bitcoin numar

Care este numarul de Bitcoin?

Bitcoin este unic prin faptul că doar 21 de milioane de Bitcoin vor fi creați vreodată. Însă, asta nu va fi niciodată o limitare pentru că Bitcoin pot fi divizați în subunități ale unui Bitcoin, cum ar fi biți – sunt 1.000.000 de biți în 1 Bitcoin.

Bitcoin pot fi divizați până la 8 zecimale(0,000 000 01) si chiar si în unități mai mici dacă va fi vreodată nevoie în viitor pe măsură ce mărimea medie a unei tranzacții scade.Nu va cădea Bitcoin într-o spirală relaționară?Teoria spiralei relaționare spune că dacă preturile sunt de așteptat să scadă, oamenii vor amâna plățile pentru un moment viitor pentru a beneficia de preturile mai scăzute.

eToro

 

Acea scădere în cerere va face comercianții să coboare preturile pentru a încerca să stimuleze cererea, făcând problema şi mai mare şi ducând la o depresie economică.Deși această teorie este o cale populară de a justifica inflația dintre băncile centrale, aparent nu este întotdeauna adevărată şi este considerată controversată între economiști. Electronicele sunt un exemplu de piața unde preturile sunt în continuă scădere dar care nu este într-o depresie economică.


Cont demo gratuit și nelimitat, fără restricții de depunere.

Similar, valoarea de bitcoin a crescut în timp şi de asemenea şi mărimea economiei Bitcoin a crescut dramatic alături de ea. Deoarece atât valoarea monezii cât şi mărimea economiei asociate cu ea au început de la 0 în anul 2009, Bitcoin, este un contra exemplu al acestei teorii arătând că pot există excepții de la regulă.Totuși, Bitcoin nu este făcut pentru a fi o valută relaționară.

Este mai corect spus că Bitcoin este construit să permită inflație în anii de început, apoi devenind stabil în anii ce vor urma. Singurul moment în care cantitatea de Bitcoin aflat în circulație ar putea să scadă ar fi în cazul în care lumea începe să-şi piardă portofelele Bitcoin fără să-şi facă backup. Cu o bază monetară stabilă şi o economie stabilă, valoarea valutei ar trebui să rămână aceeași.

Cei mai buni brokeri reglementati și siguri.

AgentAvantajDemo
eToroeToro Broker

Depozit minim: 50 USD

Cont de antrenament gratuit cu 10.000 USD

Plus500Broker Plus500

Depozit minim: 100 USD


Cont de antrenament gratuit cu 10.000 USD
XTBXTB Broker

Depozit minim: 200 USD


Cont de antrenament gratuit cu 10.000 USD

De retinut: Atentie

Acest site nu reprezintă în niciun fel și nici nu este destinat să fie consiliere financiară sau o invitație sau solicitare de investiții, vreau să fie clar că tranzacționarea cu opțiuni binare vă poate face să câștigați sume mari, dar în același timp să riscați pierderea întregului capital chiar și într-un timp scurt, deci înainte de a investi profesioniștii de contact din sector și investiți doar ceea ce vă puteți permite să pierdeți fără consecințe negative!

Toate conținuturile afișate pe acest site sunt rezultatul experiențelor și opiniilor subiective ale autorului, pot conține erori, inexactități sau omisiuni involuntare și faptul că în trecut a fost câștigat nu reprezintă o garanție că va fi câștigat și în prezent sau în viitor, prin urmare utilizatorul înțelege și acceptă fără rezerve că nimic de pe acest site nu vă garantează că puteți câștigați sau că nu puteți pierde.

Utilizatorul care decide să investească o face exclusiv pe propria răspundere și eliberează acest site și autorul acestuia de responsabilitatea pentru orice fel de pierdere, deteriorare sau pierdere a câștigurilor care ar putea apărea.Citește și i utilizatorul înțelege și acceptă fără rezerve că nimic de pe acest site nu garantează că puteți câștiga sau nu pierde.

Utilizatorul care decide să investească o face exclusiv pe propria răspundere și eliberează acest site și autorul acestuia de orice fel de pierdere, deteriorare sau pierdere a câștigurilor care ar putea apărea.Citește și i utilizatorul înțelege și acceptă fără rezerve că nimic de pe acest site nu garantează că puteți câștiga sau nu pierde.Utilizatorul care decide să investească face acest lucru numai sub propria răspundere și eliberează acest site și autorul acestuia de orice responsabilitate pentru orice fel de pierdere, deteriorare sau pierdere a câștigurilor care ar putea rezulta din acesta.

Titularul nu este si nu va fi legal responsabil in niciun caz si pentru ca,acest site web include informații despre criptomonede, contracte pentru diferență (CFD) și alte instrumente financiare, precum și brokeri, burse și alte entități care tranzacționează astfel de instrumente. Atât criptomonedele, cât și CFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde bani. Ar trebui să vă gândiți cu atenție dacă înțelegeți cum funcționează aceste instrumente și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.

cumsafacibanipenet.com ofera sansa  să faceți cercetările si analiza pentru aceste instrumente, înainte de a lua orice decizie de a investiții și să evitați investițiile în orice instrument financiar pe care nu îl înțelegeți complet cum funcționează și care sunt riscurile implicate.

Conținutul furnizat pe site-ul web include știri și publicații generale, propriile noastre analize și opinii personale și conținut furnizat de terți, destinat exclusiv scopurilor educaționale și de cercetare.Nu constituie și nu ar trebui citit ca nicio recomandare sau sfat pentru a întreprinde orice acțiune, inclusiv investiția sau achiziționarea unui produs.

Citește și Termenii și condițiile acestui site web care sunt pe deplin înțelese și acceptate atunci când orice conținut

Leave a Reply