Criptomonezi pentru a investi în 2021 cu eToro

Criptomonezi pentru a investi în 2021 cu eToro

Bitcoin este o criptomonedă de natură descentralizată și nu este legată de regulile și reglementările guvernelor naționale sau ale autorităților centrale. Fără îndoială, mii de criptomonede sunt disponibile în zilele noastre, dar totuși, bitcoin este una dintre cele mai bune și mai utilizate criptomonede.

Similar cu monedele tradiționale, bitcoinii sunt un depozit de valoare și pot fi folosiți ca mijloc de schimb. Puteți investi în bitcoin prin intermediul acestui articol.

 


Cont demo gratuit și nelimitat, fără restricții de depunere.
Pentru a circula mai mult bitcoin pe piață, bitcoinul poate fi împărțit în opt valori zecimale și este considerat ca fiind cea mai mică unitate de bitcoin sau Satoshi.Codul sursă al bitcoin-urilor este conceput într-un mod care să permită utilizatorilor să îl subdivizeze în continuare pentru a aprecia valoarea monedei.Bitcoin este singura monedă care este cea mai versatilă și poate fi folosită pentru a vinde și cumpăra bunuri din toate criptomonedele. Cu acceptarea sa largă pe piață, companiile și companiile au început să accepte plăți cu bitcoin.Singura problemă majoră asociată cu rețeaua bitcoin este fluctuațiile sale de valoare sălbatică. Datorită pieței sale versatile, nu este considerată o investiție legitimă în comparație cu alte monede tradiționale stabile. Dar investitorii încearcă să afle despre piața bitcoinului prin analize fundamentale și tehnice și fac investiții în bitcoin.

eToro Romania
💰 Taxe eToro au comision gratuit de 0% pe acțiuni.
💰 Pârghie Atunci când clienții cumpără acțiuni la 1x, leverage-ul este complet gratuit la eToro și cumpără acțiunile subiacente. Acest lucru nu este întotdeauna cazul altor brokeri.
💹 Companie eToro este o imensă platformă de tranzacționare cu active multiple și își propune să devină listă publică cu o IPO de 10 miliarde de dolari .
📈 Acțiuni Clienții eToro pot cumpăra acțiuni fracționate.
💰 Depozit Min Depozitul minim este de 50 USD, dar 50 USD este tranzacția minimă pe acțiuni.
📈 Prețuri eToro este unul dintre cele mai ieftine locuri pentru a cumpăra acțiuni și criptomonede.
✔️ Comparativ eToro sunt de 10 ori mai ieftine de până la 20 de ori mai ieftine decât alți brokeri.
💰 Depozit Min 50 USD
👱‍♂️ Folosit de 20.000.000 de utilizatori și comercianți eToro
📆 Fondat 2007
🌍 Autorizat CySEC / FCA / ASIC
👮‍♂️ Regulament Autoritatea de conduită financiară (FCA), Comisia pentru valori mobiliare și cipru (CySEC), Directiva privind piețele în instrumente financiare (MiFID), Comisia australiană pentru valori mobiliare și investiții (ASIC)
🚫 Țări excluse eToro nu este disponibil în următoarele țări: IR, KP, BE, CA, JP, SY, TR, IL, BY, AL, MD, MK, RS, GN, CD, SD, ZW, ET, GH, TZ, LY , UG, ZM, BW, RW, TN, SO, NA, TG, SL, LR, GM, DJ, CI, PK, BN, TW, WS, NP, SG, VI, TM, TJ, UZ, LK, TT , HT, MM, BT, MH, MV, KZ, GD, FJ, BB, BM, BS, AG, AI, AW, LB, SV, US, PY, HN, GT, PR, NI, VG, AN,


Cont demo gratuit și nelimitat, fără restricții de depunere.
 

Bitcoin

Bitcoin este o monedă digitală care este alcătuită din codul sursă. Codul sursă al bitcoin folosește algoritmi extrem de complicați, care sunt necesari pentru a preveni duplicarea sau unitățile bitcoin falsificate. Principiile care stau la baza codului sursă al bitcoin sunt numite principii criptografice. Criptografia asigură accesul neautorizat la bitcoin, iar acestea se bazează complet pe principiile ingineriei computerelor și pe principiile matematice avansate.

Este imposibil să decodificați sau să spargeți codul sursă și să copiați sau să manipulați furnizarea acestei monede digitale.Există multe criptomonede noi pe piață și au precedat bitcoinul, dar bitcoinul este considerat prima monedă digitală modernă.Acest lucru se datorează caracteristicilor cheie excelente oferite de bitcoin în comparație cu alte monede. Să ne uităm la câteva dintre caracteristicile bitcoin.

Schimburi Bitcoin

Schimburile Bitcoin sunt locurile în care utilizatorii Bitcoin pot schimba unitățile lor de criptare pentru a obține monede fiat la cursuri de schimb diferite. Utilizatorii pot cumpăra, de asemenea, bitcoins de la bursele bitcoin. Schimburile Bitcoin tind să se ocupe de aproape toate criptomonedele, dar toate schimburile au rate de schimb diferite. Schimburile bitcoin tind să perceapă aproximativ 1% din valoarea tranzacției pentru a schimba bitcoini sau a face tranzacții.

Sarcina principală a schimburilor este de a vă asigura că piața bitcoin rămâne lichidă, deoarece tinde să stabilească valoarea bitcoinului în funcție de monedele tradiționale.

Anonimatul utilizatorului

Codul sursă Bitcoin este protejat de principiile criptografice pentru a asigura protecția confidențialității tranzacțiilor Bitcoin. Întregul sistem de bitcoin este conceput pentru a înregistra tranzacțiile bitcoin în mod public, dar ascunde identitatea reală a utilizatorilor de bitcoin. Pentru a trimite și primi bitcoin, utilizatorii trebuie să cunoască adresa portofelului bitcoin a altor utilizatori și să își protejeze portofelul folosind cheile private. Utilizatorii de Bitcoin tind să-și manipuleze portofelele folosind numele pseudonim. Utilizatorii trebuie să utilizeze protecții suplimentare pentru a-și ascunde numele și fluxul de bitcoin.

Blockchain

Rețeaua bitcoin se bazează pe tehnologia blockchain pentru funcționarea sa. Blockchain-ul este conceput într-un mod pentru a înregistra toate tranzacțiile de bitcoin care au loc în fiecare zi. În cuvinte mai simple, este un registru public distribuit care înregistrează tranzacțiile bitcoin prin adunarea lor în grupuri numite blocuri. Tranzacțiile trebuie verificate mai întâi de computere speciale cunoscute sub numele de mineri care servesc două scopuri ale bitcoin, inclusiv crearea de noi unități bitcoin și verificarea tranzacțiilor bitcoin.

Noile tranzacții bitcoin au loc în fiecare zi și, prin urmare, registrul public tinde să crească în timp. Minerii își continuă activitatea de verificare a tranzacțiilor și adăugarea lor în blockchain prin adunarea lor în blocuri. Nu există o lungime specifică a blockchain-ului și nu se așteaptă să înceteze creșterea.

Minerii concurează între ei pentru a rezolva tranzacțiile bitcoin, iar cel care rezolvă 1 MB de tranzacții primește bitcoins ca recompensă.

demo eToro

demo eToro

Ce este superfluitatea bitcoin?

Superfluația Bitcoin este una dintre multele arene de tranzacționare auto de pe piață pentru criptomonede. Pentru a-l utiliza, trebuie doar să deschideți un cont, să puneți niște bani pe acesta și apoi să utilizați acei bani pentru a face tranzacții live.

 


Cont demo gratuit și nelimitat, fără restricții de depunere.
 

Acest lucru vă permite să câștigați bani fără a face ceva numit venit pasiv.Companiile cu criptomonede sunt descentralizate, ceea ce înseamnă că nu sunt gestionate de niciun guvern sau organizație. Criptomonedele sunt stocate pe un blockchain și există doar ca o înregistrare digitală partajată de proprietate.

Puteți cumpăra și vinde criptomonede printr-un schimb. Procesul este sigur și sigur, deoarece nu există implicarea terței părți și a expeditorului și a destinatarului.

Atunci când un utilizator dorește să partajeze moneda digitală, atunci puteți face schimb doar prin mijloace digitale. Acest lucru se datorează faptului că moneda digitală este cunoscută ca o monedă virtuală care există doar în lumea fanteziei. Vârful financiar este cunoscut ca cea mai versatilă criptomonedă din lume.

Plățile blockchain vă vor face tranzacția sigură și sigură. Funcționează prin înregistrarea tranzacțiilor pe blocuri cu blocuri noi adăugate în partea din față a lanțului. Este un registru digital partajat de date înregistrate.

eToro

Cunoscut în mod obișnuit sub numele de tranzacționare socială și intermediere multi-active, eToro a intrat în criza de criptomonede și oferă chiar și un schimb cripto-specializat sub forma eToroX . eToroX oferă servicii profesionale de criptare pentru comercianții de criptografie de nivel corporativ și instituțional. Schimbul popular este în prezent face peste 46 $ 7 milioane în volum zilnic pe eToroX.eToro este bine cunoscut ca fiind cea mai importantă platformă de tranzacționare socială din lume. Cu siguranță merită să fii cu ochii în 2021.

Etoro este alegerea noastră de top pentru tranzacționarea celor mai populare criptomonede, cum ar fi Bitcoin, Ethereum și Litecoin. Etoro este unul dintre cele mai mari schimburi criptografice din lume, cu peste 18 milioane de utilizatori în întreaga lume și peste 20 de milioane de tranzacții criptografice executate pe platforma Etoro. Etoro este susținut de peste 140 de țări diferite și este una dintre cele mai sigure platforme de tranzacționare criptografice existente.

Deși Etoro nu oferă atât de multe active diferite pentru tranzacționare ca unii dintre concurenții lor, oferă cele mai populare 14 criptomonede.

Iată o listă a monedelor criptografice disponibile pe Etoro:

 • Bitcoin (BTC)
 • Ethereum (ETH)
 • Ethereum Classic (ETC)
 • Litecoin (LTC)
 • Cardano (ADA)
 • Neo (NEO)
 • Dash
 • Bitcoin Cash (BCH)
 • Lumeni stelari (XLM)
 • EOS
 • IOTĂ
 • TRON
 • ZCash
 • Tezos

eToro oferă o platformă de tranzacționare bazată pe web, precum și o aplicație mobilă. Platforma Etoro este foarte ușor de utilizat, chiar și pentru începători.

Iată câteva dintre caracteristicile care ne plac cel mai mult cu Etoro:

Cont demonstrativ – După deschiderea unui cont, veți obține 100.000 USD în bani virtuali pentru a practica tranzacționarea. Puteți utiliza acest cont demo pentru a experimenta strategiile de tranzacționare sau pentru a avea o imagine asupra platformei în sine.

Social Trading – Când deschideți un cont la Etoro, vă veți alătura uneia dintre cele mai mari comunități de comercianți. Puteți discuta idei, puteți partaja decizii de tranzacționare și puteți vorbi despre strategie cu alți traderi pe platforma Etoro.

Copy Trading – Această caracteristică vă permite să reproduceți acțiunile altor comercianți în timp real. Acest lucru înseamnă că puteți urmări alți comercianți de succes pe Etoro și copiați tranzacțiile lor pentru a le oferi succesului.

CopyPortfolios – Acestea sunt portofolii pentru cele mai populare monede digitale. Această caracteristică este excelentă dacă doriți să vă diversificați cu diferite monede criptografice. Aceste portofolii sunt reechilibrate în mod regulat, iar investițiile sunt supravegheate de echipa de investiții Etoro.

Aplicație de tranzacționare – Aplicația de tranzacționare Etoro este intuitivă și simplă. Vă permite să tranzacționați cripto oricând și oriunde. Indiferent dacă vă aflați pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, veți avea la îndemână o varietate de criptomonede.

Etoro oferă prețuri competitive pentru toate tranzacțiile.

Ele percep zero comisioane și au zero taxe ascunse.

Etoro își prețuiește tranzacțiile cu spread-uri, care încep de la 0,75% pentru Bitcoin.

 

eToro a fost pionier în tranzacționarea socială în 2012 și are peste 10 milioane de clienți în peste 140 de țări. Conturile islamice sunt disponibile pentru toți clienții cu un sold minim de 1000 USD, iar depozitele și retragerile pot fi făcute de la toate băncile majore din Malaezia. Spread-urile sunt mai largi decât alți brokeri și toate retragerile percep o taxă de 5 USD, dar eToro are cea mai ușoară și mai captivantă experiență de tranzacționare socială disponibilă.

eToro oferă peste 2000 de active (inclusiv Forex, acțiuni și criptomonede) prin propria sa platformă de tranzacționare bine concepută și integrată social, care este disponibilă printr-un browser web și ca aplicație mobilă. Modelul de tranzacționare al eToro este foarte diferit de majoritatea celorlalți brokeri, dar dacă căutați o experiență de tranzacționare socială intuitivă și modernă, atunci eToro este cel mai bun.

Cu toate acestea, este important să rețineți că majoritatea brokerilor percep un spread atunci când cumpărați ȘI când vindeți un activ, în timp ce Etoro percepe un singur spread (atunci când cumpărați).În general, Etoro este un mare schimb de criptomonede pentru tranzacționarea celor mai populare monede criptografice, cum ar fi Bitcoin și Ethereum.

 

Funcția sa de tranzacționare a copiilor crește foarte mult șansa de a obține profit, în special pentru începători.

 • Cumpărați și vindeți 14 dintre cele mai mari criptomonede
 • Cel mai bun schimb criptografic pentru tranzacționare socială și copiere
 • Depuneți fonduri prin cont bancar sau transfer bancar
 • Fără comisioane și spreaduri mici pe bitcoin și cripto

vezi mai multe pe site-ul oficial

Autorizat:‼️‼️‼️ CySEC /FCA/ASIC
Reglementat: 🌍 🌍 🌍 ESMA
Disponibil pentru:⏰ ⏰ ⏰ Trader începător și expert
Investiție minimă 50 usd 🪙 Cont demo este gratuit și nelimitat
💰 Taxe eToro are comision gratuit de 0% pe actiuni
Unelte profesionale 🥁 Semnale Forex , cripto,
👱‍♂️ Folosit de 20.000.000 de utilizatori și comercianți
Cea mai bună platformă 2021🚀 vezi mai mult despre eToro
Cumpara Bitcoin🇷🇴🇷🇴🇷🇴 Schimb de criptomonede 🪙📈📈💰
Securitate❓📦 🔐 Protocoal internațional🌍🌍🌍
👶 Anul nașterii : 2️⃣0️⃣1️⃣9️⃣-2️⃣0️⃣2️⃣0️⃣-2️⃣0️⃣2️⃣1️⃣
🧿De unde să cumpărați:🏆🏆🏆 ETORO / XTB / Plus500
📱 Asistență: Chat 24/7 📚🔝
👉 Opinii: ⭐✳⭐2️⃣0️⃣2️⃣1️⃣ ⭐✳⭐
🔥🚀 🚀 🚀 Proiect HOT : 🪙Bitcoin / 🪙Stellar /🪙 ETH / 🪙Enjin /🪙 BNB

Este sigur eToro?

eToro oferă o platformă robustă premiată și un produs de tranzacționare care este foarte diferit de alți brokeri.

Premiile recent câștigate la Finovate pentru Best in Show 2015 și 2017 pentru leadership în industria tehnologiei financiare, eToro a primit atenție din partea comunității comerciale pentru inovația lor în tehnologie.

Deși nu este încă reglementat de Comisia de valori mobiliare din Romania, eToro este considerat un broker bine reglementat, cu licențe de la toți cei trei principalii organisme de reglementare internaționale. eToro (Europe) Ltd este reglementată de CySEC ( licența 109/10 ) din 2010, eToro (UK) Ltd este reglementată de FCA ( licența 583263 ) 2013 și eToro AUS Capital Pty Ltd a fost reglementată de ASIC ( licența 491139 ) 2017.

Clienții ar trebui să fie conștienți de faptul că calitatea sfaturilor de tranzacționare provenite de la comunitatea eToro variază și ar trebui considerată ca fiind de încredere până când nu este bine verificată.

Datorită angajamentului puternic al eToro pentru reglementare și procesele de reglementare care sunt concepute pentru a proteja fondurile clienților și operațiunile legale de pe platformă, considerăm eToro un broker sigur cu care să tranzacționăm.

eToro pentru începători

Platforma web eToro este foarte ușor de utilizat și este o atracție importantă pentru comercianții începători. Cu componenta sa socială integrată unică, sfaturile și oportunitățile de tranzacționare sunt întotdeauna disponibile de la o comunitate de comercianți. Sistemul de bilete de asistență pentru clienți este deschis 24/7, dar nu există opțiuni de chat live sau telefon la alți brokeri. Accentul la eToro este simplitatea și distracția, marcându-le ca o perspectivă unică printre colegii lor.

Leave a Reply