eToro este o platformă multi-active care oferă atât investiții în acțiuni și cripto-active, cât și tranzacționarea CFD-urilor.

Vă rugăm să rețineți că CFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde rapid bani din cauza efectului de levier. 67% din conturile de investitori cu amănuntul pierd bani atunci când tranzacționează CFD-uri cu acest furnizor. Ar trebui să vă gândiți dacă înțelegeți cum funcționează CFD-urile și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.

Performanța anterioară nu este o indicație a rezultatelor viitoare.

Cryptoassets sunt instrumente volatile care pot fluctua foarte mult într-un interval de timp foarte scurt și, prin urmare, nu sunt adecvate pentru toți investitorii. În afară de CFD-uri, tranzacționarea cripto-activelor este nereglementată și, prin urmare, nu este supravegheată de niciun cadru de reglementare al UE.

Certificări: CySEC n. 109/10 – FCA 583263 – ASIC 491139
Cont demonstrativ: Da Cont demo gratuit
Siguranță: SSL Protocoale internaționale
Depozit minim: 200,00 USD
Levier financiar: 30: 1 și 2: 1 (variază în funcție de volatilitatea suportului)
Plăți: Sigur și rapid
Taxe Competitiv
Asistenţă: Chat 24h-24h
Costul platformei: Gratuit
Resurse aditionale: Analiza pieței, Trading Academy
Utilizarea platformei: Ușor și intuitiv
Depunere / Retragere cu: Transfer bancar, card de credit, Neteller, Paypal, Skrill, Union Pay
Limbă: Romana, + 15 limbi
Retragere: Sigur și rapid
Aplicație mobilă : da

Ar trebui să vă gândiți dacă vă puteți permite să vă asumați riscul mare de a vă pierde banii.

eToro se mândrește cu peste 20 de milioane de comercianți în întreaga lume. Brokerul eToro este reglementat și sigur, ceea ce este necesar pentru a oferi o operă în tranzacționare Forex, tranzacționare CFD sau tranzacționare criptomonedă în Total Safety. eToro oferă un cont demonstrativ gratuit, fără restricții sau obligații de depozit.

Atentie 

“Titularul nu este si nu va fi legal responsabil in niciun caz si pentru ca,acest site web include informații despre criptomonede, contracte pentru diferență (CFD) și alte instrumente financiare, precum și brokeri, burse și alte entități care tranzacționează astfel de instrumente.”

“Atât criptomonedele, cât și CFD-urile sunt instrumente complexe și prezintă un risc ridicat de a pierde bani. Ar trebui să vă gândiți cu atenție dacă înțelegeți cum funcționează aceste instrumente și dacă vă puteți permite să vă asumați riscul ridicat de a vă pierde banii.”

cumsafacibanipenet.com/ ofera sansa  să faceți cercetările si analiza pentru aceste instrumente, înainte de a lua orice decizie de a investiții și să evitați investițiile în orice instrument financiar pe care nu îl înțelegeți complet cum funcționează și care sunt riscurile implicate.”

“Conținutul furnizat pe site-ul web include știri și publicații generale, propriile noastre analize și opinii personale și conținut furnizat de terți, destinat exclusiv scopurilor educaționale și de cercetare.”

“”Nu constituie și nu ar trebui citit ca nicio recomandare sau sfat pentru a întreprinde orice acțiune, inclusiv investiția sau achiziționarea unui produs.””