Cum să faci bani cu Twitch: Ajutor si sfaturi utile

Stream-ul Twitch devine din ce în ce mai popular. Deși a început ca o platformă de jocuri, evoluează rapid pentru a include alte tipuri de conținut. Pentru a câștiga bani rapid pe Twitch, va trebui să vă sporiți numărul de persoane. Dacă sunteți consecvent, transmiterea pe Twitch vă poate ajuta să construiți rapid un public considerabil.

Va trebui să găsiți un joc sau un canal popular care nu este excesiv de competitiv, astfel încât oamenii să vă poată găsi cu ușurință conținutul.

Pentru a câștiga bani online prin streaming, trebuie să aveți un stil consistent pentru canalul dvs. – va fi distractiv, educativ sau distractiv? Angajarea în funcția de chat de pe Twitch este un alt mod de a vă spori numărul de persoane.

Vă recomandăm să comunicați în chaturile populare. Cu toate acestea, vă recomandăm, de asemenea, să interacționați și cu cei care conversează pe fluxurile dvs.

Deveniți un streamer Twitch

Există cinci moduri de a genera bani din canalul dvs. Twitch: vânzările de produse, sponsorizarea mărcii, donațiile fanilor, abonamentele și anunțurile Twitch. În calitate de streamer Twitch, vă recomandăm să vă concentrați pe utilizarea tuturor celor cinci metode de generare de bani pentru a asigura cele mai mari câștiguri financiare.

Ați putea câștiga mai mulți bani pe Twitch decât pe YouTube, făcându-l una dintre cele mai bune idei de a câștiga bani pentru creatorii video.

Vrei să înveți cum să faci bani pe Twitch și să transformi aceste gânduri în a face bani online o realitate? Bineînțeles că da, iar vestea bună este că te afli în locul potrivit.

Oamenii câștigă o grămadă de bani pe Twitch în aceste zile doar jucând jocuri video Știați că 185 de milioane de fluxuri unice au fost difuzate în 2019 !!! (Statistici Twitch) Dacă doriți să ieșiți din margine și să vă alăturați acestora, trebuie să știți ce faceți.

Deși sună grozav, nu este întotdeauna ușor să înveți cum să faci bani cu Twitch. Nu mă înțelegeți greșit, este foarte ușor în comparație cu alte modele de afaceri online precum Amazon FBA sau dropshipping, dar poate dura ceva timp.

Toată lumea își începe călătoria Twitch prin transmiterea către un public gol, care cu siguranță vă poate lua vântul de pe pânze.

Deci, presupunând că doriți să investiți în Bitcoin cu eToro , ceea ce trebuie să faceți este:

  • Deschideți gratuit un cont de tranzacționare cu eToro aici (site-ul oficial);
  • Faceți o primă depunere utilizând instrumentul de plată la alegere;
  • Deschideți o poziție scurtă (vinde / descrește), indicând cât de mult doriți să investiți, orice pârghie Financiară și stop loss – luați profit care vă va permite să gestionați mai bine riscul.

Pentru a începe să câștigați un câștig următor și să obțineți venituri constante de la Twitch, ca și mii de alții care, cândva, au căutat pe Google „cum câștig bani pe Twitch” la fel ca dvs., trebuie să vă faceți streaming în fiecare zi. Trebuie să creați în mod constant conținut distractiv și atrăgător.

Așa cum am spus, nu este rapid, dar este simplu și extrem de realizabil. Dacă urmați acest ghid și vă angajați să vă realizați visele, ați putea renunța la munca de zi cu banii pe care îi veți câștiga de la Twitch.

Unele filme celebre câștigă șase cifre. Unii câștigă chiar milioane.

Sunteți gata să vi se alăture?

Ce este Twitch?

Înainte de a afla cum să câștigăm bani de la Twitch, să începem cu câteva informații de bază.

Twitch este cea mai bună platformă de streaming din lume pentru jucătorii de astăzi, oferindu-le o platformă pentru a-și transmite în direct jocul și a câștiga bani în acest proces.

Twitch a început în 2005. În acel moment, totuși, i se spunea Justin.Tv după fondatorul său Justin Kan.

Acesta a fost inițial format ca serviciu de difuzare sau streaming 24/7. Cu toate acestea, după ce au primit câteva recenzii mixte, spectatorilor li s-a permis în cele din urmă să se alăture petrecerii prin configurarea propriilor canale de streaming. Acest lucru a dat naștere fenomenelor moderne pe care acum le numim Twitch.Tv.

În 2014, Twitch.Tv s-a clasat pe locul patru la nivel mondial pentru trafic doar în spatele Google, Apple și Netflix. Cu astfel de numere de trafic în afara scalei, a fost vândut către Amazon în același an pentru suma de 970 milioane dolari!

Deci, există bani de câștigat pe Twitch? Puteți paria.

Astăzi, Twitch are în medie 140 de milioane de spectatori lunari unici, care folosesc platforma pentru a-și urmări streamerele preferate zi de zi. Există o mulțime de globi oculari de abordat și numărul continuă să crească.

De fapt, platforma a continuat să crească cu 60% de la an la an și nu prezintă semne de încetinire. Creșterea sa abia începe să-și facă efectul, cu mai multe oportunități de venituri pentru noii jucători ca tine.

În plus față de posturile de difuzare, pe care le voi numi streamere de acum înainte, editorii mass-media și de jocuri au, de asemenea, propriile canale pe platforma Twitch pentru a oferi avanpremiere despre lansările viitoare de jocuri și produse. Twitch găzduiește, de asemenea, mai multe maratoane de competiție și de caritate, turnee și evenimente eSports.

Fie că este vorba de concurență în sport, chat cu alți jucători sau doar jocuri, există nenumărate posibilități cu platforma Twitch. Există și oportunități nesfârșite de a câștiga bani.

Cum să faci bani cu Twitch: opțiunile tale

Acum, că știi totul despre Twitch și popularitatea sa imensă, să trecem la carne și cartofi: cum faci bani pe Twitch?

Ei bine, există de fapt multe modalități diferite în afară de jocurile video. Pentru a vă face o idee bună despre opțiunile și posibilitățile de câștig Twitch, să începem prin descompunerea veniturilor celui mai popular streamer de jocuri al platformei: Ninja.
Există mulți streameri Twitch care își câștigă existența de pe platformă, dar Richard „Tyler” Blevins, alias Ninja, este cel mai bun streamer Twitch din lume.

Numai anul trecut, a câștigat peste 5,5 milioane de dolari prin transmiterea jocului său Fortnite și a altor titluri extrem de populare.Este de la sine înțeles că, dacă doriți să învățați cum să faceți bani pe Twitch, este un bun exemplu de urmat.

Iată o privire la fiecare dintre fluxurile sale de venituri legate de Twitch:

• Abonamente;
• Sponsorizări plătite;
• Veniturile din publicitate;
• Donații de biți;
• YouTube.

La fel ca toate streamerele de top Twitch, majoritatea veniturilor Ninja provin din abonamente. De fapt, el câștigă aproape 4 milioane de dolari anual numai din abonamentele Twitch.

Cum să te pregătești pentru a face bani pe Twitch

Dacă doriți să câștigați bani live streaming cu Twitch, trebuie să faceți câteva lucruri pentru a vă pregăti pentru succes. Va trebui să creați un cont Twitch și să vă asigurați că aveți echipamentul potrivit. Deoarece crearea unui cont Twitch este gratuită, să începem de aici.

Abonamente – Programe pentru afiliați și parteneri Twitch
După cum puteți vedea din veniturile lui Ninja, streamerii Twitch câștigă cea mai mare parte a veniturilor din baza de abonați.

Spectatorii pot alege dintre trei niveluri diferite de abonament pe Twitch:

• 4,99 USD;
• 9,99 USD;
• 24,99 USD.

Când începeți ca streamer Twitch, veniturile abonaților dvs. vor fi împărțite 50/50 cu Twitch. Cu toate acestea, pe măsură ce baza de abonați crește, Twitch va începe să ia din ce în ce mai puțin un procent. Unele streamere Twitch câștigă chiar până la 100% din abonamentele lor.

Cel mai bun dintre toate, abonamentele sunt recurente. Veți câștiga bani de la abonați lună după lună.

Acestea fiind spuse, Twitch nu permite nimănui să facă bani în acest fel. Pentru a începe să achiziționați abonați și să câștigați de la aceștia, trebuie să deveniți un afiliat sau partener Twitch, ambele doar prin invitație.

Pentru a fi invitat să devii un afiliat sau partener Twitch, va trebui să te ocupi de streaming și să pui bazele. Nu-ți face griji; vei afla totul despre asta într-un minut.

Sponsorizări plătite

Similar cu a deveni afiliat sau partener Twitch, câștigarea cu sponsorizări plătite poate dura ceva timp. Cu toate acestea, odată ce reușiți să vă dezvoltați audiența și să dezvoltați relații cu companiile de jocuri și cu alții cu produsele de pe piață, puteți fi plătit să purtați, să utilizați și să promovați produsele pe cameră în timpul fluxurilor live.

De exemplu, dacă îl urmărești pe Ninja, îl vei vedea promovând atât scaunele de jocuri DXRacer, cât și Bud Light și, probabil, face o sumă frumoasă doar arătându-le pe camera din camera sa pentru imensa sa bază de abonați.

Veniturile din publicitate

Din nou, veniturile publicitare sunt rezervate pentru Twitch Partners. Cu toate acestea, odată ce ați atins acest nivel, ceea ce nu va fi dificil dacă urmați sfaturile de mai jos, recompensa poate fi imensă. De fapt, streamerul mediu Twitch câștigă 250 USD din venituri din publicitate pentru fiecare 100 de abonați pe care îi au.

Pentru publicitatea publicitară, Twitch oferă atât anunțuri grafice, cât și anunțuri pre-roll, iar fiecare streamer este plătit pe baza popularului model cost-pe-afișare sau CPM. Cu cât mai mulți oameni vă văd anunțurile, cu atât câștigați mai mult.

Puteți deveni afiliat al oricărei companii, de obicei legat de jocuri, și puteți câștiga un comision promovând un produs sau un serviciu publicului dvs. Majoritatea utilizatorilor Twitch care câștigă comisioane afiliate fac acest lucru prin utilizarea codurilor de cupon. Când cineva face o achiziție folosind codul cuponului dvs., primiți un procent din vânzare.

De exemplu, puteți să vă promovați scaunul de joc preferat ca afiliat și să distribuiți adepților dvs. un cod de cupon furnizat de producătorul scaunului. Când unul dintre ei folosește codul cuponului pentru a cumpăra scaunul, veți primi o parte din suma vânzării, care poate varia de la 10 la 75 la sută!

Bineînțeles, suma de bani pe care o puteți câștiga cu Twitch și marketingul afiliat depinde de mărimea publicului dvs., cât de angajați sunt și cât de mult cumpără de fapt. Poți câștiga puțin sau poți câștiga mult.

Investiția în Bitcoin merită?
De ani de zile, Bitcoin a fost o investiție volatilă, dar extrem de profitabilă, dacă alegeți momentul potrivit pentru intrare.

Sunt bursele de încredere pentru investițiile în Bitcoin?
Schimburile sunt foarte populare, dar nu au permisiuni oficiale și vă permit să câștigați numai în caz de creștere.

Mai bun Exchange sau CFD Broker pentru a investi în Bitcoin?
Cu siguranță Brokeri CFD: sunt gratuiți, reglementați și, de asemenea, vă permit să vindeți scurt.

Cum să investești în Bitcoin?
Mizând pe un operator calificat și investind în acesta un procent care nu depășește 20% din capitalul nostru.

 

Leave a Reply