Cum sa faci bani pe net cu moneda Bitcoin

Internetul este o resursă valoroasă nu numai pentru schimbul de fotografii, imagini, știri, obținerea de informații sau bârfă. În prezent, zeci de miliarde de euro și dolari sunt tranzacționați chiar pe web , printr-o serie întreagă de activități care vă permit să câștigați online sau, în orice caz, să vă rotunjiți salariul .

Tot mai mulți oameni, de toate vârstele, sexele și naționalitățile, își încep aventura antreprenorială pe internet , transformând ideile în realități comerciale cu normă întreagă și surse interesante de venit.

De parcă nu ar fi fost de ajuns, a avut loc anul 2020, care, cu majoritatea populației forțate să intre în case de către pandemie, a văzut intensificarea activităților online de orice fel, inclusiv activitățile de investiții.

Moneda Bitcoin are un viitor?

Dacă tocmai ați aterizat în lumea tranzacționării și intenționați să-l folosiți pentru a face bani online, vă urez bun venit, dar dorim să subliniem imediat că drumul către rezultate nu va fi ușor. Într-adevăr, este, de asemenea, posibil ca rezultatele să dureze mult până să ajungă!

Cu toate acestea, dacă intenționați să încercați să vă transformați pasiunile în afaceri profitabile pe termen scurt, mediu și lung, sunteți în locul potrivit.
Când vorbim despre bitcoin, ne referim la moneda digitală prin excelență , utilizată pentru vânzarea de bunuri și servicii, care diferă de monedele tradiționale prin faptul că nu are nicio bancă centrală sau organism care să acționeze ca intermediar între persoanele care o schimbă.

Operațiunea se bazează pe o rețea open source peer to peer care operează printr-o bază de date distribuită între noduri, computerele utilizatorilor. În cadrul acestei baze de date sunt colectate tranzacțiile efectuate pe rețeaua bitcoin și, din acest motiv, toate mișcările vor fi publice și ușor de urmărit.

După înregistrarea înregistrată de Bitcoin în primele zile ale anului 2021 luna Martie a adus o valoare de aproximativ 50,849.00 ($)de dolari , sunt mulți utilizatori care au decis să investească în BTC, dar nu au nici cea mai vagă idee despre cum să o facă, ghidul nostru va fi foarte util pentru înțelegerea celor două forme de investiții pe Bitcoin:

Da! Bitcoin este legală și tranzacțiile sunt garantate printr – un sistem de criptare cu cheie publică, și este , prin acest mod pe care utilizatorii au negat posibilitatea de a cheltui aceeasi bani mai mult decât o dată, sau de a folosi Bitcoins fără a fi titulari.

Există mai mulți factori care afectează valoarea acestora; Bitcoin prezintă evaluarea BTC pe toate piețele comerciale majore ale rețelei.

Pentru a lucra de acasă și a câștiga cu bitcoins, trebuie să creați un portofel digital, portofel , în care să salvați monedele și să alegeți un client , un program printre cei din rețea, urmând instrucțiunile.

Înainte de a începe tranzacționarea cu Bitcoins, este necesar să rețineți că valoarea Bitcoins poate varia de la un moment la altul, adică modul în care pot exista creșteri bruște, dar în același mod și colapsuri bruște. Toate acestea depind de constatările condițiilor specifice pieței.

Până în prezent, tendința a fost aproape întotdeauna în continuă creștere.

Pentru a beneficia de prețurile Bitcoin este bine, prin urmare, să o faceți prin tranzacționare și vorbim despre o activitate speculativă pe termen scurt. Este important să clarificați că atunci când faceți tranzacționarea Bitcoin nu cumpărați de fapt, adică lucrați cu Contract For Difference (CFD) , unde aderați la un contract financiar derivat.

Sistemul de operare este același cu cel utilizat pentru tranzacționarea Forex , unde se investește în valoarea relativă a unei perechi valutare existente.

În mod specific pentru comercianții începători, există posibilitatea de a deschide un cont demonstrativ gratuit , unde puteți face speculații reale, dar cu diferența că utilizați bani virtuali, este o simulare reală.

Prin urmare, va fi posibil să se decidă dacă să funcționeze în sus sau în jos, toate acestea vor depinde de percepția subiectivă pe care o veți avea despre piață, iar cea a Bitcoin este o piață foarte volatilă, adică va putea să îndeplinească atât câștiguri mari în același timp și ambele la pierderi mari.

Vreti sa stiti cum se câștiga cu criptovalute , dar nu știu dacă este cu adevărat posibil?

De ceva timp, aceasta este o întrebare pe care mulți o pun. Începem prin a vă spune că răspunsul este, fără îndoială, afirmativ, dar există multe aspecte de clarificat și de înțeles și tocmai de acestea ne vom ocupa în articolul nostru.

Cu efortul corect, obținerea rezultatelor este posibil . Dacă nu știți de unde să începeți sau sunteți încă convins că așa ceva nu este posibil, urmați-ne în rândurile următoare. Am pregătit un ghid pentru cei care sunt la început și vor să profite la maximum de avantajele tranzacționării cu criptomonede.

Cei care nu sunt foarte familiarizați cu lumea criptomonedelor cred că este imposibil să funcționeze cu securitate. Numeroasele escrocherii care, de-a lungul anilor, au invadat internetul cu scopul de a câștiga încrederea persoanelor cu puține cunoștințe de tranzacționare online au contribuit la construirea acestui clișeu.

Evident, principalul teren de vânătoare este cel al criptomonedelor. Din 2017, anul primei explozii Bitcoin , tot mai mulți oameni au devenit interesați de posibilitatea de a se îmbogăți cu moneda digitală .

Bitcoin este cea mai veche și cunoscută criptomonedă.

Istoria Bitcoin a început pe 3 ianuarie 2009. „Ce este Bitcoin și cum funcționează?”, răsună întrebarea din ce în ce mai des, de când i-a crescut popularitatea. Sperăm ca acest Ghid Bitcoin să vă ducă mai aproape de universul său.

Pe 17 decembrie 2020 au fost în circulație mai mult de 16.7 milioane de Bitcoin, a căror valoare totală a fost de aproximativ 250 miliarde de dolari americani. Pare o cifră mare dar totuși neînsemnată dacă ne gândim că dolarii aflați în circulație sunt de ordinul bilioanelor.

Bitcoin este o reţea  virtuala ce ne  oferă un nou sistem de plată şi bani complet digitali. In primul rand acest sistem de plată peer-to-peer  sutinut de utilizatorii săi fără o autoritate centrală sau intermediari. Bitcoin poate fi văzut de asemenea şi ca cel mai sistem de contabilitate virtuala.

Bitcoin este, de asemenea, foarte popular printre speculatori, care se așteaptă să profite de fluctuații mari ale cursului de schimb. Prin utilizarea Bitcoin, înțelegerea sa devine mai ușoară în fiecare zi.

Cursul său de schimb este foarte turbulent; exprimat în cifre, poate produce o mișcare de până la două cifre într-o singură zi. În 2017, prețul Bitcoin a crescut de la 1.000 USD la 14.000 USD în doar câteva zile, ajungând la 19.000 USD.

Conform unor prognoze, valoarea sa ar putea ajunge la zeci sau poate sute de mii de dolari, dar mulți cred că este doar o balon financiar, care va exploda și nu va avea nicio valoare.

În orice caz, Bitcoin atrage din ce în ce mai mulți utilizatori și comercianți din întreaga lume, mai ales că oamenii și-au dat seama că transferurile Bitcoin sunt mai rapide și mai ieftine decât transferurile bancare tradiționale.

De exemplu, un transfer Bitcoin de 1 USD costă până la 100 de milioane de dolari. În plus, Bitcoin oferă mai mult anonimat (100%) decât sistemele bancare normale. Oferă control total asupra banilor, deoarece guvernul nu poate gestiona acțiunile existente și nici banca nu vă poate bloca contul. Din acest motiv, unele guverne au interzis utilizarea Bitcoin (de ex. Rusia) sau l-au restricționat (cum ar fi China).

Trebuie remarcat faptul că Bitcoin este încă în dezvoltare la fel ca alte criptomonede și nimeni nu știe ce oportunități sau provocări ne pregătesc pentru viitor.

La fel cum nimeni nu poate prezice soarta banilor actuali. Orice este posibil: că își pierd valoarea, vor fi blocate sau întregul sistem va fi ținta unui atac cibernetic. Tot ce trebuie să știți despre Bitcoin poate fi găsit aici și în celelalte articole.

Cine a creatorul de Bitcoin?

Bitcoin este un concept numit „cripto-valută”, care a fost pentru prima oară în 1998 de către Wei Dai în lista de mail cypherpunks, sugerând ideea unei noi forme de bani ce foloseşte criptografia pentru a controla emiterea lor şi tranzacţiile, spre deosebire de a se baza pe o autoritate centrală.

Primele specificații și validarea conceptului au fost publicate în E într-o Listă de discuții dedicată criptografiei de cătare Sfătoși Yamamoto. Sfătoși a părăsit proiectul la SFârșțiul anului e fără să spună prea multe despre el.De atunci, comunitatea a crescut exponenția-l, cu mulți programatori care lucrează la Bitcoin.

Anonimitatea lui Sfătoși a ridicata deseori îngrijorărir nejustificate, multe dintre ele legate de neînţalegerea naturii open spurce a Bitcoin. Protocolul şi software-ul Bitcoin sunt publicate liber şi ca orice programator din lume poate vedea codul sau să-şi facă propria versiune modificată a software-ului Bitcoin.

Ca şi programatorii actuali, influenţa lui Sfătoși a fost limitată de faptul că schimbările făcute de el trebuiesc să fie adoptate de Celiaţi şi din cauza asta el nu a avut control asupra Bitcoin. Ca atare, identitatea inventatorului Bitcoin este probabil la fel de relevantă ăstăzi ca identitatea persoanei care a inventat Bitcoin.

Cine controlează rețeaua Bitcoin?

Nimeni nu controlează rețeaua Bitcoin la fel cum nimeni nu deține tehnologia din spatele e-mailului. Bitcoin este controlat de toți utilizatorii Bitcoin din întreaga lume.
În timp ce programatorii îmbunătățesc software-ul, nu pot forța o modificare a protocolului Bitcoin, deoarece toți utilizatorii sunt liberi să aleagă ce software și ce versiune să utilizeze.

Pentru a rămâne compatibili între ei, toți utilizatorii trebuie să utilizeze software care respectă aceleași reguli. Bitcoin poate funcționa corect numai atunci când există un consens între toți utilizatorii. Deci, toți utilizatorii și programatorii au o motivație puternică pentru a proteja acest consens.

Din perspectiva unui utilizator Bitcoin, Bitcoin nu este altceva decât o aplicație pentru telefon sau un program de calculator care oferă un portofel personal Bitcoin și permite utilizatorului să trimită și să primească bitcoin prin intermediul acestuia. Acesta este modul în care funcțiile Bitcoin funcționează pentru majoritatea utilizatorilor. În culise, rețeaua Bitcoin distribuie un registru public numit „lanț de blocuri”.

Acest registru conține fiecare răscumpărare procesată vreodată, permițând computerului unui utilizator să verifice validitatea fiecărei răscumpărări.

Autenticitatea fiecărei garanții este protejată de semnături digitale corespunzătoare adreselor de la care au fost trimise bitcoin-urile, permițând tuturor utilizatorilor să aibă control deplin asupra trimiterii de bitcoin-uri de la adresele lor personale Bitcoin.

În plus, oricine poate procesa hacks folosind puterea de calcul a hardware-ului specializat și poate fi spălat cu bitcoin pentru acest serviciu. Aceasta se numește adesea „minerit”. Pentru a afla mai multe despre Bicorn, puteți consulta pagina dedicată .

Rush-ul Bitcoin abia a începutCu câteva zile în urmă, atitudinea față de Bitcoin din partea băncilor s-a schimbat, deoarece capitalizarea sa a ajuns la 500 miliarde și în curând va putea ajunge la o cotă cuprinsă între 10 miliarde și 20 miliarde.

Cursa Bitcoin tocmai a început și un 2021 se conturează pentru a fi plin de surprize.Christian Miccoli, fondator și co-CEO al Conio, spune că Bitcoin s-ar putea alătura în curând Gold și ar putea deveni un activ refugiu sigur.

Acest lucru s-a întâmplat deja parțial în 2020, când mulți investitori au ales să investească, să cumpere sau să vândă Bitcoin în loc să se „refugieze în aur”.În primele zile ale lunii ianuarie, Bitcoin a ajuns la 33.844,37 dolari, o cifră cu adevărat semnificativă. Analiza despre Bitcoin observă cum această criptomonedă poate atinge o valoare maximă de 500.000 de dolari.

De ce Bitcoin poate deveni mai căutat decât aurul pentru Co-CEO al Coinio este simplu: Bitcoin s-a născut cu principiul penuriei.Cripto moneda prin excelență este un bun terminat, conceput și dezvoltat pentru a avea un termen, cantitatea maximă de Bitcoin care poate fi introdusă pe piață este de 21 de milioane, până în prezent există 18.806.212,5 BTC în circulație.Aceste cifre vorbesc de la sine, lipsește foarte puțin pentru ca producția de Bitcoin să se încheie.Bitcoin este manipulabil?

O altă particularitate a Bitcoin este că această cripto monedă nu este manipulabilă. Bitcoin fiind descentralizat și nu aparținând niciunei țări, fiind o monedă non-valutară, nu este atacabil și cu atât mai mult nu suferă modificări geopolitice și economice.

Acesta este răspunsul la creșterea Bitcoin în ultimul an, când monedele majore au avut un șoc major din cauza pandemiei COVID-19.De asemenea, potrivit un alt punct în favoarea Bitcoin este că această monedă virtuală este independentă de băncile centrale.

Prin urmare, nu suferă de scăderea puterii de cumpărare care are loc de fiecare dată când băncile introduc lichidități pe piață.Un alt aspect pe care Co-CEO al Conio îl subliniază este următorul: Bitcoin este detașat de piețele tradiționale și nu suferă fluctuațiile acestora.

Există opinii contradictorii între analiști, unii economiști cred că în acest moment Bitcoin se confruntă cu o fază de supra-cumpărare, chiar dacă în mod obiectiv drumul Bitcoin este marcat de o tendință ascendentă.

Cumpărați (sau tranzacționați) o criptomonedă

Prima dvs. opțiune este să continuați cu achiziționarea simplă a criptomonedelor . Există mai multe schimburi care vă vor permite să cumpărați sau să schimbați monede pentru a le păstra în portofelul dvs. cripto .

Dar acest lucru este în regulă numai dacă aveți răbdarea să așteptați rezultatele unei investiții pe termen lung. Trebuie spus că schimburile oferă o interfață cu utilizatorul super clară și ușor de utilizat.

Odată ce v-ați creat contul, veți plăti un procent de piață pentru monedă și îl veți putea achiziționa. Speranța, desigur, este că prețul va crește.

Cu toate acestea, la fel ca orice investiție, trebuie să aveți grijă și să țineți cont întotdeauna că prețurile criptomonedelor fluctuează și sunt supuse unei volatilități ridicate. În acest moment, valoarea unui Bitcoin depășește 31.000 de euro, iar previziunile sale pentru viitor sunt foarte promițătoare, dar nu putem fi niciodată siguri că nu există o inversare bruscă a tendinței pozitive.

Există oameni care pariază și pe alte cripto și cumpără Litecoin sau Ethereum , sau monede care au o valoare mai mică.

Asigurați-vă întotdeauna că schimbul pe care vă bazați este de încredere și că faceți o copie de rezervă a portofelului digital. Deci, trebuie să acordați atenție și să vă amintiți să vă vindeți monedele atunci când simțiți că ați obținut profitul . Dacă nu știți nimic despre asta, citiți articolul în care vă povestim despre portofelele digitale și Bitcoin.

Cu toate acestea, pentru un rezultat imediat, utilizați CFD-uri, de exemplu puteți deschide un cont de client pe ForexTB!

Acceptați plățile cu criptomonede

O altă modalitate de a obține criptomonede este de a le accepta ca plată .

Dacă aveți o afacere în care vindeți produse sau servicii , puteți accepta plăți în criptomoneda la alegere. Aveți nevoie de un portofel digital și de a accepta clienții care sunt gata să plătească în criptomonedă .

Cu puțină muncă, puteți găsi clienți sau clienți care folosesc criptomonede și sunt dispuși să vă plătească prin mutarea monedei prin blockchain .

Sau puteți găsi o nișă în care poate fi util să utilizați monede digitale . Va trebui să puteți calcula o estimare aproximativă a costului unui serviciu, pe baza valorii monedei.

După primirea plății, este posibil să schimbați criptomonedele în euro sau să dețineți criptomonedele în speranța că vor crește. Atenție, ar putea să coboare!

Extragerea de monede de criptomonede

În cele din urmă, este posibil să extrageți monedele dvs. de criptocurrency . Din păcate, nu mai suntem în zilele în care era suficient să vă folosiți computerul pur și simplu acasă pentru a lucra la mineritul Bitcoin . Astăzi, cu atât de mulți experți care lucrează cu platformele lor, poate fi dificil să o faci; mai ales dacă doriți să tranzacționați cu criptomonede prin minerit .

Trebuie să investești mulți bani în plăci grafice și configurarea potrivită pentru a avea șanse mai mari decât concurenții tăi. De asemenea, trebuie să înțelegeți sau să știți cum să construiți un computer puternic, pe scurt, este nevoie de o experiență bună în domeniul IT și tehnic.

Odată instalat, veți consuma și foarte multă energie electrică . Unele monede criptografice pot fi mai rapide decât altele. De exemplu, este posibil să aveți mai mult noroc în exploatarea Litecoinului decât în ​​mineritul Bitcoin.

Câștig cu criptomonede: în concluzie

Indiferent de metoda utilizată pentru a câștiga bani cu criptomonede , trebuie să fii conștient de condițiile pieței. Dacă o criptomonedă scade în valoare, este posibil să trebuiască să așteptați până crește din nou pentru a vinde sau poate fi o monedă care nu se mișcă și, prin urmare, pierderile dvs. vor fi irecuperabile.

Asigurați-vă că înțelegeți riscurile înainte de a începe. Deoarece, sperăm să înțelegeți, cel mai bun mod de a tranzacționa criptomonede este de a utiliza CF D, datorită cărora aveți potențialul de a obține rezultate atât în ​​cazul în care prețul unei criptomonede crește, cât și în cazul în care obțineți oprit!

Rețineți întotdeauna care sunt riscurile CFD-urilor și nu investiți niciodată mai mult decât vă puteți permite să pierdeți: în acest fel, experiența dvs. va fi întotdeauna pozitivă, deoarece chiar și atunci când o investiție nu are succes, veți lua acasă o învățătură prețioasă pentru pregătirea dvs. ca comerciant.

De aceea, vă invităm să alegeți unul dintre brokerii pe care îi găsiți în prezentarea noastră de mai jos și să începeți chiar acum!

Câștigați bani online prin tranzacționare :

După cum ați înțeles, începând o afacere online și începând să obțineți o anumită satisfacție de la aceasta într-un timp foarte scurt, este posibil, dar este necesar să o faceți într-un mod conștient și informat .

Evoluția internetului, după cum știm, este continuă și constantă și vă permite să desfășurați un număr tot mai mare de activități pentru a vă urmări și cultiva interesele, pasiunile sau talentele. În general, acestea sunt activități care necesită mult timp sau care necesită multă investiție în bani, dar în schimbul unor recompense destul de mici.

Deci nu în toate sectoarele este posibil, după cum se spune, să ne întoarcem. Tranzacția online eToro poate genera totuși profituri interesante, dar implică și riscuri care nu ar trebui subestimate nici măcar o clipă. Forex tranzacționare , de exemplu, are un potențial incredibil , dar, în același timp, poate afecta siguranța capitalului.

Dintre toate modurile în care am vorbit despre câștigarea de bani online, tranzacționarea este, fără îndoială, cea mai bună modalitate de a obține o anumită satisfacție în termeni economici. De fapt, pentru a scrie o carte electronică aveți nevoie de o anumită înclinație pentru scris, la fel ca și pentru coaching trebuie să aveți abilități.

Pe de altă parte, cu tranzacționarea online, veți putea să vă construiți bogăția de experiență puțin câteodată, folosind instrumentele pe care cele mai bune platforme le-au dezvoltat special pentru începători.

În prezent, tranzacționarea este singurul instrument care vă permite eToro să investiți sume mici , mai ales în comparație cu cele necesare în alte sectoare, și să oferiți profituri proporțional ridicate . Desigur, dacă ați decis să vă concentrați asupra investițiilor pe piețele financiare, nu trebuie să treceți cu vederea niciodată faptul că este o activitate care implică mult studiu, competență și răbdare.

Dacă investiția online este subiectul care v-a convins cel mai mult, amintiți-vă că secretul succesului în acest sector este întotdeauna și unul singur: nu investiți niciodată mai mult decât vă puteți permite să pierdeți.

Castiga online bani usor de facut cu bitcoin

Marele succes în tranzacționare constă și în ușurința cu care este posibilă accesarea piețelor , fără a avea capital sau abilități tehnice mari. În ultimele luni, de exemplu, datorită lumii criptomonedelor, mulți investitori și-au văzut proliferarea capitalului .

Unii, însă, cei care nu au funcționat inteligent și au investit mai mult decât își permiteau să piardă, și-au ars economiile și s-au bazat pe companii de escrocherie . Dar dacă urmați sfaturile noastre, nu veți fi niciodată unul dintre ei.

Practic, a face bani online cu criptomonede este o posibilitate și o oportunitate deschisă acum tuturor. De exemplu, există platforme care oferă un serviciu numit Copy Trading sau Mirror Trading și datorită cărora nici măcar nu este necesară experiența.

Cum funcționează ? Simplu, doar deschideți un cont de client , efectuați o depunere (chiar și minimă) și accesați secțiunea dedicată acestui mod de tranzacționare. De acolo, veți avea acces la rezultatele tuturor comercianților platformei d ivisi pentru limbă, țară, active de investiții, profituri și chiar pierderi.

Pe scurt, acest broker eToro vă permite, făcând clic pe un buton simplu, să alegeți o sumă și să o investiți exact ca la comercianții profesioniști. Le vei copia automat mișcările și nu va mai trebui să faci nimic mai mult. Ei, profesioniștii, investesc pentru tine .

Din nou, vă recomandăm să copiați mai multe decât pentru a evita să pariați tot capitalul pe un cal. Vedeți, de exemplu, o listă a comercianților și performanța acestora în graficul de mai jos.

Mai mult, datorită reducerii depozitului minim, chiar și cei care au câteva sute de euro pot tranzacționa la bursă prin intermediul platformelor de brokeri online. Cei care intenționează să experimenteze și să înțeleagă mecanismele de tranzacționare pot profita chiar de funcțiile demo oferite de platforme. În acest fel nu există niciun risc, deoarece banii, precum și câștigurile sau pierderile, sunt virtuale.

De exemplu, brokerul eToro oferă posibilitatea de a începe tranzacționarea cu 20 de euro .

Platformele de tranzacționare oferă un potențial enorm, investind sume variabile, chiar și mici, dar sigur este că nu ar trebui să dai nimic de la sine. O regulă bună este să fii atent la brokerii care promit să te îmbogățească și să se bazeze doar pe platforme autorizate și certificate.

Mai mult, nu trebuie să uităm niciodată că investițiile în tranzacționare pot oferi randamente mari, dar că profiturile pot rămâne incerte . Veți fi înțeles, de exemplu, că investiția în bitcoin vă poate face milionar . Acest lucru este adevărat, dar parțial și numai dacă vă colectați câștigurile! Tranzacționarea nu este un joc și trebuie tratată foarte serios.

Pe scurt, dar și în foarte scurt timp, puteți vedea cu adevărat rezultate cu CFD-uri cu risc minim, dar nimic nu trebuie improvizat sau lăsat la voia întâmplării. S tudiare, înțelege tendințele, analiza piețelor și să pună în aplicare cea mai bună strategie sunt toate etapele esențiale pentru cei care doresc să lucreze în lumea de tranzacționare într – un mod conștient . Fără aceste măsuri de precauție, va fi foarte ușor să pierzi banii investiți .

Dacă nu aveți timp, dacă nu vă place să studiați sau dacă căutați rezultate imediate, vă spunem imediat că tranzacționarea online nu este pentru dvs.

De fapt, de multe ori profitul se obține în timp și prin investiții treptate, fără a fi vreodată descurajat sau să celebreze un comerț de succes . Este nevoie de răbdare și, atunci când sunteți la început, trebuie să vă bazați pe brokeri care vă pot ajuta, cum ar fi cei despre care v-am spus în acest ghid și pentru care găsiți un rezumat mai jos.

Care sunt criptomonedele tranzacționate de eToro?

Odată ajuns înăuntru, distrează-te. Puteți tranzacționa Bitcoin, Litecoin , Dash , Ethereum, Ripple, Bitcoin Cash, Ethereum Classic. Dar mai presus de toate Bitcoin și Ethereum atrag atenția celor care doresc cu adevărat să investească: ele sunt de fapt cele mai capitalizate valute ale momentului. Cu toate acestea, multe alte active vă stau la dispoziție: tot ce trebuie să faceți este să vedeți perioadele potrivite pentru monedele potrivite.

Lasă-mă să fiu clar: nu se termină aici. Deoarece eToro a creat și un indice de referință pentru criptomonede: calculează media ponderată pe fiecare valorificare a tendințelor criptomonedelor disponibile cu acest broker. Cu ajutorul indexului puteți vedea, evalua și face investiția mai sigură.

Avantajele tranzacționării criptomonedelor pe eToro

Avantajele tranzacționării cu criptomonede sunt multe: de exemplu, eToro nu percepe comisioane, în altă parte foarte mare. Deci, tranzacționarea socială, de asemenea și, mai ales, pentru comercianții începători. În cele din urmă, este posibil să consultați blogurile brokerilor: aceasta este o veste reală și mare, care vă aduce, pe lângă citirea sfaturilor experților, și toate cele mai recente știri despre criptomonede. Tot acest schimb de informații se face prin tranzacționarea copiilor: acestea sunt asociate cu anumite active, alegând unul sau mai mulți comercianți ale căror mișcări de copiere, o parte din capitalul cu care să o facă și lăsând apoi „magia” să se întâmple. Adică să așteptăm posibilul rezultat al investiției.

La urma urmei, problema „informațiilor” pentru eToro este importantă: tranzacționarea copiilor se bazează pe clarificarea totală a operațiunii, pentru a cunoaște profitabilitatea și timpul operațiunii, precum și alocarea activelor acestora, astfel încât să lase liberul arbitru cei care vor să încerce mâna la acest tip de investiții.

Comisioane eToro: cât plătiți pentru tranzacționare?
În ceea ce privește comisioanele, eToro nu percepe niciun depozit, în afară de spread. Un element care ne face să reflectăm asupra seriozității site-ului este că comisioanele aplicate sunt puțin mai mari decât ceilalți concurenți, dar utilizatorii sunt mulți și au multă încredere. Acest lucru arată cum brokerul este unul dintre cei mai fiabili din jur și de ce trebuie să începeți tranzacționarea pe această platformă. Pentru o prezentare completă a costurilor comisioanelor, vă rugăm să consultați pagina dedicată de pe site-ul oficial .

Social Trading pe eToro

Problema tranzacționării sociale este puternică, foarte puternică: este ceea ce face diferită platforma eToro. Chiar dacă nu veți copia pe alții, este întotdeauna plăcut și interesant să urmăriți cele mai bune din clasă și munca lor. Te face să crești incredibil. Oriunde și oricum. Ca? Da, pentru că cu aplicația mobilă aduci negocierile cu tine. De ceva timp a fost posibilă efectuarea de tranzacții de pe un telefon mobil, dar și evaluarea graficelor și pozițiile deschise sau închise. eToro a furnizat aplicații pe Android și iOS, ceea ce face practic smartphone-ul la fel de util ca desktop-ul. Mai mult, în aplicație există toate funcțiile de copiere și tranzacționare socială despre care am vorbit deja: trebuie doar să o descărcați.

Tranzacționarea criptomonedelor pe eToro este diferită

Și mai presus de toate, deoarece are 2 metode specifice:

Prima este metoda clasică de cumpărare și vânzare. Aici comerciantul câștigă dacă valoarea monedei crește în timp și dacă atinge un prag de profit pe care îl consideră „destul” satisfăcător.eToro cont demo

Al doilea este metoda de tranzacționare socială. Aici investitorul se conectează la platformă și alege un comerciant Guru din care să ia meserii.
Cum se poate face? Utilizarea graficelor pentru a urmări tendința valorii criptomonedelor: vedeți când este mai potrivit să cumpărați sau să vindeți, cu diagrame actualizate în timp real. Sub cele din urmă, iată cumpărăturile și vânzările: instrumente foarte utile și foarte rapide pentru a efectua o operație fără a pierde timp.

De îndată ce începeți tranzacționarea, asigurați-vă întotdeauna că cunoașteți condițiile de tranzacționare: aceasta variază în funcție de caracteristica tuturor monedelor, și anume volatilitatea momentană. În ceea ce privește spread-ul, acesta este calculat ca procent și nu în sâmburi, deoarece acestea au o diferență de ofertă / cerere. Iată principalele:

Bitcoin 0,70%
Ethereum 2%
Ripple 3%
Litecoin 3%
Dash 3%
Bitcoin Cash 5%
Ethereum Classic 5%
eToro: care este diferența dintre comerciant verificat și investitor popular?
Comerciantul verificat și investitorul popular sunt două entități diferite:

Am verificat că comercianții sunt comercianți care au trimis deja documentele pentru identificare. Folosesc porecle pentru a efectua operațiuni de platformă și au o insignă verde în formă de V pentru a fi recunoscută.
Investitorii populari sunt comercianți verificați de platformă: nu utilizați nume de utilizator, apăreați acasă și le vedeți cu numele și prenumele lor reale. Esti la inceput? Urmați-le și începeți să înțelegeți mecanismul. A se implica!

Cum funcționează eToro: piețele

Unii ne-ar putea întreba atunci: cum funcționează eToro? Putem revizui principalele piețe pe care platforma le pune la dispoziție, pentru investitori începători sau pentru cei mai experimentați.

Materii prime: se oferă posibilitatea de a investi 6 materii prime, și anume aur, argint, platină, cupru, gaze naturale și petrol;

Indici bursieri: cei mai importanți sunt NASDAQ și Dow Jones, dar există o selecție de 13 indici diferiți

Stocuri: Există aproximativ o sută dintre cele mai importante stocuri din lume. Acțiunile sunt tranzacționate prin CFD-uri
Monede: utilizatorul poate alege 47 dintre principalele monede din lume;
ETF: instrumentul financiar permite accesul la 59 de fonduri diferite și este un set de active combinate pentru a avea o singură activitate de tranzacționare eToro;
Criptomonede: despre ce am vorbit până acum, și anume posibilitatea tranzacționării cu Bitcoin, Ethereum, Ripple și alte monede virtuale, inclusiv Litecoin, Ethereum Classic sau Neo.

eToro trading:
Graficele sunt un instrument necesar și fundamental pentru tranzacționare. eToro prezintă un set foarte bogat de diagrame, cu date esențiale pentru comerciant și foarte ușor de consultat. În cadrul graficelor eToro este posibil să existe indicatori de timp diferiți, care prezintă cele mai importante informații fără a crea confuzie și, evident, prezentând o analiză a tendințelor istorice.

Cum se depune și se retrage pe eToro

Pe eToro puteți depune și retrage în mod clar. Ca? Prin transfer bancar, cec bancar, card de credit sau debit și chiar PayPal. Vă recomandăm un card de credit sau PayPal pentru gestionarea conului: depozitele sunt mai rapide și nu veți pierde oportunități excelente. Conturile, și aveți grijă, vor fi în dolari SUA: deschideți contul, se va aplica un comision.

Pentru cei care sunt la început, eToro oferă instrumente utile, cum ar fi Academia de tranzacționare: este o școală de tranzacționare online, oferă o vastă și importantă propunere de formare. Și propune:

Webinarii – Acestea sunt evenimente live în care comercianții pot învăța să utilizeze platforma generic. Dar este și un forum pentru a pune întrebări.

eCourse – Cursuri online numai de eToro: acestea servesc pentru a deveni stăpâni ai strategiilor de tranzacționare. Pentru a vă maximiza profiturile.

Tranzacționare video – Zero timp, ajutor maxim. Videoclipurile includ câteva articole care vă vor ajuta să îmbunătățiți tranzacționarea și să dezvoltați părți ale platformei pe care nu le știați înainte.

Opiniile eToro: înșelătorie sau realitate?

Când îți încredinți banii unei platforme, te întrebi mereu dacă sunt fiabili sau dacă îți poți pierde capitalul. Se pune întrebarea: eToro este o înșelătorie? Răspunsul este: absolut nu. Platformele de broker de utilizat sunt cele care au reglementări stricte, cu înregistrări și licențe. Acesta este exact cazul eToro, o platformă cu înregistrare regulată la CySEC, Cyprus Securities and Exchage Commission, autoritatea de supraveghere financiară din Cipru.

Leave a Reply