Cum să investești bani

Cum să investești bani

În primul rând felicitări! Investirea banilor este cea mai fiabilă modalitate de a crea bogăție în timp. Dacă sunteți un investitor pentru prima dată, suntem aici pentru a vă ajuta să începeți. Este timpul să-ți faci banii să funcționeze pentru tine.

Înainte de a pune banii câștigați într-un vehicul de investiții, veți avea nevoie de o înțelegere de bază despre cum să vă investiți banii în mod corect. Iată câteva dintre cele mai bune modalități de a investi bani:
Stocuri
Stocurile sunt investiții în succesul viitor al unei companii. Când investiți în acțiunile unei companii, profitați împreună cu acestea.

Obligațiuni
Așa cum împrumutarea de bani este o parte a vieții pentru majoritatea oamenilor, companiile și municipalitățile împrumută și bani folosind obligațiuni.

Fonduri index
Acest vehicul popular de investiții urmărește un indice de piață și vă poate ajuta să vă echilibrați portofoliul.

ETF-uri
Aflați despre fondurile tranzacționate la bursă sau ETF-urile, care tranzacționează la fel ca acțiunile.
Cu toate acestea, aici nu există un răspuns unic. Cel mai bun mod de a-ți investi banii este cel care funcționează cel mai bine pentru tine.

Cât timp vrei să investești în banii tăi?

Lumea care investește are două tabere majore când vine vorba de modalitățile de a investi bani: investiția activă și investiția pasivă. Credem că ambele stiluri au merit, atâta timp cât vă concentrați pe termen lung și nu căutați doar câștiguri pe termen scurt. Dar stilul tău de viață, bugetul, toleranța la risc și interesele ar putea să îți ofere o preferință pentru un singur tip.

Investiția activă înseamnă să vă luați timp pentru a cerceta investițiile dvs. și să vă construiți și să vă mențineți portofoliul pe cont propriu. Dacă intenționați să cumpărați și să vindeți acțiuni individuale prin intermediul unui broker online , intenționați să fiți un investitor activ. Pentru a fi un investitor activ, veți avea nevoie de trei lucruri:

Investiția activă necesită multe teme. Va trebui să căutați oportunități de investiții, să efectuați analize de bază și să țineți pasul cu investițiile dvs. după ce le cumpărați.
Cunoștințe: tot timpul din lume nu vă va ajuta dacă nu știți cum să analizați investițiile și să cercetați corect stocurile . Ar trebui cel puțin să vă familiarizați cu unele dintre elementele de bază ale modului de analiză a stocurilor înainte de a investi în ele.

Dorință: Mulți oameni pur și simplu nu vor să petreacă ore întregi pe investițiile lor. Și întrucât investițiile pasive au produs în mod istoric randamente puternice, nu există absolut nimic în neregulă cu această abordare. Investiția activă are cu siguranță potențialul de a obține randamente superioare, dar trebuie să îți dorești să petreci timpul pentru a o face corect.

Pe de altă parte, investiția pasivă este echivalentul punerii unui avion pe pilot automat, comparativ cu zborul manual. Veți obține în continuare rezultate bune pe termen lung, iar efortul necesar este mult mai mic. Pe scurt, investiția pasivă presupune să vă puneți banii la lucru în vehicule de investiții în care altcineva lucrează din greu – investițiile în fonduri mutuale sunt un exemplu al acestei strategii. Sau ai putea folosi o abordare hibridă. De exemplu, ați putea angaja un consilier financiar sau de investiții – sau puteți utiliza un consilierbroker pentru a construi și a implementa o strategie de investiții în numele dvs.

Investiții pasive
Mai multă simplitate, mai multă stabilitate, mai multă predictibilitate

Abordare hands-off
Revine moderat
Avantajele fiscale
Investiții active
Mai multă muncă, mai mult risc, mai multă recompensă potențială

Faceți investiția dvs. (sau printr-un manager de portofoliu)
O mulțime de cercetări
Potențial de reveniri imense, care schimbă viața

Câți bani trebuie să investiți?

S-ar putea să credeți că aveți nevoie de o sumă mare de bani pentru a începe un portofoliu, dar puteți începe să investiți cu 100 USD . Avem, de asemenea, idei grozave pentru a investi 1.000 de dolari. Suma de bani cu care începeți nu este cel mai important lucru – este să vă asigurați că sunteți gata financiar să investiți și că investiți bani frecvent în timp.

Un pas important de făcut înainte de a investi este înființarea unui fond de urgență. Acesta este numerar rezervat într-o formă care îl face disponibil pentru retragere rapidă. Toate investițiile, indiferent dacă sunt acțiuni, fonduri mutuale sau proprietăți imobiliare, au un anumit nivel de risc și niciodată nu vrei să te trezești obligat să dezinvesti (sau să vinzi) aceste investiții într-un moment de nevoie. Fondul de urgență este rețeaua dvs. de siguranță pentru a evita acest lucru.

💰 Depozit minim: 50 USD
🤔 Opinii : Pozitiv⭐⭐⭐⭐⭐
📊 Listare la bursă : NASDAQ – martie 2021
❓ Tipologie : Market Maker – CFD – DMA Trading
📈 Piețe : Acțiuni, ETF-uri, cripto, indici, mărfuri, Forex
⚡ Site-ul oficial : https://www.etoro.com/ro/
🏦 Companie : eToro Europe LTD FCA 583263
👍 Evaluare generală : 💯  ✅ ✅ ✅ Opinii eToro


📖📖📖Cont demo gratuit și nelimitat, fără restricții de depunere📖📖📖

Majoritatea planificatorilor financiari sugerează că o sumă ideală pentru un fond de urgență este suficientă pentru a acoperi cheltuielile în valoare de șase luni. Deși aceasta este cu siguranță o țintă bună, nu aveți nevoie de atât de mult pus deoparte înainte de a putea investi – punctul este că pur și simplu nu doriți să fiți nevoit să vă vindeți investițiile de fiecare dată când obțineți o anvelopă decolată sau aveți altele apar cheltuieli neprevăzute.

De asemenea, este o idee inteligentă să scapi de orice datorie cu dobândă mare (cum ar fi cardurile de credit) înainte de a începe să investești. Gândiți-vă așa – piața bursieră a produs în mod istoric randamente de 9% -10% anual pe perioade lungi. Dacă vă investiți banii la aceste tipuri de rentabilități și plătiți simultan 16%, 18% sau APR mai mari creditorilor, vă puneți în situația de a pierde bani pe termen lung.

Nu toate investițiile au succes. Fiecare tip de investiție are propriul nivel de risc – dar acest risc este adesea corelat cu randamentele. Este important să găsiți un echilibru între maximizarea rentabilității banilor și găsirea unui nivel de risc cu care vă simțiți confortabil. De exemplu, obligațiunile oferă randamente previzibile cu un risc foarte scăzut, dar produc și randamente relativ mici de aproximativ 2-3%. În schimb, randamentele bursiere pot varia foarte mult în funcție de companie și intervalul de timp, însă întreaga piață bursieră are în medie aproape 10% pe an.

Chiar și în cadrul categoriilor largi de acțiuni și obligațiuni, pot exista diferențe uriașe de risc. De exemplu, o obligațiune de trezorerie sau o obligațiune corporativă cu rating AAA este o investiție cu risc foarte scăzut, dar acestea vor avea probabil dobânzi relativ scăzute. Conturile de economii reprezintă un risc și mai mic, dar oferă o recompensă mai mică. Pe de altă parte, o obligațiune cu randament ridicat poate produce venituri mai mari, dar va avea un risc mai mare de neplată. În lumea stocurilor, diferența de risc între stocurile blue-chip precum Apple ( NASDAQ: AAPL ) și stocurile de penny este enormă.

O soluție bună pentru începători este utilizarea unui broker pentru a formula un plan de investiții care să îndeplinească obiectivele dvs. de toleranță la risc și financiare. Pe scurt, un broker -consilier este un serviciu oferit de un intermediar care va construi și menține un portofoliu de fonduri de indici bazate pe acțiuni și obligațiuni concepute pentru a vă maximiza potențialul de rentabilitate, menținând în același timp nivelul de risc adecvat nevoilor dumneavoastră.

Cei mai buni brokeri reglementati și siguri.

AgentAvantajDemo
eToroeToro Broker

Depozit minim: 50 USD

Cont de antrenament gratuit cu 10.000 USD

Plus500Broker Plus500

Depozit minim: 100 USD


Cont de antrenament gratuit cu 10.000 USD
XTBXTB Broker

Depozit minim: 200 USD


Cont de antrenament gratuit cu 10.000 USD

De retinut: Atentie

Acest site nu reprezintă în niciun fel și nici nu este destinat să fie consiliere financiară sau o invitație sau solicitare de investiții, vreau să fie clar că tranzacționarea cu opțiuni binare vă poate face să câștigați sume mari, dar în același timp să riscați pierderea întregului capital chiar și într-un timp scurt, deci înainte de a investi profesioniștii de contact din sector și investiți doar ceea ce vă puteți permite să pierdeți fără consecințe negative!

Toate conținuturile afișate pe acest site sunt rezultatul experiențelor și opiniilor subiective ale autorului, pot conține erori, inexactități sau omisiuni involuntare și faptul că în trecut a fost câștigat nu reprezintă o garanție că va fi câștigat și în prezent sau în viitor, prin urmare utilizatorul înțelege și acceptă fără rezerve că nimic de pe acest site nu vă garantează că puteți câștigați sau că nu puteți pierde.

Utilizatorul care decide să investească o face exclusiv pe propria răspundere și eliberează acest site și autorul acestuia de responsabilitatea pentru orice fel de pierdere, deteriorare sau pierdere a câștigurilor care ar putea apărea.Citește și i utilizatorul înțelege și acceptă fără rezerve că nimic de pe acest site nu garantează că puteți câștiga sau nu pierde.

Utilizatorul care decide să investească o face exclusiv pe propria răspundere și eliberează acest site și autorul acestuia de orice fel de pierdere, deteriorare sau pierdere a câștigurilor care ar putea apărea.Citește și i utilizatorul înțelege și acceptă fără rezerve că nimic de pe acest site nu garantează că puteți câștiga sau nu pierde.Utilizatorul care decide să investească face acest lucru numai sub propria răspundere și eliberează acest site și autorul acestuia de orice responsabilitate pentru orice fel de pierdere, deteriorare sau pierdere a câștigurilor care ar putea rezulta din acesta.

Titularul nu este si nu va fi legal responsabil in niciun caz si pentru ca,acest site web include informații despre criptomonede, contracte pentru diferență (CFD) și alte instrumente financiare, precum și brokeri, burse și alte entități care tranzacționează astfel de instrumente. Atât criptomonedele, cât și CFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde bani. Ar trebui să vă gândiți cu atenție dacă înțelegeți cum funcționează aceste instrumente și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.

cumsafacibanipenet.com ofera sansa  să faceți cercetările si analiza pentru aceste instrumente, înainte de a lua orice decizie de a investiții și să evitați investițiile în orice instrument financiar pe care nu îl înțelegeți complet cum funcționează și care sunt riscurile implicate.

Conținutul furnizat pe site-ul web include știri și publicații generale, propriile noastre analize și opinii personale și conținut furnizat de terți, destinat exclusiv scopurilor educaționale și de cercetare.Nu constituie și nu ar trebui citit ca nicio recomandare sau sfat pentru a întreprinde orice acțiune, inclusiv investiția sau achiziționarea unui produs.

Citește și Termenii și condițiile acestui site web care sunt pe deplin înțelese și acceptate atunci când orice conținut

Leave a Reply