Aplicația de tranzacționare mobilă: Ghid cuprinzător cum să câștigați

Odată cu apariția tehnologiilor recente, a prins un nou mod de a investi în tranzacționarea online , prin intermediul smartphone-ului sau tabletei dvs.

În ultima perioadă, tranzacționarea mobilă este în creștere și este din ce în ce mai îndrăgită de comercianții din întreaga lume, deoarece este posibil să investiți în acest instrument financiar oricând doriți, în orice moment și unde doriți.

Deci, în esență, puteți obține profituri mari, cu câteva clicuri simple de pe telefonul dvs. mobil. Înainte de a descoperi cum este posibilă desfășurarea acestei activități financiare, să vedem ce înseamnă tranzacționarea online

Ce este tranzacționarea online?

Tranzacționarea online este o formă de investiție financiară care vă permite să câștigați prin tendința de preț a activelor individuale, numite active. Comerciantul trebuie să prezică diferitele schimbări.

Numeroase companii, denumite în mod obișnuit brokeri, au creat platforme online pentru a permite oamenilor să investească online.

De obicei, brokerii câștigă în primul rând printr-un comision la fiecare comandă de cumpărare și vânzare plasată la bursă. Brokerii pot fi, de asemenea, bănci și, prin urmare, oferă și servicii bancare, cum ar fi conturi plătite, carduri de credit, împrumuturi, credite ipotecare și multe altele, sau pot fi Sims sau companii specializate doar în tranzacționare online.

În ultima perioadă, aproape toate conturile online, de exemplu, oferă posibilitatea deschiderii unui cont dedicat, care permite investiții în tranzacționare online.

Datorită, în schimb, tranzacționării mobile, în special, investitorul poate efectua aceste operațiuni de cumpărare și vânzare de valori mobiliare pur și simplu de pe smartphone-ul lor, oriunde s-ar afla.

Juniper, celebra companie de tehnologie a informației , informează că unele bănci au început deja transformarea digitală, încercând să se stabilească pe piața financiară tehnologică și să mențină o poziție de lider în cea a instituțiilor financiare.

Băncile care cred cel mai mult în fintech includ Banca Santander, Bank of America, Barclays, BBVA, BNP Paribas, Citi, HSBC, JP Morgan Chase, RBS, Société Générale, UniCredit și Wells Fargo.

Noua frontieră a tranzacționării mobile
După cum sa menționat mai devreme, tranzacționarea mobilă este un salt calitativ suplimentar care permite traderilor să poată controla operațiunile și investițiile fără a fi necesar să rămână neapărat lipiți de un ecran, așteptând momentul potrivit.

Dacă doriți să profitați de tranzacționarea mobilă, va trebui să descărcați o aplicație, special creată pentru tranzacționarea mobilă și după ce vă conectați și vă înregistrați, veți fi gata să investiți în tranzacționare online .

Fiecare broker oferă o aplicație diferită, prin urmare, este recomandabil să acordați importanța corectă acestei alegeri, pentru a exploata pe deplin potențialul tranzacționării mobile, evaluând astfel calitatea și caracteristicile ofertei.
Unul dintre cele mai importante aspecte pe care trebuie să le aibă o aplicație de tranzacționare mobilă este că trebuie să aibă factorul „stabilitate”.

Dacă acesta din urmă ar eșua, ar putea apărea probleme și anume:

  • Incapacitatea de a vă plasa rapid tranzacțiile;
  • Incapacitatea de a închide operațiunile în momentul exact;
  • Lipsa de claritate în citirea graficelor;
  • Riscul consecințelor de a pierde sume mari de bani;
  • Profite care se vor lupta să crească.
  • În cele din urmă, dacă aplicația nu este stabilă, va însemna că va lipsi și reactivitatea, un alt motiv pentru care este esențial să testați bine aplicația unui broker, pentru a analiza gradul de stabilitate.

Sfaturi utile de urmat

Echipa noastră vă recomandă să testați întotdeauna aplicația comparând caracteristicile aplicației și cele oferite de platforma disponibilă pentru PC.

Aplicația nu trebuie să aibă probleme de cod, deoarece acest lucru ar putea duce la așa-numitele blocări (închiderea neașteptată și bruscă a aplicației), erori (probleme legate de grafică și defecțiuni) și blocare (aplicație care se blochează), care reprezintă coșmarul fiecărui comerciant.

Leave a Reply