Bitcoin Tranzacționare: Ghid cum să câștigi [2022]

Investitorii Bitcoin sunt numeroși, la început doar câțiva erau interesați de ei, dar astăzi variază de la companii la vedete.
Nu mai este cunoscut doar de profesioniști precum dezvoltatorii tehnici și programatorii.
Din ce în ce mai mulți oameni doresc să investească în Bitcoin : bitcoin este noua frontieră a investițiilor, moneda viitorului destinată să se schimbe pentru totdeauna modul în care trimitem valoare pentru a cumpăra bunuri și servicii.

De ce merită să investești în Bitcoin ? Bitcoin este o rețea foarte inovatoare pentru plată și un nou tip de bani. Poate fi folosit pentru a efectua transferuri în întreaga lume prin tranzacții în rețea, cu taxe de administrare atât de mici încât să fie neglijabile. Dar acest lucru nu este suficient: acum bitcoin este o investiție cu randament foarte ridicat, la îndemâna tuturor.

În acest articol vă explicăm în detaliu de ce este convenabil să investiți în Bitcoin și, mai presus de toate, cum să faceți acest lucru: pentru a obține profituri mari, de fapt, trebuie să aveți un minim de pregătire cu privire la cele mai bune strategii și să utilizați cele mai bune instrumente.

Investești în Bitcoin în 2021?

În 2020 am văzut cum Bitcoin a crescut într-un mod cu adevărat interesant, chiar dacă lumea „reală” se destramă.

Mulți analiști de pe Wall Street au declarat că Bitcoin a fost încoronat un activ refugiu sigur în 2020 , înlocuind aurul. În plus, performanța Bitcoin în 2020 a fost atât de bună în urma unui dolar slab.

Înainte de a începe cu descrierea Bitcoin , este imediat necesar să faceți o clarificare. Bitcoin este un nume care poate lua două semnificații diferite în acest sector:

 • Bitcoin, cu b minusculă, este moneda digitală. Jeton BTC;
 • Bitcoin, pe de altă parte, cu un capital B, este protocolul pe care se bazează software-ul descentralizat care generează și gestionează monedele digitale.

Acest protocol se numește Blockchain .Din motive practice, în acest ghid ne vom referi la Bitcoin folosind termenul „Bitcoin” cu majuscul b .

Dacă înainte Bitcoin putea fi considerat un subiect rezervat doar „tocilarilor” și iubitorilor de informatică și criptografie, acum devine o parte integrantă a societății și culturii noastre. Deci, să încercăm să înțelegem de ce Bitcoin a devenit atât de important în ultimii ani .

Bitcoin este una dintre cele mai populare tehnologii din lume , scânteia care a oferit inspirație pentru toți criptovalute născut în acești ani, și ceea ce a dat drumul spre revoluția blockchain .

Pentru cei care sunt dornici să profite la maximum de oportunitățile de câștig cu Bitcoin, una dintre cele mai bune platforme pentru a investi în această criptomonedă este eToro .

eToro este o soluție de investiție sigură și fiabilă, extrem de intuitivă de utilizat. Vă permite să investiți în Bitcoin însus sau în jos, fără comisioane și cu toată securitatea unei companii cu sediul în Europa, reglementată de CySEC. Dar acum să începem cu ghidul, mai târziu ne vom ocupa mai detaliat de eToro și de alte platforme pentru a investi în Bitcoin.

După aceste declarații, Bitcoin a înregistrat în scurt timp o creștere exponențială și continuă a valorii, atât de mult încât chiar și cele mai mari și mai solide bănci americane au decis să se concentreze asupra acestei criptomonede.

După aceste declarații, mulți comercianți fără experiență au decis să se îndrepte către criptomonede și Bitcoin, dar mulți își doresc fără a avea instrumentele necesare pentru a-i ajuta să realizeze investiții profitabile și sigure.

Să ajungem la subiect, care sunt posibilitățile de a investi în Bitcoin?

Există două modalități de a investi în Bitcoin, prima este să vă abonați la un schimb , în acest caz putem menționa Binance Exchange și eToroX, cu schimburi puteți cumpăra, schimba sau vinde criptomonede.

A doua modalitate este prin tranzacționarea Bitcoin, prin înregistrarea la un broker de tranzacționare online, vă recomandăm eToro.

Bitcoin este anonim?

Bitcoin nu poate fi considerat anonim. De fapt, blockchain-ul (unde sunt salvate tranzacțiile) este public și este posibil să se urmărească identitatea celor care au efectuat tranzacțiile conținute în blockchain. Prin urmare, Bitcoin este considerat ca o rețea și token pseudo-anonim.

Deci, la ce servește Bitcoin? În esență, Bitcoin este un mod (ca multe altele) de a transfera valoare, la fel cum funcționează cu facturile de hârtie.

Cu toate acestea, este o tehnologie de cel mai înalt nivel , întrucât Bitcoin a fost primul concept de „bani digitali” capabili să rezolve problema „dublei cheltuieli”: adică acțiunea întreprinsă de niște băieți răi , care încearcă să cheltuiască Bitcoin pentru doi destinatari în același timp .

Sistemul Bitcoin, prin tehnologia blockchain , a reușit să rezolve această problemă prin consens în rețea, decizând astfel care dintre cele două (sau mai multe) tranzacții este de fapt valabilă.

Bitcoin poate fi transferat într-un mod destul de simplu. Puteți transfera Bitcoins direct pe computer către orice altă persoană , atâta timp cât această persoană are o adresă Bitcoin.

Pentru a obține o adresă Bitcoin nu trebuie să plătiți nimic , deoarece este conținut în orice software de portofel Bitcoin (așa-numitele portofele). Un portofel Bitcoin funcționează ca un cont de verificare, cu diferența că tot ce avem nevoie este disponibil pe computerul nostru.

Prin urmare, nu este necesar să vă consultați banca sau alți intermediari, dar totul se poate face în mod anonim, fără a fi nevoie să furnizați informațiile dvs. personale sau e-mail.

Atenție: dacă citiți acest articol pentru că credeți că cu această criptomonedă este posibil să rămâneți anonim, astfel încât să puteți cumpăra bunuri și servicii ilegale, vă aflați în locul greșit.

Ei bine, poate vă va fi util să știți că aveți multe alternative și că selectarea uneia sau alteia depinde, în esență, de ceea ce doriți să faceți cu Bitcoins .

În rândurile următoare vom încerca să înțelegem ce opțiuni vă sunt disponibile și vom înțelege de ce, cel mai probabil, ce ar trebui să faceți este să tranzacționați Bitcoin cu cei mai buni brokeri , cum ar fi eToro (site-ul oficial) .

Cu toate acestea, să nu anticipăm concluziile la care dorim să ajungem prea mult și să ne amintim că, dacă doriți să cumpărați Bitcoin, aveți cinci modalități de a face acest lucru:

 • Schimburi bitcoin precum Kraken, Coinbase și Bitstamp;
 • Broker cum este eToro, XTB e Plus500;
 • Schimburi descentralizate (sau peer-to-peer) precum Bisq, LocalBitcoins și HodlHodl;
 • Bancomatele Bitcoin, care devin din ce în ce mai populare în toată Europa;
 • Magazine cu amănuntul activate pentru operațiuni de cumpărare Bitcoin.

Cine poate investi în Bitcoin?

Abia din 2009 a fost posibil să începi să investești în Bitcoin . Au trecut puțin peste 10 ani, dar modul de investiție s-a schimbat complet.La început, pentru a investi în criptomonede, a fost nevoie de o pregătire tehnică foarte bună: doar experții au putut.

Acesta este motivul pentru care s-a răspândit credința că investițiile în Bitcoin sunt complicate sau dificile. Faptul este că în ultimii ani lucrurile s-au schimbat complet și astăzi toată lumea poate investi în Bitcoin, chiar și cei care nu au înțeles cum funcționează criptomoneda.

Platformele precum eToro nu numai că sunt foarte ușor de utilizat, dar oferă și posibilitatea de a fi urmărite la telefon de un expert real care oferă indicații precise.

Datorită ușurinței de utilizare a platformei și a informațiilor primite, toată lumea poate investi în Bitcoin, chiar și cei care nici nu ar ști de unde să înceapă.

Pentru a putea investi în bitcoin în mod profitabil, este necesar să urmați câteva reguli care vă permit să evitați escrocheriile și să fiți mereu informat cu privire la evoluția piețelor. Unul dintre primele lucruri pe care trebuie să le acordați atenție are legătură cu alegerea pe care brokeri ar trebui să vă bazați pentru a cumpăra Bitcoin

Am vorbit deja pe scurt despre eToro : este o platformă intuitivă și simplă, care permite celor care se înscriu să copieze cei mai buni traderi prin intermediul sistemului de tranzacționare socială.

Pentru a începe investiția , este necesară o depunere minimă de 50 USD.Cu toate acestea, este demn de remarcat faptul că investițiile și tranzacționarea în bitcoin sunt, la fel ca toate celelalte tranzacții financiare, active riscante.

Nu întâmplător eToro raportează că 75% dintre utilizatorii înregistrați cu amănuntul își pierd banii din cauza tranzacționării CFD-urilor pe platformă . Din acest motiv, înainte de a începe să investiți, este recomandabil să înțelegeți dacă vă puteți permite să pierdeți banii pe care intenționați să îi depuneți în contul dvs. dacă operațiunile efectuate au un rezultat negativ.

Cumpărați Bitcoin cu eToro

Nu putem vorbi despre cele mai bune soluții pentru a cumpăra Bitcoin fără să vorbim despre eToro . eToro este unul dintre cele mai simple și mai intuitive sisteme, potrivit și pentru începători. Printre avantajele eToro există mai presus de toate posibilitatea de a copia, într-un mod complet automat, ceea ce fac cei mai buni investitori.

Acum să vedem de unde și cum este posibil să cumperi Bitcoin.

Există, de asemenea, un număr limitat, dar semnificativ de investitori instituționali care investesc în cripto monede de ceva timp, iar alții sunt gata să facă acest lucru.în următorii ani acest număr va fi destinat să se dubleze mai ales pe cel al celor care au ales să investească sau să cumpere Bitcoin.

Cumpărați Bitcoin eToro

După ce faceți clic pe buton, se va deschide o fereastră prin care puteți alege suma dorită și metoda de plată aleasă, veți fi răsfățați de alegere, având, de fapt, disponibil:

 • Paypal;
 • Card de credit;
 • Transfer rapid;
 • Transfer bancar (SEPA);
 • Transfer bancar instant;
 • Skrill;
 • UnionPay;
 • Neteller.

După selectarea sumei și a metodei de plată relative, puteți continua dând clic pe butonul „Trimiteți”. Pe baza metodei utilizate, creditul poate fi depus cu temporizare variabilă.

De obicei, se obțin timpi mai scurți utilizând Paypal, cardul de credit sau Skrill, unde depunerea este aproape imediată, deci țineți cont de acest lucru dacă vă grăbiți.
De-a lungul anilor, interesul a crescut și de la oameni celebri, unde unii dintre ei au făcut investiții și au sprijinit diverse companii care se ocupă de cripto monede.

Vă vom numi câteva vedete care au investit în Bitcoin, dar trebuie să fiți atenți la toate știrile care circulă pe web, deoarece de cele mai multe ori sunt știri false care sunt dezvăluite cu scopul de a înșela utilizatorii.Înainte de a crede în orice tip de știri, vă sugerăm să faceți întotdeauna cercetări foarte atente.

In acest ghid de tranzacționare Bitcoin: primii pași pentru a începe să investiți bani putini. in articolul de astăzi vă va arăta un ghid de tranzacționare Bitcoin pentru a începe să investiți în cripto în câțiva pași.

Ați cerut-o de ceva timp, așa că am decis să scriem una completă care, pe lângă explicarea modului în care funcționează în mod specific Bitcoin, vă va îndruma către cea mai potrivită platformă de cripto pentru investițiile dvs.

Bitcoin este cu siguranță cel mai cunoscut cripto și posibilitățile de pe web pentru a începe să investești folosindu-l nu sunt mai puține.

Vă putem spune cu siguranță că tranzacționarea Bitcoin este una dintre cele mai bune posibilități, de asemenea, deoarece, apropo, este într-adevăr cea mai ușoară și mai accesibilă alternativă pentru toată lumea (sau aproape).

Printre acestea, pe care le vom detalia în paragrafele următoare, se află posibilitatea de tranzacționare datorită eToro’s Social Trading, singurul broker dintre cele recomandate de noi care vă permite să utilizați unele funcții pentru a copia comercianții de nivel superior.

Poate părea ciudat, dar chiar este, puteți copia acțiunile care sunt cei mai buni comercianți dintre voi.

Dacă doriți să încercați imediat un demo gratuit, care simulează de fapt operațiunile care au loc în contul real, cu diagrame reale și posibilitatea de a aplica strategii, încercați demo-ul XTB gratuit.

Timp de 30 de zile vă puteți conecta la broker și puteți face literalmente ceea ce doriți, gratuit, fără niciun depozit.După ce vă sfătuim cu privire la primii pași de urmat, să trecem la grafic și la prețul Bitcoin și apoi la ce este și cum funcționează.

Ce este Bitcoin și cum funcționează

Dintre toate cripto disponibile, Bitcoin este cu siguranță cripto care a obținut cel mai mare succes de-a lungul anilor, precum și cea care stârnește cel mai mult interes.

Bitcoin-urile au fost create de un anume Satoshi Nakamoto a cărui adevărată identitate nu este cunoscută cu adevărat. Chiar și astăzi, nu există de fapt niciun organism care să reglementeze Bitcoin, deoarece au fost creați literalmente din nimic. Este o monedă digitală care a fost creată și răspândită de un grup de oameni prin Mining.

Mineria (Mining) este o activitate care exploatează puterea de calcul a unor rețele descentralizate. Pentru a mina Bitcoin, miliarde de algoritmi matematici sunt executate și rezolvate prin intermediul computerelor puternice.

Bitcoin sunt un instrument excelent de investiții atât pe termen lung, cât și pe termen mediu.Principala caracteristică a tranzacționării Bitcoin este că vă permite să câștigați bani fără a cumpăra Bitcoin, astfel încât să puteți investi în acesta fără a-l cumpăra.

Vă reamintim că Bitcoin se caracterizează printr-o volatilitate destul de ridicată, prin urmare, acesta va fluctua adesea în topuri atunci când este cotat.

Prin urmare, deținerea lor ar putea fi mult mai riscantă decât a investi fără a le deține. Dacă doriți să dețineți Bitcoin, vă recomandăm să citiți cu atenție acest ghid despre cum să cumpărați Bitcoin înainte de a continua, pentru a evita, foarte util dacă sunteți începător cu Bitcoin și, mai presus de toate, pentru a evita confruntarea cu escrocherii sau surprize urâte.

Care este cel mai bun mod de a investi în Bitcoin?

Dacă doriți ca fluctuații puternice să funcționeze în favoarea dvs. pe termen scurt, cu siguranță alegerea de a tranzacționa CFD-uri, acronim pentru contracte de diferență, este cea mai interesantă soluție pe care o puteți încerca.

Investiția în Bitcoin este cu siguranță una dintre cele mai populare activități din 2021 și în prezent majoritatea persoanelor care aleg să facă acest lucru se bazează în special pe un broker, brokerul eToro.

Tranzacționarea cu eToro în acest moment este cea mai tentantă oportunitate de pe web, deoarece este singura care vă permite să copiați strategiile și ideile de tranzacționare ale altor traderi profesioniști.

Toate acestea sunt în mod evident posibile datorită platformei de tranzacționare socială eToro, care vă permite să tratați direct cu cei mai experimentați traderi.

Pentru cei care au început să tranzacționeze de scurtă vreme, este un instrument cu adevărat util și, sincer să fiu, astăzi este singura platformă de tranzacționare care permite ajutorul comercianților lor, copierea strategiilor și operațiunile celor mai experimentați traderi.

Cum să cumperi criptocurrency Bitcoin ? Pentru a începe cu Bitcoin, sau mai bine zis pentru a cumpăra Bitcoin, trebuie să procedați cu atenție. Mulți cred că singura modalitate de a cumpăra Bitcoin .

În trecut, am văzut cum platformele de acest tip au fost în centrul mai multor scandaluri. Ineficiențele (sau chiar închiderea) platformei, absența serviciului pentru clienți și lichiditatea slabă sunt doar câteva dintre problemele întâmpinate de majoritatea utilizatorilor.

De fapt, Bitcoin, tocmai pentru că este o metodă de plată globală, este vizat și de escroci, care folosesc numele acestei criptomonede pentru a promova escrocherii și așa mai departe. În trecut au existat multe atacuri de tip ransomware , care au subminat reputația Bitcoin .

Este încă destul de riscant să încercați să cumpărați Bitcoin prin schimburi sau alte servicii dacă decideți să vă bazați pe servicii nereglementate și, prin urmare, nesigure .A te baza pe o platformă de tranzacționare online nereglementată înseamnă să riști să fii victima (mai devreme sau mai târziu) a escrocheriilor.

Investirea banilor este în primul rând o operațiune care trebuie făcută cu cea mai mare seriozitate, altfel ați putea risca serios să vă compromiteți investiția . În ultimii ani, totuși, tot mai mulți oameni au decis să apeleze la tranzacționarea online , care astăzi reprezintă avangarda investițiilor prin CFD-uri .

Prin urmare, indiferent dacă prețul unei criptomonede, cum ar fi Bitcoin, se află într-o tendință de urcare sau de urcare, cel mai important lucru va fi să faceți prognoza corectă (în sus sau în jos ).

Contractele pentru diferență au numeroase avantaje, să menționăm câteva:

 1. Flexibilitate: este posibil să tranzacționați pe piețe atât în ​​sus (prin cumpărarea activului), cât și în jos (prin vânzarea activului);
 2. Pârghie financiară: este posibil să se utilizeze o sumă foarte mică de fonduri pentru a tranzacționa pe poziții cu o valoare mult mai mare. Prin urmare, acest lucru permite obținerea unei puteri de cumpărare mai mari și, prin urmare, a unor profituri / pierderi crescute;
 3. Rentabilitate: cu CFD-urile este practic întotdeauna posibil să obțineți profituri: investiți și câștigați atât atunci când piața crește, cât și când scade;
 4. Comisioane: cu CFD-uri nu există comisioane. Este posibil să tranzacționați liber, fără niciun fel de limită și să nu plătiți nimic brokerului . Singurul cost care trebuie suportat la tranzacționare este spread-ul clasic, diferența dintre prețul de deschidere și cel de închidere.

Oferta eToro nu se oprește, atât de mult încât echipa acestui Borker a dorit să dezvolte un Exchange semnat de eToro cu numele eToro.

eToro a fost conceput ca o platformă de schimb de criptomonede , reglementată și autorizată de Comisia pentru servicii financiare Gigraltar în temeiul Legii privind investițiile și serviciile financiare fiduciare cu numărul de licență FSC 1333B .

Platforma eToro vă permite să tranzacționați între o gamă largă de criptomonede, iar portofelul electronic este furnizat direct de eToro .

eToro a fost conceput și destinat comercianților profesioniști sau corporativi, de fapt, este conceput pentru clienții care fac schimburi mari de tranzacții. Ceea ce distinge eToroX de alte schimburi este linia de credit eToro care vă permite să îmbunătățiți lichiditatea contului dvs. acest program se numește Linie de credit .

Clienții eToro pot utiliza această linie de credit care vă permite să tranzacționați cu lichidități suplimentare, pentru a utiliza Linia de credit trebuie să faceți un depozit de 10.000 USD . Pentru a accesa eToro este necesar să fi deschis anterior un cont de tranzacționare pe platforma eToro.

Investiție Bitcoin sigură?

Cei care decid să investească în bitcoin trebuie să fie foarte atenți la numeroasele escrocherii care folosesc nume asemănătoare cu cele ale bitcoinului pentru a fura bani de la investitorii distrasi.

Prin urmare, este posibil să considerăm Bitcoin ca o investiție sigură ? Sunt într-adevăr Bitcoins sigure sau este o investiție în care nu se poate avea încredere 100% ? Să încercăm să aflăm împreună dacă Bitcoin poate fi considerat într-adevăr o investiție 100% sigură.

Bitcoin este cel mai Criptomonedă populare , cu cel mai mare preț și capitalizarea de piață mai mare. Numerele afirmă că aceasta este o investiție de încredere .

Cu toate acestea, Bitcoin este renumit pentru o serie de escrocherii împotriva utilizatorilor datorită schimburilor nereglementate, cum ar fi Bitfinex și MT Gox , care și-au înșelat clienții prin furtul tuturor Bitcoin-urilor și evadarea în paradisuri fiscale.

Secretul de a nu rulează în aceste escrocherii, exploatarea întregului potențial al Bitcoin, este de a opta pentru platformele de tranzacționare reglementate , cum ar fi eToro (click aici pentru a vă înscrie gratuit) .

Am menționat, de asemenea, că există alte platforme pentru tranzacționarea Bitcoin fără risc: în general, o platformă reglementată este sigură și nu prezintă niciun tip de risc.

Cele mai bune predicții Bitcoin pentru 2021

Anul care tocmai s-a încheiat a fost cu adevărat profitabil pentru Bitcoin, atât de mult încât până în prezent valoarea sa a ajuns la peste 28 de mii de euro. Printre cele mai importante bănci mondiale, JP Morgan și analiștii săi sunt în favoarea Bitcoin, reevaluând criptomoneda prin excelență.

De fapt, echipa de JP Morgan face o predicție, în care a declarat că Bitcoin este de așteptat să crească capitalizarea sa de circa 4,6 ori. până în prezent, capitalizarea Bitcion se ridică la aproximativ 575 miliarde de dolari.

Desigur, această perspectivă poate depinde de mulți factori, să ne amintim că activul criptocurrency suferă de o mare volatilitate.

În prezent, poziția Bitcoin este foarte specială, există două căi pe care ar putea să le ia această criptomonedă. Primul ar putea crește capitalizarea, așa cum afirmă JP Morgan , ajungând Bitcoin la 50.000 de dolari într-un timp scurt, sau o schimbare a treptelor și o trecere a investitorilor către active noi.

Bitcoin: caracteristici de tranzacționare

În ceea ce privește caracteristicile de tranzacționare, eToro este considerat un broker neconvențional. Să aruncăm o privire detaliată a modului în care funcționează:Tranzacțiile pe majoritatea instrumentelor au loc ca CFD-uri tradiționale, oferind, de asemenea, posibilitatea tranzacționării reale 1: 1 pe criptomonede, acțiuni și ETF-uri.Adăugați la aceasta principala caracteristică de tranzacționare a eToro: copiere și tranzacționare socială. Aceste modalități fac ca brokerul valutar să fie foarte dinamic.

eToro este un broker Market Maker cu funcții STP / NDD. Există mulți comercianți cu experiență care apreciază metodele de execuție Straight Through Processing și No Dealing Desk, putând beneficia de aceasta în tranzacționare valutară și pe alte piețe.

Bitcoin: cum a fost creat

Bitcoin a fost prima criptomonedă care s-a impus ca activ digital. Anterior, au existat alte încercări, dar acestea nu au avut niciodată succes, până în 2009, anul lansării acestei monede virtuale de către Satoshi Nakamoto, a cărui identitate este încă învăluită în mister.

Creatorul său a susținut că tehnologia consta în crearea „unui nou sistem electronic de numerar” care a fost „complet descentralizat, fără servere sau autorități centrale”.

În anul 2010, cineva a decis să-și vândă Bitcoins pentru prima dată pentru a cumpăra două pizza plătindu-le „doar” 10.000 de Bitcoins. Și să ne gândim că până în prezent, 10.000 de bitcoin sunt echivalenți cu peste 1.500.000.000 de euro.

În 2011 a fost atunci anul împărtășirii codului sursă și, așa cum era de așteptat, au început să înflorească o mulțime de alte criptomonede, unele cu un anumit succes. Citiți ghidul nostru pentru criptomonede emergente pentru mai multe detalii

Ce este tehnologia Blockchain?

În orice caz, trebuie spus după un 2020 extraordinar pentru această criptomonedă, care la sfârșitul lunii noiembrie ajunsese la 19.000 de dolari, atingând vârful din toate timpurile, nu a lipsit satisfacția în 2021.

De fapt, la momentul scrierii acestui articol, Bitcoin a depășit 45.000 de euro, cu o creștere anuală de 302%! De asemenea, trebuie considerat că această tendință pozitivă a afectat și celelalte monede virtuale, dar, deocamdată, să ne concentrăm asupra tuturor dinamicii care afectează BTC.

Bitcoin: cum funcționează cu etoro

Scopul Bitcoin, sau mai bine zis, misiunea celor care l-au creat, a fost de a da mai multă putere vânzătorului prin eliminarea intermediarilor, anularea taxelor de dobândă și transparența tranzacțiilor cu un canal de încredere, punerea sub asediu, literalmente, corupția, crearea valoarea rețelei organice și reducerea cheltuielilor.

Unul dintre punctele forte ale eToro este platforma de tranzacționare. Aceasta este o platformă web internă, adică dezvoltată intern de eToro.

Fiind o platformă web, nu trebuie instalată pe computerul dvs. și nici nu necesită cerințe specifice pentru a funcționa. Tot ce avem nevoie este o conexiune la internet.

După ce am înregistrat un cont online , pentru a accesa platforma va fi suficient să vă conectați de pe site-ul eToro.

În această revizuire oficială am testat platforma web eToro cu un cont real. Iată analizele și opiniile noastre. La prima vedere, platforma eToro se prezintă cu o interfață modernă și curată. Mai mult decât o platformă de tranzacționare, seamănă aproape cu o consolă de jocuri video.

În orice moment putem trece de la contul real la contul virtual și invers. Aceasta este o caracteristică excelentă, deoarece vom putea efectua tranzacții de testare și simulări în contul demo în orice moment .

Putem spune că, în cea mai mare parte, a reușit, deoarece a dat naștere unui sistem descentralizat, în care este posibil să se controleze propriile fonduri fără a fi nevoie să depindă de bănci.

Tehnologia Bitcoin se bazează pe blockchain, care este un registru public comun care include toate tranzacțiile confirmate și datele conexe, toate protejate prin utilizarea criptografiei. Fiecare înregistrare este considerată un „bloc” care se concatenează cu celelalte, creând un blockchain, adică un lanț de blocuri.

Bitcoin: investiții

În acest moment, este mai mult decât legitim să vă întrebați: ce să faceți pentru a investi în BTC? Dar nu vă temeți pentru că suntem aici pentru a vă răspunde la întrebare și la toate îndoielile voastre. Să spunem că în acest moment există două posibilități de a investi în Bitcoin: achiziționarea fizică a criptomonedei printr-un schimb sau prin tranzacționare CFD.

Punctele în favoarea eToro sunt capacitatea de a cumpăra acțiuni la comisioane zero și capacitatea de a copia operațiunile comercianților profesioniști sau portofoliilor de investiții . În plus, veți avea o platformă și asistență dedicată în limba romana.

În ceea ce privește tranzacționarea copiilor eToro , tot ce trebuie să faceți este să depuneți bani în contul dvs. și să selectați cel mai performant comerciant sau portofoliul de investiții. Apoi, automat , aceleași operațiuni care au loc în contul master (al comerciantului sau al portofoliului de investiții pe care îl copiați) vor fi deschise și închise proporțional cu bugetul dvs. investit.

Un alt avantaj al acestui broker este posibilitatea de a vă înregistra contul gratuit , din Romania sau de oriunde din lume și de a profita de modul demo eToro.

Schimburile sunt centre reale de tranzacționare în care criptomonedele sunt vândute în schimbul banilor reali. În acest articol, nu vom vorbi în mod specific despre schimburi, însă, deoarece scopul nostru este să vă oferim o înțelegere completă a universului criptografic, este totuși necesar să le menționați.

În acest moment trebuie doar să ne concentrăm pe tranzacționarea CFD și să înțelegem ce are de-a face cu Bitcoin și de ce reprezintă o mare posibilitate. Este posibil să nu o știți încă, dar BTC poate fi considerat un activ real și este posibil să speculăm cu privire la mișcările sale de prețuri datorită contractelor pentru diferență.

Aceasta este o metodă de investiții mai imediată decât cele care trec prin schimburi, deoarece vă permite să deschideți poziții pe termen scurt și, mai presus de toate, mai puțin exigente din punct de vedere economic.

Cu toate acestea, trebuie să spunem că tranzacționarea CFD implică riscuri care pot fi imense. Acest lucru se datorează faptului că se bazează pe efectul de levier, un instrument derivat capabil să crească exponențial atât câștigurile, cât și pierderile.

Odată ce aveți contul dvs. cu eToro, veți putea cumpăra Bitcoin (BTC) și alte 17 criptomonede .

Atenție, veți cumpăra Bitcoins reali numai dacă deschideți o poziție de cumpărare fără pârghie (pârghie x1). Dacă vindeți scurt sau deschideți o poziție lungă cu pârghie , veți tranzacționa prin contracte CFD , unde va trebui să suportați taxe peste noapte.

Prin cumpărarea Bitcoin cu eToro, veți avea posibilitatea de a transfera criptomoneda dvs. către alte portofele digitale externe, cum ar fi orice schimb normal de criptomonede.

Acum, să vedem cum să cumpărăm Bitcoin cu eToro . Puteți utiliza aceiași pași pentru a cumpăra orice altă criptomonedă pe eToro .

Deci, dacă această metodă de investiție vă fascinează și doriți să o încercați, asigurați-vă întotdeauna că aveți abilitățile necesare, evaluați-vă toleranța la risc, investiți pentru o anumită perioadă cu un cont demo sau, dacă într-adevăr nu puteți rezista, obțineți implicat în eToro’s Copy Trading.

Este important să se ia în considerare toleranța la risc înainte de a cumpăra active și de a intra pe piața de tranzacționare BTC. Pentru aceasta, este esențial să efectuați o analiză financiară amănunțită, astfel încât să obțineți o înțelegere reală a pierderilor potențiale pe care le puteți suporta prin tranzacționarea bitcoin.

Riscurile trebuie luate în serios, motiv pentru care există brokeri serioși și de încredere care vă oferă toate instrumentele pentru a le evalua.

În plus, pofta de risc variază de la o persoană la alta și este important să se studieze toate scenariile și strategiile de tranzacționare posibile.

Bitcoin în Romania

În plus, este bine să vă asigurați că nu vă confruntați cu escrocherii deoarece, spre deosebire de ceea ce cred unii, Bitcoin nu este o escrocherie, dar mulți infractori încearcă să comită escrocherii în numele său!

De asemenea, trebuie spus că există brokeri care se angajează în continuare față de utilizatorii lor, oferindu-le pachete complete de instruire în care sunt exprimate toate detaliile riscurilor tranzacționării online și cum să le ocolească.

Există o credință larg răspândită în rândul analiștilor și al experților de piață că această creștere va continua destul de mult timp, cu atingerea unor vârfuri de preț chiar mai mari. Aceasta ar fi o mare satisfacție pentru cei care dețin BTC, dar și pentru cei care au speculat cu privire la creșterea prețului prin tranzacționare CFD.

Fie că doriți să cumpărați Bitcoin sau să investiți în această monedă virtuală prin tranzacționare CFD, o puteți face legal în Romania și din confortul casei dvs.

Am menționat deja schimburile și funcția lor, dar care trebuie să fie caracteristicile unui broker, astfel încât să puteți tranzacționa prin acesta în deplină siguranță și în conformitate cu reglementările Romania și europene?

Caracteristica cheie a brokerului căruia îi veți încredința tranzacționarea bitcoin este reglementarea. Directiva europeană MiFID prevede că este suficient să aveți o autorizație într-un stat membru pentru a putea opera în fiecare țară.

În Romania , autoritatea de reglementare se numește Comisia Națională pentru Companii și Bursă. În paragrafele următoare vom vedea împreună care sunt cei mai buni brokeri reglementați pentru acest tip de investiții.

Cumparare Bitcoin merita?

Ca și în cazul oricărui tip de activ financiar, achiziționarea efectivă a unui activ, în acest caz al Bitcoin, este caracterizată de o serie de argumente pro și contra.

Să începem să analizăm acestea din urmă. Volatilitatea prețului este cu siguranță un dezavantaj atunci când credeți că persoanele care au cumpărat bitcoin în 2017 nu și-au recuperat încă pierderile.

Avantajele tranzacționării cu copie eToro?

 • Rentabilitate: Din 2010, când a fost lansată tranzacționarea copiilor, aproximativ 78% din toate tranzacțiile copiate au închis profitul;
 • Simplitate: utilizarea funcțiilor de tranzacționare socială și copiere a portofoliului sunt intuitive și ușor accesibile chiar și pentru începători, precum și pentru utilizatorii mai experimentați;
 • Diversificare: diversificarea riscurilor este esențială și pe eToro vă puteți distribui capitalul copiind de la diferiți comercianți sau portofolii;
 • Fiabilitate: rețeaua de tranzacționare socială eToro are mai mult de 6 milioane de utilizatori în întreaga lume, deoarece operează sub reglementări stricte;
 • Transparență: expunerea portofoliului fiecărui comerciant, performanța și scorul de risc al tranzacțiilor ajută toți clienții să ia decizii mai inteligente atunci când aleg pe cine să copieze.

Să vedem pe scurt cum să copiați comercianții ( tranzacționare socială ) și ce sunt portofoliile de investiții (copyportfolios).

Un alt dezavantaj se referă la tehnologie. Știm că Bitcoin și majoritatea criptomonedelor se bazează pe blockchain, dar trebuie să luăm în considerare și faptul că transferurile electronice de bani sunt tentante pentru mulți hackeri?

În plus, există problema utilizării limitate. De fapt, deși tot mai multe companii își deschid porțile către tranzacțiile bitcoin și virtuale în general, rămâne faptul că acestea sunt o minoritate, cel puțin pentru moment și, prin urmare, pot reprezenta în continuare o limită.

În orice caz, anul acesta s-a anunțat că Paypal va permite tranzacțiile în diferite criptomonede prin intermediul platformei sale și aceasta este cu siguranță o veste care întărește performanțele BTC și ale altora.

Se speculează chiar că am putea fi la un pas de adoptare în masă a criptomonedelor, având în vedere impulsul dat de Paypal. Apropo, citiți și articolul nostru în care vă spunem cum să cumpărați Bitcoin cu Paypal.

Bitcoin: broker pentru tranzacționarea CFD

După cum am menționat mai devreme, CFD-urile sunt cel mai rapid mod de a investi în Bitcoin. Acest lucru se datorează faptului că nu implică achiziționarea efectivă a activului, ci simpla înregistrare pe o platformă de tranzacționare. Singura cerință fundamentală pentru a evita surprizele urâte este că platforma este autorizată și serioasă.

După ce ați identificat brokerul potrivit pentru dvs., tot ce trebuie să faceți este să vă înregistrați și să vă ajustați strategia de tranzacționare bitcoin. Dacă aveți nelămuriri sau pur și simplu doriți să aflați mai multe, iată articolul de ghid în care vă explicăm cum să câștigați bitcoin, chiar dacă nu sunteți un expert.

Dacă ești începător, te-ai apropiat recent de lumea tranzacțiilor online și ai vrea să te abonezi la o platformă pentru a investi în Bitcoin și alte active, ești norocos pentru că citești un articol care îți poate oferi multe răspunsuri. Analizăm caracteristicile celor mai renumiți și serioși brokeri pentru tranzacționarea bitcoin și a altor criptomonede.

BTC și investiții pe eToro

eToro este cea mai potrivită platformă pentru cei care se luptă recent cu Bitcoin și alte criptomonede. Acest broker oferă o interfață extrem de intuitivă și oferă, de asemenea, un sistem de tranzacționare socială, pentru a fi utilizat pentru a consulta comercianții dintr-o comunitate mare și pentru a primi sfaturi, sfaturi și informații.

Datorită instrumentelor oferite de această platformă de vârf, utilizatorii au în mână tot ce au nevoie pentru a învăța cum să se deplaseze în lumea tranzacțiilor și, de asemenea, să beneficieze de colaborarea reciprocă.

Evident, când menționăm eToro, nu putem să nu aducem la cunoștință principala sa particularitate, și anume Copy Trading, o caracteristică brevetată care vă permite să copiați opera comercianților cu experiență. L-ați putea folosi pentru investițiile dvs. Bitcoin!

Opinii eToro

eToro este un broker online israelian fondat în 2006. Cu toate acestea, simpla definire a acestuia ca broker este oarecum simplistă. De fapt, poate fi considerat unul dintre liderii revoluției globale Fintech. De-a lungul anilor, a schimbat cardurile în lumea investițiilor, aducând în prim plan tranzacționarea socială și lăudându-se cu milioane de clienți din întreaga lume.

eToro oferă o platformă multi-active prin intermediul căreia puteți face investiții în acțiuni, ETF-uri și criptomonede, precum și tranzacționare pe CFD-uri.

În această recenzie veți găsi opiniile și evaluările noastre imparțiale și aprofundate despre eToro. Am testat serviciile oferite, am analizat costurile și am evaluat platformele și instrumentele de tranzacționare.

Când trebuie să alegem un broker de tranzacționat, primul lucru pe care ar trebui să-l facem – ca investitori responsabili – este să asigurăm fiabilitatea și transparența totală a brokerului. În plus, economiile noastre sunt în joc și ne-am dori să ajungă în mâinile unui broker serios.

Cum se evaluează fiabilitatea unui broker? Mai întâi ar trebui să ne asigurăm că brokerul este autorizat și supravegheat în mod corespunzător de un organism de reglementare strict.

În al doilea rând, ar trebui să evaluăm modul în care sunt deținute fondurile și instrumentele financiare ale clienților, în special în fața unui posibil scenariu negativ (de exemplu, implicit al brokerului însuși).

În această revizuire am analizat amănunțit structura juridică și corporativă pentru a stabili cât de sigur poate fi eToro. Iată ce trebuie să știți și care sunt opiniile noastre despre cât de sigur este eToro.Comercianții care intenționează să deschidă un cont la eToro vor face acest lucru prin intermediul sucursalei eToro (Europe) Ltd. Aceasta este o firmă de investiții cu sediul în Cipru și prin care eToro oferă serviciile sale clienților europeni.

Cu sediul în Cipru, eToro Europe este autorizat și supravegheat de către Cyprus Securities & Exchange Commission (CySEC) cu numărul de licență 109/10.

Brokerii cu sediul în Cipru au drept referință de reglementare directiva MIFID 2. MIFID implică o serie de obligații, garanții și transparență din partea brokerilor față de clienți. Prin urmare, acestora din urmă li se oferă un nivel adecvat de protecție pe care în cazul eToro îl putem rezuma în următoarele puncte.

eToro aderă la fondul „Schema de compensare a investitorilor” (ICS) , adică la schema de compensare a investitorilor. Acesta este un fel de asigurare care despăgubește clienții pentru orice credite sub formă de bani sau instrumente financiare încredințate eToro, în cazul în care acesta din urmă nu le poate restitui proprietarilor legitimi. Acest sistem despăgubește fiecare client până la maximum 20.000 EUR.

Dimensiunea minimă a lotului permisă de eToro în tranzacționarea CFD este de 1 microlot. Un microlot este echivalent cu 0,01 dintr-un lot standard sau 1.000 de unități valutare și face tranzacționarea mai accesibilă, în special pentru comercianții de forex începători care doresc să gestioneze eficient nivelurile de risc.

Această dimensiune minimă a lotului poate afecta investiția minimă necesară în funcție de instrumentul în cauză.

Aici sunt cateva exemple:

 • Forex: 33 USD (pârghie 30: 1);
 • Indici: 200 USD (pârghie 20: 1);
 • Mărfuri: 200 USD (pârghie 10: 1);
 • ETF: 50 USD (1: 1 real);
 • Stocuri: 50 USD (1: 1 real);
 • Cripto: 25 USD (1: 1 real).

Criptomonede și portofel eToro

eToro oferă:

 • 17 criptomonede (inclusiv cele mai renumite precum Bitcoin, Bitcoin Cash, Ethereum, Ripple, Dash etc.);
 • 1 cripto-metal (GOLD / BTC);
 • 16 Crypto-Crypto;
 • 64 de perechi cripto-fiat.

Pentru tranzacționarea criptomonedelor, eToro a lansat, de asemenea, recent un portofel dedicat: eToroX. În calitate de comerciant eToro, vă puteți transfera criptomonedele în portofelul dvs. eToro în cazul în care doriți să le păstrați.

Dacă sunteți un comerciant rezident în SUA, aceasta este în prezent singura piață disponibilă pentru tranzacționare cu eToro.

Acțiuni

 • 17 indici bursieri cu peste 950 stocuri;
 • 13 indici bursieri europeni;
 • 2 indici bursieri SUA;
 • Indicele bursier saudit;
 • Indicele bursier din Hong Kong;
 • Stoc Penny.

Cu eToro puteți filtra aceste stocuri în funcție de țară sau sector, astfel încât să restrângeți zonele și piețele specifice care vă interesează pentru tranzacționare.

ETF

eToro oferă 145 de ETF-uri.

ETF-urile de pe eToro sunt furnizate în principal de iShares, Vanguard și SPDR.

Produse

eToro oferă mai multe produse specifice. Majoritatea sunt integrate în contul de tranzacționare standard al eToro, în timp ce altele pot fi ușor derivate, dar sunt încă disponibile pentru a fi utilizate ca comerciant eToro.

CopyTrader

CopyTrader-ul de la EToro face parte integrantă din oferta mărcii. De aici puteți începe să copiați tranzacțiile altor comercianți cu o investiție minimă de 50 USD per comerciant.

Dacă doriți ca tranzacțiile dvs. să fie copiate de alți utilizatori, va trebui să contactați eToro și apoi vor decide dacă profilul dvs. este eligibil pentru a deveni furnizor de semnal. Dacă aveți succes, veți avea dreptul la un comision de la adepții dvs.

Vom analiza mai în detaliu eToro Copytrader mai târziu în această recenzie.

EToro CopyPortfolio sunt practic pachete de instrumente sau active obișnuite, cam ca ETF-uri sau indici, la o scară mai mică. Cunoscute și sub denumirea de „amestecuri” în afara eToro, acestea sunt investiții în grupuri de comercianți, acțiuni sau anumite instrumente.

Investiția într-unul dintre acestea, cum ar fi un ETF, va aduce profituri sau pierderi în funcție de performanța generală a pachetului. Există mai multe tipuri de CopyPortfolios disponibile:

 • Top Trader: pachete de la cei mai buni traderi. Aici veți găsi comercianți care utilizează roboți algoritmici, comercianți cu o creștere deosebit de puternică în ultimul trimestru și alți comercianți cu caracteristici similare;
 • Portofolii de piață: axat în principal pe acțiuni. Alegând CopyPortfolio-ul „Crypto”, veți investi în întreaga lume a criptomonedelor, deci nu numai în monedele în sine, ci și în companiile care investesc în ele. Aruncând o privire asupra altor tipuri de investiții disponibile, găsim CopyPortfolio „Panicmode”, cu care veți investi în instrumente precum aurul, S & P500 și altele cu risc redus. În total, în prezent este disponibilă o selecție de 19 portofolii de piață;
 • Portofele partenere: sunt practic portofele de piață, dar create de terți care colaborează cu eToro. De obicei, aceștia încearcă să reproducă portofoliile investitorilor și fondurilor de investiții de succes.

Investiția în portofoliile CopyTort eToro poate fi o modalitate excelentă de a avea un portofoliu de investiții mai diversificat, echilibrând astfel riscul tranzacțiilor pe forex sau pe alte piețe.

Nu trebuie să fii expert în tranzacționare pentru a ști ce este Bitcoin: poate nu îi cunoști detaliile și dinamica, dar toată lumea știe că este prima monedă virtuală și că este simbolul unei adevărate revoluții financiare.

Este o monedă digitală descentralizată, independentă de bănci și care poate fi utilizată în rețeaua blockchain peer-to-peer fără a fi nevoie de intermediari.

Dacă doriți să știți ce este Bitcoin (BTC) și cum funcționează, acesta este ghidul tehnic pentru dvs., în care vă vom explica modul în care funcționează acest sistem, care sunt posibilitățile de a-l cumpăra sau de a specula și despre ce vorbim când ne referim la tranzacționarea bitcoin.

Mai târziu, în centrul acestui articol, vom explica de ce pentru a investi în Bitcoin nu este necesar să le cumpărați; De asemenea, vă vom vorbi despre modul în care platformele de brokeraj precum eToro (faceți clic aici pentru a afla mai multe) vă pot ghida în această aventură.

Acum, să intrăm în subiect începând cu coordonatele spațiu-timp ale bitcoin. Dar mai întâi, aruncați o privire asupra prezentării generale de mai jos, care prezintă principalele caracteristici ale celor mai buni brokeri reglementați.

Contul eToro

eToro oferă două tipuri de conturi: un cont demo și un cont real .

În ambele cazuri, pentru a utiliza contul, trebuie să vă înregistrați pe site-ul eToro. Atât persoanele fizice, cât și cele juridice pot deschide un cont.

Deschiderea contului eToro

eToro oferă o procedură complet simplificată și rapidă pentru deschiderea unui cont . Pentru a înregistra un cont, trebuie să efectuați pașii următori.

Faceți clic pe Înscrieți-vă acum de pe site-ul eToro și introduceți datele dvs. personale.
Încărcați dovada identității și dovada de reședință (cum ar fi o copie a extrasului dvs. bancar de cel mult 6 luni sau o factură de utilități).

Finalizați testul de adecvare , în care vor fi stabilite cunoștințele noastre financiare.
eToro vă permite să finalizați înregistrarea contului dvs. în termen de 15 zile. Totuși, nu uitați că pentru a vă retrage din cont, contul trebuie să fi fost verificat. Prin urmare, în această revizuire vă sugerăm să parcurgeți imediat toți pașii necesari, astfel încât prima retragere să aibă loc rapid.

Investiți în Bitcoin cu eToro Copy Trading!

eToro este una dintre acele platforme care face tot posibilul pentru a merge împotriva utilizatorilor săi și permite cu adevărat tuturor să tranzacționeze orice activ, inclusiv criptomonede.

Oferta eToro este fără precedent, deoarece brokerul vă permite să începeți tranzacționarea cu un depozit minim de doar 50 dolari, dar și să vă antrenați printr-un cont demo.

Aceste caracteristici au permis, de asemenea, începătorilor să facă primii pași în lumea tranzacțiilor și să câștige experiență în ceea ce a fost un teren de joc complet nou pentru ei. Mulți au devenit acum comercianți profesioniști cu drepturi depline!

eToro este cu siguranță cel mai iubit broker de către începători, deoarece urmărește utilizatorii și viitorii traderi, în toate etapele educaționale necesare pentru a dobândi abilități de tranzacționare. eToro este interesat să aibă o bază de utilizatori educată, capabilă să investească într-un mod profitabil și informat.

Dacă doriți să încercați să tranzacționați cu Bitcoin, puteți deschide un cont demonstrativ la acest broker, profitând în același timp de resursele de instruire pe care vi le oferă.

Numeroase soluții abonaților săi, indiferent dacă sunt traderi profesioniști sau începători și oferă principalele criptomonede, printre care, desigur, se remarcă bitcoinul.

Membrii  își pot diversifica portofoliul de tranzacționare investind mai multe porțiuni de capital în active diferite.

Chiar dacă contul demonstrativ, necesită plata unui depozit inițial, tranzacționarea practică este încă gratuită și fără riscuri. În plus, având în vedere volatilitatea criptomonedelor, vă va fi convenabil să utilizați instrumente de analiză, cum ar fi calendarul economic.

FAQ

Ce legătură are COVID-19 cu creșterea Bitcoin

Ce legătură are creșterea exponențială a Bitcoin și a pandemiei COVID-19 ? Mulți dintre cei mai mari analiști din lume au văzut cum în 2020 oamenii, investitorii au ales să investească în Bitcoin în detrimentul activelor care până acum erau considerate mai sigure, precum Gold.

Previziunile pentru 2021 văd un Bitcoin înfloritor și în creștere, am văzut cum să cumpărăm și să schimbăm Bitcoins prin Exchange și, acum să vedem cum să facem Bitcoin Trading .

Cum se face tranzacționarea Bitcoin

Efectuarea tranzacționării Bitcoin înseamnă a specula cu privire la prețul pozițiilor de deschidere a criptomonedelor, atât în ​​sens pozitiv cât și în sens negativ, obținând profituri în ambele situații. do Trading este foarte diferit de cumpărare Bitcoins în acest caz , nu va cumpara nimic, dar vom folosi CFD – urile pentru a specula pe ea.

De tranzacționare online , așa cum am menționat permite utilizarea CFD – urilor și de pârghie . Cu efectul de levier puteți investi un capital mai mare decât cel deținut de fapt, îl putem vedea ca un împrumut de la Broker .

De tranzacționare online vă permite să investească în alte active , cum ar fi materiile prime sau Forex .

 

Leave a Reply