Cum sa faci Bani pe net cu Criptovalute. Ajutor si sfaturi utile

Dacă sunteți interesat de tranzacționarea cu criptomonede, trebuie să vă gândiți vreodată că pot câștiga bani cu criptomonede? Cum să câștig bani cu criptomonede? Care este cel mai bun mod de a investi în criptomonede? Astăzi, să aprofundăm aceste întrebări.

Chiar dacă investiția în criptomonede a fost o tendință ireversibilă, tot nu este ușor să câștigi bani.

Criptomonede

Deși unii oameni au câștigat câțiva bani cu noroc înainte de 2 ani, în zilele noastre majoritatea câștigătorilor vor câștiga profituri prin analiza lor profundă, abilitățile excelente și experiența bogată.

În acest articol, vă voi arăta ce oprește un începător să obțină profituri cu criptomonede și  moduri sigure pe care le puteți lua în considerare în planul dvs.

Există literalmente sute de criptomonede diferite disponibile și toate au valori diferite. Gândiți-vă la ele ca la un tip de bani digitali nereglementați, deși majoritatea nu sunt deosebit de ușor de cheltuit și toți prezintă un nivel ridicat de risc. Iată o prezentare generală a ceea ce trebuie să știți.

Cum să faci bani pe net cu cripto monede

Am scris un articol foarte detaliat cu strategia pe care o folosesc personal pentru a investi în această lume pe care o puteți găsi aici: Cum să faci bani cu cripto monede.

 1. Capital necesar: DA – investește doar ceea ce ești dispus să pierzi;
 2. Timp necesar: 10 minute pentru a vă deschide portofelul digital și pentru a cumpăra primele cripto monede;
 3. Câștiguri medii: potențial imens. Puteți transforma micul capital investit de cel puțin 50 usd în active chiar de sute de mii de euro.

Risc: Riscul de a pierde capitalul investit este foarte mare, investește doar ceea ce ești dispus să pierzi

 • Nu investiți mai mult de 10% din venitul dvs. în criptomonede;
 • Nu există nicio orientare foarte precisă care să vă spună cât să investiți în cripto monede. Cu toate acestea, o regulă generală bună pe care trebuie să o anticipăm pe care o puteți lua ca referință este aceea că ar trebui să investiți doar 10% din venitul total în monede digitale și, evident, o cantitate și mai mică din activele dvs.

De exemplu, 10% ar putea fi ceea ce primește o persoană după ce a plătit pentru ipoteci, facturi de utilități și alte cheltuieli esențiale.

La rândul său, o strategie comună pentru a împărți câștigurile este de a pune jumătate din această sumă în Bitcoin și cealaltă jumătate în Ethereum sau o altă cripto monedă (cum ar fi Ripple – XRP). Acest lucru va permite majorității oamenilor să intre pe piața cripto monedelor, fără a se expune la prea multe riscuri.

Cum să evitați frauda cu criptomonede

Odată cu creșterea dramatică a prețurilor criptomonedelor în ultimii ani, escrocii vizează acum potențialii investitori. Rezultatele înseamnă adesea că investitorii își pierd investiția inițială.

Cele mai frecvente escrocherii cu criptomonede sunt:

 • Schimburi false: Este posibil să vedeți oportunitățile de investiții ale Bitcoin și ale altor criptomonede fiind comercializate pe rețelele de socializare și prin e-mail – acestea vă vor trimite la schimburi false care adesea pot dispărea peste noapte. Asigurați-vă că site-urile web sunt securizate HTTPS – deși acest lucru nu garantează că site-ul este autentic – dar cel mai important lucru este să vă faceți cercetări și să căutați recenzii ale site-urilor;
 • Portofele false: Portofelele se referă în principal la stocarea criptomonedei și nu la cumpărarea sau vânzarea acesteia. Portofelele false sunt escrocherii împotriva malware-ului pentru a vă infecta computerul pentru a vă fura parolele și alte informații personale. Nu sunt ușor de observat, dar site-uri precum Bitcoin.com, de exemplu, recomandă portofele pentru utilizatorii de dispozitive mobile și desktop și oferă un mod simplu și sigur de a trimite și primi bitcoin;
 • Escrocherii de tip phishing: Phishingul este atunci când cineva încearcă să vă păcălească să creadă că un site web sau o companie este autentică. Escrocii vă pot contacta într-o varietate de moduri, inclusiv un e-mail pe care l-ați primit care conține un link fals, o broșură pe care ați primit-o în postare sau printr-o reclamă falsă. De multe ori vă vor încuraja să efectuați o tranzacție, dar acest lucru va fi fals, ceea ce înseamnă că veți pierde criptomoneda sau investiția ca urmare. Alternativ, ar putea fi o oportunitate pentru escroci să plaseze malware pe dispozitivul dvs. pentru a vă fura detaliile personale;
 • Escrocherii PonzI: Escrocheriile Ponzi implică, de obicei, să faci reclamații puternice sau nerealiste cu privire la randamentele pe care le poți face investind în criptomonede. De multe ori au programe de recomandare pentru a încuraja investitorii să-și înscrie prietenii și familiile.

În realitate, majoritatea oamenilor își vor pierde o parte din toate investițiile în aceste tipuri de scheme.

Poate un începător să câștige bani în criptomonedă?

Tranzacționarea în criptomonede poate avea un profit imens. Cu toate acestea, este, de asemenea, extrem de riscant. Puteți câștiga și pierde rapid o sumă mare de bani. Acest lucru înseamnă că tranzacționarea criptografică este interesantă și poate fi foarte dificil să păstrezi pacea în minte sub o presiune puternică.

Extrageți-vă propriile monede de criptomonedă

În cele din urmă, este posibil să extrageți propriile monede de criptocurrency. Cu toate acestea, nu suntem în zilele în care ați putea folosi computerul de acasă pentru a lucra la mineritul Bitcoin. Astăzi, cu atât de mulți mineri care lucrează cu platformele lor, poate fi dificil dacă doriți să câștigați bani cu criptomonede prin minerit.

Trebuie să investiți în plăci grafice și în configurarea potrivită pentru cea mai bună șansă. Trebuie să știi cum să construiești un computer. După ce îl configurați, veți folosi mai multă energie electrică. Unele monede ar putea fi mai rapide decât ale mele. De exemplu, s-ar putea să aveți mai mult noroc în exploatarea Litecoinului decât Bitcoin.

Cu toate acestea, Litecoin nu se vinde la fel de mult. De asemenea, ai putea mina ceva de genul Monero. Puteți obține o mulțime de ele mai repede, dar atunci trebuie să le puteți vinde la bursă. S-ar putea să nu existe o cerere suficientă pentru a vă vinde toate monedele dacă extrageți ceva mai puțin popular.

Indiferent de metoda pe care o folosiți pentru a câștiga bani cu criptomonede, totuși, trebuie să fiți conștienți de condițiile pieței. Dacă o monedă scade în valoare, este posibil să trebuiască să așteptați până crește din nou pentru a vinde – sau poate fi o monedă care nu scade și atunci pierderile dvs. sunt permanente. Asigurați-vă că înțelegeți riscurile înainte de a începe.

Ce să știți înainte de a cumpăra

Aveți la îndemână informații de care este posibil să aveți nevoie. Configurarea unui cont de criptomonedă durează câteva minute, dar va trebui să furnizați câteva informații, inclusiv numărul dvs. de securitate socială și numărul contului dvs. bancar, cardului de debit sau cardului de credit pentru a vă finanța contul bitcoin.

De asemenea, este posibil ca unii furnizori să vă solicite să aveți un ID de imagine. Înregistrați și protejați orice parolă nouă pentru contul dvs. criptografic sau portofelul digital (mai multe despre cele de mai jos).

Nu utilizați un card de credit. Deși unii furnizori vă permit să achiziționați bitcoin cu cardul de credit, efectuarea de investiții prin împrumuturi de la un produs cu dobândă mare, precum un card de credit, nu este niciodată o idee bună.

Investițiile Bitcoin și alte criptomonede nu sunt asigurate de Securities Investor Protection Corporation pentru eșecuri sau furturi de schimb, o protecție de care conturile tradiționale de brokeraj bursier se bucură de până la 500.000 USD.

Unele schimburi, cum ar fi eToro , oferă asigurări private, dar acest lucru nu protejează împotriva încălcărilor individuale online, cum ar fi cineva care vă fură parola.

Utilizarea unei conexiuni de internet private și sigure este importantă de fiecare dată când luați decizii financiare online. Nu este recomandat să cumpărați bitcoin în timp ce vă aflați la cafenea, în camera dvs. de hotel sau să utilizați alte conexiuni publice de internet.

eToro este potrivit pentru tine?

Pentru investitorii de criptomonede care doresc să oglindească mișcările comercianților serioși de cripto, platforma de tranzacționare socială eToro este o ofertă atractivă. Cu 15 criptomonede de cumpărat și tranzacționat, eToro are o selecție mai mare decât multe alte brokeraje criptografice din SUA.

Totuși, este important să ne amintim că investițiile în criptomonede precum Bitcoin sunt extrem de speculative și cunoscute pentru volatilitatea sa.

Anul trecut, gigantul PayPal a anunțat că este gata să accepte plăți în Bitcoin, ceea ce a fost mult apreciat de milioane de investitori.

Din păcate pentru noi europenii această posibilitate nu este încă acordată, va trebui să așteptăm câteva luni, pentru moment este permisă doar pe teritoriul american.Această știre a mărit valoarea Bitcoin cu aproape 8%, ajungând la 13.000 de dolari. O creștere care a făcut ca Bitcoin să treacă de la 12 mii de euro la 13 mii în doar 24 de ore.

Decizia PayPal deschide ușa banilor cripto, aducându-le astfel mai aproape de un număr mai mare de utilizatori. Această mișcare comercială a fost posibilă datorită colaborării cu Paxos Trust Company (o instituție financiară specializată în blockchain) și unei „licențe bit” obținute de la Departamentul Serviciilor Financiare din statul New York.

Datorită PayPal, care va accepta plăți în banilor digitali, acestea vor deveni în curând un adevărat instrument de plată.Pentru a investi în banii cripto este foarte important să fii la curent și să urmărești știrile piețelor. Vă recomandăm să urmați secțiunea noastră dedicată știrilor Bitcoin.

Criptomonedele disponibile eToro

eToro

eToro

Căutați mai multe informații despre cum să investiți și să tranzacționați criptomonede cu eToro? Doriți să cunoașteți criptomonedele disponibile pe eToro și taxele de achiziție aferente? Sunteți în locul potrivit!

eToro este unul dintre brokerii online prin excelență, potrivit atât pentru tranzacționare, cât și pentru investiții pe piețele financiare pe termen lung. De asemenea, oferă funcții de schimb de criptomonede și portofel și , de fapt, se dovedește a fi una dintre cele mai complete opțiuni pentru investitorii interesați de Bitcoin și lumea cripto.

În acest articol vom vedea împreună toate aspectele inerente tranzacționării criptografice pe eToro: de la criptomonedele disponibile , la posibilitatea de a deschide poziții lungi (cumpără) și scurte (vinde), utilizarea pârghiei și comisioanele aplicate de acest broker online pentru operațiunile efectuate.

Ceea ce vreau să vă liniștesc imediat este că eToro este un broker serios și de încredere și nu percepe taxe de gestionare lunare pentru contul dvs. De asemenea, puteți deschide un cont demo gratuit, astfel încât să vă puteți familiariza cu platforma și să cumpărați criptomonede cu bani virtuali.

Să aruncăm o privire mai atentă asupra acestor produse:

 • Platforma de tranzacționare: platforma clasică a brokerului eToro, care vă permite să tranzacționați CFD-uri ale principalelor criptomonede din lume, chiar și prin contul demo gratuit , cu zero comisioane și spread-uri reduse. Prin intermediul platformei de tranzacționare puteți deschide, de asemenea, poziții scurte (concentrându-vă astfel asupra căderii unei cripte specifice), copiați operațiunile altor utilizatori sau investiți în portofolii reale de criptomonede preambalate.
 • eToroX: pentru a-și extinde oferta în ceea ce privește criptomonedele, în 2019 eToro și-a creat schimbul de cripte și portofelul (numit eToroX) prin care puteți cumpăra, stoca, primi și transfera cu ușurință și comod peste 120 de criptomonede reale (non CFD). Pentru a crea un cont pe eToroX, va trebui să vă înregistrați în prealabil pe platforma eToro standard.

Datorită portofelului de criptomonede este, prin urmare, posibil să transferați Bitcoin și alte criptomonede în interiorul și în afara platformei eToro. De exemplu, puteți cumpăra Bitcoin pe eToro și apoi îl puteți transfera către un alt schimb sau într-un portofel fizic pentru criptomonede. Alternativ, puteți muta criptomonedele pe care le dețineți deja în altă parte în eToro.

eToro: criptomonede disponibile

Platforma de tranzacționare a EToro oferă utilizatorilor o mare varietate dintre cele mai populare criptomonede din lume, pe care este posibil să tranzacționeze sau să investească pe termen lung.

Criptomonedele disponibile pe eToro sunt în prezent 16, dar acest număr este în continuă expansiune, împreună cu angajamentul și caracteristicile oferite de eToro cu privire la lumea criptomonedelor. Iată oferta completă a brokerului:

 1. Bitcoin (BTC): Cea mai mare criptomonedă prin capitalizare de piață, considerată prima implementare pe scară largă a tehnologiei blockchain;
 2. Ethereum (ETH): această criptomonedă de vârf a primit recunoaștere internațională de la giganți tehnologici precum Microsoft și Intel. Pe lângă plăți, Ethereum acceptă și „contracte inteligente”;
 3. Bitcoin Cash (BCH): un „hard fork” conceput pentru a fi o soluție la întârzierile restante pe care le întâmpina Bitcoin. Dimensiunea blocului Bitcoin Cash este de opt ori mai mare decât cea a Bitcoin (8 MB față de 1 MB);
 4. Ethereum Classic (ETC): Deși Ethereum Classic are o capitalizare de piață semnificativ mai mică decât omonimul său, este încă o criptomonedă populară;
 5. Litecoin (LTC): A fost prima criptomonedă care a implementat SegWit, o metodă de accelerare a timpilor de tranzacție fără a compromite tehnologia blockchain de bază;
 6. Dash (DASH): Bazat pe tehnologia Bitcoin, infrastructura suplimentară a Dash permite tranzacții mai rapide și lichidități mai mari, deși, spre deosebire de alte criptomonede, Dash este o organizație autonomă descentralizată (DAO);
 7. Stellar Lumens (XLM): Prin operarea pe un singur algoritm de consens, mai degrabă decât minarea, Stellar poate facilita tranzacțiile între mai multe valute, atât fiat, cât și digitale;
 8. NEO (NEO): Cunoscut și sub denumirea de „Ethereum chinezesc”, NEO a fost conceput pentru a fi ușor de editat și pentru a nu avea opțiunea de bifurcare;
 9. EOS (EOS): După lansare, EOS a devenit rapid una dintre primele zece criptomonede, cu o puternică infrastructură open source capabilă să suporte mii de aplicații descentralizate la scară comercială (DApps);
 10. Cardano (ADA): Inspirat de Ethereum, Cardano s-a diferențiat cu o structură cu două niveluri și o operațiune separată pentru fiecare nivel, spre deosebire de Ethereum, unde ambele niveluri sunt împletite;
 11. IOTA (MIOTA): Bazat pe un blockchain proprietar „fără blocuri” numit Tangle, IOTA este pionier în utilizarea unei rețele descentralizate pentru a alimenta Internetul obiectelor (IoT);
 12. Zcash (ZEC): Zcash criptează conținutul tranzacțiilor securizate, asigurându-se că expeditorul, destinatarul și suma transferată rămân private;
 13. TRON (TRX): Tron își propune să creeze o alternativă descentralizată pentru distribuirea conținutului digital printr-unul dintre cele mai mari sisteme de operare bazate pe blockchain din lume;
 14. Tezos (XTZ): ICO Tezos din septembrie 2018 a fost unul dintre cele mai mari din istoria criptomonedelor și a strâns un record de 232 milioane dolari;
 15. Binance Coin (BNB): BNB este o criptomonedă de serviciu care permite utilizatorilor să deblocheze reduceri la comisioanele de schimb pentru tranzacțiile efectuate pe bursa Binance.

Contul demonstrativ eToro, așa cum am anticipat, vă permite să exersați și să aflați despre platformă, precum și să vă puneți la încercare.Deschiderea contului demo este foarte simplă și nu necesită timp, de fapt va dura doar câteva secunde.

Va trebui să completați un formular scurt, după care brokerul vă acordă un credit virtual de 100.000,00 EUR pentru a fi folosit pentru practică.Brokerul eToro vă oferă posibilitatea de a încerca gratuit atât tranzacționarea clasică, cât și tranzacționarea socială.

Cumparati Bitcoin cu eToro

Printre modalitățile prin care puteți cumpăra Bitcoin prin intermediul eToro este cu siguranță cel mai simplu mod. Brokerul eToro vă permite prin PayPal să cumpărați Bitcoin și să puteți face tranzacții online.

Dacă preferați să tranzacționați, să vindeți sau să cumpărați Bitcoins, cel mai bun mod este să faceți acest lucru printr-un schimb. Recent, brokerul eToro a dorit, de asemenea, să își extindă oferta prin dezvoltarea eToro, să vedem ce este.

eToro: Schimbul eToro

În plus față de posibilitatea de a încerca eToro prin intermediul contului demonstrativ, este posibil să utilizați și să vă înscrieți pentru eToro.

eToroX este reglementat în Gibiterra, obiectivul creșterii creșterii în sectorul Fintech a determinat atât Guvernul din Gibraltar, cât și GFSC să elaboreze o serie de reglementări.

Pentru înregistrare puteți alege dacă introduceți acreditări de companie sau private.

Dacă sunteți o persoană fizică, va trebui să introduceți numele, prenumele și un e-mail de referință și să alegeți serviciile necesare:

 1. Comercial;
 2. Acces API;
 3. Linie de credit.
 4. Acum trebuie doar să faceți clic pe „Începeți acum” și să trimiteți formularul.

Unde pot fi stocate Bitcoin?

Pentru a stoca Bitcoin este necesar să aveți un portofel electronic numit Wallet. Aceste portofele pot fi păstrate în cadrul Exchange sau în alte moduri.

Portofelele pot fi de diferite tipuri, atât online, cât și fizice, există unele pe care le puteți avea pe telefonul dvs. smartphone sau pe computer.

De exemplu, dacă doriți să utilizați eToro , puteți profita de eToro Wallet, care este portofelul mobil eToro oficial, unde vă puteți stoca fondurile.

Chiar și brokerul eToro cu platforma sa eToroX este echipat cu un portofel electronic, unde puteți stoca în siguranță toate de banii cripto.

Există și alte tipuri de portofele, important este să verificați securitatea înainte de a le accesa.

Ce portofel electronic să alegeți?

Pentru a proteja Bitcoin-urile sau alti banii cripto sunt cumpărate, este necesar să aveți un portofel electronic.

Pentru începători ar putea fi dificil să vă imaginați păstrarea monedelor virtuale într-un loc virtual, nu vă faceți griji, este mult mai simplu decât vă imaginați.

Să clarificăm diferitele tipuri de portofolii:

 • eWallet: portofel banii cripto;
 • Portofele hardware: sunt în esență pen drive-uri USB care stochează banii cripto ;
 • Portofele de birou: acestea sunt, de asemenea, software care stochează cripto noastre -direct pe computer;
 • Portofele online: acestea sunt cu siguranță cele mai simple de utilizat și sunt protejate de niște chei de securitate;
 • Bitcoin stocat în computerul dvs.: În acest fel, puteți avea o securitate mai mare în cazul unui atac cibernetic.

Este fiabil eToro?

Etoro este un broker sigur și sigur . Desigur, aceasta nu este o înșelătorie, așa cum susțin unii. Cu siguranță veți fi văzut nenumărate reclame sponsorizând acest broker, chiar și cu oameni celebri care și-au pus fața pentru a promova acest broker.

Fiabilitatea eToro a determinat această platformă să se extindă din ce în ce mai mult, devenind unul dintre cei mai utilizați brokeri din lume.

Datorită serviciului de copiere trader și a achiziționării de acțiuni la zero comisioane, a devenit un broker excelent să vă investiți banii în mod fiabil.
eToro este cu siguranță o companie comercială de încredere, care există de mulți ani și cu siguranță nu este o înșelătorie. Cu siguranță ați văzut reclame împrăștiate peste tot, chiar și la evenimente sportive majore. Acest lucru demonstrează soliditatea și legitimitatea acestei companii.

Recenziile și opiniile care se citesc despre eToro nu sunt adesea în totalitate pozitive. Acest lucru se datorează mai ales faptului că comisioanele pot fi puțin mari și serviciul pentru clienți, care în unele țări (cum ar fi România) este foarte lent.

Întrebări frecvente FAQ: Cum să cumpărați Bitcoin

Merită să cumpărați Bitcoin în 2021?

Potrivit analiștilor, 2021 va fi un an foarte profitabil pentru Bitcoin. Pentru a cumpăra Bitcoin, vă recomandăm să încercați Exchange.

Cum cumpăr un Bitcoin?

Pentru a cumpăra Bitcoin, trebuie să vă înscrieți la un Exchange unde puteți vinde, cumpăra sau tranzacționa banii cripto. Dacă, pe de altă parte, preferați să speculați despre prețul Bitcoin, vă puteți înscrie la un broker de tranzacționare online care vă permite să deschideți o poziție atât în ​​sus, cât și în jos în preț, obținând rezultate economice în ambele cazuri.

Câte criptomonede sunt disponibile pe eToro?

În prezent, 16 criptomonede sunt disponibile pe brokerul eToro: Bitcoin, Ripple, Ethereum, Bitcoin Cash, Ethereum Classic, Dash Coin, Litecoin, Stellar Lumens, NEO, EOS, Cardano, IOTA, Zcash, TRON, Tezos și Binance Coin.

Care sunt taxele Bitcon ale eToro?

eToro nu aplică comisioane fixe de cumpărare pe Bitcoin și alte criptomonede, ci doar o marjă variabilă, care pentru Bitcoin este egală cu 0,75%, în timp ce pentru alte criptomonede mai puțin populare poate ajunge până la 5%. Cu toate acestea, acestea sunt spread-uri în conformitate cu cele oferite de alți brokeri sau burse.

EToro oferă un portofel / schimb de criptomonede?

Da, eToro a introdus recent și propriul său portofel, numit eToroX, prin intermediul căruia puteți gestiona, stoca, depune, trimite și primi toate criptomonedele.

 

Leave a Reply