Opinii eToro Cryptocurrency, Ghid de tranzacționare pentru începători

Puteți vinde bitcoini online prin platforme sau schimburi peer-to-peer sau offline, întâlnindu-vă personal cu un cumpărător.

eToro este un câștigător cu platforma sa ușor de utilizat de tranzacționare a copiilor, unde comercianții pot copia tranzacțiile investitorilor în peste 2300 de instrumente, inclusiv acțiuni tranzacționate la bursă, valutare, CFD-uri și cripto-valute populare.

Iată cele mai bune rezultate ale eToro:

eToro a fost fondată în 2007 și este reglementată în două niveluri unu și unul nivel două jurisdicții, făcându-l un broker sigur (cu risc scăzut) pentru eToro este excelent pentru tranzacționarea copiilor sociale și tranzacționarea criptomonedelor și este alegerea noastră de top pentru ambele categorii în 2021.

În plus, eToro oferă o platformă web și o aplicație mobilă ușor de utilizat, care este excelentă pentru investitorii ocazionali, inclusiv începători.

Pentru tranzacționarea valutară și CFD, eToro este puțin mai scump decât majoritatea concurenților săi, în ciuda reducerilor recente ale spread-urilor și introducerii unor comisioane zero dolari pentru tranzacționarea acțiunilor din SUA. În plus, gama de materiale și instrumente tradiționale de cercetare eToro este limitată în comparație cu concurenții săi.

Una dintre marile inovații ale internetului, pe lângă faptul că face posibilă tranzacționarea online, se referă la introducerea unui nou tip de socialitate, pentru care barierele spațiu / timp nu mai sunt o limitare. Schimbul de opinii, idei, experiențe este posibil nu numai cu aproapele sau cu prietenii, ci cu întreaga lume. Revoluția digitală a permis culturilor să vorbească, oamenii să descopere că sunt apropiați chiar dacă sunt separați de oceane și continente.

eToro tranzacționare online

etoro este un broker, adică o platformă care acționează ca un intermediar între dvs. și piața financiară, permițându-vă să investiți chiar și fără capital inițial mare: pragul minim de bani pentru a investi este de obicei stabilit la câteva sute de euro.

Printre cei mai buni brokeri din acest moment există, fără îndoială , eToro , nu numai pentru funcționalitatea, imediatitatea și simplitatea platformei, ci și mai ales pentru inovațiile pe care le-a adus în lumea tranzacțiilor online.

De fapt, în anii care au urmat invenției tranzacționării online, experții s-au concentrat în cea mai mare parte pe cercetarea și dezvoltarea unei metode care să permită crearea de programe de tranzacționare automată , adică programe automate care vă permit să profitați automat gestionând operațiunile de făcut.

Între programarea de roboți sau semnale de piață din ce în ce mai exacte, un răspuns alternativ a venit de la eToro care se bazează pe utilizatorii înșiși pentru a face tranzacționarea online și mai accesibilă tuturor, chiar și celor care nu sunt familiarizați cu aceasta.

Majoritatea schimburilor fiat-to-crypto necesită să vă dezvăluiți identitatea și să plătiți o taxă de tranzacție. Motorul de potrivire al bursei se va ocupa de comanda dvs. de vânzare – nu este nevoie să vă ocupați direct de un cumpărător.

Criptomonedele eToro sunt multe și de înaltă calitate, până la punctul în care brokerul este printre cele mai specializate din lume în acest activ.

e piața bursieră și fără să-ți riști capitalul: eToro îți va oferi bani virtuali de 100.000 $ sau bani falși de utilizat pentru operațiunile tale de tranzacționare pentru a afla cum să folosești platforma brokerului.Mai târziu, dacă doriți, puteți trece la un cont real plătind o depunere minimă de 50 $ și astfel puteți începe să investiți serios – nu este o plată către eToro, ci un sold pe contul dvs. pentru a fi utilizat în totalitate pe piețe.

Bitcoin continua sa creasca tot mai mult?

2020 a fost un an de redresare pentru bitcoin, cu o creștere de 279% pe parcursul celor 12 luni.

În decembrie 2020, regina criptomonedelor a trecut de 20.000 de dolari pentru prima dată în decembrie și apoi a atins aproape 30.000 la sfârșitul lunii. În 2021, datorită și „împingerii” fondatorului Tesla, Elon Musk, care a decis să investească 1,5 miliarde de dolari în criptomonedă în februarie, bitcoin a depășit mai întâi 50.000 de dolari și apoi în ultimele zile a depășit și cota de 60.000 de dolari, ajungând la un record de 61.556 de dolari.

După ani în care criptomonedele și tendințele lor au fost considerate bule speculative destinate să explodeze, privirea jucătorilor de pe piață pare să se fi schimbat corect sau greșit.

Potrivit unor analiști, creșterea actuală a bitcoinului ar avea baze mai solide decât în ​​trecut:Actorii tradiționali de pe piață, cum ar fi fondurile de investiții și companiile, par acum să privească bitcoinul ca o posibilă investiție. Și sunt cei care încep să „parieze” pe un fenomen care ar putea fi destinat să dureze în timp.

Valoarea Bitcoin a fost foarte fluctuant în ultima perioadă , dar după o perioadă de declin Criptomonedă este în prezent în creștere.

La momentul scrierii, 1 BTC valorează aproximativ 49 de mii de euro, o cifră foarte interesantă.
vând în vedere valoarea foarte mare a Bitcoins, este clar că încercările de phishing se concentrează mai mult pe această monedă virtuală . Escrocii promit câștiguri imediate utilizatorilor pur și simplu conectându-se la site-urile online.

Din ce în ce mai des, hakerii creează site-uri și portaluri care pot părea de încredere, dar în realitate sunt doar momeli pentru a mușca utilizatorii nefericiți.

De fapt, mesaje precum următoarele ajung zilnic în căsuțele de e-mail. Prin promisiunea câștigurilor sau a portofelelor Bitcoin uitate, escrocii vor să păcălească utilizatorii să-și introducă datele personale. În acest fel, este ușor să aveți acces la carduri de credit sau conturi curente pentru a le goli complet.

Bitcoin în centrul unei noi încercări de phishing

Unul dintre utilizatorii noștri a raportat un mesaj pe care l-a primit personal. Am decis să îl raportăm în întregime pentru a evidenția unele erori și situații care vă permit să recunoașteți phishing-ul la prima vedere.

” Bună (nume de utilizator),
Felicitări pentru tranzacția dvs. # 4rt02-2s020dcggy12y22-89mnjh59der0582vv89731y)
ați primit cu succes 12.248 USD în contul dvs., puteți vizualiza detaliile tranzacției în contul dvs. bitcoin
Fondurile dvs. pe bitcoin.com. “

Particularitatea acestui mesaj, explică cititorul nostru, se află în grafica utilizată pentru aspect . Escrocii au ales o setare foarte asemănătoare cu cea pe care Amazon o folosește pentru a confirma expedierea unui pachet.

Acest lucru, combinat cu moneda dolarului și utilizarea limbii engleze amestecate cu italiană face ca mesajul să fie o încercare evidentă de phishing. Prin urmare, sfatul nostru este să îl aruncați imediat și să nu faceți clic pe niciun link din interior.

2021 este anul investițiilor în criptomonede

După ce ați decis ce monedă să pariați, nu mai rămâne decât să înțelegeți cum să cumpărați criptomonede pe platforma eToro.Cu toate acestea, vă recomandăm să nu vă grăbiți să câștigați bani cu eToro și să faceți câteva tranzacții de testare cu demonstrația, pentru a vă familiariza cu instrumentul.

Acum vom explica cum să utilizați contul demo pentru a investi în criptomonede , dar, deoarece cel mai rapid mod de a învăța este să vă îndepliniți singur sarcinile, vă sugerăm să vă înscrieți imediat la eToro și să urmați procedura cu noi.

Contul demonstrativ este identic cu cel real (cu excepția faptului că funcționează cu bani falși), prin urmare, după ce ați învățat cum să utilizați primul, îl veți stăpâni și pe al doilea.

Platforme online pentru investiții

Toți comercianții, chiar și cei mai puțin experimentați în acest sector și care pot fi încă începători, știu că, pentru a tranzacționa online, trebuie să alegeți cea mai potrivită platformă de brokeri. Multe sunt cele care pot fi găsite pe web, dar există și multe riscuri și riscuri care se ascund în spatele lor.

De fapt, multe platforme fac mari promisiuni și fac aluzie la câștiguri enorme care pot fi atinse în scurt timp. În realitate, acestea au costuri de comision foarte mari sau, mai rău, ascund escrocherii care pun în pericol economiile investitorilor.

Din acest motiv, atunci când vine vorba de tranzacționare online, este întotdeauna mai bine să nu te bazezi pe întâmplare, ci să alegi platforme de brokeri online de încredere care se bucură de o anumită reputație pozitivă, una dintre acestea este eToro. Găsirea opiniilor pe eToro pe web este simplă, de fapt aceasta este o platformă foarte cunoscută în întreaga lume și majoritatea sunt foarte pozitive.

Și datorită numeroaselor sale avantaje, această platformă a devenit cea mai utilizată din lume. Care sunt acestea? Să vedem împreună în paragrafele următoare.

Bitcoin este pe piață de peste zece ani acum și din ce în ce mai mulți investitori au crezut în această criptomonedă, făcându-l considerabil din ce în ce mai puternic. Dar nu numai Bitcoin , alte criptomonede au crescut în valoare substanțial, stabilindu-se ca valori de piață din ce în ce mai consolidate.

Din cele 21 de milioane de Bitcoins disponibile, peste 19 milioane au fost deja exploatate, iar cursa pentru a obține restul disponibil a început. Întrebarea care se pune este dacă merită să cumpărați restul de Bitcoin . Online puteți găsi diverse rapoarte și multe probleme legate de această întrebare, care ar putea duce la presupunerea unor răspunsuri diferite, acest lucru se datorează faptului că există încă o aură de mister și un pic de confuzie pe această temă.

În primul rând, trebuie să fii atent la înșelăciunile de schimb fals și să încerci să fii la curent cu Știrile din lumea cripto-zi de zi. Economia cripto este stabilită bine de fapt, dar la fel ca în toate sectoarele pot exista escroci.

Trebuie să încercăm întotdeauna să ne bazăm pe profesioniști care cel puțin inițial ne însoțesc în această lume nouă, făcându-ne să evităm să fim pradă celor care promit câștiguri mari, apoi să dispară în aer.

Am putea compara Bitcoin cu jetoanele câștigate pe un slot machine online generat prin minerit . Nu există fizic, există doar virtual, sunt doar „jetoane de aur” de natură complet virtuală, care au însă o valoare reală pentru conturile noastre online. Când o echipă sau un inginer japonez anonim (pe nume Satoshi Nakamoto) a inventat această nouă tehnologie în 2009 , nimeni nu și-ar fi imaginat că va înlocui aproape economia tradițională. Această considerație este deja o atestare clară a cât de mult Bitcoin și criptomonedesunt din ce în ce mai apreciate în timp.

În plus, eToro a dezvăluit că investiția în Bitcoin a fost cea mai populară investiție, reprezentând una din 25 din fiecare achiziție efectuată pe platformă, subliniind că investițiile în criptomonede ar putea începe într-o zi să depășească alte clase de active.

Compania atribuie o mare parte din succesul său introducerii funcției sale de tranzacționare socială în 2010, care permite utilizatorilor să copieze tranzacțiile comercianților profesioniști cu experiență; ideal pentru comercianții începători care doresc să învețe elementele de bază.

În plus, brokerul de tranzacționare și-a lăudat structura de comisioane de 0% și produsul CopyPortfolio pentru investitorii care caută investiții pe termen lung în loc de tranzacționare de înaltă frecvență.

Cum să începeți tranzacționarea cu eToro

Nu trebuie să credem că este suficient să deschizi un cont la eToro și să începi să urmărești comercianții aleatori, este posibil să faci bani, tranzacționarea este o activitate riscantă, trebuie să știi absolut acest lucru.
Alegerea traderului este fundamentală și, pentru aceasta, vreau să vă las câteva sfaturi utile de urmat:

Deschideți un cont cu eToro folosind acest buton mai jos (suma minimă pentru a copia un comerciant este de 50 $). Acest lucru vă va permite să depășiți orice pierderi, precum și să obțineți randamente decente. Desigur, nu ar trebui să investiți ceea ce nu vă puteți permite să pierdeți.

Copiați niște comercianți. Doar apăsați butonul albastru mare de pe profilul comerciantului. Un sfat este să copiați fiecare comerciant cu minimum 50 $.

Aștepta. Răbdarea este cheia succesului. Unii comercianți vor deschide doar 1 sau 2 tranzacții în fiecare săptămână. Unele altele, multe altele. Important este să nu fii nerăbdător. Dacă un comerciant nu arată câștiguri după 3 săptămâni, atunci ar trebui să înceteze să-l copieze. Reveniți la această listă și copiați noii operatori.

Acest lucru ne împiedică să facem anumite prognoze, dar cu siguranță putem face considerații corecte pe baza multor investitori. din ce în ce mai mulți sunt cei care recurg la protejarea banilor, inclusiv a companiilor mari și a investițiilor (mai ales în această perioadă de incertitudine legată de o pandemie globală care zguduie piețele), pe această piață criptografică paralelă.

De fapt, în ultimele luni am asistat la o creștere a Bitcoin și a tuturor criptomonedelor , care este un exemplu al modului în care lumea crede cu tărie în această alternativă avantajoasă.

Tranzacționare socială: ce este?

Tranzacționarea socială este o funcție lansată de eToro care permite utilizatorilor să copieze tranzacțiile altor utilizatori . Avantajele sunt enorme pentru toată lumea: cei care copiază operațiunile profesioniștilor din sector pot înregistra aceleași profituri ca și cei fără a face practic nimic, în timp ce comercianții profesioniști primesc bonusuri de la eToro proporționale cu numărul de adepți pe care îl au.

În acest fel, problema Auto Trading este complet înapoiată utilizatorilor: nu mai este programarea algoritmilor complexi, ci pur și simplu creșterea lumii tranzacțiilor online cu dinamici pur sociale, lăsând dorința de a socializa oamenii, de a împărtăși experiențe., idei și opinii sarcina de a crea o rețea de tranzacționare automată.

Mai mult, prin funcția Stop Loss , se elimină riscul ca, pe lângă distribuirea profiturilor, să puteți împărți și pierderile în cazul în care o anumită operațiune nu merge bine: indicând un prag maxim de bani pe care sunteți dispus să-l pierdeți, imediat ce pragul va fi atins, veți opri automat copierea operațiunilor acelui investitor.

Funcționează tranzacționarea socială?

Cea mai bună modalitate de a afla dacă funcțiile de tranzacționare socială și Stop Loss sunt de fapt eficiente și funcționale, nimic nu este mai bun decât contactarea acelorași utilizatori. La întrebarea: „ cum funcționează eToro?” opiniile sunt absolut pozitive.

eToro funcționează și, de asemenea, funcționează bine: respectând pe deplin noile reglementări adoptate de autoritățile competente, eToro este capabil să-i liniștească pe utilizatori, permițându-le să investească online cu liniște deplină. Funcțiile de tranzacționare socială s-au dovedit eficiente și, deși nu oferă încă un răspuns valid la tranzacționarea automată , întrucât presupun profesioniști pe care alți utilizatori îi pot copia, în orice caz este un prim pas către realizarea posibilității de a câștiga non-profit. fără a face absolut nimic.

Desigur, piața financiară este încă un sector riscant, dar cu toate acestea evoluează rapid, atât prin eliminarea treptată a riscurilor, cât și prin propunerea de inovații continue capabile să reinventeze și să facă sectorul și mai promițător. Printre numeroasele nume ale acestei revoluții în lumea financiară , eToro merită un loc special!

Cum funcționează tranzacționarea online

Articolul pleacă de la această întrebare care în ultimii ani a creat dezbateri, discuții și diferite școli de gândire: de fapt, având în vedere că criza economică dintre urcușuri și coborâșuri nu ne-a abandonat niciodată, tot mai mulți oameni sunt interesați de această cale a câștiguri, mai ales pentru merit sau pentru „vina” webului.

Subiectul de tranzacționare online creează o mulțime de discuții între toți acei oameni care cred că este o înșelătorie și că poate ruina financiar o persoană și cei care cred în schimb că poate fi o modalitate de a câștiga bani cu ușurință.

Cine are dreptate? De fapt, credem că niciuna dintre poziții nu este echilibrată. Așa cum oricine a avut succes cu tranzacționarea online și care a avut de-a face cu cei mai buni traderi știe că adevărul este destul de diferit și că puteți câștiga cu această disciplină financiară, dar cu condiția să vă angajați, studiați și nu riscați.

Din acest punct de vedere, web-ul poate fi foarte util mai ales pentru că ne poate permite să găsim cea mai bună platformă de tranzacționare online pentru nevoile noastre: de exemplu, mulți oameni caută informații pe web scriind opinii eToro deoarece este site-ul printre cele mai faimoase și apreciate mai ales de comercianții amatori.

Informații despre eToro

eToro este comunitatea lider în sectorul de tranzacționare online. Platforma permite abonaților să se conecteze la o rețea globală și în continuă creștere, care astăzi are aproximativ 6 milioane de utilizatori în peste 140 de țări. Misiunea EToro este de a revoluționa modul în care oamenii accesează piețele financiare pentru a oferi o experiență de tranzacționare socială, simplă și transparentă. Platforma permite membrilor să comunice între ei, să copieze și să urmeze diferitele profiluri pentru a exploata cunoștințele comunității (vezi eToro).

Instrumentele de investiții puse la dispoziția eToro sunt contracte de diferență (CFD) pe valute, acțiuni, mărfuri, indici și ETF-uri.

Acestea sunt principalele caracteristici ale platformei eToro:

  • Portofolii gata pregătite: eToro folosește înțelepciunea mulțimii, inteligența artificială și învățarea automată cu algoritmi avansați pentru a crea instrumente și strategii de investiții pe termen lung. În plus, toate CopyFund-urile sunt reechilibrate periodic de către Comitetul eToro;
  • Market CopyFunds: acestea sunt opțiuni de investiții „tematice”, care sunt specializate într-un sector de piață cu o strategie prestabilită. De exemplu, InTheGame, axat pe industriile de jocuri video sau Crypto, care oferă un coș de criptomonede într-un singur portofel;
  • Top Trader CopyFunds: Aceste strategii reunesc un grup de traderi de top într-un singur instrument, urmând câteva criterii de selecție, cum ar fi profiturile din ultimul trimestru, Scorul de risc, nivelul activității de tranzacționare și alte elemente de evaluare;
  • Învățare automată: utilizată de marile firme de investiții precum Goldman Sachs, aceasta este una dintre cele mai avansate aplicații ale tehnologiei digitale. Datorită învățării automate, eToro a creat de exemplu MomentumDD care identifică comercianții cu cea mai mare probabilitate de a genera profituri în luna următoare sau OutSmartNSDQ, care găsește „Nasdaq Experts”, cele 15 acțiuni față de care își exprimă așteptări bune și creează un portofoliu cu scopul de a depăși performanța indicelui Nasdaq 100;
  • Partner CopyFunds: Aceste fonduri urmăresc strategiile unor parteneri care se numără printre cei mai cunoscuți și mai inovatori jucători financiari din lume, de exemplu Warren Buffett;
  • Cont Demo EToro: Dacă sunteți începător, puteți încerca cu siguranță și eToro în versiunea demo și, prin urmare, nu folosiți bani reali, ci folosiți bani falși. În acest fel nu veți avea niciun risc și puteți începe să preluați controlul asupra acestuia și apoi să treceți la un cont real în orice moment când ați devenit mai încrezători în operațiunile dvs. de tranzacționare cu criptomonede.

Leave a Reply