bitcoin etoro

Bitcoin va continua sa creasca?

Motivul pentru noua încredere a investitorilor în criptomonede are legătură cu cine investește. În 2021, prețul Bitcoin a fost împins de investitori individuali care au crezut în viitor și valoarea tehnologiei. La acea vreme, însă, Bitcoin nu era o investiție respectabilă. Nu a fost susținută de nici o resursă sau de un guvern, iar lipsa sprijinului tradițional a adăugat riscului său.

În 2021, creșterea Bitcoin este determinată de investițiile instituționale. Fondurile speculative mari și companiile cotate la bursă conduc acest ciclu alcătesc și nu au aceleași dezavantaje reputaționale ca și investitorii de retail.

Ce trebuie sa cumperi un bitcoin

Recent, Square și Paypal au adăugat criptomonedă la oferta lor. Mass-media financiară principală acordă atenție și raportează zilnic criptomonedele. Și de data aceasta nu este disprețuitor. De data aceasta este grav.

EToro este lider în tranzacționarea socială online , utilizând analiza și opinia experților și a investitorilor obișnuiți pentru a ajuta clienții să genereze idei de afaceri și să obțină informații despre piețe. Fondată în 2006 în Israel, eToro are birouri în Cipru și Marea Britanie. Platforma sa de tranzacționare online, proprietară,oferă clienților acces la o gamă largă de piețe, inclusiv acțiuni și ETF-uri, valute, mărfuri și acum criptomonede precum Bitcoin și Ethereum (Rețineți că eToro nu este disponibil momentan pentru clienții din SUA sau Canada.)

Utilizatorii pot copia portofolii sau idei de tranzacționare onlinealtor participanți și, de asemenea, contractează contracte pentru diferențe (CFD-uri) și spread-uri pe o varietate de produse. Cu peste 4,5 milioane de conturi de utilizator în 170 de țări din întreaga lume, eToro intră sub incidența reglementării CySec și a Asociației Naționale Futures.

Implicarea unor jucători atât de mari în lumea Crypto îi conferă legitimitatea de care are nevoie. Probabil vom vedea începutul intrării monedei digitale în mainstream și în următorii ani această piață se va întări în forma sa adecvată.

Alec_Crypto_RODe ce încep investitorii instituționali să acorde atât de multă atenție Bitcoinului? Răspunsul se află în lumea noastră afectată de Covid-19. Țările au trebuit să crească datoria pentru a susține povara financiară a economiilor închise și reducerea producției.
Un alt factor major care probabil va continua să crească prețul Bitcoin este problema aprovizionării sale.


Cont demo gratuit și nelimitat, fără restricții de depunere.
Este disponibilă doar o cantitate limitată de Bitcoin. Deși Bitcoin poate fi exploatat, foarte puțini fac acest lucru și toți ceilalți investitori sunt dependenți de ofertă. În plus, minerii Bitcoin vor fi stimulați să-și controleze activele pe măsură ce prețurile cresc.

Pe măsură ce această tendință continuă, prețurile BTC vor continua să crească, dar problema aprovizionării va avea o altă consecință notabilă pe care îi sfătuiește pe inventatori să acorde atenție.

Criptomonede

Bitcoin nu este singura criptomonedă din oraș, iar problemele sale de aprovizionare vor crește și alte monede concurente.În ultimele zile, ETH / BTC a cunoscut și un ciclu alcista. Ethereum a înregistrat o creștere cu 350% a valorii sale de la începutul anului, iar investitorii par să fie dispuși să cumpere Ethereum cu Bitcoin.

Ethereum a trecut pe scurt marca 1.793,28 dolari săptămâna trecută. Creatorii săi au anunțat, de asemenea, actualizări interesante despre care se spune că abordează problemele de scalabilitate ale lui Ether, făcând astfel moneda și mai competitivă.

Pe lângă Ethereum, Cardano și Orchid au beneficiat de creșterea Bitcoin săptămâna trecută.

Așa cum era de așteptat, se pare că intrăm în era criptomonedelor și a monedelor digitale pentru a vă transporta și a vă spune tot ce trebuie să știți despre tendințe și impactul lor. Este un moment de transformare pentru industria fintech și de data aceasta nu va încetini.

eToro Romania
💰 Taxe
eToro au
comision gratuit de 0% pe acțiuni.
💰 Pârghie
Atunci când clienții cumpără acțiuni la 1x, leverage-ul este complet gratuit la eToro și cumpără acțiunile subiacente. Acest lucru nu este întotdeauna cazul altor brokeri.
💹 Companie
eToro este o imensă platformă de tranzacționare cu active multiple și își propune să devină listă publică cu o IPO de
10 miliarde de dolari .
📈 Acțiuni
Clienții eToro pot cumpăra acțiuni fracționate.
💰 Depozit Min
Depozitul minim este de 50 USD, dar 50 USD este tranzacția minimă pe acțiuni.
📈 Prețuri
eToro este unul dintre cele mai ieftine locuri pentru a cumpăra acțiuni și criptomonede.
✔️ Comparativ
eToro sunt de 10 ori mai ieftine de până la 20 de ori mai ieftine decât alți brokeri.
💰 Depozit Min 50 USD
👱‍♂️ Folosit de 20.000.000 de utilizatori și comercianți eToro
📆 Fondat 2007
🌍 Autorizat CySEC / FCA / ASIC
👮‍♂️ Regulament
Autoritatea de conduită financiară (FCA), Comisia pentru valori mobiliare și cipru (CySEC), Directiva privind piețele în instrumente financiare (MiFID), Comisia australiană pentru valori mobiliare și investiții (ASIC)
🚫 Țări excluse
eToro nu este disponibil în următoarele țări:
IR, KP, BE, CA, JP, SY, TR, IL, BY, AL, MD, MK, RS, GN, CD, SD, ZW, ET, GH, TZ, LY , UG, ZM, BW, RW, TN, SO, NA, TG, SL, LR, GM, DJ, CI, PK, BN, TW, WS, NP, SG, VI, TM, TJ, UZ, LK, TT , HT, MM, BT, MH, MV, KZ, GD, FJ, BB, BM, BS, AG, AI, AW, LB, SV, US, PY, HN, GT, PR, NI, VG, AN,


Cont demo gratuit și nelimitat, fără restricții de depunere.
 

Consumul de energie Bitcoin

Bitcoin a folosit ieri aproximativ 213 milioane kilowatt-oră de energie electrică. Anual, aceasta ar însuma 78 de terawați-oră. Este echivalentul consumului de energie din Chile sau cu 7,2 milioane de gospodării americane. Consumul de energie al Bitcoin reprezintă acum 0,35% din consumul mondial de energie electrică.
Deși studiile existente au valorificat învățarea automată pentru o predicție mai precisă a prețului Bitcoin, puțini s-au concentrat pe fezabilitatea aplicării diferitelor tehnici de modelare a eșantioanelor cu structuri de date și caracteristici dimensionale diferite.

Pentru a prezice prețul Bitcoin la diferite frecvențe folosind tehnici de învățare automată, mai întâi clasificăm prețul Bitcoin pe baza prețului zilnic și a prețului cu frecvență înaltă.

Pentru predicția zilnică a prețurilor Bitcoin, se utilizează o serie de funcții de dimensiuni ridicate, inclusiv proprietatea și rețeaua, tranzacționarea și piața, atenția și prețul spot al aurului, în timp ce capacitățile de bază de tranzacționare dobândite dintr-un schimb de criptomonede sunt utilizate pentru predicția prețului de 5 minute. Metodele statistice, incluzând regresia logistică și analiza liniară discriminantă pentru predicția zilnică a prețului Bitcoin cu caracteristici dimensionale ridicate, ating o precizie de 66%, depășind algoritmii de învățare automată mai complicați.

În comparație cu rezultatele de referință pentru predicția zilnică a prețurilor, obținem performanțe mai bune, cu cea mai mare precizie a metodelor statistice și a algoritmilor de învățare automată de 66% și respectiv 65,3%.

Piața criptomonedelor a continuat să explodeze în ciuda pandemiei globale care a devastat toate economiile semnificative de pe planetă.
Bitcoin a depășit Facebook și Tesla pentru a deveni al nouălea cel mai valoros activ din lume.

Prețul criptomonedelor a atins noi maxime istorice marți dimineață, ajungând la peste 47.000 de dolari (34.000 de lire sterline) pentru prima dată în istoria sa.Câștigurile și-au împins capacul de piață până la aproape 900 de miliarde de dolari, determinând Bitcoin să depășească ambii giganți tehnologici în ceea ce privește valoarea generală de piață.

Alte criptomonede majore au cunoscut, de asemenea, o creștere semnificativă a valorii în ultimele zile, inclusiv bitcoin cash, dogecoin, ethereum și litecoin. Limita de piață combinată a tuturor criptomonedelor este acum de 1,4 trilioane de dolari, ceea ce îl pune la egalitate cu Alphabet (Google).

eToro

 

Prețul Bitcoin a fost ridicat de anunțul Tesla că a investit 1,5 miliarde de dolari în criptomonedă și va începe să-l accepte ca plată pentru vehiculele sale electrice în viitor.

Acest moment va fi probabil văzut în anii următori ca un adevărat punct de cotitură; sprijinul din partea Elon Musk și Tesla legitimează criptomoneda și deschide bitcoin către o nouă clasă de investitori instituționali și de retail “, a declarat Dermot O’Riordan, partener al firmei de capital de risc Eden Block.

Acestea sunt vremuri interesante pentru bitcoin, precum și pentru Ethereum și ecosistemul financiar descentralizat global emergent. Acum se pare că toată Wall Street-ul este de acord cu această industrie – dacă nu ar fi fost atenți înainte, acum sunt “.

Bitcoin a trecut de sub 40.000 de dolari la aproape 44.000 de dolari în câteva minute de la anunțul Tesla, evidențiind natura volatilă a pieței.Anunțul i-a determinat, de asemenea, pe unii analiști de criptomonede să prezică că bitcoinul ar putea continua să crească pe termen scurt, ajungând probabil la 50.000 de dolari săptămâna aceasta.Previziunile pe termen lung au fost din ce în ce mai îndrăznețe și pozitive în ultimele luni, încurajate de creșterea bitcoinului de la mai puțin de 5.000 de dolari în martie trecută la un nou record astăzi.

Analiștii criptomonedelor prezic că bitcoinul ar putea continua să crească după ce a atins un nou record istoric.

 

Valoarea Bitcoin a crescut cu 14% în câteva minute, la aproape 44.000 de dolari, în urma anunțului Tesla că investea 1,5 miliarde de dolari în criptomonedă.Cel mai valoros producător auto din lume a anunțat, de asemenea, că intenționează să accepte plăți bitcoin pentru vehiculele sale electrice.

“Dacă au existat îndoieli cu privire la acceptarea generală a bitcoinului, cu siguranță acest lucru trebuie să marcheze sfârșitul oricărui scepticism. Multe alte mărci acceptă deja bitcoin ca plată și ne imaginăm că, în timp, alte companii mari vor urma exemplul lui Tesla”, Simon Peters , un analist al platformei de investiții online eToro, a declarat pentru The Independent.

„Lumea se mișcă din ce în ce mai mult online, iar bitcoinul se află în centrul tranzacțiilor online și, cu acest tip de sprijin de la o companie de miliarde de dolari, prețul va ajunge probabil la 50.000 de dolari până la sfârșitul săptămânii.”

Exploatarea criptomonedelor este o sarcină intensivă care ar putea lua cantități uriașe de energie electrică, plăci grafice puternice, procesoare dedicate și alt hardware doar pentru a menține operațiunea. Bitcoin este în continuare cea mai valoroasă criptomonedă (atingând un maxim de aproape 6.000 USD în a treia săptămână a lunii octombrie), dar exploatarea necesită investiții serioase pentru a o face utilă.

🌈 Activ de la: 2006
Licențe: ASIC / CySEC / FCA
💸 Depozit minim: 50 USD
📈 Active: 4.000+
🌞 Piețe : Acțiuni, ETF-uri, cripto, indici, mărfuri, valute
Tipologie: Market Maker / Broker DMA
📖 Instruire : Gratuit – 📚eBook /
🤔 Sigur sau furt: Da – Este de încredere 👍 Nu fură!
👍 Cei mai buni comercianți : Aflați pe cine să copiați pe eToro – 🥇 Top
💡 De ce este convenabil: Social și CopyTrader / CopyPortfolios / 0 comisioane / Staking
🔍 Site-ul oficial: https://www.etoro.com/ro/

După cum se menționează în acest raport, platformele insuficiente vor cheltui mai mult pe energie electrică decât câștigă în Bitcoin. Și pe măsură ce recompensa pentru exploatarea unui bloc – care sunt tranzacțiile care susțin Bitcoin – scade, atunci devine mai greu să obții profit.

În 2016, recompensa pentru mineritul Bitcoin a fost redusă la jumătate la 12,5 BTC, iar plățile sunt prognozate să scadă aproximativ la fiecare patru ani. De asemenea, mineritul Bitcoin devine în mare parte un efort de întreprindere, deoarece exploatarea profitabilă necesită hardware ASIC personalizat.

Bitcoin, eterul (eterul) și dogecoinul au văzut noi maxime istorice, în timp ce ondularea (XRP) a revenit de la o plafon de piață de 10 miliarde dolari până la 30 miliarde dolari și a revenit înapoi în câteva săptămâni, în mijlocul „pompării și aruncării” creanțe.

Recenta perioadă de bună formă pentru bitcoin a început în martie, analiștii de piață atribuind câștigurile sale interesului crescut din partea investitorilor instituționali.

Prima și cea mai mare criptomonedă din lume a crescut de la sub 5.000 de dolari la peste 40.000 de dolari pe parcursul a 10 luni, înainte de a scădea ușor din nou. Luni, 8 februarie, a atins un nou record istoric după ce Tesla a investit 1,5 miliarde de dolari în criptomonedă.

Aprovizionarea sa fixă ​​și utilitatea ca depozit de valoare i-au determinat pe mulți să se numească „aur digital”, după ce au depășit activul tradițional refugiu sigur cu un factor de 10 în 2020.

Metode noi

Programele malware de extragere a criptomonedelor sunt distribuite prin canale tipice – mesaje spam, site-uri rău intenționate și aplicații potențial nedorite (PUA). Infractorii cibernetici folosesc, de asemenea, programe malware pentru a crea botnets la scară largă capabili să extragă criptomonede – un mod aparent ineficient de a obține profit, deoarece dispozitivele afectate nu au de obicei capacități adecvate pentru a extrage criptomoneda.

Peisajul actual dezvăluie faptul că hackerii par să experimenteze modalități noi și diferite de a exploata utilizatorii. La jumătatea lunii octombrie, un dezvoltator rus care a creat moduri pentru popularul joc GTA V ar fi introdus în modurile sale un miner XMRig modificat. Acest lucru i-a permis să-l extragă pe Monero prin computerele persoanelor care le-au descărcat.

Serviciile cloud sunt, de asemenea, abuzate pentru a exploata criptocurrency. Chiar în această lună, au existat rapoarte despre platformele cloud nesecurizate care au fost deturnate pentru a-l exploata pe Monero.

Cercetătorii au spus că aceste platforme foloseau acreditări implicite, ceea ce înseamnă că indivizii pur și simplu profită de resursele nesecurizate și folosesc ciclurile procesorului pentru a extrage monede alt.

Pe măsură ce criptomoneda continuă să câștige valoare și devine mai acceptată de instituțiile financiare principale, ne putem aștepta ca infractorii cibernetici să folosească diferite metode pentru a compromite dispozitivele utilizatorilor pentru a crea mineri care nu vor La fel ca în cazul oricăror alte programe malware, apărați-vă împotriva acestei noi amenințări prin actualizarea sistemelor și software-ului cu cele mai recente patch-uri de securitate și schimbați întotdeauna parolele implicite de pe dispozitivele personale și personale.

Cumpara Bitcoin

Când doriți să investiți în Bitcoin, trebuie să țineți cont de faptul că este o investiție riscantă. Prețul Bitcoin poate crește rapid, dar poate, de asemenea, să scadă rapid .. Deci, asigurați-vă întotdeauna că investiți doar bani de care nu aveți nevoie pentru lucruri importante, cum ar fi chiria lunară, cumpărăturile alimentare sau urgențele.

Este înțelept să stabiliți ce sumă doriți să investiți în Bitcoin. Achiziționarea Bitcoin cu card de credit, transfer bancar, iDEAL sau Bancontact este posibilă începând de la 5 USD și nu este obligatoriu să cumpărați 1 BTC complet. Dacă știți ce sumă puteți investi, este important să alegeți momentul potrivit. Acest lucru depinde în întregime de sentimentul și de urmărirea ta. Sfat: puteți investi în Bitcoin folosind metoda Media Costului Dolarului.

Dacă intenționați să cumpărați Bitcoin, trebuie să alegeți un broker care este cel mai potrivit pentru dvs. Mai ales dacă este prima dvs. achiziție Bitcoin, este ușor să alegeți un broker unde puteți plăti cu metode de plată simple.


Cont demo gratuit și nelimitat, fără restricții de depunere.
Țineți cont de următoarele lucruri atunci când investiți în Bitcoin:

Prețurile se pot schimba rapid. Deci, poate exista o diferență de preț între selectarea BTC și în timpul plății
Există costuri asociate cumpărării Bitcoin (costuri de tranzacționare și, uneori, costuri de tranzacție)
În general, este necesar să fie verificat cu o anumită sumă. Fiecare broker are propriul mod de a face acest lucru, dar acest lucru necesită timp suplimentar pentru toți brokerii. Gândiți-vă la o verificare a contului bancar, dovada verificării identității sau verificarea rezidenței. Acest lucru este, de asemenea, cunoscut sub numele de KYC și este de cele mai multe ori obligatoriu.

Bitcoin in Romania

Etoro este o platformă de tranzacționare online unde puteți tranzacționa Bitcoin și alte criptomonede, acțiuni, CFD-uri și mărfuri
Criptomonedele precum Bitcoin (BTC) pot fi transferate de pe platforma eToro la un portofel eToro unde vor fi mai sigure.

Când cumpărați criptomonede pe eToro, singurele comisioane de tranzacționare percepute sunt spread-urile – de ex. 0,75% pe Bitcoin și 1,9% pe Ethereum. Bitcoin poate fi cumpărat, de asemenea, în mod fracționat pe Etoro, deci nu este nevoie să cumpărați un Bitcoin complet pentru a deține unele. De exemplu, dacă prețul Bitcoin a fost de 50.000 USD, ați putea cumpăra 0,001 Bitcoin pentru 50 USD. Achiziția criptografică minimă este de 25 USD.

eToro a avut întotdeauna o anumită influență asupra Bitcoin , active care au permis de fapt adevăratul boom al acestui broker acum aproape 8 ani.Nu este o coincidență faptul că mulți sunt utilizatorii care s-au apropiat de lumea tranzacționării online sau de acest broker specific datorită BTC.

La rândul său, eToro a oferit întotdeauna o gamă largă de posibilități în ceea ce privește criptomonedele, care au decretat apoi succesul de popularitate pe care îl putem vedea astăzi.

Vom vedea diferite aspecte ale acestui broker, dar nu va fi o recenzie reală. Aici vom fi interesați doar să tranzacționăm BTC cu eToro și vom vedea doar pe scurt principalele caracteristici ale acestui broker.Cei care sunt interesați să afle mai multe despre broker, pot vizita acest ghid despre opiniile eToro .

Aceasta este o revizuire reală și minuțioasă, care va acoperi toate aspectele acestui broker în totalitate.În ceea ce ne privește, sarcina noastră este mai specifică: în primul rând vom vedea cum să investim în Bitcoin cu eToro , ce procedură să urmăm și ce instrumente sunt disponibile pentru acest tip de investiții.

Evident, va exista și un capitol dedicat costurilor și comisioanelor necesare pentru a investi cu eToro în Bitcoin.

Cum să cumperi bitcoin pe eToro: primii pași

Pentru a investi în Bitcoin cu eToro, primul pas este evident să vă înregistrați la broker. Deja aici vom avea o primă îndoială de rezolvat: cont demo sau cont real?În ambele cazuri, vom avea procese de înregistrare destul de rapide de finalizat, chiar dacă contul real va necesita mai multe date personale și în mod clar o primă depunere.Depozitul minim stabilit de eToro este de 200 de euro, nici prea mare, dar nici măcar printre cele mai mici, în ansamblu o sumă echitabilă pentru a începe fără a-și asuma riscuri excesive.

Contul demonstrativ , pe de altă parte, este pur și simplu o simulare, chiar dacă nu are nicio diferență reală cu contul real.Deși este adevărat că nu va necesita niciun depozit, întrucât va fi utilizat un capital fictiv, toate activele vor fi actualizate live și vor exista toate instrumentele și caracteristicile prezente pentru contul real.

Evident, contul demo este conceput pentru cei care nu au multă experiență cu piețele financiare, dar doresc totuși să învețe cum să investească pe piața de valori.Datorită contului demonstrativ eToro va fi posibil să vă familiarizați cu sectorul fără a risca să pierdeți bani reali.Poate fi util și pentru cei care au deja experiență în tranzacționarea online, dar nu și cu platforma. în acest fel vor putea cunoaște toate instrumentele eToro complet gratuit.

În cele din urmă, vă reamintim că utilizarea unui cont demo gratuit nu va angaja în niciun caz utilizarea viitorului cont real.
Utilizatorul va fi într-un mod complet autonom să aleagă dacă tranzacționarea online este sau nu pentru el.

Oricare ar fi, odată înregistrat va trebui să înțelegem cum să investim în Bitcoin cu eToro. De fapt, brokerul oferă două metode de investiții diferite , ambele fiind foarte interesante, așa cum vom vedea în paragraful următor.

 Informații despre diferitele metode de plată disponibile

Există patru metode principale de depunere a monedelor locale pe un schimb criptografic,
acestea sunt: ​​

 • Transferuri bancare locale;
 • Transferuri bancare internaționale;
 • Procesori de plăți terți;
 • Carduri de credit / debit.

În primii câțiva ani, nu a fost posibil să cumpărați Bitcoin sau oricare dintre celelalte criptomonede timpurii cu un card de credit, card de debit sau cu procesoare de plăți terțe, cum ar fi PayPal, deoarece este posibilă inversarea acestor tranzacții.Prin urmare, până de curând, a fost posibil să obțineți Bitcoin doar dintr-un schimb cu un transfer bancar local sau un transfer bancar.

Autorizat:‼️‼️‼️ CySEC /FCA/ASIC
Reglementat: 🌍 🌍 🌍 ESMA
Disponibil pentru:⏰ ⏰ ⏰ Trader începător și expert
Investiție minimă 50 usd 🪙 Cont demo este gratuit și nelimitat
💰 Taxe eToro are comision gratuit de 0% pe actiuni
Unelte profesionale 🥁 Semnale Forex , cripto,
👱‍♂️ Folosit de 20.000.000 de utilizatori și comercianți
Cea mai bună platformă 2021🚀 vezi mai mult despre eToro

 

Cumpara Bitcoin🇷🇴🇷🇴🇷🇴 Schimb de criptomonede 🪙📈📈💰
Securitate❓📦 🔐 Protocoal internațional🌍🌍🌍
👶 Anul nașterii : 2️⃣0️⃣1️⃣9️⃣-2️⃣0️⃣2️⃣0️⃣-2️⃣0️⃣2️⃣1️⃣
🧿De unde să cumpărați:🏆🏆🏆 ETORO / XTB / Plus500
📱 Asistență: Chat 24/7 📚🔝
👉 Opinii: ⭐✳⭐2️⃣0️⃣2️⃣1️⃣ ⭐✳⭐
🔥🚀 🚀 🚀 Proiect HOT : 🪙Bitcoin / 🪙Stellar /🪙 ETH / 🪙Enjin /🪙 BNB

Cât durează să deții un Bitcoin după cumpărare?
Toți brokerii pe care îi arătăm livrează imediat Bitcoins și oferă propriul lor portofel – în acest fel, nu trebuie să așteptați niciodată livrarea.

Primul lucru de care aveți nevoie ca proprietar Bitcoin este un portofel digital sigur și sigur pentru a vă stoca criptomoneda. Cu acest portofel digital, puteți trimite, primi și securiza Bitcoin în siguranță pentru o utilizare viitoare.

Trebuie să înțelegeți diferitele tipuri de portofele

Există în principal două tipuri de portofele Bitcoin pe care le puteți folosi pentru a vă stoca Bitcoin, portofelul fierbinte și portofelul rece. Dar pentru a descompune caracteristicile acestor portofele și pentru a vă ajuta mai bine să decideți ce tip să alegeți, vom împărți această listă în trei tipuri diferite de portofele Bitcoin.

Cele tipuri de portofele includ;

  • Portofele Crypto Exchange
  • Portofele fierbinți / Portofele online
  • Portofele reci / Portofele offline
  • Portofele de schimb de criptomonede

O altă formă a portofelului fierbinte este portofelele cu schimb de criptomonede. Aceste tipuri de portofele sunt în esență portofele fierbinți, dar optimizate pentru utilizare instituțională. Stocarea Bitcoin pe un portofel de schimb crypto nu este același lucru cu păstrarea în portofelul personal.

Principala diferență este; „nu aveți control deplin asupra portofelului”. Cu acest tip de portofel, vă depuneți fondurile Bitcoin într-un cont de custodie furnizat de un schimb de criptare la alegere.

Vă recomandăm portofelul de schimb etoro ca cel mai bun pentru începători. Acest schimb oferă una dintre cele mai ușoare platforme de utilizat, asistență 24/7 pentru clienți și o gamă largă de metode de plată pentru a vă ajuta să cumpărați Bitcoin din întreaga lume.

Cum să cumpărați și să vindeți Bitcoins pe eToro

Deschiderea unei poziții pe eToro , fie în CFD-uri sau Real Stocks, este foarte simplă. După cum putem vedea din imagine, trebuie doar să căutați BTC sau Bitcoin în bara de căutare. În acel moment, introduceți „Tranzacționare” și apoi alegeți una dintre Cumpărare și Vânzare. Evident că în acest caz vom alege Cumpărați.

Portofelele fierbinți sunt, de asemenea, cunoscute sub numele de portofele online. Acest tip de portofel Bitcoin funcționează pe internet și este accesibil în întreaga lume utilizând dispozitive conectate la internet, cum ar fi calculatoare, telefoane sau tablete.

Această funcție de portofel online poate fi foarte convenabilă, deoarece vă permite să cumpărați, să stocați și să tranzacționați cu portofelul dvs. Bitcoin foarte ușor.

Schimburile Bitcoin vă permit să vă stocați moneda digitală direct cu acestea, care este probabil cea mai convenabilă metodă de stocare pentru cei noi în cripto. Rețineți că incidentele au avut loc atunci când schimburile au fost piratate sau au pierdut BTC-ul sau altcons-urile clienților lor, deci fiți conștienți de riscurile de a păstra BTC într-un schimb! În caz contrar, puteți alege să vă păstrați BTC pe un portofel extern, care prezintă și riscuri pentru utilizatorii de cripto-începători care nu sunt încă confortabili cu păstrarea propriilor chei private.

Modul în care intenționați să utilizați noua dvs. criptomonedă ar putea afecta modul în care cumpărați și modul în care intenționați să o stocați. Dacă, de exemplu, doriți să dețineți Bitcoin sau un altcoin ca investiție pe termen scurt, poate fi mai ușor și mai simplu să vă păstrați monedele la schimbul prin care le-ați cumpărat.

Poate exista probleme de securitate suplimentare în aceasta, dar realitatea este că majoritatea oamenilor dețin cel puțin o parte din monedele lor în schimb. Dacă obiectivul dvs. este pur și simplu să învățați cum să investiți în Bitcoin, aceasta este probabil cea mai ușoară opțiune.

Dacă intenționați să cumpărați BTC sau alte active în scopuri comerciale, va trebui să le stocați la bursă, deoarece acestea devin garanții, activul pe care îl tranzacționați sau pe care îl împrumutați. Există multe schimburi care vor permite tranzacționarea marjelor criptomonede pentru clienții lor. Aceasta este, evident, o strategie de gestionare a banilor cu risc foarte ridicat și vă recomandăm să luați sfaturi financiare adecvate situației dvs. personale.

Cu toate acestea, dacă intenționați să cumpărați criptomonede în cantități mari sau intenționați să o utilizați pentru a cumpăra bunuri și servicii online, atunci ar trebui să păstrați monedele singure. Pentru a face acest lucru, veți avea nevoie de un fel de portofel sau hardware online.

Investitia în Bitcoin pe eToro merita?

După ce am descris și analizat oferta eToro pentru Bitcoins, putem trage în cele din urmă câteva concluzii importante pe această temă. Întrebarea pe care mulți cititori și-o vor pune în acest moment este: merită să investești în Bitcoin cu eToro?

Cu siguranță este unul dintre cei mai buni brokeri din jur , ca să nu mai vorbim de enormitatea serviciilor și posibilităților oferite pentru acest tip de active.

Costurile sunt, de asemenea, foarte mici sau, în orice caz, nu sunt diferite de alți brokeri similari. În plus, posibilitatea de a conta pe servicii precum eToroX, deși cu siguranță nu este perfectă, adaugă profunzime unei experiențe care este deja foarte bogată în sine.Pe scurt, răspunsul poate fi de fapt pozitiv, cu toate acestea, vor trebui făcute unele clarificări.

Tranzacționarea este un sector complex, plin de riscuri, precum și cu siguranță de posibilități. Ceea ce aspiranții comercianți nu trebuie să uite absolut este importanța studiului și a practicii, fără de care este foarte dificil să se obțină rezultate satisfăcătoare.

Din acest motiv, îi invităm pe toți începătorii să încerce mai întâi contul demo eToro, cu care să se familiarizeze cu sectorul și să învețe elementele de bază ale investițiilor online.

Pe de altă parte, cei care doresc să aprofundeze unele detalii despre brokerul neacoperit aici, cum ar fi Copy Trading sau Zona Socială , sunt invitați să viziteze opinia de opinie eToro , în care toate detaliile acestei platforme vor fi analizate în totalitate.

În loc să vă păstrați activele digitale pe un schimb Bitcoin, puteți să vă păstrați BTC într-un portofel Bitcoin. Portofelele sunt sub două forme: cald și rece. Portofelele fierbinți sunt programe software care rămân conectate la internet, adică stocarea Bitcoin-ului dvs. online într-un portofel digital sau portofel mobil.

Este mai convenabil să efectuați tranzacții printr-un portofel fierbinte, dar acestea sunt mai susceptibile de a fi atacate. Depozitarea la rece a noului dvs. Bitcoin este posibilă folosind portofele hardware, dar portofelele online sunt potențial mai ușor de utilizat pentru începătorii cripto.

 

 

Leave a Reply