monedă globală

Bitcoin este noua monedă globală?

De la începutul pandemiei, aproape totul, inclusiv economia, s-a clătinat, cu excepția probabil a Bitcoin-ului, care s-a bucurat de un raliu dramatic. Activul digital a reușit să atingă noi recorduri la începutul acestei luni. Și cu creșteri și câștiguri uimitoare, vechea dezbatere privind dacă Bitcoin va deveni o monedă globală și va pune capăt domniei dolarului pare să fi izbucnit din nou.

Cu toate acestea, dolarul SUA este mai puternic ca niciodată. În ciuda discuțiilor despre șovăielile supremației americane, dolarul a condus cu succes ca mijloc de comerț internațional, continuând să fie ancora împotriva căreia alte națiuni își apreciază monedele.

Adevărul?
Este puțin probabil ca Bitcoin să înlocuiască dolarul ca monedă dominantă a lumii sau cel puțin nu în curând. Bitcoin are, de asemenea, multe calități similare cu banii; cu el puteți efectua plăți pentru a cumpăra obiecte de zi cu zi. Tot ce aveți nevoie este un vânzător gata să accepte plăți Bitcoin. Și din cauza tuturor buzz-urilor din jurul bicornului, mulți vânzători sunt dispuși să facă acest lucru.

Bitcoin, cu toate acestea, are ceva pe care alte mărfuri nu îl au, care ar fi putut fi de fapt o forță motrice în spatele popularității sale în creștere; Bitcoin permite deținătorilor săi să finalizeze tranzacțiile în mod anonim.

Pe de altă parte, unul dintre motivele pentru care bitcoin preia controlul asupra dolarului pare cel mai bine speculația că numărul maxim de Bitcoin care poate exista este fix, limitat la 21 de milioane. Dar se știe că oferta de bani trebuie să se extindă pentru a satisface nevoile unei economii în creștere. Deoarece nu pot exista decât 21 de milioane de bitcoin, șansele sale ca monedă de top sunt foarte mici.

eToro Romania
💰 Taxe
eToro au
comision gratuit de 0% pe acțiuni.
💰 Pârghie
Atunci când clienții cumpără acțiuni la 1x, leverage-ul este complet gratuit la eToro și cumpără acțiunile subiacente. Acest lucru nu este întotdeauna cazul altor brokeri.
💹 Companie
eToro este o imensă platformă de tranzacționare cu active multiple și își propune să devină listă publică cu o IPO de
10 miliarde de dolari .
📈 Acțiuni
Clienții eToro pot cumpăra acțiuni fracționate.
💰 Depozit Min
Depozitul minim este de 50 USD, dar 50 USD este tranzacția minimă pe acțiuni.
📈 Prețuri
eToro este unul dintre cele mai ieftine locuri pentru a cumpăra acțiuni și criptomonede.
✔️ Comparativ
eToro sunt de 10 ori mai ieftine de până la 20 de ori mai ieftine decât alți brokeri.
💰 Depozit Min 50 USD
👱‍♂️ Folosit de20.000.000 de utilizatori și comercianți eToro
📆 Fondat2007
🌍 AutorizatCySEC / FCA / ASIC
👮‍♂️ Regulament
Autoritatea de conduită financiară (FCA), Comisia pentru valori mobiliare și cipru (CySEC), Directiva privind piețele în instrumente financiare (MiFID), Comisia australiană pentru valori mobiliare și investiții (ASIC)
🚫 Țări excluse
eToro nu este disponibil în următoarele țări:
IR, KP, BE, CA, JP, SY, TR, IL, BY, AL, MD, MK, RS, GN, CD, SD, ZW, ET, GH, TZ, LY , UG, ZM, BW, RW, TN, SO, NA, TG, SL, LR, GM, DJ, CI, PK, BN, TW, WS, NP, SG, VI, TM, TJ, UZ, LK, TT , HT, MM, BT, MH, MV, KZ, GD, FJ, BB, BM, BS, AG, AI, AW, LB, SV, US, PY, HN, GT, PR, NI, VG, AN,


Cont demo gratuit și nelimitat, fără restricții de depunere.
 

Un alt motiv crucial, în spatele faptului că Bitcoin nu este o alternativă viabilă la banii fiduciari, este natura sa extrem de volatilă și instabilă. Desigur, și valoarea dolarului fluctuează. Valoarea sa în termeni de valută străină se schimbă frecvent la schimburile valutare, iar inflația și-a erodat semnificativ valoarea în termeni de bunuri și servicii reale.

Cu toate acestea, făcând paralele cu Bitcoin, dolarul este un model de stabilitate. Inflația, în medie, oscilează în jurul valorii de 2% pe an, iar modificările față de alte valute atrag atenția doar dacă acestea se ridică la peste 5%. Un investitor care deține active în dolari va avea o idee destul de clară despre valoarea viitoare a deținerilor pe parcursul unui an sau mai mult. Pur și simplu, dolarul rămâne un stoc stabil și superior de valoare.

Trecând accentul pe Bitcoin, a crescut în 2017 cu o creștere de aproximativ 350% în termeni de dolari. Din păcate, toate aceste câștiguri au revenit în câteva luni. Având în vedere doar luna ianuarie a acestui an până în prezent, Bitcoin a reușit să înregistreze un preț record de tranzacționare de 40.000 de dolari. Dar doar o jumătate de oră mai târziu, a scăzut la 36.000 de dolari.

Astfel de schimbări sălbatice demonstrează că Bitcoin nu este cu siguranță un stoc stabil de valoare. Cu toate acestea, aceste fluctuații de preț sunt, de asemenea, ceea ce face Bitcoin atât de incredibil de atractiv pentru speculatori. Mai ales cu disponibilitatea tot mai mare a programelor de tranzacționare care permit utilizatorilor să profite de aceste creșteri ale cripto monedelor. Prin urmare, dacă investiți cu Bitcoin Champion, unul dintre aceste programe de tranzacționare, nici nu trebuie să fiți un comerciant activ pentru a profita de creșterile de preț rezultate din volatilitatea pieței.

Autorizat:‼️‼️‼️ CySEC /FCA/ASIC
Reglementat: 🌍 🌍 🌍 ESMA
Disponibil pentru:⏰ ⏰ ⏰ Trader începător și expert
Investiție minimă 50 usd 🪙Cont demo este gratuit și nelimitat
💰 Taxe eToro are comision gratuit de 0% pe actiuni
Unelte profesionale 🥁Semnale Forex , cripto,
👱‍♂️ Folosit de20.000.000 de utilizatori și comercianți
Cea mai bună platformă 2021🚀vezi mai mult despre eToro

 

Cumpara Bitcoin🇷🇴🇷🇴🇷🇴Schimb de criptomonede 🪙📈📈💰
Securitate❓📦🔐 Protocoal internațional🌍🌍🌍
👶 Anul nașterii :2️⃣0️⃣1️⃣9️⃣-2️⃣0️⃣2️⃣0️⃣-2️⃣0️⃣2️⃣1️⃣
🧿De unde să cumpărați:🏆🏆🏆ETORO / XTB / Plus500
📱 Asistență:Chat 24/7 📚🔝
👉 Opinii:⭐✳⭐2️⃣0️⃣2️⃣1️⃣ ⭐✳⭐
🔥🚀 🚀 🚀 Proiect HOT :🪙Bitcoin / 🪙Stellar /🪙 ETH / 🪙Enjin /🪙 BNB

 

Mulți comercianți și investitori pot câștiga o sumă imensă de dolari investind în Bitcoin. Dar fluctuațiile de preț, cel puțin pentru oamenii obișnuiți, nu fac prea multe pentru oamenii obișnuiți.

Nu oferă oamenilor nicio modalitate de a-și planifica viitorul, așa cum o face o monedă acceptabilă din cauza cantității excesive de incertitudine implicată. Dimpotrivă, dacă dolarul este mai puțin stabil în ceea ce privește bunurile și serviciile reale sau nu este la fel de ridicat, are încă o experiență mai bună și, în cele din urmă, este un stoc de valoare mai bun decât Bitcoin, oferindu-i un avantaj ca monedă.

Nu există nicio îndoială că mulți fanatici ai Bitcoin vor sublinia acest lucru, spunând că fluctuațiile uriașe ale prețului dolarului Bitcoin vorbesc mai degrabă de instabilitate a dolarului decât de Bitcoin. Și acesta ar fi putut fi, de asemenea, un argument convingător dacă Bitcoin și dolarul ar fi singurele două măsuri de pe pământ. Dar, prin contracararea mișcărilor lor împotriva, să zicem, venitul pe cap de locuitor, este la fel de evident că mișcările valorii Bitcoin fluctuează mult mai mult.

Poate că într-o bună zi Bitcoin va reuși să fie acceptat pe scară largă și va putea dobândi o valoare stabilă în termeni reali. Poate că atunci ar putea fi suficient de puternic pentru a provoca dolarul și a se stabili ca un standard independent internațional . Dar, deocamdată, Bitcoin rămâne o marfă volatilă și înlocuirea sa ca monedă globală pare a fi un vis îndepărtat.

Cei mai buni brokeri reglementati și siguri.

AgentAvantajDemo
eToroeToro Broker

Depozit minim: 50 USD

Cont de antrenament gratuit cu 10.000 USD

Plus500Broker Plus500

Depozit minim: 100 USD


Cont de antrenament gratuit cu 10.000 USD
XTBXTB Broker

Depozit minim: 200 USD


Cont de antrenament gratuit cu 10.000 USD

De retinut: Atentie

Acest site nu reprezintă în niciun fel și nici nu este destinat să fie consiliere financiară sau o invitație sau solicitare de investiții, vreau să fie clar că tranzacționarea cu opțiuni binare vă poate face să câștigați sume mari, dar în același timp să riscați pierderea întregului capital chiar și într-un timp scurt, deci înainte de a investi profesioniștii de contact din sector și investiți doar ceea ce vă puteți permite să pierdeți fără consecințe negative!

Toate conținuturile afișate pe acest site sunt rezultatul experiențelor și opiniilor subiective ale autorului, pot conține erori, inexactități sau omisiuni involuntare și faptul că în trecut a fost câștigat nu reprezintă o garanție că va fi câștigat și în prezent sau în viitor, prin urmare utilizatorul înțelege și acceptă fără rezerve că nimic de pe acest site nu vă garantează că puteți câștigați sau că nu puteți pierde.

Utilizatorul care decide să investească o face exclusiv pe propria răspundere și eliberează acest site și autorul acestuia de responsabilitatea pentru orice fel de pierdere, deteriorare sau pierdere a câștigurilor care ar putea apărea.Citește și i utilizatorul înțelege și acceptă fără rezerve că nimic de pe acest site nu garantează că puteți câștiga sau nu pierde.

Utilizatorul care decide să investească o face exclusiv pe propria răspundere și eliberează acest site și autorul acestuia de orice fel de pierdere, deteriorare sau pierdere a câștigurilor care ar putea apărea.Citește și i utilizatorul înțelege și acceptă fără rezerve că nimic de pe acest site nu garantează că puteți câștiga sau nu pierde.Utilizatorul care decide să investească face acest lucru numai sub propria răspundere și eliberează acest site și autorul acestuia de orice responsabilitate pentru orice fel de pierdere, deteriorare sau pierdere a câștigurilor care ar putea rezulta din acesta.

Titularul nu este si nu va fi legal responsabil in niciun caz si pentru ca,acest site web include informații despre criptomonede, contracte pentru diferență (CFD) și alte instrumente financiare, precum și brokeri, burse și alte entități care tranzacționează astfel de instrumente. Atât criptomonedele, cât și CFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde bani. Ar trebui să vă gândiți cu atenție dacă înțelegeți cum funcționează aceste instrumente și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.

cumsafacibanipenet.com ofera sansa  să faceți cercetările si analiza pentru aceste instrumente, înainte de a lua orice decizie de a investiții și să evitați investițiile în orice instrument financiar pe care nu îl înțelegeți complet cum funcționează și care sunt riscurile implicate.

Conținutul furnizat pe site-ul web include știri și publicații generale, propriile noastre analize și opinii personale și conținut furnizat de terți, destinat exclusiv scopurilor educaționale și de cercetare.Nu constituie și nu ar trebui citit ca nicio recomandare sau sfat pentru a întreprinde orice acțiune, inclusiv investiția sau achiziționarea unui produs.

Citește și Termenii și condițiile acestui site web care sunt pe deplin înțelese și acceptate atunci când orice conținut

Leave a Reply