cumparați actiuni online

Cum sa cumparați actiuni online Ghidul 2021

Astăzi este posibil să se cumpere și acțiuni vinde online prin intermediul speciale de platforme de tranzacționare online , dar , de asemenea , prin home banking al băncii . Cu toate acestea, tranzacționarea online cu acțiuni se face de către majoritatea oamenilor prin tranzacționare online , dacă dorim să fim mai specifici prin tranzacționarea CFD .

Cele Acțiunile reprezintă una dintre cele mai mari investiții populare, întotdeauna apreciate și utilizate de către deponenți . Cu atât mai mult astăzi, încât este posibil să investiți chiar și cu câteva sute de euro și, așa cum vom vedea mai târziu în ghidul nostru, puteți câștiga chiar și atunci când valoarea acțiunii scade .

Investiți în Bitcoin cu eToro

Dar nu face greșeala că profiturile mari pot fi generate prin investiții în tranzacții cu risc redus. Este adevărat că tranzacționarea online poate fi făcută acum de toată lumea, dar acest lucru nu înseamnă că puteți improviza investitorii.

Pentru a efectua operațiuni mici este necesar cel puțin să aveți cunoștințele de bază despre tranzacționarea online . Pierdătorii sunt în principal mici investitori care își pot pierde toate economiile printr-o singură operațiune greșită.

În acest ghid vom explica cum să cumpărați acțiuni în condiții de siguranță și profitabil, mizând pe brokeri online reglementați care oferă platforme de tranzacționare , cum ar fi eToro .

Dar să mergem pas cu pas și vă vom explica cum să cumpărați și să vindeți acțiuni online fără a risca sau a înșela.

 

🏆🥇 eToro: depozit 50 $ Cont demo gratuit eToro✅
🏆🥇 Plus 500: depozit 100 $ Cont demo gratuit Plus 500✅
🏆🥇 xtb: depozit 250 $ Cont demo gratuit XTB✅
🇪🇺 Reglementat de: 🇪🇺 ESMA 📖
🔥 Avantaje: Tranzacționare virtuală online, fără risc 📈
💶 Active disponibile: Acțiuni, Forex, indici, mărfuri, criptomonede 💷💷💷
💡 Potrivit pentru: Trader Beginner Trader Expert 🌍
📈 Instrumente: 📣 Opinii , 🎯 Actiuni✅ , Analiza CDF📖 , Tranzactie , Indicatori de Trading ⏰

Ce sunt acțiunile

Există diferite tipuri de acțiuni, acestea au în mod normal drepturi egale și valoare nominală egală, dar în cazuri rare, companiile care le dezvăluie pot decide să le diversifice împărțindu-le în categorii care le diferențiază din punct de vedere administrativ și economic. Înainte de a înțelege cum să investiți în acțiuni online, este esențial să înțelegeți mai întâi ce este un stoc. Unele companii, la un moment dat în creșterea lor, decid să devină publice și apoi să emită acțiuni .

Când investiți în acțiuni, deveniți parte a companiei, acționarii care obțin o parte din acțiune cu achiziționarea lor influențează cel mai direct soarta companiei .
Pe de altă parte, cei care speculează tendința prețului acțiunilor , așa cum vom vedea mai târziu, au un impact mai ușor și mai diferit în comparație cu acționarii.

Pentru a face parte dintr-o companie, trebuie să contribuiți plătind bani care măresc capitalul, vorbim despre acționari care, pe baza numărului de acțiuni pe care le dețin, dobândesc anumite drepturi și obligații . Cu cât ai mai multe drepturi, cu atât responsabilitățile tale cresc mai mult în comparație cu investitorii mici, de exemplu, aceștia au dreptul la vot și o putere de decizie mai mare.

Prin urmare, oricine deține acțiuni devine parte a companiei și este parțial implicat în gestionarea acesteia.

Iată ce sunt acestea:

  • Acțiuni preferențiale;
  • Acțiuni de economisire;
  • Creșterea acțiunilor cu drept de vot;
  • Acțiuni cu vot multiplu.

Vă reamintim că acțiunile nu sunt altceva decât procente mici din capitalul unitar al unei companii, astfel încât din aceasta se poate deduce că, dacă cumpărați, deveniți acționar și de aici rezultă diferite drepturi și obligații.

Există acțiuni necotate și acțiuni cotate, acestea din urmă oferă o ușurință extremă de vânzare, iar acțiunile necotate vor fi mai greu de vândut.

Dar acum trebuie să vorbim și despre aspectele negative, deoarece această metodă expune investitorii la riscuri puternice de pierdere . De exemplu, nimeni nu vă poate asigura că compania va continua să aibă un bilanț pozitiv în viitor și că va fi luată întotdeauna în considerare pe piețe.

Trebuie spus că cei care au reușit să-l exploateze au reușit să câștige mulți bani. Dar astăzi, cei care aleg să investească în acțiuni prin tranzacționare online se bucură cu siguranță de o autonomie mai mare și pot decide să speculeze atât creșterea, cât și scăderea prețului.

eToro Romania
💰 Taxe
eToro au
comision gratuit de 0% pe acțiuni.
💰 Pârghie
Atunci când clienții cumpără acțiuni la 1x, leverage-ul este complet gratuit la eToro și cumpără acțiunile subiacente. Acest lucru nu este întotdeauna cazul altor brokeri.
💹 Companie
eToro este o imensă platformă de tranzacționare cu active multiple și își propune să devină listă publică cu o IPO de
10 miliarde de dolari .
📈 Acțiuni
Clienții eToro pot cumpăra acțiuni fracționate.
💰 Depozit Min
Depozitul minim este de 50 USD, dar 50 USD este tranzacția minimă pe acțiuni.
📈 Prețuri
eToro este unul dintre cele mai ieftine locuri pentru a cumpăra acțiuni și criptomonede.
✔️ Comparativ
eToro sunt de 10 ori mai ieftine de până la 20 de ori mai ieftine decât alți brokeri.
💰 Depozit Min 50 USD
👱‍♂️ Folosit de 20.000.000 de utilizatori și comercianți eToro
📆 Fondat 2007
🌍 Autorizat CySEC / FCA / ASIC
👮‍♂️ Regulament
Autoritatea de conduită financiară (FCA), Comisia pentru valori mobiliare și cipru (CySEC), Directiva privind piețele în instrumente financiare (MiFID), Comisia australiană pentru valori mobiliare și investiții (ASIC)
🚫 Țări excluse
eToro nu este disponibil în următoarele țări:
IR, KP, BE, CA, JP, SY, TR, IL, BY, AL, MD, MK, RS, GN, CD, SD, ZW, ET, GH, TZ, LY , UG, ZM, BW, RW, TN, SO, NA, TG, SL, LR, GM, DJ, CI, PK, BN, TW, WS, NP, SG, VI, TM, TJ, UZ, LK, TT , HT, MM, BT, MH, MV, KZ, GD, FJ, BB, BM, BS, AG, AI, AW, LB, SV, US, PY, HN, GT, PR, NI, VG, AN,


Cont demo gratuit și nelimitat, fără restricții de depunere.
 

Să analizăm în detaliu dezavantajele tranzacționării tradiționale
În primul rând, cei care vor să investească în piața de valori nu pot face acest lucru singuri , mai ales dacă au un capital mare. Prin urmare, trebuie să contactați un profesionist și, în acest caz, vorbim despre un broker care are sarcina de a gestiona operațiunile. Riscul în acest caz constă în fiabilitatea brokerului , este important ca banii dvs. să meargă către o persoană care este capabilă să-i folosească în cel mai bun mod și care, mai presus de toate, nu este un escroc.

Mai mult, pentru ca acest tip de investiții să obțină profituri bune, trebuie să aveți la dispoziție un activ important. O altă dificultate este incertitudinea, dacă valoarea acțiunilor va crește sau va scădea. Acest lucru este important deoarece câștigurile provin doar din creșteri, în caz contrar sunt suportate pierderi care pot forța acționarul să iasă din piață.

Cum funcționează tranzacționarea pe acțiuni?

Tranzacționarea acțiunilor are loc pe două piețe care sunt piața primară și piața secundară .

Piața primară
Imediat după ce compania este listată la bursă, primele acțiuni sunt distribuite pe piața primară . De exemplu, această sarcină poate fi încredințată unei bănci care are sarcina de a gestiona toate dosarele companiei care sunt necesare pentru a accesa bursa. În plus, banca trimite acțiunile primilor cumpărători care au fost selectați de instituția însăși. Aceasta înseamnă că accesul nu este permis pentru toată lumea.

Piață secundară
Acțiunile intră pe piața secundară din momentul în care sunt cumpărate de primii investitori. Intrările la bursă pot fi negociate între cei care intenționează să cumpere și cei care intenționează să vândă.
Vânzarea poate fi făcută de toată lumea prin:

banca: de a face cu un consilier financiar sau direct de la lor platforma de tranzacționare on – line ;
broker online : de tranzacționare are loc în deplină autonomie pe tranzacționare platforma .

Cum se tranzacționează acțiuni

De ce am decis să vă vorbim despre tranzacționarea acțiunilor? Pur și simplu pentru că este un tip de investiție care oferă multe oportunități de câștig .

La bursă există companii mari care în fiecare an administrează și investesc capitaluri miliardare, printre acestea găsim Google , Amazon , Facebook și multe altele. Acțiunile acestor companii suferă o creștere a valorii în fiecare an și acesta este un motiv valid pentru a investi în ele.

Instrumentele financiare precum tranzacționarea online oferă soluții de investiții la care pot participa chiar și oamenii obișnuiți. Aceasta înseamnă că pentru a investi în acțiuni nu mai este necesar să aveți sume mari de bani și să fiți absolvent. Vă spunem acest lucru deoarece tranzacționarea online a revoluționat sectorul financiar , investitorul a dobândit o autonomie totală, toată lumea poate accesa piețele financiare și comisioanele sunt foarte mici, dacă nu absente.

De asemenea, vă spunem că profitați din operațiuni de tranzacționare numai atunci când puteți utiliza toate instrumentele și serviciile puse la dispoziție de broker . Diferența dintre un comerciant novice și un comerciant profesionist constă în capacitatea de a profita de oportunități la momentul potrivit.

Care sunt cele mai bune acțiuni de cumpărat în 2021

Ne-ar plăcea să răspundem la această întrebare: „ Care sunt cele mai bune acțiuni de cumpărat în 2021? “. În această ultimă perioadă este dificil să oferim un anumit răspuns, am văzut că bursele mondiale de valori suferă căderi foarte puternice.

Anul nu a început bine, astăzi avem de-a face cu o pandemie, desigur, acest lucru a șocat pe toată lumea și chiar și piețele de valori au suferit lovitura.Tot în 2020 am văzut războiul comercial care a izbucnit între SUA și China și ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană, cunoscută și sub numele de Brexit .

În speranța că totul va reveni la normal foarte curând, am încercat să vedem care companii ar putea fi cele mai potrivite în acest moment pentru a face o investiție bună .

Am dori să clarificăm că nu dorim în niciun fel să vă încurajăm să investiți, dar scopul nostru este pur și simplu de informare. În această perioadă, chiar și companiile majore, precum Amazon , suferă scăderi accentuate, iar identificarea celor mai bune acțiuni de cumpărat nu este o sarcină foarte simplă, deoarece sunt necesare abilitățile de cercetare , pregătire și sincronizare ale investitorului . Ca să nu mai vorbim de importanța gestionării riscurilor care vă permite să vă controlați mai bine operațiunile de tranzacționare.

În special, putem spune că unele acțiuni din SUA au suferit o creștere bruscă. Exact vorbim despre companiile farmaceutice care sunt implicate în cercetarea vaccinului împotriva COVID-19 (coronavirus), precum Pfizer , Biontech, Moderna Inc. , Novavax , Inovio Pharmaceuticals Inc. , Applied DNA Sciences Inc. și Fujifilm Holdings Corporație. În plus, populara multinațională farmaceutică, Bayer , a înregistrat, de asemenea, cifre pozitive pe piața de valori.


Cont demo gratuit și nelimitat, fără restricții de depunere.

 Cumpara actiuni acum e simplu !!!!

Dacă intenționați să începeți călătoria investițiilor de capital online , amintiți-vă întotdeauna să utilizați acele platforme de brokeri autorizate de organismele de control, acestea trebuie să aibă o licență regulată de funcționare, atât în ​​Europa, cât și în Romania. Nu ne vom opri niciodată să vă spunem că aceasta este o condiție obligatorie care nu trebuie neglijată în mod absolut și trebuie evaluată înainte de a face orice depozit, investitorul trebuie să fie sigur de gravitatea brokerului înainte de a-i încredința propriul capital.

Un alt lucru de verificat sunt comisioanele, pierdeți ceva timp pentru a verifica diferitele niveluri pe carebrokerul le cere și sfatul nostru este să evitați acești brokeri/em> . Căutați și utilizați doar platformele care sunt total gratuite, prin urmare, care nu au comisioane, ci doar câștigul legat de tarifele de spread .

Răspândirea este diferența de preț care apare din momentul în care cumperi un activ la momentul în care merge să – l vândă. Acestea fiind spuse … Ar trebui să începeți să tranzacționați acțiuni? Potrivit nouă la cumsafacibanipenet.com  da, pentru că oricine poate deveni investitor.

Și este posibil prin conectarea la internet și efectuarea de tranzacții pentru cumpărarea și vânzarea de active financiare care pot fi acțiuni , contracte futures , obligațiuni de stat, obligațiuni și multe altele. Funcționarea pe aceste piețe are diferite avantaje, primul dintre toate fiind că nu există comisioane și apoi și pentru că există posibilitatea de a rămâne informat 24 de ore pe zi cu privire la evoluția diferitelor burse mondiale .

Fiecare comerciant poate utiliza multe mijloace pentru a efectua aceste verificări de piață, deoarece există diferite diagrame de tendințe.

Prin exploatarea acestor informații, comerciantul va ajunge la punctul de a putea alege o investiție mult mai sigură și de a putea crește foarte mult posibilitatea de a obține un profit. Amintiți-vă întotdeauna că, cu toate acestea, acestea sunt speculații, astfel încât nivelul de risc va rămâne întotdeauna ridicat, astfel încât atunci când îl faceți un loc de muncă real, va trebui să știți că va exista posibilitatea de a câștiga mult, dar și cea de a pierde cifre importante.

Platforme  cu ajutorul cărora este posibil să tranzacționați prin indici, mărfuri, valute, opțiuni, criptomonede, CFD-uri și valutare.

De ce sa cumpar actiuni la banca

Mulți investitori, în loc să opteze pentru tranzacționarea online, decid să cumpere direct porțiuni dintr-o anumită companie.

Companiile dezvăluie aceste părți (acțiuni) pentru autofinanțare, iar investitorul care le va cumpăra va putea participa la toate activitățile economice ale companiei, inclusiv în toate cazurile în care poate apărea o pierdere. Atunci când se creează o companie, aceasta este formată doar de investitorii inițiali flancați de fondatori, odată cu trecerea timpului aceeași companie va începe să aibă nevoia de a-și mări capitalul și acest lucru se poate face prin emiterea de noi acțiuni cu scopul participarea noilor investitori, astfel se vor dilua acțiunile inițiale care au fost împărțite între fondatori și investitorii inițiali.

Dacă compania continuă să crească, se poate întâmpla ca primii investitori să simtă nevoia să-și vândă acțiunile pentru a încerca să obțină un profit , în același timp, aceeași companie ar putea avea nevoie să investească mai mult în comparație cu lichiditatea oferită de investitori.

În acest caz, compania optează pentru o ofertă inițială de stabilire a prețurilor (IPO) sau o ofertă publică inițială, transformând însăși compania din privat în public.

Pe lângă faptul că sunt private sau publice, acțiunile pot fi preferate sau obișnuite, cele privilegiate dau dreptul de vot și rambursează investitorilor cu un dividend fix mai mare decât cele obișnuite.

Un alt avantaj este dat de faptul că, în cazul în care societatea este lichidată, acționarul care deține acțiuni preferențiale va fi lichidat mai devreme. Acționarii obișnuiți, în acest caz, ar fi plătiți ultima dată după creditori, deținătorii de obligațiuni și acționarii preferați .

 

Autorizat:‼️‼️‼️ CySEC /FCA/ASIC
Reglementat: 🌍 🌍 🌍 ESMA
Disponibil pentru:⏰ ⏰ ⏰ Trader începător și expert
Investiție minimă 50 usd 🪙 Cont demo este gratuit și nelimitat
💰 Taxe eToro are comision gratuit de 0% pe actiuni
Unelte profesionale 🥁 Semnale Forex , cripto,
👱‍♂️ Folosit de 20.000.000 de utilizatori și comercianți
Cea mai bună platformă 2021🚀 vezi mai mult despre eToro

 

Cumpara Bitcoin🇷🇴🇷🇴🇷🇴 Schimb de criptomonede 🪙📈📈💰
Securitate❓📦 🔐 Protocoal internațional🌍🌍🌍
👶 Anul nașterii : 2️⃣0️⃣1️⃣9️⃣-2️⃣0️⃣2️⃣0️⃣-2️⃣0️⃣2️⃣1️⃣
🧿De unde să cumpărați:🏆🏆🏆 ETORO / XTB / Plus500
📱 Asistență: Chat 24/7 📚🔝
👉 Opinii: ⭐✳⭐2️⃣0️⃣2️⃣1️⃣ ⭐✳⭐
🔥🚀 🚀 🚀 Proiect HOT : 🪙Bitcoin / 🪙Stellar /🪙 ETH / 🪙Enjin /🪙 BNB

Acțiunile ordinare sunt tranzacționate public  și permit distribuirea dividendelor și participarea la adunările acționarilor.

Dar sfatul nostru, să fim sinceri, este să nu vă sfătuim să le cumpărați decât dacă avem un buget uriaș de investit. Sfatul nostru este să optați pentru tranzacționare online, deoarece nu necesită un cont de valori mobiliare și vă face independent în cumpărarea și vânzarea acțiunilor online , fără a fi nevoie de un consultant.

Dar, înainte de a „lua în serios” tranzacționarea online , vă sfătuim să utilizați contul demo gratuit oferit de platformele de tranzacționare , în esență vă permite să cumpărați acțiuni gratuit și să începeți este cel mai bun mod.

Avantajele cumpararii de actiuni

Toată lumea poate începe o carieră ca investitor în tranzacționarea online , tot ce aveți nevoie este un computer, un smartphone sau o tabletă, dar mai presus de toate o conexiune bună la internet. Primele platforme de tranzacționare s-au născut în Anglia și într-un timp foarte scurt s-au răspândit în întreaga lume, toți cei care decid să ia această cale vor putea desfășura operațiuni pe diverse piețe bursiere precum forex , bursa și multe altele. .

Primul pas este să faceți clic aici pentru a obține contul Demo gratuit eToro . Ar trebui să vă gândiți dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.

Cryptoassets sunt produse de investiții nereglementate foarte volatile. Fără protecția investitorilor din UE.

Avantajele operațiunii în tranzacționarea pe bursă sunt variate , puteți primi câștiguri substanțiale într-un timp foarte scurt, ceea ce o slujbă tradițională nu vă permite să faceți și ceea ce este la fel de pozitiv derivă din faptul că se poate face indiferent de locul în care vă aflați .

Merită să începeți cu un cont demo gratuit, deoarece este singurul care vă permite să cumpărați acțiuni gratuit și să înțelegeți cum funcționează piețele fără a vă investi banii.

Nu există limite de timp cu excepția sărbătorilor, în mod logic, comercianții fără experiență vor putea primi ajutor de la cei mai experimentați și chiar platformele de tranzacționare online oferă posibilitatea de a învăța complet gratuit .

Cumparati actiuni online cu tranzactionarea CFD

Practic, atunci când decideți să cumpărați acțiuni online cu tranzacționarea, începeți să o faceți folosind un „instrument” oferit de platformele de tranzacționare, CFD-urile.

Un CFD (Contract for Difference) este un instrument financiar derivat, este un contract între un cumpărător ( comerciant ) și un vânzător ( broker CFD ) pentru a tranzacționa diferența dintre prețul de intrare al unui activ suport și prețul de închidere al contractului.De CFD – urile sunt tranzacționate pe piețele over-the-counter . Activele care stau la baza tranzacționării sunt indici, acțiuni unice, criptomonede, mărfuri și multe altele. Oferta CFD șansa de a investi este dacă prețul activului suport este în creștere este în scădere.

La închiderea CFD , investitorul primește sau plătește diferența dintre prețul activului suport la momentul deschiderii poziției și prețul închiderii poziției. CFD sunt produse de indatorare, prin acest mod de a investitorului de a investi doar o fracțiune din expunerea totală.

Să încercăm să explicăm principiul cheie cu un exemplu adecvat. Raportăm cazul unei investiții efectuate pe DEUTSCHE BANK care, în acel moment, are un preț de vânzare de 8,62 EUR și un preț de achiziție de 8,64 EUR . Aveți opțiunea de a decide dacă cumpărați sau vindeți acțiunile companiei. Decidem să cumpărăm 1000 CFD-uri de acțiuni la 8,64 EUR , așteptând să crească prețul acțiunii.

Ceea ce trebuie acoperit este marja, care este cuantificată prin multiplicarea expunerii dvs. cu factorul de marjă pentru piața pe care o tranzacționați.
Prin urmare, dacă DEUTSCHE BANK ar avea un factor de marjă de 5% , atunci marja noastră ar fi 5% din expunerea totală a tranzacțiilor noastre (1000 CFD x 8,64 EUR = 8.864 EUR) sau 432,00 EUR, adică 5% din 8.864 EUR . Poziția poate fi închisă oricând, dar în acest caz decidem să o închidem când ajunge la 10,64 euro, cu un preț de achiziție de 10,66 euro și un preț de vânzare de 10,64 euro .

Vindem 1000 de CFD-uri la un preț de 10,64 EUR. În acest moment vrem să calculăm profitul. Prin urmare, înmulțim diferența dintre prețul de închidere și prețul de deschidere al poziției noastre cu dimensiunea sa.

10,64 € (preț de vânzare adică ieșire) – 8,64 € (preț de achiziție adică intrare) = 2 € pe care îl vom înmulți cu 1000 CFD pentru a obține un profit de 2000 €. În acest fel putem vedea că operațiunea sa a fost mai mult decât pozitivă, cu o marjă de profit decentă.

Opiniile și recenziile brokerului eToro


Acest broker vă va oferi o mare oportunitate atât de a învăța cum să tranzacționați prin contul demo gratuit, cât și prin intermediul platformei de tranzacționare socială , unde puteți copia comercianții de top înregistrați în program și puteți reproduce automat toate operațiunile lor.
EToro Broker este una dintre cele mai bune platforme de acolo, există 21 de milioane de utilizatori care au decis să facă tranzacționare online și tranzacționare socială cu eToro .

Cu unica înregistrare în contul demo puteți negocia cu 100,00 EUR virtual și puteți studia toate strategiile de tranzacționare prin secțiunea de instruire a eToro.

Citiți recenzia completă eToro pentru a afla mai multe

Faceți clic aici pentru a obține contul Demo gratuit eToro .

67% din conturile de investitori cu amănuntul pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să vă gândiți dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.

Cryptoassets sunt produse de investiții nereglementate foarte volatile. Fără protecția investitorilor din UE.

[includeme post_id=”868″]

Leave a Reply