Cum sa faci bani pe net: Ghid de tranzacționare Bitcoin

Investitorii Bitcoin sunt numeroși, la început doar câțiva erau interesați de ei, dar astăzi variază de la companii la vedete.
Nu mai este cunoscut doar de profesioniști precum dezvoltatorii tehnici și programatorii.
Din ce în ce mai mulți oameni doresc să investească în Bitcoin : bitcoin este noua frontieră a investițiilor, moneda viitorului destinată să se schimbe pentru totdeauna modul în care trimitem valoare pentru a cumpăra bunuri și servicii.

De ce merită să investești în Bitcoin ? Bitcoin este o rețea foarte inovatoare pentru plată și un nou tip de bani. Poate fi folosit pentru a efectua transferuri în întreaga lume prin tranzacții în rețea, cu taxe de administrare atât de mici încât să fie neglijabile. Dar acest lucru nu este suficient: acum bitcoin este o investiție cu randament foarte ridicat, la îndemâna tuturor.

În acest articol vă explicăm în detaliu de ce este convenabil să investiți în Bitcoin și, mai presus de toate, cum să faceți acest lucru: pentru a obține profituri mari, de fapt, trebuie să aveți un minim de pregătire cu privire la cele mai bune strategii și să utilizați cele mai bune instrumente.

Investești în Bitcoin în 2021?

În 2020 am văzut cum Bitcoin a crescut într-un mod cu adevărat interesant, chiar dacă lumea „reală” se destramă.

Mulți analiști de pe Wall Street au declarat că Bitcoin a fost încoronat un activ refugiu sigur în 2020 , înlocuind aurul. În plus, performanța Bitcoin în 2020 a fost atât de bună în urma unui dolar slab.

Înainte de a începe cu descrierea Bitcoin , este imediat necesar să faceți o clarificare. Bitcoin este un nume care poate lua două semnificații diferite în acest sector:

bitcoin, cu b minusculă, este moneda digitală. Jeton BTC.
-Bitcoin, pe de altă parte, cu un capital B, este protocolul pe care se bazează software-ul descentralizat care generează și gestionează monedele digitale.

Acest protocol se numește Blockchain .Din motive practice, în acest ghid ne vom referi la Bitcoin folosind termenul „Bitcoin” cu majuscul b .

Dacă înainte Bitcoin putea fi considerat un subiect rezervat doar „tocilarilor” și iubitorilor de informatică și criptografie, acum devine o parte integrantă a societății și culturii noastre. Deci, să încercăm să înțelegem de ce Bitcoin a devenit atât de important în ultimii ani .

Bitcoin este una dintre cele mai populare tehnologii din lume , scânteia care a oferit inspirație pentru toți criptovalute născut în acești ani, și ceea ce a dat drumul spre revoluția blockchain .

Pentru cei care sunt dornici să profite la maximum de oportunitățile de câștig cu Bitcoin, una dintre cele mai bune platforme pentru a investi în această criptomonedă este eToro .

eToro este o soluție de investiție sigură și fiabilă, extrem de intuitivă de utilizat. Vă permite să investiți în Bitcoin însus sau în jos, fără comisioane și cu toată securitatea unei companii cu sediul în Europa, reglementată de CySEC. Dar acum să începem cu ghidul, mai târziu ne vom ocupa mai detaliat de eToro și de alte platforme pentru a investi în Bitcoin.

După aceste declarații, Bitcoin a înregistrat în scurt timp o creștere exponențială și continuă a valorii, atât de mult încât chiar și cele mai mari și mai solide bănci americane au decis să se concentreze asupra acestei criptomonede.

După aceste declarații, mulți comercianți fără experiență au decis să se îndrepte către criptomonede și Bitcoin, dar mulți își doresc fără a avea instrumentele necesare pentru a-i ajuta să realizeze investiții profitabile și sigure.

Să ajungem la subiect, care sunt posibilitățile de a investi în Bitcoin?

Există două modalități de a investi în Bitcoin, prima este să vă abonați la un schimb , în acest caz putem menționa Binance Exchange și eToroX , cu schimburi puteți cumpăra, schimba sau vinde criptomonede.

A doua modalitate este prin tranzacționarea Bitcoin, prin înregistrarea la un broker de tranzacționare online, vă recomandăm eToro .

Bitcoin este anonim?

Bitcoin nu poate fi considerat anonim. De fapt, blockchain-ul (unde sunt salvate tranzacțiile) este public și este posibil să se urmărească identitatea celor care au efectuat tranzacțiile conținute în blockchain. Prin urmare, Bitcoin este considerat ca o rețea și token pseudo-anonim.

Deci, la ce servește Bitcoin? În esență, Bitcoin este un mod (ca multe altele) de a transfera valoare, la fel cum funcționează cu facturile de hârtie.

Cu toate acestea, este o tehnologie de cel mai înalt nivel , întrucât Bitcoin a fost primul concept de „bani digitali” capabili să rezolve problema „dublei cheltuieli”: adică acțiunea întreprinsă de niște băieți răi , care încearcă să cheltuiască Bitcoin pentru doi destinatari în același timp .

Sistemul Bitcoin, prin tehnologia blockchain , a reușit să rezolve această problemă prin consens în rețea, decizând astfel care dintre cele două (sau mai multe) tranzacții este de fapt valabilă.

Bitcoin poate fi transferat într-un mod destul de simplu. Puteți transfera Bitcoins direct pe computer către orice altă persoană , atâta timp cât această persoană are o adresă Bitcoin.

Pentru a obține o adresă Bitcoin nu trebuie să plătiți nimic , deoarece este conținut în orice software de portofel Bitcoin (așa-numitele portofele). Un portofel Bitcoin funcționează ca un cont de verificare, cu diferența că tot ce avem nevoie este disponibil pe computerul nostru.

Prin urmare, nu este necesar să vă consultați banca sau alți intermediari, dar totul se poate face în mod anonim, fără a fi nevoie să furnizați informațiile dvs. personale sau e-mail.

Atenție: dacă citiți acest articol pentru că credeți că cu această criptomonedă este posibil să rămâneți anonim, astfel încât să puteți cumpăra bunuri și servicii ilegale, vă aflați în locul greșit.

Ei bine, poate vă va fi util să știți că aveți multe alternative și că selectarea uneia sau alteia depinde, în esență, de ceea ce doriți să faceți cu Bitcoins .

În rândurile următoare vom încerca să înțelegem ce opțiuni vă sunt disponibile și vom înțelege de ce, cel mai probabil, ce ar trebui să faceți este să tranzacționați Bitcoin cu cei mai buni brokeri , cum ar fi eToro (site-ul oficial) .

Cu toate acestea, să nu anticipăm concluziile la care dorim să ajungem prea mult și să ne amintim că, dacă doriți să cumpărați Bitcoin, aveți cinci modalități de a face acest lucru:

-schimburi bitcoin precum Kraken, Coinbase și Bitstamp;
-broker come eToro, ForexTB e IQ Option;
-schimburi descentralizate (sau peer-to-peer) precum Bisq, LocalBitcoins și HodlHodl;
-Bancomatele Bitcoin, care devin din ce în ce mai populare în toată Europa;
-magazine cu amănuntul activate pentru operațiuni de cumpărare Bitcoin.

Cine poate investi în Bitcoin?

Abia din 2009 a fost posibil să începi să investești în Bitcoin . Au trecut puțin peste 10 ani, dar modul de investiție s-a schimbat complet.

La început, pentru a investi în criptomonede, a fost nevoie de o pregătire tehnică foarte bună: doar experții au putut.

Acesta este motivul pentru care s-a răspândit credința că investițiile în Bitcoin sunt complicate sau dificile. Faptul este că în ultimii ani lucrurile s-au schimbat complet și astăzi toată lumea poate investi în Bitcoin, chiar și cei care nu au înțeles cum funcționează criptomoneda.

Platformele precum eToro nu numai că sunt foarte ușor de utilizat, dar oferă și posibilitatea de a fi urmărite la telefon de un expert real care oferă indicații precise.

Datorită ușurinței de utilizare a platformei și a informațiilor primite, toată lumea poate investi în Bitcoin, chiar și cei care nici nu ar ști de unde să înceapă.

Pentru a putea investi în bitcoin în mod profitabil, este necesar să urmați câteva reguli care vă permit să evitați escrocheriile și să fiți mereu informat cu privire la evoluția piețelor. Unul dintre primele lucruri pe care trebuie să le acordați atenție are legătură cu alegerea pe care brokeri ar trebui să vă bazați pentru a cumpăra Bitcoin

Alec_Crypto_ROAm vorbit deja pe scurt despre eToro : este o platformă intuitivă și simplă, care permite celor care se înscriu să copieze cei mai buni traderi prin intermediul sistemului de tranzacționare socială.

Pentru a începe investiția , este necesară o depunere minimă de 200 de euro.Cu toate acestea, este demn de remarcat faptul că investițiile și tranzacționarea în bitcoin sunt, la fel ca toate celelalte tranzacții financiare, active riscante.

 

Nu întâmplător eToro raportează că 75% dintre utilizatorii înregistrați cu amănuntul își pierd banii din cauza tranzacționării CFD-urilor pe platformă . Din acest motiv, înainte de a începe să investiți, este recomandabil să înțelegeți dacă vă puteți permite să pierdeți banii pe care intenționați să îi depuneți în contul dvs. dacă operațiunile efectuate au un rezultat negativ.

Cumpărați Bitcoin cu eToro

Nu putem vorbi despre cele mai bune soluții pentru a cumpăra Bitcoin fără să vorbim despre eToro . eToro este unul dintre cele mai simple și mai intuitive sisteme, potrivit și pentru începători. Printre avantajele eToro există mai presus de toate posibilitatea de a copia, într-un mod complet automat, ceea ce fac cei mai buni investitori.

Acum să vedem de unde și cum este posibil să cumperi Bitcoin.

Există, de asemenea, un număr limitat, dar semnificativ de investitori instituționali care investesc în cripto monede de ceva timp, iar alții sunt gata să facă acest lucru.în următorii ani acest număr va fi destinat să se dubleze mai ales pe cel al celor care au ales să investească sau să cumpere Bitcoin.
Cumpărați Bitcoin eToro
După ce faceți clic pe buton, se va deschide o fereastră prin care puteți alege suma dorită și metoda de plată aleasă, veți fi răsfățați de alegere, având, de fapt, disponibil:

Paypal
Card de credit
Transfer rapid
Transfer bancar (SEPA)
Transfer bancar instant
Skrill
UnionPay
Neteller
După selectarea sumei și a metodei de plată relative, puteți continua dând clic pe butonul „Trimiteți”. Pe baza metodei utilizate, creditul poate fi depus cu temporizare variabilă.

De obicei, se obțin timpi mai scurți utilizând Paypal, cardul de credit sau Skrill, unde depunerea este aproape imediată, deci țineți cont de acest lucru dacă vă grăbiți.
De-a lungul anilor, interesul a crescut și de la oameni celebri, unde unii dintre ei au făcut investiții și au sprijinit diverse companii care se ocupă de cripto monede.

Vă vom numi câteva vedete care au investit în Bitcoin, dar trebuie să fiți atenți la toate știrile care circulă pe web, deoarece de cele mai multe ori sunt știri false care sunt dezvăluite cu scopul de a înșela utilizatorii.Înainte de a crede în orice tip de știri, vă sugerăm să faceți întotdeauna cercetări foarte atente.

In acest ghid de tranzacționare Bitcoin: primii pași pentru a începe să investiți bani putini. in articolul de astăzi vă va arăta un ghid de tranzacționare Bitcoin pentru a începe să investiți în cripto în câțiva pași.

 

Ați cerut-o de ceva timp, așa că am decis să scriem una completă care, pe lângă explicarea modului în care funcționează în mod specific Bitcoin, vă va îndruma către cea mai potrivită platformă de cripto pentru investițiile dvs.

Bitcoin este cu siguranță cel mai cunoscut cripto și posibilitățile de pe web pentru a începe să investești folosindu-l nu sunt mai puține.

Vă putem spune cu siguranță că tranzacționarea Bitcoin este una dintre cele mai bune posibilități, de asemenea, deoarece, apropo, este într-adevăr cea mai ușoară și mai accesibilă alternativă pentru toată lumea (sau aproape).

Printre acestea, pe care le vom detalia în paragrafele următoare, se află posibilitatea de tranzacționare datorită eToro’s Social Trading, singurul broker dintre cele recomandate de noi care vă permite să utilizați unele funcții pentru a copia comercianții de nivel superior.

Poate părea ciudat, dar chiar este, puteți copia acțiunile care sunt cei mai buni comercianți dintre voi.

Dacă doriți să încercați imediat un demo gratuit, care simulează de fapt operațiunile care au loc în contul real, cu diagrame reale și posibilitatea de a aplica strategii, încercați demo-ul XTB gratuit.

Timp de 30 de zile vă puteți conecta la broker și puteți face literalmente ceea ce doriți, gratuit, fără niciun depozit.După ce vă sfătuim cu privire la primii pași de urmat, să trecem la grafic și la prețul Bitcoin și apoi la ce este și cum funcționează.

Faceți clic aici pentru a obține contul Demo gratuit eToro.

67% din conturile de investitori cu amănuntul pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să vă gândiți dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.

Cripto sunt produse de investiții nereglementate foarte volatile. Fără protecția investitorilor din UE.

Ce este Bitcoin și cum funcționează

Dintre toate cripto disponibile, Bitcoin este cu siguranță cripto care a obținut cel mai mare succes de-a lungul anilor, precum și cea care stârnește cel mai mult interes.

Bitcoin-urile au fost create de un anume Satoshi Nakamoto a cărui adevărată identitate nu este cunoscută cu adevărat. Chiar și astăzi, nu există de fapt niciun organism care să reglementeze Bitcoin, deoarece au fost creați literalmente din nimic. Este o monedă digitală care a fost creată și răspândită de un grup de oameni prin Mining.

Mineria (Mining) este o activitate care exploatează puterea de calcul a unor rețele descentralizate. Pentru a mina Bitcoin, miliarde de algoritmi matematici sunt executate și rezolvate prin intermediul computerelor puternice.

Bitcoin sunt un instrument excelent de investiții atât pe termen lung, cât și pe termen mediu.Principala caracteristică a tranzacționării Bitcoin este că vă permite să câștigați bani fără a cumpăra Bitcoin, astfel încât să puteți investi în acesta fără a-l cumpăra.

 

Vă reamintim că Bitcoin se caracterizează printr-o volatilitate destul de ridicată, prin urmare, acesta va fluctua adesea în topuri atunci când este cotat.

Prin urmare, deținerea lor ar putea fi mult mai riscantă decât a investi fără a le deține. Dacă doriți să dețineți Bitcoin, vă recomandăm să citiți cu atenție acest ghid despre cum să cumpărați Bitcoin înainte de a continua, pentru a evita, foarte util dacă sunteți începător cu Bitcoin și, mai presus de toate, pentru a evita confruntarea cu escrocherii sau surprize urâte.

Care este cel mai bun mod de a investi în Bitcoin?

Dacă doriți ca fluctuații puternice să funcționeze în favoarea dvs. pe termen scurt, cu siguranță alegerea de a tranzacționa CFD-uri, acronim pentru contracte de diferență, este cea mai interesantă soluție pe care o puteți încerca.

Investiția în Bitcoin este cu siguranță una dintre cele mai populare activități din 2021 și în prezent majoritatea persoanelor care aleg să facă acest lucru se bazează în special pe un broker, brokerul eToro.

Tranzacționarea cu eToro în acest moment este cea mai tentantă oportunitate de pe web, deoarece este singura care vă permite să copiați strategiile și ideile de tranzacționare ale altor traderi profesioniști.

Toate acestea sunt în mod evident posibile datorită platformei de tranzacționare socială eToro, care vă permite să tratați direct cu cei mai experimentați traderi.

Pentru cei care au început să tranzacționeze de scurtă vreme, este un instrument cu adevărat util și, sincer să fiu, astăzi este singura platformă de tranzacționare care permite ajutorul comercianților lor, copierea strategiilor și operațiunile celor mai experimentați traderi.

Cum să cumperi criptocurrency Bitcoin ? Pentru a începe cu Bitcoin, sau mai bine zis pentru a cumpăra Bitcoin, trebuie să procedați cu atenție. Mulți cred că singura modalitate de a cumpăra Bitcoin este de a utiliza schimburi precum CoinBase, Gemini sau Kraken.

În trecut, am văzut cum platformele de acest tip au fost în centrul mai multor scandaluri. Ineficiențele (sau chiar închiderea) platformei, absența serviciului pentru clienți și lichiditatea slabă sunt doar câteva dintre problemele întâmpinate de majoritatea utilizatorilor.

De fapt, Bitcoin, tocmai pentru că este o metodă de plată globală, este vizat și de escroci, care folosesc numele acestei criptomonede pentru a promova escrocherii și așa mai departe. În trecut au existat multe atacuri de tip ransomware , care au subminat reputația Bitcoin .

Este încă destul de riscant să încercați să cumpărați Bitcoins prin schimburi sau alte servicii dacă decideți să vă bazați pe servicii nereglementate și, prin urmare, nesigure .

A te baza pe o platformă de tranzacționare online nereglementată înseamnă să riști să fii victima (mai devreme sau mai târziu) a escrocheriilor.

Investirea banilor este în primul rând o operațiune care trebuie făcută cu cea mai mare seriozitate, altfel ați putea risca serios să vă compromiteți investiția . În ultimii ani, totuși, tot mai mulți oameni au decis să apeleze la tranzacționarea online , care astăzi reprezintă avangarda investițiilor prin CFD-uri .

Prin urmare, indiferent dacă prețul unei criptomonede, cum ar fi Bitcoin, se află într-o tendință de urcare sau de urcare, cel mai important lucru va fi să faceți prognoza corectă (în sus sau în jos ).

Contractele pentru diferență au numeroase avantaje, să menționăm câteva:

Flexibilitate : este posibil să tranzacționați pe piețe atât în ​​sus (prin cumpărarea activului), cât și în jos (prin vânzarea activului);

Pârghie financiară : este posibil să se utilizeze o sumă foarte mică de fonduri pentru a tranzacționa pe poziții cu o valoare mult mai mare. Prin urmare, acest lucru permite obținerea unei puteri de cumpărare mai mari și, prin urmare, a unor profituri / pierderi crescute.

Rentabilitate : cu CFD-urile este practic întotdeauna posibil să obțineți profituri: investiți și câștigați atât atunci când piața crește, cât și când scade.

Comisioane : cu CFD-uri nu există comisioane. Este posibil să tranzacționați liber, fără niciun fel de limită și să nu plătiți nimic brokerului . Singurul cost care trebuie suportat la tranzacționare este spread-ul clasic, diferența dintre prețul de deschidere și cel de închidere.

Oferta eToro nu se oprește, atât de mult încât echipa acestui Borker a dorit să dezvolte un Exchange semnat de eToro cu numele eToroX .

eToroX a fost conceput ca o platformă de schimb de criptomonede , reglementată și autorizată de Comisia pentru servicii financiare Gigraltar în temeiul Legii privind investițiile și serviciile financiare fiduciare cu numărul de licență FSC 1333B .

Platforma eToroX vă permite să tranzacționați între o gamă largă de criptomonede, iar portofelul electronic este furnizat direct de eToroX.

eToroX a fost conceput și destinat comercianților profesioniști sau corporativi, de fapt, este conceput pentru clienții care fac schimburi mari de tranzacții. Ceea ce distinge eToroX de alte schimburi este linia de credit eToroX care vă permite să îmbunătățiți lichiditatea contului dvs. acest program se numește Linie de credit .

Clienții EToroX pot utiliza această linie de credit care vă permite să tranzacționați cu lichidități suplimentare, pentru a utiliza Linia de credit trebuie să faceți un depozit de 10.000 USD . Pentru a accesa eToroX este necesar să fi deschis anterior un cont de tranzacționare pe platforma eToro.

Deschideți un cont demonstrativ gratuit la brokerul eToro

67% din conturile de investitori cu amănuntul pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să vă gândiți dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.

Atât Binance, cât și eToroX vă permit să obțineți rezultate cumpărând sau schimbând Bitcoins. 2021 tocmai a început și sunt mulți analiști de pe Wall Street care fac predicții pentru Bitcoin, să vedem care sunt cele mai interesante.

Investiție Bitcoin sigură?

Cei care decid să investească în bitcoin trebuie să fie foarte atenți la numeroasele escrocherii care folosesc nume asemănătoare cu cele ale bitcoinului pentru a fura bani de la investitorii distrasi.

Prin urmare, este posibil să considerăm Bitcoin ca o investiție sigură ? Sunt într-adevăr Bitcoins sigure sau este o investiție în care nu se poate avea încredere 100% ? Să încercăm să aflăm împreună dacă Bitcoin poate fi considerat într-adevăr o investiție 100% sigură.

Bitcoin este cel mai Criptomonedă populare , cu cel mai mare preț și capitalizarea de piață mai mare. Numerele afirmă că aceasta este o investiție de încredere .

Cu toate acestea, Bitcoin este renumit pentru o serie de escrocherii împotriva utilizatorilor datorită schimburilor nereglementate, cum ar fi Bitfinex și MT Gox , care și-au înșelat clienții prin furtul tuturor Bitcoin-urilor și evadarea în paradisuri fiscale.

Secretul de a nu rulează în aceste escrocherii, exploatarea întregului potențial al Bitcoin, este de a opta pentru platformele de tranzacționare reglementate , cum ar fi eToro (click aici pentru a vă înscrie gratuit) .

Am menționat, de asemenea, că există alte platforme pentru tranzacționarea Bitcoin fără risc: în general, o platformă reglementată este sigură și nu prezintă niciun tip de risc.

Cele mai bune predicții Bitcoin pentru 2021

Anul care tocmai s-a încheiat a fost cu adevărat profitabil pentru Bitcoin, atât de mult încât până în prezent valoarea sa a ajuns la peste 28 de mii de euro. Printre cele mai importante bănci mondiale, JP Morgan și analiștii săi sunt în favoarea Bitcoin, reevaluând criptomoneda prin excelență.

De fapt, echipa de JP Morgan face o predicție, în care a declarat că Bitcoin este de așteptat să crească capitalizarea sa de circa 4,6 ori. până în prezent, capitalizarea Bitcion se ridică la aproximativ 575 miliarde de dolari.

Desigur, această perspectivă poate depinde de mulți factori, să ne amintim că activul criptocurrency suferă de o mare volatilitate.

În prezent, poziția Bitcoin este foarte specială, există două căi pe care ar putea să le ia această criptomonedă. Primul ar putea crește capitalizarea, așa cum afirmă JP Morgan , ajungând Bitcoin la 50.000 de dolari într-un timp scurt, sau o schimbare a treptelor și o trecere a investitorilor către active noi .

Ce legătură are COVID-19 cu creșterea Bitcoin
Ce legătură are creșterea exponențială a Bitcoin și a pandemiei COVID-19 ? Mulți dintre cei mai mari analiști din lume au văzut cum în 2020 oamenii, investitorii au ales să investească în Bitcoin în detrimentul activelor care până acum erau considerate mai sigure, precum Gold.

Previziunile pentru 2021 văd un Bitcoin înfloritor și în creștere, am văzut cum să cumpărăm și să schimbăm Bitcoins prin Exchange și, acum să vedem cum să facem Bitcoin Trading .

Cum se face tranzacționarea Bitcoin
Efectuarea tranzacționării Bitcoin înseamnă a specula cu privire la prețul pozițiilor de deschidere a criptomonedelor, atât în ​​sens pozitiv cât și în sens negativ, obținând profituri în ambele situații. do Trading este foarte diferit de cumpărare Bitcoins în acest caz , nu va cumpara nimic, dar vom folosi CFD – urile pentru a specula pe ea.

De tranzacționare online , așa cum am menționat permite utilizarea CFD – urilor și de pârghie . Cu efectul de levier puteți investi un capital mai mare decât cel deținut de fapt, îl putem vedea ca un împrumut de la Broker .

De tranzacționare online vă permite să investească în alte active , cum ar fi materiile prime sau Forex .

 

Leave a Reply