bune tarife de la CoinSwitch.

 Dash (DASH)

Digital Dash ar trebui să fie inclus în lista de top a criptomonedelor atunci când vine vorba de oportunități de investiții. Deși a fost creată în 2015, capitalizarea sa de piață a atins 2.036.525.273 dolari. În acest interval scurt de timp, au gestionat în mod constant tranzacții zilnice în valoare de aproximativ 100 milioane dolari, deoarece sunt sigure și sigure. DASH este una dintre cele mai bune criptomonede de cumpărat chiar acum.

Prețul Dash pentru astăzi este de 223.84 USD. Oferta sa circulantă actuală este DASH 8.857.711 cu o plafon de piață de 1.294.142.348 USD.

Neo (NEO)

Două nume apar întotdeauna în mintea noastră atunci când vorbim despre blockchain și inovație – Vitalik Buterin și Da Hongei. Primul, după cum știm, este creatorul Ethereum, în care cel din urmă este creatorul monedei NEO. Tehnologia NEO este susținută de un sistem delegat bizantin de toleranță la defecte, care adaugă sofisticare sistemului. Dovada îmbunătățită a tehnologiei de miză o face una dintre cele mai bune criptomonede în care să investească.

Până acum, este posibil să aveți o idee mai corectă a criptomonedelor care vor fi bune pentru investiții în 2020. După cum sa menționat mai devreme, investiția este un proces riscant, deci nu ar trebui să fie rapid. Ar trebui să luați întotdeauna deciziile de investiții într-un mod logic.

Prețul NEO pentru astăzi este de 38.52 USD. Oferta sa circulantă actuală este de NEO 70.538.831, cu o plafon de piață de 876.507.478 USD.

 Steem (STEEM)

Steemit, blogurile și platformele de socializare au decis să se aventureze în criptomonede. Activități precum scrierea de bloguri și comentarii vor acorda jetoane scriitorilor. Acest simbol poate fi utilizat pentru plata altor lucruri de pe platformă. Acest lucru este în plină expansiune, din moment ce tot mai mulți scriitori în devenire își arată interesul pentru acest facilitator de scriere creativă în rețelele sociale.

Prețul Steem pentru astăzi este de 0.4442 USD. Oferta sa circulantă actuală este STEEM 318.079.459 cu o plafon de piață de 131.037.435 USD.

Cardano (ADA)

Cardano este platforma de calcul distribuită care implementează tehnologia blockchain pentru moneda ADA. Fiind o platformă blockchain descentralizată, Cardano este un proiect de criptomonedă open-source în întregime. Cardano este, de asemenea, prima platformă de criptomonede, bazată pe codul Haskell, un produs industrial utilizat pentru sistemele critice pentru misiune. Cardano este una dintre criptomonedele ieftine de investit chiar acum.

Prețul Cardano pentru astăzi este de 1.02 USD. Oferta sa circulantă actuală este de 25.927.070.538 ADA, cu o plafon de piață de 2.164.988.406 USD.

 Tron (TRX)

În ciuda creșterii sale ocazionale, Tron atrage din ce în ce mai mulți investitori. Motivul este că majoritatea investitorilor își realizează potențialul în lunile următoare. Cumpărarea când este scăzută este sfântul graal din biblia criptomonedelor. Lansat de Justin Sun, Tron se află pe o platformă descentralizată.

Tranzacțiile rapide și securizate se pot face cu ajutorul acestei monede. Motivul principal este promovarea și susținerea industriei divertismentului, care permite tuturor utilizatorilor să încarce și să descarce diferite tipuri de suporturi media fără intervenția unor terțe părți, cum ar fi Google Play Store și alte părți intermediare.

Prețul TRON pentru astăzi este de 0.04957 USD. Oferta sa circulantă actuală este de 66.682.072.191 TRX, cu o plafon de piață de 2.095.379.228 USD.

 Nem (NEM)

Nem este diferit de alte criptomonede din două motive principale. Recoltați în loc de exploatare, așa cum este cazul altor criptomonede. Celălalt concept este dovada importanței pentru a determina cine recoltează următorul bloc. Tranzacțiile NEM durează aproximativ 6 secunde pentru a apărea și 20 de secunde pentru a se confirma.

NEM este incredibil de scalabil, ceea ce durează aproximativ 3000 tx / s, unde BTC se înmoaie la 4 tx / s. Un alt avantaj este că costul tranzacției este ultra scăzut, în jur de 0,01% comision. Deci, aveți nevoie de un ban pentru a trimite 100 $ sau 10 cenți pentru a trimite 1000 $. Nu este minunat?

Nu în ultimul rând, NEM folosește cu 100x mai puțină putere decât BTC pentru a rula un nod sau recolta.

Prețul NEM pentru astăzi este de 0.3589 USD. Oferta sa circulantă actuală este XEM 8.999.999.999 cu o plafon de piață de 760.977.582 USD.

 Binance Coin (BNB)

Binance nu este doar cel mai mare schimb de criptomonede din lume, ci și numele unei monede. BNB se încadrează sub primele 30 de criptomonede din lume în funcție de capitalizarea pieței. Binance are o lichiditate ridicată și unul dintre activele care sunt superioare în tranzacționarea criptomonedelor. BNB oferă perspective mari pe termen lung, deoarece crește constant și în perioade de criză. Deoarece a adăugat 15 jetoane noi, a înregistrat aproximativ 50% adoptare după aceea.

Prețul Binance Coin pentru astăzi este de 256.89 USD. Oferta sa circulantă actuală este de 141.175.490 BNB, cu o capitalizare de piață de 4.463.586.092 USD.

0x (ZRX)

0x este cea mai recentă și modernă criptomonedă care atrage atenția comercianților și investitorilor. Este un schimb descentralizat de jetoane ERC20, iar utilizatorii pot plasa direct comenzile din portofelele lor Ethereum. Permite o lichiditate mult mai mare în comparație cu celelalte cryptos, astfel încât oricine folosește protocolul poate accesa comenzi de la oricine altcineva. ZRX a fost în știri atunci când Coinbase a anunțat să-l listeze primul simbol ERC-20 pe platforma sa.

0x Prețul pentru astăzi este de 1.32 USD. Oferta sa circulantă actuală este de ZRX 597.577.999 cu o plafon de piață de 198.556.859 USD.

eToro

 

Întrebări frecvente FAQ

 Care este cea mai bună criptomonedă de investit în 2020?

Am menționat criptomonedele de top pe care le puteți lua în considerare în timp ce investiți. Puteți alege oricare dintre acestea.

Care cripto are cel mai mare potențial?

Criptomonedele menționate mai sus au mult potențial de a crește și de a reuși în viitor.

 Este sigur să investiți în criptomonede?

Există milioane de investitori în criptomonede din întreaga lume și cei mai mulți dintre ei au profitat de aceasta.

Câte criptomonede există?

Începând cu 28 octombrie 2019, există 3047 de criptomonede conform coinmarketcap.

Care este cea mai ieftină criptomonedă?

Există multe criptomonede ieftine, care sunt disponibile sub 1 USD, puteți găsi lista aici .

Cei mai buni brokeri reglementati și siguri.

AgentAvantajDemo
eToroeToro Broker

Depozit minim: 50 USD

Cont de antrenament gratuit cu 10.000 USD

Plus500Broker Plus500

Depozit minim: 100 USD


Cont de antrenament gratuit cu 10.000 USD
XTBXTB Broker

Depozit minim: 200 USD


Cont de antrenament gratuit cu 10.000 USD

De retinut: Atentie

Acest site nu reprezintă în niciun fel și nici nu este destinat să fie consiliere financiară sau o invitație sau solicitare de investiții, vreau să fie clar că tranzacționarea cu opțiuni binare vă poate face să câștigați sume mari, dar în același timp să riscați pierderea întregului capital chiar și într-un timp scurt, deci înainte de a investi profesioniștii de contact din sector și investiți doar ceea ce vă puteți permite să pierdeți fără consecințe negative!

Toate conținuturile afișate pe acest site sunt rezultatul experiențelor și opiniilor subiective ale autorului, pot conține erori, inexactități sau omisiuni involuntare și faptul că în trecut a fost câștigat nu reprezintă o garanție că va fi câștigat și în prezent sau în viitor, prin urmare utilizatorul înțelege și acceptă fără rezerve că nimic de pe acest site nu vă garantează că puteți câștigați sau că nu puteți pierde.

Utilizatorul care decide să investească o face exclusiv pe propria răspundere și eliberează acest site și autorul acestuia de responsabilitatea pentru orice fel de pierdere, deteriorare sau pierdere a câștigurilor care ar putea apărea.Citește și i utilizatorul înțelege și acceptă fără rezerve că nimic de pe acest site nu garantează că puteți câștiga sau nu pierde.

Utilizatorul care decide să investească o face exclusiv pe propria răspundere și eliberează acest site și autorul acestuia de orice fel de pierdere, deteriorare sau pierdere a câștigurilor care ar putea apărea.Citește și i utilizatorul înțelege și acceptă fără rezerve că nimic de pe acest site nu garantează că puteți câștiga sau nu pierde.Utilizatorul care decide să investească face acest lucru numai sub propria răspundere și eliberează acest site și autorul acestuia de orice responsabilitate pentru orice fel de pierdere, deteriorare sau pierdere a câștigurilor care ar putea rezulta din acesta.

Titularul nu este si nu va fi legal responsabil in niciun caz si pentru ca,acest site web include informații despre criptomonede, contracte pentru diferență (CFD) și alte instrumente financiare, precum și brokeri, burse și alte entități care tranzacționează astfel de instrumente. Atât criptomonedele, cât și CFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde bani. Ar trebui să vă gândiți cu atenție dacă înțelegeți cum funcționează aceste instrumente și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.

cumsafacibanipenet.com ofera sansa  să faceți cercetările si analiza pentru aceste instrumente, înainte de a lua orice decizie de a investiții și să evitați investițiile în orice instrument financiar pe care nu îl înțelegeți complet cum funcționează și care sunt riscurile implicate.

Conținutul furnizat pe site-ul web include știri și publicații generale, propriile noastre analize și opinii personale și conținut furnizat de terți, destinat exclusiv scopurilor educaționale și de cercetare.Nu constituie și nu ar trebui citit ca nicio recomandare sau sfat pentru a întreprinde orice acțiune, inclusiv investiția sau achiziționarea unui produs.

Citește și Termenii și condițiile acestui site web care sunt pe deplin înțelese și acceptate atunci când orice conținut

 

 

Leave a Reply