888 se închide în 2020 cu venituri record din jocuri de noroc și cheltuieli publicitare masive în Spania

Operatorul de jocuri de noroc online 888 Holdings a încheiat anul 2020 prin doborârea recordurilor de venituri, în timp ce cheltuia o parte din aceste venituri pe o creștere publicitară majoră pentru jucătorii online spanioli.

Joi, 888, listat în Marea Britanie, a publicat o actualizare comercială în care compania a declarat că a încheiat anul 2020 cu o notă ridicată, postând noi înregistrări lunare permanente, atât pentru venituri, cât și pentru numerele de clienți activi, în luna decembrie. Investitorii de la 888 au ridicat în mare parte din umeri, împingând stocul în jos cu 1,3% până la închiderea de joi.

Știrile se bazează pe actualizarea anterioară a pieței companiei din prima săptămână a lunii decembrie, în care 888 se aștepta ca veniturile sale pe tot anul să crească cu 45% față de 560,3 milioane de dolari în 2019. 888 a declarat joi că veniturile și veniturile sale din FY20 sunt acum așteptate să să fie „moderat peste așteptările sale anterioare”.

888 a spus că, deși anul curent a început cu „un impuls bun”, acesta a fost „atent la posibilele vânturi frontale” pe unele piețe. Aceste jurisdicții includ probabil Germania, care are în vedere noi impozite dure înainte de lansarea sa pe piața reglementată a jocurilor de noroc online în această vară, precum și Spania, care va începe aplicarea noilor sale reguli draconiene de publicitate și sponsorizare în această primăvară.

Apropo de publicitatea spaniolă, cel mai recent raport al cercetătorilor de piață Arce Media-Auditsa arată că cazinoul online 888 a fost cel mai mare agent de publicitate pe internet din Spania în luna decembrie. Industria jocurilor și a pariurilor s-a clasat pe locul al treilea luna trecută în rândul agenților de publicitate online spanioli, cu o cotă de 11,4%, în timp ce 888 Casino a fost singurul responsabil pentru aproape 7% din investițiile locale în publicitate pe internet.

Pentru a pune acest lucru în perspectivă, al doilea și al treilea care au cheltuit publicitate online au fost producătorii de automobile Volkswagen (4,7%) și gigantul telecomunicațiilor Movistar (3,8%). Operatorul de pariuri online a fost următorul cumpărător de reclame pentru jocuri de noroc, reprezentând puțin peste 2% din total.

Cel mai recent raport de piață al autorității de reglementare spaniole în domeniul jocurilor de noroc online a arătat că operatorii și-au crescut semnificativ cheltuielile de marketing în al treilea trimestru al anului 2020, bugetele publicitare fiind triplate începând cu al doilea trimestru. 888 ar putea avea o companie de publicitate online în următoarele luni, în timp ce alți licențiatori spanioli încearcă să capteze cât mai mulți clienți noi înainte de tăcerea radio impusă.

Leave a Reply