Bitcoin

Cum să faci bani astăzi în Bitcoin

Cine dintre voi nu a auzit de Bitcoin? Cu siguranță niciuna.

Toată lumea știe Bitcoin, de la copii până la bunici, deoarece tot ce faci este să auzi despre această criptomonedă „ magică ”.
Pentru a putea investi în Bitcoin există ghiduri care vă ajută să aflați despre piață și platformele care se potrivesc cel mai bine nevoilor dvs.

Câștigarea cu Bitcoin astăzi este o cerere pe care mulți o fac din noi, întrebându-ne care sunt cele mai bune mijloace și cum să înțelegem și să anticipăm mișcările pieței. Bitcoin așa cum am văzut în aceste zile este imprevizibil. Bitcoin este cea mai râvnită și disputată criptomonedă, ați putut citi în fiecare revistă și ziar cum Elon Musk a schimbat soarta Bitcoin, atât pentru bine, cât și pentru rău, două tweet-uri au fost suficiente pentru a face ca valoarea Bitcoin să crească brusc și faceți-o să coboare în același mod.

Mai mult, nici astăzi nu este clar cum poate fi utilizat în plățile zilnice, având în vedere volatilitatea sa mare, dar faptul este că toată lumea vrea Bitcoin și alte criptomonede.Pentru a investi în Bitcoin este necesar să vă înregistrați pe o platformă care vă pune în contact cu alți investitori, în acest caz vorbim despre Bursele care sunt platforme de schimb, de unde puteți cumpăra Crypto prin monedele actuale.

Într-un alt caz, puteți alege să vă abonați la un Broker pentru tranzacționare online și să începeți să investiți în tranzacționarea online a CFD-urilor .

🔝 Tranzacționare online  eToro📈 100%
💰 Regulat CySEC / FCA / ASIC100%
🔥 Câți pierd 💷 💷 💷

67&

 Cont demonstrativ⚡ ⚡ 100%
💸 Comerț social 🌍 🌍 🌍100%

În acest fel nu veți cumpăra criptomonede, dar veți specula asupra lor, deschizând poziții atât în ​​jos, cât și în sus.Acestea sunt cele două modalități principale de a intra în lumea Cirptocurrency. Pentru a cumpăra Bitcoin într-un mod sigur, există câteva atenții de urmat, atât în ​​ceea ce privește platforma sau schimburile care urmează să fie utilizate, cât și pentru diferitele strategii. Pentru a începe să cumpărați monede valutare, este foarte important să citiți un ghid detaliat despre Bitcoin .

Cumpărarea unui Bitcoin este un vis pentru mulți, poate că acum, când a ajuns la 52.000 USD , nu este un lucru fezabil pentru mulți, dar nu renunțați, deoarece există multe modalități de a deține o parte din Bitcoin sau de a investi cu tranzacționare online pe modificări de preț.

Prețul Bitcoin s-a schimbat și a devenit atât de important încât mulți l-au ales ca un refugiu sigur, cum ar fi aurul. În ultimul an am văzut cum s-au schimbat investițiile oamenilor și cum s-a schimbat grupa de vârstă, de fapt astăzi cei sub 30 de ani investesc în criptomonede. Această schimbare generațională a însemnat că și investițiile au luat o cale diferită, plasând cele mai consolidate active în dulap , făcând loc criptomonedelor.

De ce mulți investesc în Bitcoin?

Există mulți investitori care au decis în această ultimă perioadă să investească în Bitcoin , atât pentru creșterea exponențială a acesteia în ultima perioadă, cât și pentru că termenul de producție al criptomonedei a venit. Ca și în cazul oricărei investiții, există argumente pro și contra și această regulă se aplică și mai mult Bitcoin. Cu siguranță, pentru a începe acest tip de investiții este necesar să studiați și să vă informați prin cele mai bune ghiduri din sector , pentru a înțelege mai bine cum să vă deplasați și ce platforme să alegeți.

Investiția în Bitcoin și criptomonede minore a devenit o briză astăzi, în adevăratul termen al cuvântului. De fapt, cei foarte tineri schimbă soarta pieței, deoarece sunt mai tehnologici și țin pasul cu vremurile.Mai mult, dacă ați urmărit diferitele diatribi Bitcoin, veți observa cum acum marii antreprenori vor să includă Bitcoin ca metodă de plată, gândiți-vă la Tesla.

Cele mai bune schimburi de investiții în Bitcoin acum

Pentru a câștiga acum în Bitcoin este necesar să utilizați un schimb , există multe pe piață, dar printre cele mai bune este necesar să menționați Binance și Coinbase , ambele fiind serioase și fiabile. De ce să alegeți un broker pentru tranzacționare online pentru investiții în Bitcoin?  Am văzut cum sunt Exchange și ce sunt acestea, să vedem de ce alegerea unui broker pentru tranzacționare online, în ciuda Exchange-ului .

Broker așa cum am menționat, mediază între noi și piața de valori.

Alegerea unui broker, care poate fi eToro sau XTB, ne garantează o securitate mai mare, întrucât toate sunt reglementate de principalele organisme de protecție financiară, indiferent dacă este vorba de CySEC. De asemenea, în cadrul  găsiți o secțiune de instruire, care vă permite să studiați elementele de bază ale analizei tehnice. În alegerea unui broker este necesar să evaluați unele aspecte, cum ar fi comisioanele impuse, posibilitatea utilizării unui cont demo gratuit și cât este depozitul inițial pentru a vă putea înscrie la contul Live .

Cum să cumperi Bitcoin fără risc
Există mulți investitori care se întreabă cum să cumpere Bitcoin fără risc, desigur, există modalități, dar, ca și în cazul oricărei investiții, nu există o certitudine absolută.

Astăzi vedem cum Bitcoin a atins un alt record din toate timpurile, a atins aproape 40 de mii de dolari , ceea ce fusese anunțat de principalele analize sectoriale, dar având în vedere că criptomonedele suferă enorm de volatilitatea piețelor și de factorii externi, nu toți ei.investitorii au crezut în asta.

Cu toate acestea, în ultimele două luni am văzut cum s-au dublat investițiile în Bitcoin, ținta care a devenit interesată de Bitcoin sunt așa-numiții „ Boomers ” și „ GenerationX ”. Bitcoin și alte Criptovalute se confruntă cu o perioadă de mare interes din partea investitorilor, mari și mici, chiar și în fața celor mai recente știri de la bănci și marile companii de plată.

Atât Mastercard, și- a declarat un interes puternic pentru Bitcoin,care a dezvoltat un sistem de tranzacționare pe Bitcoin prin intermediul cardului de credit , foarte iubit de cei foarte tineri. Aceasta înseamnă că Bitcoin va deveni în curând utilizat în mod obișnuit pentru plăți, să vedem acum cum puteți investi și cumpăra Bitcoin fără risc.

Cum să investiți în Bitcoin în siguranță

Pentru început, trebuie să vă informați și să citiți diferitele ghiduri pentru a investi în Bitcoin în siguranță, apoi trebuie să vă bazați pe platforme serioase și sigure. Investiția în sine este o activitate care poate implica riscuri, vă sfătuim să începeți cu sume mici, fără a utiliza capital care vă poate pune în dificultate ulterior. Înainte de a continua, este necesar să se clarifice faptul că pentru a investi în Bitcoin există două posibilități, modul direct și modul indirect , pentru a începe această investiție va fi necesar să ne bazăm pe platforme, pentru prima cu numele Exchange și pentru a doua prin numele Trading Broker Online .

Prin metodă directă ne referim la momentul în care sunteți pe punctul de a cumpăra o criptomonedă sau o parte, devenind astfel proprietari din toate punctele de vedere. Criptomoneda pe care o dețineți va fi stocată într-un portofel electronic, există diferite tipuri, unele chiar în cadrul Schimburilor .

Un alt lucru este metoda indirectă , în acest fel nu veți merge să cumpărați criptomonede într-un mod real, ci veți specula cu ajutorul CFD-urilor. Pentru a investi indirect va trebui să vă abonați la un broker pentru tranzacționare online.

Schimburi VS Brokeri

 

🏆🥇 eToro:Cont demo gratuit  eToro✅
🥈 Plus 500:Cont demo gratuit Plus 500✅
🥉 xtb:Cont demo gratuit XTB✅
🇪🇺 Reglementat de:🇪🇺 ESMA 📖
🔥 Avantaje:Tranzacționare virtuală online, fără risc 📈
💶 Active disponibile:Acțiuni, Forex, indici, mărfuri, criptomonede 💷💷💷
💡 Potrivit pentru:Trader Beginner Trader Expert 🌍 
📈 Instrumente:📣 Opinii , 🎯 Actiuni✅ , Analiza CDF📖 , Tranzactie  , Indicatori de Trading ⏰

Ceea ce se schimbă între Exchange și un broker de tranzacționare online , schimbă cu siguranță totul, să începem de la început, Exchange nu este reglementat, întrucât atunci într-adevăr nu este critica pe piață. În schimb, Brokerii de tranzacționare online au reglementările și certificarea de către organismele de protecție financiară.

Acesta este primul aspect care distinge cele două tipuri de platforme.

Ca un aspect, vedem că utilizarea burselor este tranzacționare și că brokerii de tranzacționare sunt speculații despre un activ , ca în acest caz criptovalte.Ceea ce este mai bine nu se poate spune, deoarece au scopuri diferite. Vă recomandăm să vă abonați doar la platforme serioase.
Dacă vorbim despre Brokeri, atunci este necesar să menționăm eToro , XTB și Plus500 , care vă oferă utilizarea contului demo gratuit pentru a practica.

eToro

Să vedem acum în mod specific două platforme pentru investiții în Bitcoin.

Dacă doriți să investiți indirect, brokerul eToro vă oferă oportunități excelente de tranzacționare pe Bitcoin, atât cu tranzacționare clasică , cât și prin tranzacționare socială . eToro, fiind un broker de tranzacționare , vă oferă șansa de a practica cu contul demo gratuit, fără limită de timp, așa că veți deveni comercianți experți, cu atenție, cu contul dvs. demo, puteți încerca, de asemenea, tranzacționarea socială și aflați cum să copiați partea de sus comercianții înregistrați pe platformă.

Ambele două platforme sunt utilizate de începători și nu, important este să investești cu prudență și să calculezi riscurile la început. Bitcoin în această perioadă este cu siguranță foarte râvnit, dar alte criptomonede nu trebuie evitate pentru asta.

Investițiilor în Bitcoin

Din orice investiție despre care doriți să vorbiți, partea de risc este întotdeauna acolo, atât pe Bitcoin, cât și pentru alte active , riscul pe care îl conduceți este ridicat în sine, motiv pentru care este bine să vă instruiți în sector studiind fundamentele tehnice și analiză fundamentală.

Cu siguranță, ați decis să utilizați un broker pentru tranzacționare sau să cumpărați un Criptovalute – Schimburi este important să nu investiți mai mult capital decât pot pierde. Acordați-vă o anumită sumă și nu investiți nici măcar un cent. Sună ca un discurs retoric, dar când abordezi acest sector, intră în joc multe emoții și părți ale tale pe care nu le vei putea gestiona întotdeauna.

Studierea gestionării banilor ar putea fi utilă pentru a înțelege cum să vă gestionați banii și riscurile asociate investiției. Fie că tranzacționați sau cumpărați cu un schimb, există multe valute minore care vă permit să nu cheltuiți mulți bani, ci să obțineți profituri rezonabile, chiar și pe termen lung.
Cum să investești și să câștigi cu tranzacționarea online

Cu siguranță, pentru a începe, va trebui să aveți câteva instrumente simple pe care le puteți găsi cu ușurință.În primul rând aveți nevoie de un dispozitiv, puteți alege între: smartphone , tabletă și computer ( laptop sau desktop /smartphone, nu contează). După aceea, va trebui să verificați dacă aveți o conexiune bună la internet care nu poate deconecta, să știți că a avea o conexiune fixă ​​va fi foarte important în timpul operațiunilor dvs. de tranzacționare .

Acum, cu dispozitivul dvs. și accesul la internet ar trebui să contactați un broker de tranzacționare sigur și reglementat, care oferă o platformă de tranzacționare online.

Brokerul de tranzacționare care oferă platforma este un intermediar între tine și lumea financiară, fiecare broker se va conecta la: stocuri, indici bursieri, criptovalute, perechi valutare, mărfuri, ETF – uri și multe altele.Intermediarul are o funcție foarte simplă, așa cum v-am spus deja, aceea de a vă permite să cumpărați și să vindeți instrumente financiare.

Alegerea unui broker sigur vă va face experiența de tranzacționare optimă, dar nu uitați să verificați și să monitorizați reglementările pe care le oferă.Dacă ați verificat că brokerul dvs. are certificare CySEC și FCA , putem spune că sunteți într-o ciupire. Revenind la brokerii noștri pentru tranzacționare , vom explica acum de ce ar trebui să le folosească.

💰 Depozit minim:50 USD
🤔 Opinii :Pozitiv⭐⭐⭐⭐⭐
📊 Listare la bursă :NASDAQ – martie 2021
Tipologie :Market Maker – CFD – DMA Trading
📈 Piețe :Acțiuni, ETF-uri, cripto, indici, mărfuri, Forex
Site-ul oficial :https://www.etoro.com/ro/
🏦 Companie :eToro Europe LTD FCA 583263
👍 Evaluare generală :💯  ✅ ✅ ✅ Opinii eToro

De brokerii oferă avantajul, în comparație cu ” home banking oferite de bănci de tip , pentru a avea costuri de comisioane foarte mici și oferă mult mai multă flexibilitate cu privire la operațiunile de piață.

Pe fiecare platformă oferită de brokeri este posibil să se lucreze la multe instrumente diferite, cum ar fi cele pe care le-am enumerat cu puțin timp în urmă, în timp ce băncile sunt supuse unor limitări diferite în ceea ce privește utilizarea, nu este o coincidență faptul că nicio bancă nu oferă pârghie financiară, unul dintre instrumentele de tranzacționare cele mai utilizate.

Dacă nu sunteți un expert în sector, este dificil să înțelegeți cum să vă deplasați, dar nu vă faceți griji, este mai ușor decât ați putea crede. Să începem de la elementele de bază, pentru a investi în criptomonede există :

Metodă, indirectă, vă permite să speculați cu privire la modificările de preț ale criptomonedei alese. Puteți face această metodă numai dacă vă înscrieți pentru o platformă de tranzacționare online .Înscrierea la un schimb vă permite să faceți o investiție directă în criptomonede și astfel să deveniți proprietari.
Dacă vorbim despre riscuri, trebuie evaluat faptul că acest activ este foarte volatil, așa că astăzi Crypto-ul ales are o valoare, iar mâine poate avea o alta care este ascendentă sau descendentă.

Acesta este principalul risc al utilizării unui Exchange.

O atenție suplimentară, dacă doriți să faceți o investiție directă, este grija în alegerea Bursei , care trebuie să fie sigură. Acesta este motivul pentru care este important să evaluați istoria platformei.
Ceea ce este complet diferit este să folosiți Brokerii la tranzacționare online , în primul rând cu aceste platforme puteți practica folosind contul demo, care vă permite să practicați și să cunoașteți atât brokerii de pe piață.

De brokerii de tranzacționare on – line va permite să investească în Criptomonedă , dar nu să – l cumpere, astfel încât să nu devină proprietari, dar speculerete peste ea folosind CFD .

Spre deosebire de schimburi , brokerii sunt cu toții certificați și legali.

Fiecare Broker este separat, unii îți vor cere o depunere inițială, iar alții nu, de exemplu eToro Broker îți permite să folosești contul demo pentru un timp nelimitat , dar pentru a te înregistra va trebui să respecti o depunere de 50 usd…

Lucru diferit cu XTB , care nu are un cont demo infinit, durata este de 4 săptămâni. Înscrierea la XTB cu contul Standard nu necesită nicio depunere.Puteți începe să tranzacționați online pe Bitcoin chiar și cu 10/20 euro , fără a fi nevoie să vă riscați capitalul


Cont demo gratuit și nelimitat, fără restricții de depunere..

eToro Broker , spre deosebire de alții are o caracteristică ce face diferit, de la numele Trading Social .Cu Social Trading puteți copia principalii comercianți înregistrați în program care investesc în criptomonede, reproducându-și automat operațiunile.


Cont demo gratuit și nelimitat, fără restricții de depunere.

Pentru a reuși în orice domeniu al vieții trebuie să fii instruit și acest lucru se aplică și investițiilor. Ambele platforme de schimburi pe care Brokerii de tranzacționare au o secțiune dedicată instruirii.Pentru a folosi metoda directă și indirectă pentru a începe să investiți în Bitcoin, vă sfătuim să rămâneți mereu la curent și să nu folosiți prea mult capital.

Cei mai buni brokeri reglementati și siguri.

AgentAvantajDemo
eToroeToro Broker

Depozit minim: 50 USD

Cont de antrenament gratuit cu 10.000 USD

Plus500Broker Plus500

Depozit minim: 100 USD


Cont de antrenament gratuit cu 10.000 USD
XTBXTB Broker

Depozit minim: 200 USD


Cont de antrenament gratuit cu 10.000 USD

De retinut: Atentie

Acest site nu reprezintă în niciun fel și nici nu este destinat să fie consiliere financiară sau o invitație sau solicitare de investiții, vreau să fie clar că tranzacționarea cu opțiuni binare vă poate face să câștigați sume mari, dar în același timp să riscați pierderea întregului capital chiar și într-un timp scurt, deci înainte de a investi profesioniștii de contact din sector și investiți doar ceea ce vă puteți permite să pierdeți fără consecințe negative!

Toate conținuturile afișate pe acest site sunt rezultatul experiențelor și opiniilor subiective ale autorului, pot conține erori, inexactități sau omisiuni involuntare și faptul că în trecut a fost câștigat nu reprezintă o garanție că va fi câștigat și în prezent sau în viitor, prin urmare utilizatorul înțelege și acceptă fără rezerve că nimic de pe acest site nu vă garantează că puteți câștigați sau că nu puteți pierde.

Utilizatorul care decide să investească o face exclusiv pe propria răspundere și eliberează acest site și autorul acestuia de responsabilitatea pentru orice fel de pierdere, deteriorare sau pierdere a câștigurilor care ar putea apărea.Citește și i utilizatorul înțelege și acceptă fără rezerve că nimic de pe acest site nu garantează că puteți câștiga sau nu pierde.

Utilizatorul care decide să investească o face exclusiv pe propria răspundere și eliberează acest site și autorul acestuia de orice fel de pierdere, deteriorare sau pierdere a câștigurilor care ar putea apărea.Citește și i utilizatorul înțelege și acceptă fără rezerve că nimic de pe acest site nu garantează că puteți câștiga sau nu pierde.Utilizatorul care decide să investească face acest lucru numai sub propria răspundere și eliberează acest site și autorul acestuia de orice responsabilitate pentru orice fel de pierdere, deteriorare sau pierdere a câștigurilor care ar putea rezulta din acesta.

Titularul nu este si nu va fi legal responsabil in niciun caz si pentru ca,acest site web include informații despre criptomonede, contracte pentru diferență (CFD) și alte instrumente financiare, precum și brokeri, burse și alte entități care tranzacționează astfel de instrumente. Atât criptomonedele, cât și CFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde bani. Ar trebui să vă gândiți cu atenție dacă înțelegeți cum funcționează aceste instrumente și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.

cumsafacibanipenet.com ofera sansa  să faceți cercetările si analiza pentru aceste instrumente, înainte de a lua orice decizie de a investiții și să evitați investițiile în orice instrument financiar pe care nu îl înțelegeți complet cum funcționează și care sunt riscurile implicate.

Conținutul furnizat pe site-ul web include știri și publicații generale, propriile noastre analize și opinii personale și conținut furnizat de terți, destinat exclusiv scopurilor educaționale și de cercetare.Nu constituie și nu ar trebui citit ca nicio recomandare sau sfat pentru a întreprinde orice acțiune, inclusiv investiția sau achiziționarea unui produs.

Citește și Termenii și condițiile acestui site web care sunt pe deplin înțelese și acceptate atunci când orice conținut

Leave a Reply