bitcoin romania

Cum sa faci bani pe net : Previziune preț Bitcoin

Aceasta este întrebarea cheie astăzi pentru Bitcoin, deoarece prețul începe să testeze din nou apele peste nivelul critic de 50.000 USD – după ce a făcut-o anterior pe 23 august, dar a eșuat.
Bitcoin crește în avans pe măsură ce atinge o distanță izbitoare – 31 august 2021

Astăzi, prețul Bitcoin s-a ridicat la maximul de $49,929.20 USD, dar a fost respins deoarece atinge o distanță izbitoare, a scăzut la suportul de 48.200 dolari, pe măsură ce taurii cumpără scufundările. Moneda s-a corectat în sus, dar s-a confruntat cu o altă respingere. Este o vorbă obișnuită că taurii cumpără scufundări în timp ce urșii vând mitingurile. Testarea recentă a rezistenței aeriene de 50.000 USD va fi posibilă dacă prețul BTC / USD se menține peste suportul de 48.000 USD

Întrucât primele două monede digitale după capitalizarea pieței, Bitcoin (BTC) și Ethereum (ETH) au avut o acțiune de preț impresionantă în august, cu toate acestea, performanța în comparație cu alte rețele blockchain de nivel 1 poate fi etichetată ca abisală.

Bitcoineste cea mai veche criptomonedă de pe piață, care, în acest caz, are abia un deceniu. Dacă Bitcoin ar fi uman, ar fi în clasa a șasea chiar acum. În ciuda faptului că se află în naștere, administratorii de fonduri de avere cred că Bitcoin este probabil cel mai sigur pariu dacă doriți să investiți încriptopiaţă.

 

Autorizat:‼️‼️‼️ CySEC /FCA/ASIC
Reglementat: 🌍 🌍 🌍 ESMA
Disponibil pentru:⏰ ⏰ ⏰ Trader începător și expert
Investiție minimă 50 usd 🪙Cont demo este gratuit și nelimitat
💰 Taxe eToro are comision gratuit de 0% pe actiuni
Unelte profesionale 🥁Semnale Forex , cripto,
👱‍♂️ Folosit de20.000.000 de utilizatori și comercianți 
Cea mai bună platformă 2021🚀vezi mai mult despre eToro  

 

Cumpara Bitcoin🇷🇴🇷🇴🇷🇴Schimb de criptomonede 🪙📈📈💰
Securitate❓📦🔐 Protocoal internațional🌍🌍🌍
👶 Anul nașterii :2️⃣0️⃣1️⃣9️⃣-2️⃣0️⃣2️⃣0️⃣-2️⃣0️⃣2️⃣1️⃣
🧿De unde să cumpărați:🏆🏆🏆ETORO   XTB  /  Plus500
📱 Asistență: Chat 24/7 📚🔝 
👉 Opinii:⭐✳⭐2️⃣0️⃣2️⃣1️⃣ ⭐✳⭐
🔥🚀 🚀 🚀 Proiect HOT :🪙Bitcoin / 🪙Stellar /🪙 ETH / 🪙Enjin /🪙 BNB

Potrivit datelor de la ICO Analytics, Bitcoin a înregistrat o creștere lunară de 13% pentru a închide luna la un preț de 48.385,05 dolari, în vârstă de un câștig de 2,85% la momentul scrierii. Ethereum a înregistrat o creștere a prețurilor de 35%, restabilindu-și marca ca un performer mai bun în comparație cu Bitcoin. Datele ICO Analytics au arătat că, cu cât capitalizarea de piață se reduce, cu atât câștigurile de preț pe jeton sunt mai mari.

Binance Coin (BNB) originar din ecosistemul de schimb Binance a obținut un câștig de 39%, deoarece și-a menținut poziția printre primele 5 criptomonede, cu o capitalizare de piață de 81,67 miliarde de dolari. Cardano (ADA) a înregistrat, de asemenea, un câștig masiv în valoare de 110% datorită anticipării activităților contractuale inteligente sporite pe blockchain în viitorul apropiat. În timp ce Polkadot (DOT), Celo (CELO) și Cosmos (ATOM) au venit, de asemenea, cu câștiguri masive, cele două performanțe de top din luna august includ Avalanche (AVAX), Solana (SOL) și Fantom (FTM) cu 209%, 200 %, respectiv 179% creștere.


Cont demo gratuit și nelimitat, fără restricții de depunere.
La 1 septembrie, retragerea peste 48.300 de dolari a avut loc în timp ce taurii au reluat ritmul ascendent. Taurii s-au rupt peste rezistența de 49.500 de dolari. Elanul urcării este susținut peste cel mai înalt nivel recent, deoarece taurii intenționează să re-testeze nivelul de preț psihologic de 50.000 de dolari. În prezent, prețul BTC se luptă sub rezistența de 49.900 USD. Bitcoin a atins o distanță izbitoare peste nivelul de preț psihologic de 50.000 de dolari.

O pauză peste 49.900 de dolari va catapulta Bitcoin pentru a se ridica la 55.000 de dolari. Perioada 14 a indicelui de rezistență relativă este la nivelul 60. Aceasta indică faptul că Bitcoin se află în zona de tendință alcătească și capabil să se adune în sus.

Majoritatea protocoalelor blockchain de nivel 1 profilate sunt toate open source și permit dezvoltarea contractelor inteligente. Acest lucru i-a ajutat pe toți să prindă mania din jurul finanțelor descentralizate și a jetoanelor nefungibile. În timp ce toate aceste rețele blockchain, în afară de blockchain-ul Bitcoin, se laudă cu această funcționalitate pentru a găzdui contracte inteligente, hype-ul din jurul fiecăruia diferă și de investitorii care favorizează jetoanele cu preț mai mic și capitalizarea pieței.

Bitcoin își păstrează în continuare primul avantaj de mutare, cu nume mari de bani care caută să ia o poziție cu prima criptomonedă.
Între timp, investitorii au continuat să investească în fonduri digitale bazate pe altcoins, cum ar fi eter și cardano, chiar dacă fondurile Bitcoin au înregistrat săptămâna trecută a opta săptămână consecutivă de ieșiri, a spus CoinShares, managerul de active digitale. Altcoins este un termen cumulativ pentru a defini criptomonedele care au venit după bitcoin.

Bitcoin a atins un record de aproape 65.000 de dolari în aprilie, determinat de un val de lichiditate, pariuri rapide și optimism cu privire la cererea tot mai mare din partea investitorilor instituționali. Opiniile de susținere ale miliardarului Elon Musk și listarea directă a platformei de monede digitale Coinbase Global Inc. au alimentat, de asemenea, optimismul.

Bitcoin vizează 50.000 de dolari, deoarece expirarea opțiunilor de expirare a opțiunilor BTC de 655 milioane de dolari
Opțiunile BTC de 655 milioane de dolari expiră pe 3 septembrie, iar datele sugerează că taurii pot fi motivați să rupă rezistența de 50.000 de dolari înainte de expirare. Bitcoin (BTC) nu a reușit să rupă bariera psihologică critică de 50.000 de dolari pe 23 august și de atunci a retestat suportul de 47.000 de dolari.

Dacă datele istorice joacă vreun rol în prețul Bitcoin , luna septembrie a prezentat performanțe negative în 4 din ultimii 5 ani.După o restricție de 4 luni pentru mineritul Bitcoin, toți minerii autorizați Bitcoin și cripto din Iran vor putea relua mineritul până în septembrie.

Mineritul Bitcoin va începe în Iran până pe 22 septembrie, după interdicția de patru luni impusă de Ministerul Iranului al Industriilor, Minelor și Comerțului, după cum a raportat cotidianul Financial Tribune.

Înainte, Iranul a realizat că extragerea Bitcoin este o opțiune atrăgătoare pentru o economie de presiune diplomatică care nu are valută, dar are o abundență de producție de petrol și gaze. Iranul este o țară în care aproximativ 4,5% din totalul mineritului Bitcoin are loc în întreaga lume. Potrivit lui Elliptic, guvernul Iranului a permis mineritului să evite sancțiunile, câștigând în continuare sute de milioane de dolari în cripto-active care pot fi utilizate pentru cumpărarea importurilor.

Investiția în Bitcoin
Nu toată lumea are puterea de calcul pe care o are pentru Bitcoin, dar asta nu înseamnă că nu pot cumpăra pur și simplu criptomoneda – tot ce ai nevoie este un cont la orice schimb de criptare, cum ar fi eToro.

Analiza tehnică a Bitcoin, sau a oricărei criptomonede în acest sens, ia în considerare istoria unei monede cu diagrame de prețuri și volume de tranzacționare, indiferent de ceea ce face moneda sau proiectul. De asemenea, se bazează pe ideea că mișcarea în ceea ce privește prețurile nu este întâmplătoare – niciodată. În schimb, aceste mișcări ale prețurilor urmează tendințele pe termen scurt sau lung.

Analiștii tehnici observă modele de mișcare a prețurilor, semnale de tranzacționare și alte instrumente analitice pentru a evalua puterea și slăbiciunea unui activ. Deși mai mulți factori ar fi putut influența prețul unei monede, tehnicienii revizuiesc în mod afirmativ liniile de tendință, nivelurile de rezistență și suport, mediile mobile și volumul de tranzacționare.

Cei mai buni brokeri reglementati și siguri.

AgentAvantajDemo
eToroeToro Broker

Depozit minim: 50 USD

Cont de antrenament gratuit cu 10.000 USD

Plus500Broker Plus500

Depozit minim: 100 USD


Cont de antrenament gratuit cu 10.000 USD
XTBXTB Broker

Depozit minim: 200 USD


Cont de antrenament gratuit cu 10.000 USD

De retinut: Atentie

Acest site nu reprezintă în niciun fel și nici nu este destinat să fie consiliere financiară sau o invitație sau solicitare de investiții, vreau să fie clar că tranzacționarea cu opțiuni binare vă poate face să câștigați sume mari, dar în același timp să riscați pierderea întregului capital chiar și într-un timp scurt, deci înainte de a investi profesioniștii de contact din sector și investiți doar ceea ce vă puteți permite să pierdeți fără consecințe negative!

Toate conținuturile afișate pe acest site sunt rezultatul experiențelor și opiniilor subiective ale autorului, pot conține erori, inexactități sau omisiuni involuntare și faptul că în trecut a fost câștigat nu reprezintă o garanție că va fi câștigat și în prezent sau în viitor, prin urmare utilizatorul înțelege și acceptă fără rezerve că nimic de pe acest site nu vă garantează că puteți câștigați sau că nu puteți pierde.

Utilizatorul care decide să investească o face exclusiv pe propria răspundere și eliberează acest site și autorul acestuia de responsabilitatea pentru orice fel de pierdere, deteriorare sau pierdere a câștigurilor care ar putea apărea.Citește și i utilizatorul înțelege și acceptă fără rezerve că nimic de pe acest site nu garantează că puteți câștiga sau nu pierde.

Utilizatorul care decide să investească o face exclusiv pe propria răspundere și eliberează acest site și autorul acestuia de orice fel de pierdere, deteriorare sau pierdere a câștigurilor care ar putea apărea.Citește și i utilizatorul înțelege și acceptă fără rezerve că nimic de pe acest site nu garantează că puteți câștiga sau nu pierde.Utilizatorul care decide să investească face acest lucru numai sub propria răspundere și eliberează acest site și autorul acestuia de orice responsabilitate pentru orice fel de pierdere, deteriorare sau pierdere a câștigurilor care ar putea rezulta din acesta.

Titularul nu este si nu va fi legal responsabil in niciun caz si pentru ca,acest site web include informații despre criptomonede, contracte pentru diferență (CFD) și alte instrumente financiare, precum și brokeri, burse și alte entități care tranzacționează astfel de instrumente. Atât criptomonedele, cât și CFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde bani. Ar trebui să vă gândiți cu atenție dacă înțelegeți cum funcționează aceste instrumente și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.

cumsafacibanipenet.com ofera sansa  să faceți cercetările si analiza pentru aceste instrumente, înainte de a lua orice decizie de a investiții și să evitați investițiile în orice instrument financiar pe care nu îl înțelegeți complet cum funcționează și care sunt riscurile implicate.

Conținutul furnizat pe site-ul web include știri și publicații generale, propriile noastre analize și opinii personale și conținut furnizat de terți, destinat exclusiv scopurilor educaționale și de cercetare.Nu constituie și nu ar trebui citit ca nicio recomandare sau sfat pentru a întreprinde orice acțiune, inclusiv investiția sau achiziționarea unui produs.

Citește și Termenii și condițiile acestui site web care sunt pe deplin înțelese și acceptate atunci când orice conținut

Leave a Reply