Cum sa faci bani pe net: pariuri – cazino

Cunoscută în întreaga lume pentru femeile sale frumoase, moaștele epocii comuniste, munții maiestuoși din Carpați și Delta Dunării, România este un ținut plin de fabule atât înfiorătoare, cât și fermecătoare. Toată lumea este familiarizată cu legenda transilvăneană a contelui Dracula, inspirată de nemilosul conducător al țării, Vlad Tepes, cu toate acestea, nume precum Gheorghe Hagi, Nadia Comănici, Ilie Năstase sunt la fel de răsunătoare în lumea sportului.

Prezentul pare promițător și atunci când vorbești despre sporturi precum Simona Halep, Razvan Marin care joacă pentru Ajax sau Radu Stefan la Lazio.

Cu atâtea exemple strălucitoare de sportivi de top, era firesc ca cetățenii români să dezvolte o pasiune pentru sport și pariuri sportive, cu multe dintre care să aleagă când vine vorba de site-urile de pariuri din România.

Se estimează că 15% din toți cetățenii adulți se angajează în activități de pariuri sportive și, datorită noilor reglementări pentru jocuri de noroc și pariuri, acest sector a înregistrat progrese masive în ultimii ani. Chiar dacă măsurile fiscale recente au condus la o creștere mai lentă, se pare că România continuă să fie o piață emergentă pentru toate marile case de pariuri internaționale.

Pariurile in Romania : ce trebuie sa sti!!!

Jocurile de noroc sub toate formele au fost interzise în timpul guvernării lui Ceaușescu și a partidului comunist din România. Loteria Națională a fost singura activitate de jocuri de noroc acceptată în țară, fără nici o urmă de case de pariuri România. Cu toate acestea, după 1990, când regimul comunist a fost răsturnat, jocurile de noroc și pariurile din regiune au început să crească constant.

Magazinele de pariuri terestre au început să apară în toate orașele mari, iar un deceniu mai târziu industria a înflorit odată cu introducerea site-urilor de pariuri online și site-uri de pariuri în România.

În primii ani, nu exista o legislație care să reglementeze piața jocurilor de noroc și a pariurilor, așa că parierii au fost liberi să aleagă unde doresc să joace. De asemenea, noțiunea de impozit pe pariuri România nu a fost introdusă până în 2013, astfel încât pariurile s-au bucurat de o popularitate extremă în rândul pariorilor care au fost liberi să se bucure de oricare dintre casele de pariuri internaționale fără restricții.

Lucrurile au început să se schimbe în ianuarie 2007, când România a aderat la UE și doar doi ani mai târziu, a fost emisă prima lege privind organizarea și funcționarea jocurilor de noroc.

Ordonanța de urgență a Guvernului 77 din 2009 a instituit Ministerul Finanțelor ca organism de acordare a licențelor pentru toate activitățile de jocuri de noroc din țară. De asemenea, este implementat un sistem de licențiere cu licențe valabile timp de cinci ani.

Așadar, pentru ca orice site de pariuri cu care se confruntă România să funcționeze legal în țară, au trebuit să solicite și să primească o licență de la autoritatea de reglementare locală Oficiul Național pentru Jocurile de Noroc (ONJN).

În ciuda progreselor înregistrate în Legea jocurilor de noroc din 2009, permițând jocurile de noroc la distanță, abia în decembrie 2014 autoritățile au creat în cele din urmă mediul adecvat pentru ca operatorii străini și locali să solicite și să primească o licență.

Prin Ordonanța de urgență a Guvernului, numărul 20 din 2013, a fost înființată Oficiul Național Român pentru Jocuri de Noroc (ONJN) ca autoritate centrală pentru eliberarea licențelor de jocuri de noroc online. Abia acum site-urile de pariuri online din România au reușit să funcționeze 100% legal în regiune. Acest lucru a deschis ușa tuturor marilor case de pariuri internaționale pentru a-și oferi serviciile pe piața românească în mod legal.

NetBet a fost primul operator care a primit o licență de clasa I la 1 iulie 2016 și există în prezent 22 de licențe emise în total, cu nume precum Unibet, SportingBet, Fortuna, 888, Betfair, Betano sau Betstars care sunt active pe piață.


O schimbare legislativă recentă a impus o taxă de 2% asupra cifrei de afaceri a jocurilor de noroc pentru operatori și s-a vorbit despre impunerea unei alte taxe de 5% pentru operatorii online, în plus față de 16% deja în vigoare, aplicată veniturilor brute din jocuri de noroc.
Operatorii au găsit o cale rapidă de a evita impozitul de 2% pe cifra de afaceri a jocurilor de noroc, deducându-l din depozitele pariorilor sau prin comisioane sporite. Pe lângă taxele cu care se confruntă operatorii, câștigurile din pariuri sunt, de asemenea, impozitate de către guvern în trei etape:

Câștigurile sub 66.750 RON sunt impozitate cu 1%
Câștigurile cuprinse între 66.751 și 445.000 RON sunt impozitate cu o sumă fixă ​​de 667,5 RON + 16% din suma peste 66.751
Sumele peste 445.000 RON sunt impozitate cu 61.187.5 + 25% asupra sumei peste 450.000 RON
Lucruri pe care trebuie să le ofere fiecare site de pariuri din România

Întrucât piața pariurilor din România este deja destul de competitivă, casele de pariuri trebuie să se asigure că au ceva sigur care să iasă în evidență.

Casele de pariuri românești care oferă o mulțime de opțiuni de pariere pre-meci și live pentru fotbal, tenis, baschet sau hochei vor fi întotdeauna pe primul loc în preferințele pariorilor. De asemenea, toate site-urile de pariuri cu licență din România trebuie să ofere un domeniu .ro, la cererea ONJN și să furnizeze site-ul web și asistența pentru clienți în limba română.

Desigur, alte caracteristici, cum ar fi bonusul bonus pe acumulatori sau opțiunea de retragere, sunt binevenite de pariorii români și fiecare site de pariuri de top România ar trebui să ia în considerare oferirea unor astfel de funcții.

Pot să pariez din România să acceseze site-urile de pariuri străine?

Pe lângă eliberarea licențelor pentru operatorii care sunt dispuși să intre pe piața românească, ONJN este responsabilă și pentru menținerea unei liste negre a operatorilor străini care încearcă să-și livreze serviciile în țară. Există blocuri de domenii obligatorii operate de toate IPS-urile, iar lista are deja 1.205 de intrări.

În România, totuși, companiile de pariuri care nu sunt licențiate sunt încă folosite de parior. Prin utilizarea serviciilor VPN, blocurile ISP pot fi evitate, astfel încât pariorii să se poată bucura de întreaga lățime a pieței pariurilor din România. Mai mult, legislația nu menționează nicio acțiune întreprinsă împotriva pariorilor care se bucură de case de pariuri fără licență.

Ce metode de plată pot folosi pe site-urile de pariuri din România?

În prezent, nu există restricții cu privire la opțiunile de plată care pot fi utilizate pe site-urile de pariuri din România. Cu toate acestea, pentru o țară cu mult interes pentru tehnologie și o mulțime de programatori strălucitori, România nu este atât de bogată în ceea ce privește opțiunile de plată.

De fapt, există încă o mare parte a populației care nu are un card sau un cont bancar și preferă tranzacțiile în numerar. De aceea, mulți operatori locali acceptă încă depozite în numerar în magazinele lor de pariuri. Dintre metodele de plată online, cardurile și portofelele [Skrill / Neteller] sunt cele mai populare, în timp ce Paysafecard este adesea folosit.

Sunt disponibile schimburi de pariuri în România?

Betfair, bursa de pariuri lider la nivel mondial, este disponibilă în România din 2016, oferind parierilor atât cărțile de sport (sau site-ul de pariuri sportive online, așa cum se numește în limba română), cât și schimbul de pariuri.

Betfair este primul schimb de pariuri care oferă serviciile sale către lume și se pare că parierii români sunt încântați de posibilitatea de a-și stabili cotele și de a crea diverse pariuri, atâta timp cât sunt susținute de un alt jucător de poker. Betfair este singurul schimb de pariuri licențiat din România; cu toate acestea, pariorii pot accesa alte site-uri precum Betdaq sau Smarkets printr-un VPN.

Unde pot depune o reclamație despre un site de pariuri din România?

Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc [ONJN] este autoritatea pe care trebuie să o contactați pentru orice reclamație adresată operatorilor care sunt autorizați în România.

Au un formular de contact pe site-ul lor și, de obicei, durează 14 zile pentru a răspunde. Cu toate acestea, dacă jucați pe operatori fără licență, singura modalitate de a depune o reclamație este contactând autoritatea care le-a eliberat licența .

Lucruri pe care trebuie să le ofere fiecare site de pariuri din România

Întrucât piața pariurilor din România este deja destul de competitivă, casele de pariuri trebuie să se asigure că au ceva sigur care să iasă în evidență.
Casele de pariuri românești care oferă o mulțime de opțiuni de pariere pre-meci și live pentru fotbal, tenis, baschet sau hochei vor fi întotdeauna pe primul loc în preferințele pariorilor.

De asemenea, toate site-urile de pariuri cu licență din România trebuie să ofere un domeniu .ro, la cererea ONJN și să furnizeze site-ul web și asistența pentru clienți în limba română. Desigur, alte caracteristici, cum ar fi bonusul bonus pe acumulatori sau opțiunea de retragere, sunt binevenite de pariorii români și fiecare site de pariuri de top România ar trebui să ia în considerare oferirea unor astfel de funcții.

Pot să pariez din România să acceseze site-urile de pariuri străine?

Pe lângă eliberarea licențelor pentru operatorii care sunt dispuși să intre pe piața românească, ONJN este responsabilă și pentru menținerea unei liste negre a operatorilor străini care încearcă să-și livreze serviciile în țară. Există blocuri de domenii obligatorii operate de toate IPS-urile, iar lista are deja 1.205 de intrări.

În România, totuși, companiile de pariuri care nu sunt licențiate sunt încă folosite de parior. Prin utilizarea serviciilor VPN, blocurile ISP pot fi evitate, astfel încât pariorii să se poată bucura de întreaga lățime a pieței pariurilor din România. Mai mult, legislația nu menționează nicio acțiune întreprinsă împotriva pariorilor care se bucură de case de pariuri fără licență.

Ce metode de plată pot folosi pe site-urile de pariuri din România?

În prezent, nu există restricții cu privire la opțiunile de plată care pot fi utilizate pe site-urile de pariuri din România. Cu toate acestea, pentru o țară cu mult interes pentru tehnologie și o mulțime de programatori strălucitori, România nu este atât de bogată în ceea ce privește opțiunile de plată.

 

De fapt, există încă o mare parte a populației care nu are un card sau un cont bancar și preferă tranzacțiile în numerar. De aceea, mulți operatori locali acceptă încă depozite în numerar în magazinele lor de pariuri. Dintre metodele de plată online, cardurile și portofelele [Skrill / Neteller] sunt cele mai populare, în timp ce Paysafecard este adesea folosit.

Sunt disponibile schimburi de pariuri în România?

888casino , bursa de pariuri lider la nivel mondial, este disponibilă în România din 2016, oferind parierilor atât cărțile de sport (sau site-ul de pariuri sportive online, așa cum se numește în limba română), cât și schimbul de pariuri.

888casino este primul schimb de pariuri care oferă serviciile sale către lume și se pare că parierii români sunt încântați de posibilitatea de a-și stabili cotele și de a crea diverse pariuri, atâta timp cât sunt susținute de un alt jucător de poker. 888casino este singurul schimb de pariuri licențiat din România; cu toate acestea, pariorii pot accesa alte site-uri precum 888casino  printr-un VPN.

Unde pot depune o reclamație despre un site de pariuri din România?

Oficiul Național pentru Jocuri de Noroc [ONJN] este autoritatea pe care trebuie să o contactați pentru orice reclamație adresată operatorilor care sunt autorizați în România.

Au un formular de contact pe site-ul lor și, de obicei, durează 14 zile pentru a răspunde. Cu toate acestea, dacă jucați pe operatori fără licență, singura modalitate de a depune o reclamație este contactând autoritatea care le-a eliberat licența .

Odată cu disponibilitatea crescândă de computere, smartphone-uri, tablete cu conectivitate la internet de mare viteză, jocurile de noroc au devenit mai convenabile, discrete și flexibile.

Atâta timp cât o are vârsta legală pentru jocuri de noroc, puteți juca mai multe jocuri , cum ar fi cal și pariuri curse câine, keno, video poker, loterii, bingo, tombole, jocuri de zaruri și , evident , cel mai popular dintre toate, sloturi online , care sunt una dintre industriile cu cea mai rapidă creștere din lume.

 

Popularitatea crescândă a pariurilor sportive și a jocurilor de cazino

În lumea industriilor de jocuri online, cazinourile online și pariurile sportive sunt două categorii majore. Deși ambele forme sunt diferite unele de altele, totuși ambele sunt considerate jocuri de noroc. Să presupunem că jocurile de cazino au o revenire fixă ​​la jucător. Le puteți folosi pentru a decide dacă vreți să jucați un joc sau nu. În niciun fel, nu pot afecta șansele de câștig. Totul se bazează pe noroc.

Alec_Stocks_RO

eToro

Printre modalitățile prin care puteți cumpăra Bitcoin prin intermediul eToro este cu siguranță cel mai simplu mod. Brokerul eToro vă permite prin PayPal să cumpărați Bitcoin și să puteți face tranzacții online.

Jocurile de cazino virtuale de top folosesc software-ul de generație aleatorie de ultimă generație pentru a-și produce rezultatele. Software-ul de înaltă tehnologie se asigură că fiecare rotire a rolelor, numărul dezvăluit, cărțile distribuite, aruncarea zarurilor sau căderea mingii sunt aleatorii, neașteptate și imprevizibile

 

Jocul de pariuri determinat de Casele de pariuri

În pariurile sportive, cotele unui joc, meci sau eveniment sunt definite de o casă de pariuri. Mai mult, acestea pot fi modificate în funcție de variabilele multitudine.

Acestea includ clasamentul actual, statisticile accidentărilor, forma actuală sau de dorit al unei echipe individuale, animal, călăreț, etc. la plasarea pariurilor, cu atât șansele de a fi plătite sunt mai mari.Pe de altă parte, cotele de pariere ale sporturilor sunt calculate manual de către producătorii de cote, mai degrabă decât folosind software-ul.

 Linia de pariere

Primul lucru pe care îl determină site-urile de pariuri sportive online este tipul pe care parierii de evenimente sportive vor paria. Aceștia caută linia de pariere (de exemplu, spread-ul punctelor sau linia de bani) care să atragă pariorii și, de asemenea, nu vor lăsa cartea de pariuri supraexpusă. Cărțile de sport sunt foarte conștiente de faptul că, dacă postează pariuri atrăgătoare, atunci cu siguranță va veni punter.

Evenimente non-sportive și linii de pariuri

În lumea modernă actuală, o nouă generație de fani ai pariurilor online pariază pe nișe diferite. Acestea includ TV, film, politică, vedete, emisiuni de premii muzicale și multe altele. Chiar și jocurile de cazino au evoluat în mare măsură. Se adresează jucătorilor cu preferințe și jucători diferiți posibil. Acesta este motivul principal pentru care majoritatea cazinourilor au o selecție de o sută de jocuri, în special sloturi.

Alegeți dintre sute de jocuri la cazinourile online

Dacă sunteți un entuziast al sloturilor, este posibil să găsiți o gamă largă de jocuri. Acestea pot fi combinația de jackpot, video și sloturi clasice cu funcții cu plată ridicată și teme diferite. Chiar și cazinourile online de top oferă diverse variante de video poker, Blackjack și Ruletă. Majoritatea cazinourilor online sunt receptive și accesibile de cele mai multe ori. Le puteți accesa prin dispozitive mobile, computere etc.

 

Leave a Reply