platforme de tranzacționare

Cele mai bune platforme de tranzacționare a criptomonedelor

Pentru a face tranzacționare online pe criptomonede este necesar să vă înregistrați pe o platformă care vă permite să intrați pe piețe și să speculați criptomonede prin CFD-uri.

Mai jos vă vom oferi o analiză atentă a celor mai bune platforme de tranzacționare a criptomonedelor din 2021. Înainte de a intra în subiect, este bine să specificați ce este Cryptocurrency Trading și cum puteți obține rezultate economice din acesta.

Tranzacționarea este o modalitate de a investi pe piața de valori, a face TOL înseamnă a vinde și a cumpăra titluri financiare prin intermediul unui computer. Pentru a face acest lucru, trebuie să vă conectați la o platformă de tranzacționare.Tranzacționarea se poate face pe multe active, inclusiv pe criptomonede, să vedem acum care sunt cele mai bune platforme.

Cerințele fundamentale pentru o platformă de tranzacționare
Criptomonedele fac parte dintr-un activ deosebit, care suferă semnificativ de volatilitate, deci nu este foarte stabil.

Pentru a putea obține rezultate bune la tranzacționare, există doi factori foarte importanți, primul este să te bazezi pe un broker serios și al doilea este să te antrenezi prin secțiunea Academiei prezentă pe platforme. Majoritatea brokerilor de tranzacționare sunt reglementați de cele mai ilustre organisme de protecție financiară, pentru Romania putem menționa la Registrul Comerțului,Nr. înscriere în Reg. C.N.V.M.

Dar, din păcate, există încă unele nu foarte grave, care le pot înșela membrii. În această revizuire vom vorbi doar despre platformele serioase care respectă reglementările europene.

Un alt aspect fundamental este să vă asigurați că platforma aleasă are un cont Demo gratuit. Cu contul Demo puteți începe să faceți primii pași în tranzacționarea online.
Iată principalele platforme de tranzacționare pe criptomonede. Acum, că am clarificat care sunt cerințele fundamentale pe care trebuie să le aibă o platformă de tranzacționare, să ne concentrăm asupra celor mai bune.


Cont demo gratuit și nelimitat, fără restricții de depunere.
Am încercat trei brokeri de tranzacționare pentru dvs., am fost încântați de toate platformele, fiecare având cu siguranță caracteristici care îl fac unic în felul său.

Platformele în cauză sunt următoarele:

  • eToro
  • XTB
  • Plus500

eToro Romania
💰 Taxe
eToro au
comision gratuit de 0% pe acțiuni.
💰 Pârghie
Atunci când clienții cumpără acțiuni la 1x, leverage-ul este complet gratuit la eToro și cumpără acțiunile subiacente. Acest lucru nu este întotdeauna cazul altor brokeri.
💹 Companie
eToro este o imensă platformă de tranzacționare cu active multiple și își propune să devină listă publică cu o IPO de
10 miliarde de dolari .
📈 Acțiuni
Clienții eToro pot cumpăra acțiuni fracționate.
💰 Depozit Min
Depozitul minim este de 50 USD, dar 50 USD este tranzacția minimă pe acțiuni.
📈 Prețuri
eToro este unul dintre cele mai ieftine locuri pentru a cumpăra acțiuni și criptomonede.
✔️ Comparativ
eToro sunt de 10 ori mai ieftine de până la 20 de ori mai ieftine decât alți brokeri.
💰 Depozit Min 50 USD
👱‍♂️ Folosit de20.000.000 de utilizatori și comercianți eToro
📆 Fondat2007
🌍 AutorizatCySEC / FCA / ASIC
👮‍♂️ Regulament
Autoritatea de conduită financiară (FCA), Comisia pentru valori mobiliare și cipru (CySEC), Directiva privind piețele în instrumente financiare (MiFID), Comisia australiană pentru valori mobiliare și investiții (ASIC)
🚫 Țări excluse
eToro nu este disponibil în următoarele țări:
IR, KP, BE, CA, JP, SY, TR, IL, BY, AL, MD, MK, RS, GN, CD, SD, ZW, ET, GH, TZ, LY , UG, ZM, BW, RW, TN, SO, NA, TG, SL, LR, GM, DJ, CI, PK, BN, TW, WS, NP, SG, VI, TM, TJ, UZ, LK, TT , HT, MM, BT, MH, MV, KZ, GD, FJ, BB, BM, BS, AG, AI, AW, LB, SV, US, PY, HN, GT, PR, NI, VG, AN,


Cont demo gratuit și nelimitat, fără restricții de depunere.
 

Acești trei brokeri sunt toți certificați și respectă protocoalele europene privind datele sensibile.
Pentru a compara diferențele dintre diferiții brokeri, vă sfătuim să vizitați portalul xxxxx activ de ani de zile în comparația tranzacționării online.
eToro și Cryptocurrency Trading
eToro este prezent de mulți ani și există milioane de comercianți care au ales să tranzacționeze pe criptomonede.

Acest broker vă oferă posibilitatea de a investi cu CFD-uri în multe criptomonede, atât cele mai cunoscute, cum ar fi Bitcoin, cât și cele mai mici. Platforma utilizată este potrivită pentru toată lumea și nu este nevoie să fiți expert pentru ao utiliza. Acesta este un punct foarte important de luat în considerare, deoarece alegerea unui broker prea tehnic ar putea fi un dezavantaj.

Ce diferențiază eToro de alte platforme? Cu siguranță Social Trading.

eToro

eToro

Cu Social Trading, eToro vă permite să copiați comercianții de top înregistrați în program, reproducând automat operațiunile lor. Pentru a accesa eToro există două posibilități, Contul Demo sau Contul Real după o depunere de 200 €.

Brokerul și tranzacționarea criptomonedelor
Vă recomandăm să accesați brokerul prin contul Demo, pentru a înțelege mai bine cum să utilizați CFD-uri pe una dintre cele mai bune platforme de tranzacționare online.

În plus, eToro este un broker foarte atent la instruirea comercianților săi, de fapt puteți urmări cursuri, știri și seminarii web live.

Pentru a accesa brokerul XTB, trebuie să alegeți între două conturi de depozit, unul este conceput pentru clienți neprofesioniști, în timp ce celălalt se adresează numai comercianților care mută volume mari de tranzacționare.

Criptomonedele prezente sunt variate, începând de la Bitcoin până la Stellar.
eToro și tranzacționarea criptomonedelor
eToro este, de asemenea, un broker serios și de încredere, a obținut toate certificările prezente și oferă o secțiune completă de instruire.

Pentru a accesa eToro puteți trece la Contul Demo gratuit fără limite de timp, brokerul vă acordă un credit virtual de 100.000,00 EUR pentru a fi utilizat pentru tranzacționare.

După ce ați practicat cu Contul demonstrativ, este timpul să ajungeți la inima tranzacționării cu criptomonede, eToro vă permite să alegeți între  conturi de depozit.

Oferta este foarte largă, de fapt conturile de depozit au fost concepute atât pentru comercianții amatori, cât și pentru investitorii profesioniști.

Conturi de depozit :

• Cont de bază: Depozit de 250 €;
• Cont de aur: Depozit de 25.000 EUR;
• Cont Platinum: Depozit de 100.000 EUR;
• Cont VIP: Depozit de 250.000 EUR.

Criptomonedele prezente în cadrul sunt multe, variind de la micul faimos Monero până la Dash care trece prin Litecoin.

Trebuie doar să încercați aceste trei platforme prin contul Demo, pentru a testa tranzacționarea online pe criptomonede.

Cei mai buni brokeri reglementati și siguri.

AgentAvantajDemo
eToroeToro Broker

Depozit minim: 50 USD

Cont de antrenament gratuit cu 10.000 USD

Plus500Broker Plus500

Depozit minim: 100 USD


Cont de antrenament gratuit cu 10.000 USD
XTBXTB Broker

Depozit minim: 200 USD


Cont de antrenament gratuit cu 10.000 USD

De retinut: Atentie

Acest site nu reprezintă în niciun fel și nici nu este destinat să fie consiliere financiară sau o invitație sau solicitare de investiții, vreau să fie clar că tranzacționarea cu opțiuni binare vă poate face să câștigați sume mari, dar în același timp să riscați pierderea întregului capital chiar și într-un timp scurt, deci înainte de a investi profesioniștii de contact din sector și investiți doar ceea ce vă puteți permite să pierdeți fără consecințe negative!

Toate conținuturile afișate pe acest site sunt rezultatul experiențelor și opiniilor subiective ale autorului, pot conține erori, inexactități sau omisiuni involuntare și faptul că în trecut a fost câștigat nu reprezintă o garanție că va fi câștigat și în prezent sau în viitor, prin urmare utilizatorul înțelege și acceptă fără rezerve că nimic de pe acest site nu vă garantează că puteți câștigați sau că nu puteți pierde.

Utilizatorul care decide să investească o face exclusiv pe propria răspundere și eliberează acest site și autorul acestuia de responsabilitatea pentru orice fel de pierdere, deteriorare sau pierdere a câștigurilor care ar putea apărea.Citește și i utilizatorul înțelege și acceptă fără rezerve că nimic de pe acest site nu garantează că puteți câștiga sau nu pierde.

Utilizatorul care decide să investească o face exclusiv pe propria răspundere și eliberează acest site și autorul acestuia de orice fel de pierdere, deteriorare sau pierdere a câștigurilor care ar putea apărea.Citește și i utilizatorul înțelege și acceptă fără rezerve că nimic de pe acest site nu garantează că puteți câștiga sau nu pierde.Utilizatorul care decide să investească face acest lucru numai sub propria răspundere și eliberează acest site și autorul acestuia de orice responsabilitate pentru orice fel de pierdere, deteriorare sau pierdere a câștigurilor care ar putea rezulta din acesta.

Titularul nu este si nu va fi legal responsabil in niciun caz si pentru ca,acest site web include informații despre criptomonede, contracte pentru diferență (CFD) și alte instrumente financiare, precum și brokeri, burse și alte entități care tranzacționează astfel de instrumente. Atât criptomonedele, cât și CFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde bani. Ar trebui să vă gândiți cu atenție dacă înțelegeți cum funcționează aceste instrumente și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.

cumsafacibanipenet.com ofera sansa  să faceți cercetările si analiza pentru aceste instrumente, înainte de a lua orice decizie de a investiții și să evitați investițiile în orice instrument financiar pe care nu îl înțelegeți complet cum funcționează și care sunt riscurile implicate.

Conținutul furnizat pe site-ul web include știri și publicații generale, propriile noastre analize și opinii personale și conținut furnizat de terți, destinat exclusiv scopurilor educaționale și de cercetare.Nu constituie și nu ar trebui citit ca nicio recomandare sau sfat pentru a întreprinde orice acțiune, inclusiv investiția sau achiziționarea unui produs.

Citește și Termenii și condițiile acestui site web care sunt pe deplin înțelese și acceptate atunci când orice conținut

Leave a Reply